Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Λοιπόν, αν τα λέει καλά το σάιτ που βρήκα, στη Σουηδία, οι ναυτικοί πληρώρουν 15% φόρο!!! Στη Σουηδία!!! Με τις παροχές που έχει το Σουηδικό κράτος!!! Κι εδώ ξεπερνάμε το 10% και πρέπει να στηθούμε στην ουρά για μια συνταγή!!! Για τη Δανία γράφει ότι υπάρχει ειδική φορολόγηση για ναυτικούς αλλά δε λέει συγκεκριμένο ποσοστό... Η Κύπρος ήταν αφορολογητη, δεν ξέρω αν είναι παλιά η πληροφορία και αν εξακολουθεί να ισχύει. Η Μεγ. Βρετανία είναι μάλλον αφορολόγητη, δεν είναι ξεκάθαρο έτσι όπως το θέτει... Μάλλον πληρώνουν κάποιο φόρο και μετά το κράτος τον επιστρέφει στους ναυτικούς... Θα συνεχίσω να ψάχνω πάντως...

Στη Σιγκαπούρη, που την έχω και πρόσφατη, δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ φόρος!

πάμε σπινγκαπορ σας λέω όλες μαζί!!!!!

ποιό βρήκες? έψαχνα κ εγώ τις προάλλες κ δεν βρήκα τπτ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πάμε για ύπνο κατερίιιιινα!

είναι 2+ (με την καινούργια ώρα).

σας είπα??

η σύλια κοιμάται στην κουκέτα από προχτές!

εγώ δεν κοιμάμαι καλά όμως. τα αυτιά μου ανοιχτά έτσι?

άσε που μου λείπει:-(:-(:-(,

αλλά δεν θα ξανακυλήσω!

ζαμέ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

εγώ δεν κοιμάμαι καλά όμως. τα αυτιά μου ανοιχτά έτσι?

άσε που μου λείπει:-(:-(:-(,

αλλά δεν θα ξανακυλήσω!

ζαμέ!

Άστα ο μαζοχισμός μας είναι το κάτι άλλο!!!:lol::lol::lol:

Καλημέρες!

Καλέ τι γράφετε για τα σχολεία; 6300 το χρόνο;;;; ο μαι γκοντ! Παλιά έλεγα θα στέλναμε το παιδι μας σε ιδιωτικό αλλά τώρα δεν βγαίνουμε με τίποτα! Επίσης θεωρώ οτι το σχολείο πρέπει να ειναι κοντά στο σπίτι οπότε θα αρκεστούμε στις γύρω περιοχες. Είστε τυχερες οσες μένετε ψηλά γιατι έχετε πολύ περισσότερες (αλλά και ακριβότερες) επιλογές.

Ενα μπεμπέ είδαμε...καλά δεν έχουμε και ιστορικό διδύμων....δεν ειμαι εγω για τέτοια αθλήματα!

Αυτή η πρωινή ανακατωσούρα ρε παιδι μου...και πάλι καλά με το ομοιο έχει υποχωρήσει αρκετά....ουφ αντε 2-3 βδομάδες ακόμα

Πασχαλίτσα δεν κάνεις ενα κοπυ πειστ την εμπειρία στο στο τοπικ της ομοιοπαθητικής. Καθε τι καλό που λέει κλασσικος γιατρός για την ομοιο καλό ειναι να γράφεται....

Διαφημίσεις

Καλημέρες!

Καλέ τι γράφετε για τα σχολεία; 6300 το χρόνο;;;; ο μαι γκοντ! Παλιά έλεγα θα στέλναμε το παιδι μας σε ιδιωτικό αλλά τώρα δεν βγαίνουμε με τίποτα! Επίσης θεωρώ οτι το σχολείο πρέπει να ειναι κοντά στο σπίτι οπότε θα αρκεστούμε στις γύρω περιοχες. Είστε τυχερες οσες μένετε ψηλά γιατι έχετε πολύ περισσότερες (αλλά και ακριβότερες) επιλογές.

Ενα μπεμπέ είδαμε...καλά δεν έχουμε και ιστορικό διδύμων....δεν ειμαι εγω για τέτοια αθλήματα!

Αυτή η πρωινή ανακατωσούρα ρε παιδι μου...και πάλι καλά με το ομοιο έχει υποχωρήσει αρκετά....ουφ αντε 2-3 βδομάδες ακόμα

Πασχαλίτσα δεν κάνεις ενα κοπυ πειστ την εμπειρία στο στο τοπικ της ομοιοπαθητικής. Καθε τι καλό που λέει κλασσικος γιατρός για την ομοιο καλό ειναι να γράφεται....

μεγάλο θέμα το σχολείο πραγματικά! κ άντε πες αποφασίζεις κ τα σκάς.

θα έχουν τέτοια μεταδοτικότητα οι δάσκαλοι/καθηγητές ώστε να είναι αποτελεσματικό για το παιδί?

ναταλίτσα ξέρω οτι είναι σχετικά νωρίς για τέτοια ερώτηση, αλλά επειδή κ εσείς οσονούπω θα είστε τρίτεκνοι, για ιδιωτικό σκέφτεστε?

πολλά λεφτά, ε?

εδώ μια ερώτηση έκανα δίπλα κ βρέθηκε μια μόλις με 4 μνμ, που κ στα 4 μνμ λέει για ένα συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.:rolleyes:

μη το λές αυτό γαι το ιστορικό στα δίδυμα.

όσο μεγαλώνουμε τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για διχοριακά δίδυμα.

ενώ όσο πιο νέες μένουμε γκαστρούλες, αυξάνονται οι πιθανότητες για ομοζυγωτικά. μια φίλη (με φυσιολογική εγκυμοσύνη) στην αρχή είδε ένα μπεμπέ. μετά είδαν 2. κ μετά τρία!

αφού μετά ρώταγε συνέχεια: μήπως είναι 4 κ δεν βλέπετε καλά???

- ας τελειώσω με το καλό τα εμβόλια κ θα την δώ κ εγώ την ομοιο.

γιόγκα τα εμβόλια τα κάνατε φθλλ ή επιλεκτικά?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε!

Μόλις ξύπνησαααα! Τι ωραίααα! Βέβαια χτυπούσαν όλο το βράδυ αλλά δεν με πειράζει! Pashalitsa στο βαπόρι μένουμε, αυτό έλειπε να πληρώνω και ξενοδοχείο.. Γιατί αν περιμένω απο την εταιρία σώθηκα!

Tzini το σκέφτομαι το ιδιωτικό, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω... Βασικά είπα να την στείλω Την νέα χρονιά σε δημόσιο νήπιο, μιας και δεν μαθαίνουν και τίποτα το ιδιαίτερο στο νήπιο οπότε μην τα σκάσουμε τζάμπα και την επόμενη χρονιά που θα είναι Δημοτικό, θα είναι και ο σύζυγος captain θα έχουμε ξεχρεώσει και κάποια δάνεια που έχουμε να το δω για ιδιωτικό!Πάντως ναι τρία παιδιά σε ιδιωτικό είναι too much αλλά θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα και θα αποφασίσουμε!

Για το ATHENER SCHULE που έκανα την αίτηση δεν με πήραν ποτέ τηλ. pashalitsa! Κανονικά δεν θα έπρεπε να με πάρουν? Είχα πάει τον Οκτώβριο σε μια γιορτή τους αλλά δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα, πολύ γερμανικό το όλο στυλ.. Τώρα που μετακομίζουν και Καρέα το κάνω delete!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Δεν το πιστεύω ότι σβήστηκε το βρωμομήνυμα... Πάλι από την αρχή...

Εξηγούσα λοιπόν ότι δεν πρέπει να υπολογίζεται το κόστος του ενός παιδιού επί τρία γιατί σχεδόν όλα τα σχολεία κάνουν κάποια έκπτωση στο δεύτερο παιδί και ακόμα μεγαλύτερη στο τρίτο παιδί της οικογένειας... Ένας άλλο τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων είναι η προπληρωμή (εφόσον τα έχεις βέβαια). Εμάς φέτος μας ανακοίνωσαν έκπτωση 10% αν προπληρώσουμε ως 5 Απρίλη και και 5% αν θυμάμαι καλά αν προπληρώσουμε ως το Σεπτέμβρη... Παιδιά, 10% στα 6000 είναι 600 ευρώ, δεν είναι λίγα λεφτά... Συνδυάζοντας καποιες εκπτώσεις μπορεί να βγει ένα σχετικά λογικό ποσόν για 3 παιδιά...:wink:

Τί έγινε Πάρος, ματσακώνιζαν όλη νύχτα;;; Τί σπαστικός που είναι αυτός ο θόρυβος ρε γμτ!!!

Βρε Πάρος εσύ μην ανησυχείς έεεεεεεεχεις καιρό μέχρι να πάει το 3ο σχολείο! (Το νου σου, κράτα τα λεφτά για τις πλαστικές που λέγαμε πριν ξεκινήσουν το σχολειο!!!:lol:)

ο αντρας μου τελικα φευγει την πεμπτη πριν λιγο μας ενημερωσαν απτην εταιρεια. ενω μας ειχαν πει πασχα ........ χαρηκα φυσικα , αλλα μου ηρθε ξαφνικο, ουτε στην αυχενικη δεν θα ειναι γμτ

προσπαθω να μην του δειξω φυσικα κατι.ευχομαι μεχρι την πεμπτη να μην λυγισω

δωστε μου συμβουλες κοριτσια

88M1p3.pngycQap3.png

ο αντρας μου τελικα φευγει την πεμπτη πριν λιγο μας ενημερωσαν απτην εταιρεια. ενω μας ειχαν πει πασχα ........ χαρηκα φυσικα , αλλα μου ηρθε ξαφνικο, ουτε στην αυχενικη δεν θα ειναι γμτ

σύνηθες το φαινόμενο ειδικά κοντά στις γιορτές!

αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα σε καμία εγκυμοσύνη μου δεν ήταν εδώ.

ούτε στις β' επιπέδου.

(οκ ήταν στη σύλληψη κ στη γέννες:cool:)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Δεν το πιστεύω ότι σβήστηκε το βρωμομήνυμα... Πάλι από την αρχή...

Εξηγούσα λοιπόν ότι δεν πρέπει να υπολογίζεται το κόστος του ενός παιδιού επί τρία γιατί σχεδόν όλα τα σχολεία κάνουν κάποια έκπτωση στο δεύτερο παιδί και ακόμα μεγαλύτερη στο τρίτο παιδί της οικογένειας... Ένας άλλο τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων είναι η προπληρωμή (εφόσον τα έχεις βέβαια). Εμάς φέτος μας ανακοίνωσαν έκπτωση 10% αν προπληρώσουμε ως 5 Απρίλη και και 5% αν θυμάμαι καλά αν προπληρώσουμε ως το Σεπτέμβρη... Παιδιά, 10% στα 6000 είναι 600 ευρώ, δεν είναι λίγα λεφτά... Συνδυάζοντας καποιες εκπτώσεις μπορεί να βγει ένα σχετικά λογικό ποσόν για 3 παιδιά...:wink:

Τί έγινε Πάρος, ματσακώνιζαν όλη νύχτα;;; Τί σπαστικός που είναι αυτός ο θόρυβος ρε γμτ!!!

Βρε Πάρος εσύ μην ανησυχείς έεεεεεεεχεις καιρό μέχρι να πάει το 3ο σχολείο! (Το νου σου, κράτα τα λεφτά για τις πλαστικές που λέγαμε πριν ξεκινήσουν το σχολειο!!!:lol:)

δεν θυμάμαι τη έκπτωση μου έκαναν θεωρητικά στα δίδυμα για το σταθμό.

νομίζω 10%, αλλά κ πάλι. επειδή τα δίδακτρα για το βραφικό είναι ακριβότερα, πήγαινε με την έκπτωση 400 το παιδί! δηλ. 1200 μηνιαίως για βρεφονηπιακό!

έλεος!

αυτό πάλι με την προπληρωμή, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες?

κ αν κάτι δεν μας αρέσει στην πορεία?

άσε τις αρρώστιες! στο τσακ ήμουν να μην την ξαναστείλω.

μια πετσέτα για τα χέρια στο μπάνιο κ όχι χαρτί????

έπρεπε να χτυπήσει η νέα γρίπη κ να αποδεκατιστούν με πυρετό κ άλλες ιστορίες τόσα παιδάκια για να υιοθετηθεί από την δ/νση μια πιο υγιεινή λύση, όπως το χαρτί υγείας??? μη φορτώσω κ άλλο.

αύριο θα έχω μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για το τελευταίο θέμα που έθιξες πασκουάλε!:wink:

προς το παρόν κρατώ στάση αναμονής.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε!

Μόλις ξύπνησαααα! Τι ωραίααα! Βέβαια χτυπούσαν όλο το βράδυ αλλά δεν με πειράζει! Pashalitsa στο βαπόρι μένουμε, αυτό έλειπε να πληρώνω και ξενοδοχείο.. Γιατί αν περιμένω απο την εταιρία σώθηκα!

Tzini το σκέφτομαι το ιδιωτικό, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω... Βασικά είπα να την στείλω Την νέα χρονιά σε δημόσιο νήπιο, μιας και δεν μαθαίνουν και τίποτα το ιδιαίτερο στο νήπιο οπότε μην τα σκάσουμε τζάμπα και την επόμενη χρονιά που θα είναι Δημοτικό, θα είναι και ο σύζυγος captain θα έχουμε ξεχρεώσει και κάποια δάνεια που έχουμε να το δω για ιδιωτικό!Πάντως ναι τρία παιδιά σε ιδιωτικό είναι too much αλλά θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα και θα αποφασίσουμε!

Για το ATHENER SCHULE που έκανα την αίτηση δεν με πήραν ποτέ τηλ. pashalitsa! Κανονικά δεν θα έπρεπε να με πάρουν? Είχα πάει τον Οκτώβριο σε μια γιορτή τους αλλά δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα, πολύ γερμανικό το όλο στυλ.. Τώρα που μετακομίζουν και Καρέα το κάνω delete!

δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες σου λεώ κ κάπτεν να είσαι.

μου αρέσει που ο ν. τα βλέπει όλα τόσο εύκολα!

εγώ έλεγα να πράξω ακριβώς το αντίθετο.

πρώτα ιδιωτικό κ μετά βλέπουμε, αλλά κ πάλι ότι βάσεις κ να πάρει από το ιδιωτικό θα γίνουν όλα στάχτη κ μπούρμπερη στο δημόσιο (λογικά πάντα).

πότε επιστρέφεις καλέ?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλά ταξίδια να έχει ο άνθρωπος και καλές θάλασσες και καλά κουράγια σε σένα!

Το βασικό είναι να προλάβει να είναι εδώ στη γέννα... Όλα τα άλλα θα του τα στέλνεις με μέιλ, με αλληλογραφία στην εταιρία, κάπως τέλος πάντων...

Και να λυγίσεις δεν τρέχει και τίποτα, ανθρώπινα είναι όλα... Ειδικά η πρώτη φορά όταν έχεις να ταξιδέψεις καιρό και έχεις κάνει και παιδί είναι δύσκολη...

Καλημέρα! Ριτάκι τί εγινε, έφυγε ο άντρας σου; Δύσκολος ο αποχωρισμός να φανταστώ ε;;;

Πάρος πού είσαι, έφτασες μέχρι την Άγκυρα ή ακόμα;;;:tongue::tongue::tongue: Πώς πάει η επισκευή;

Ρε παιδιά εμένα πάλι άρρωστη είναι η μικρή... Άλλο φρούτο αυτή τη φορά, βήχει και νομίζεις ότι ακούς σκύλο...:confused::( Μάλλον λαρυγγίτιδα έχει, θα την πάω στο νοσοκομείο ή θα φέρω γιατρό αργότερα να τη δει για να έχω διάγνωση και θα το προσπαθήσω πρώτα με ομοιο και βλέπουμε...

Ο άντρας μου είναι εκεί, κολλημένος στη Φουτζέιρα στο αγκυροβόλιο... Δεν έχουν ναύλο προφανώς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...