Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημέρα! Ριτάκι τί εγινε, έφυγε ο άντρας σου; Δύσκολος ο αποχωρισμός να φανταστώ ε;;;

καλημερα

εφυγε εχτες το πρωι

ειναι ηδη σιγκαπουρη κ λογικα θαχει μπει .

τι να σας πω φανταζεστε πως ειμαι , δεν ξερω κ πως να χειριστω τον μικρο που ζηταει συνεχεια τον μπαμπα του

περαστικα στο κοριτσακι σου

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!! Εγώ είμαι ακόμα εδώ!

Μάλλον Δευτέρα ή Τρίτη θα γυρίσω!!! Τον έχουν πρήξει τον συζυγούλη μου.. Μιλάμε για τρελή κούραση ο καημένος... Θα φύγουν μάλλον 6-7 του μήνα να πάρουν φορτίο απο την Ουκρανία και υπάρχει περίπτωση να περάσουν πάλι απο Πειραιά!

Εχθές πήγα πάλι στην Πόλη και απο την κούραση γιατί έφυγα απο το βαπόρι στις 7:30 και γύρισα πίσω στις 20:30 δεν μπορούσα ούτε να κουνηθώ! Και σήμερα με το ζόρι ανέβηκα στην γέφυρα...!

Πασχαλίτσα και εμένα έτσι ήταν η μικρή μου 5 μέρες.. Απλά με την διαφορά οτι είχε και τις 5 μέρες απο 38.4 και πάνω...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλησπέρα!

Δεν πολυμπαίνω γιατι εχω κατι ανακατωσούρες και δεν αντεχω για πολυ την οθόνη!

Κι εμενα ο μικρός μου ανεβασε πυρετο....γαμω την γκαντεμιά μου μέσα! Ειμαστε τρία ερείπια εδω μεσα....ο άντρας μου εγχειρισμένος (διάφραγμα), εγω χάλια με ανακατωσούρα και ναυτια και τωρα και ο μικρούλης μου :(

καλημερα

θελω την συμβουλη σας

εφυγε χτες ο παπους μου

ηταν αρρωστος κ τον περιμεναμε.

πριν φυγει ο αντρας μου περασε βιαστικα κ τον χαιρετησε γιατι πιστευε οτι δεν θα τον ξαναδει .

να ενημερωσω τον αντρα μου για τον θανατο του αγαπημενου παπου?η τωρα που ειναι αρχη πρεπει να του το κρυψω?

τι ειναι το ποιο σωστο?

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Yogini περαστικά σε όλους!

Rita_ki η δικιά μου τακτική είναι να λέω ακριβώς ότι γίνεται την περίοδο που γίνεται..

Ο άντρας μου μπορεί να λείπει αλλά καθημερινά του λέω ακριβώς τι έχει γίνει, δεν ξέρω αλλά έτσι νιώθω και εγώ πολύ καλύτερα!

Διαφημίσεις

καλημέρες!

περαστικά σας γιογκίνι! φαντάζομαι ροχάλιζε κιόλας ο συζυξ?? κ εμείς μια από τα ίδια με το διάφραγμα του ν. κανονικά έπρεπε να το έχει φτιάξει ήδη.

πασκουάλε αρρώστησε ξανά κ εσένα? μου φαίνεται από μάη αν θα δούμε χαϊρι με τις παλιοιώσεις!

ο ν, έρχεται μάλλον παρασκευή! μπορεί κ πέμπτη λέει.

τώρα να σας πώ την αλήθεια ήθελα να έρθει σε 15 μέρες κ όχι σε μια βδομάδα.

ο λόγος σε πίμια.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζίνι καλώς να τον δεχτείς!

Λοιπόν, Ριτάκι, εγώ με τον άντρα μου έχουμε ρητή συμφωνία ότι θα τα λέμε όλα... Βέβαια αν εγώ κρίνω σε εξαιρετικές περιπτώσεις ότι δεν πρέπει να πω κάτι (γιατί συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος) δεν θα το πω άμεσα αλλά εταιροχρονισμένα όταν κρίνω ότι είναι πιο κατάλληλη η στιγμή... Αλλά μιλάμε για σπάνιες περιπτώσεις... Τώρα για τον παππού του αφού τον περιμένατε κιόλας μπορείς να του το πεις... Κι εμένα η γιαγιά μου δεν είναι καλά τελευταία (η συνονόματη) και στενοχωριέμαι πολύ...:-(

ριτα νόμιζα οτι σου είχα απαντήσει κ εγώ.

θα του το έλεγα.

έρχεται την παρασκευή τελικά στις 18.00.

θα κάτσει στάνταρ 3 μήνες εννοείται, αρκεί να μην έχει τα χέρια σουρωτήρια.

θα κάτσει τόσο σίγουρα. αυτή τη φορά μας πέρνει;)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ μιλούσα πριν από λίγο με τον άντρα μου και συζητάγαμε το πότε θα ξεμπαρκάρει... Καλά ο δικός μου τρεις μήνες δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει ούτε στον ύπνο του πλέον... Δε μας παίρνει με τίποτα...:-( Και το κακό είναι ότι δεν τους αφήνουν παραπάνω καιρό πια ώστε να μαζέψουμε 5 φράγκα και να κάτσει παραπάνω μετά... Το γράφουν παρατήρηση στις επιθεωρήσεις λέει αν είναι ο πρώτος ή ο καπετάνιος μέσα για πάνω από 7 μήνες; Το έχετε ακούσει εσείς αυτό;;; Παλιά (εννοώ πριν από 4-5 χρόνια) κάθονταν όσο γούσταραν μέσα... Κάτι καπετάνιοι έκαναν ένα δίχρονο να βγούνε...:tongue:

Κι εγώ μιλούσα πριν από λίγο με τον άντρα μου και συζητάγαμε το πότε θα ξεμπαρκάρει... Καλά ο δικός μου τρεις μήνες δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει ούτε στον ύπνο του πλέον... Δε μας παίρνει με τίποτα...:-( Και το κακό είναι ότι δεν τους αφήνουν παραπάνω καιρό πια ώστε να μαζέψουμε 5 φράγκα και να κάτσει παραπάνω μετά... Το γράφουν παρατήρηση στις επιθεωρήσεις λέει αν είναι ο πρώτος ή ο καπετάνιος μέσα για πάνω από 7 μήνες; Το έχετε ακούσει εσείς αυτό;;; Παλιά (εννοώ πριν από 4-5 χρόνια) κάθονταν όσο γούσταραν μέσα... Κάτι καπετάνιοι έκαναν ένα δίχρονο να βγούνε...:tongue:

προς το παρόν στην εταιρία δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

το αντίθετο θα έλεγα.

στους 7 μήνες+ έχει δικαίωμα να σηκώσει ας πούμε ελαφρύ μπαϊράκι αυτός που θέλει να βγεί.

έχει πλακώσει κόσμος τώρα όμως.....

κ από οτι μου είπε κ ο ν. όντως μεγάλοι άνρθωποι (σε ηλικία) γύρισαν στα θρανία των κεσεν.

κάτι μου είχε πέι ο ν. κ καλά για αυτούς που θέλουν να κάτσουν πάρα πολύ με το ζόρι (εις βάρος των άλλων θέλω να πώ) θα τον ρωτήσω κ θα σου πώ.

υγ: 2 χρόνια??? με τπτ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλέ κοριτσια να ρωτήσω κάτι; προνήπιο πότε πάνε τα παιδια; δεν ειναι υποχρεωτικό σωστά; ο δικός μου γεννηθηκε Δεκέμβρη του 08 αρα πρεπει να παει προνήπιο σωστά; πω πω ειμαι εντελως άσχετη! μη γελατε!

Καλησπέρααα!

Tziniii τέλειααα! Θα περάσετε σούπερ και θα τον χαρείς και εσύ και τα μικρά!!!!

Pashalitsa 2 χρόνιαααα? Ευχαριστώ δεν θα πάρω! Εδώ και το 6μηνο μας φαίνεται βουνό!

Yogini η δικιά μου που είναι 08/07 φέτος θα πήγαινε κανονικά προνήπιο αλλά την έστειλα παιδικό σταθμό! Εσύ τον έχεις κρατήσει σπίτι?

Καλέ κοριτσια να ρωτήσω κάτι; προνήπιο πότε πάνε τα παιδια; δεν ειναι υποχρεωτικό σωστά; ο δικός μου γεννηθηκε Δεκέμβρη του 08 αρα πρεπει να παει προνήπιο σωστά; πω πω ειμαι εντελως άσχετη! μη γελατε!

δεν έχω ιδέα ούτε κ εγώ!:oops:

Καλησπέρααα!

Tziniii τέλειααα! Θα περάσετε σούπερ και θα τον χαρείς και εσύ και τα μικρά!!!!

Pashalitsa 2 χρόνιαααα? Ευχαριστώ δεν θα πάρω! Εδώ και το 6μηνο μας φαίνεται βουνό!

Yogini η δικιά μου που είναι 08/07 φέτος θα πήγαινε κανονικά προνήπιο αλλά την έστειλα παιδικό σταθμό! Εσύ τον έχεις κρατήσει σπίτι?

τα μετράνε κανονικά με τη χρονιά δηλ. κ όχι όπως όταν πήγαινα εγώ σκολειό?

1ος μέχρι κ 4ος κέρδιζαν χρονιά κλπ....

δηλ. η σύλια θα χάσει χρόνο.:cry:

καλά είχα καταλάβει κ εγώ τα νέα (σχετικά) δεδομένα.

υγ: γύρισες καλέ?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...