Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ριτάκι... πάει πέρασε!

γιοκίνι τι έιδε ο ντοκ? ένα είδατε???

κοίτα καλάαααα σου λέεεεεεω,

γιατί μέχρι την 10η μπορεί κ να πεί ''δύο είναι τα μπεμπέ καλέ!'':o

αν κ λογικά κάτι θα υποψιαζόταν από τις αιματολογικές.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Danjia μη στενοχωριέσαι (όσο γίνεται αυτό δηλαδή). Κοίτα τον ευατό σου, να βγαίνεις και να περνάς καλά. Και να βρεις έναν άντρα που θα σε αποδεχτεί όπως είσαι και γι΄αυτό που είσαι! Καλύτερα που ξεμπέρδεψες τώρα παρά να υποφέρεις με σκηνικά απείρου κάλλους μια ζωή!!!

Ritaki καλώς μας ήρθες! Κάποια στιγμή όλοι περνάμε χοντρό λούκι στη ζωή μας, ευχήσου να είναι το τελευταίο... Όλα καλά οπως λες αφού τα καταφέρατε και μπορεί και δουλεύει και πήρε το δίπλωμά του ο άνθρωπος... Με χαρά σε υποδεχόμαστε στην παρεούλα μας!

Paros καλά να περνάς! Σε ξενοδοχείο μένετε να φανταστώ; Το έχουν βγάλει το καράβι; Δεν έχει τύχει ποτέ να πάω σε επισκευή, μια όλη και όλη έχει τύχει στον άντρα μου πριν από πάρα πολλά χρόνια. Τώρα τα καράβια που ταξιδεύει είναι όλα καινούρια και δεν μου έχει λάχει...

Αυτό το σούπερ ανέκδοτο με το ποτε σκέφτεται να παρατήσει τα καράβια μου το έλεγαν κι εμένα κι εγώ απαντούσα ΠΟΤΕ με στόμφο και βεβαιότητα! Δεν πάει καλά ο κόσμος, νομίζουν ότι είναι οι εποχές του 1980!!!:!: Κάτσε να πέσει και άλλη πείνα και θα σταματήσουν να ρωτάνε! Ήδη εμένα άρχισαν τα "ευτυχώς εσένα ο άντρας σου ταξιδεύει" :wink:.

Ψάχνω πληροφορίες στο διαδίκτυο για τη φορολόγηση των ναυτικών σε άλλες χώρες του κόσμου αλλά δε βρίσκω τίποτα... Ξέρετε τίποτα; Ψάχνω για χώρες εντός και εκτός Ευρωπαικής Ενωσης...

Ψάχνω πληροφορίες στο διαδίκτυο για τη φορολόγηση των ναυτικών σε άλλες χώρες του κόσμου αλλά δε βρίσκω τίποτα... Ξέρετε τίποτα; Ψάχνω για χώρες εντός και εκτός Ευρωπαικής Ενωσης...

μ' ανάβεις μ' ανάβεις μ' ανάβεις φωτιές.

μ αυτές τις, μ αυτες τις, μ αυτές τις κουβέντες που λές.

ιδέα δεν έχω πασκουάλε! με βάζεις σε σκέψη αν ψάξω κ εγώ.

καλά είστε? η μικρή με τα αυτί οκ??

δεν θυμάμαι πόσα δίνεις στο σκολείο? κ σε τί τμήμα?

κ ποιά η διαφορά με αυτό στο μαρούσι?

κάτι έλεγες για τις παλαιολιθικές κτιριακές εγκαταστάσεις, ή τα μπερδεύω?

υγ: ο πλάτων μας φλερτάρει κ πάλι.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

μ' ανάβεις μ' ανάβεις μ' ανάβεις φωτιές.

μ αυτές τις, μ αυτες τις, μ αυτές τις κουβέντες που λές.

ιδέα δεν έχω πασκουάλε! με βάζεις σε σκέψη αν ψάξω κ εγώ.

καλά είστε? η μικρή με τα αυτί οκ??

δεν θυμάμαι πόσα δίνεις στο σκολείο? κ σε τί τμήμα?

κ ποιά η διαφορά με αυτό στο μαρούσι?

κάτι έλεγες για τις παλαιολιθικές κτιριακές εγκαταστάσεις, ή τα μπερδεύω?

υγ: ο πλάτων μας φλερτάρει κ πάλι.

Αααα, το αυτί δε σας είπα ε;;; Πάμε στο Παίδων Τετάρτη μεσημέρι γιατί το πρωί φώναζε ότι πονάει το αυτί... Της έδωσα πονστάν και κοιμήθηκε ως τις 12... Πάμε εκεί, λέω ας τη δούνε και στα πνευμόνια μην και μας έμεινε τίποτα γιατί αντιβίωση δεν πήρε με όλα αυτά τα 40άρια πυρετού που έκανε, το περισσότερο που έδωσα ήταν μάσκα με αερολίν (που δεν έχει αντιβίωση ή κορτιζόνη) για 2 24ωρα. Η παιδίατρος είπε δεν έχει τίποτα κάτι ψιλά στα αυτιά αλλά αφού θα πάτε και ΩΡΙΛΑ θα σας πει αυτός... Πάω ΩΡΙΛΑ,μου λέει οξεία μέση ωτίτιδα και στα δυο αυτιά...:shock::shock::shock:

Έχω βγει έξω από το Παίδων και επί ένα τέταρτο σκέφτομαι τί να κάνω... Παίρνω τον ομοιο, μου λέει άμα δεν ξαναπονέσει το παιδί δε θα δώσεις τίποτα... Έλα που εγώ είχα χ#%τεί από το φόβο μου... Θυμήθηκα ότι η διευθύντρια του νηπιαγωγείου μου είχε δώσει το τηλ. ενός ΩΡΙΛΑ στο Μαρούσι, μου ειπε ότι πήγαινε εκεί την κόρη της που είχε προβλήματα με ωτίτιδες, ότι είναι πολύ καλός και ότι δε δίνει για πλάκα αντιβίωση. Βρίσκω το χαρτάκι στο πορτοφόλι, κλεινω ραντεβού για το ίδιο απόγευμα και πάω τη μικρή στο mall να πάρουμε πασχαλινά μέχρι να έρθει η ώρα για το ραντεβού... Πάω εκεί, κάθομαι στην αναμονή, λέω ας πάρω κάνα δυο κάρτες... Κοιτάω την κάρτα του γιατρού, ΤΙ ΝΑ ΔΩ;;; Διευθυντής ωτολογίας-νευροωτολογίας στο Ιατρικό Αθηνών!!! ΑΜΑΝ λέω, πόσα λεφτά έχω στο πορτοφόλι μου και που στο διάβολο είναι τώρα η τράπεζα;;;:lol: Κοιτάζω, 180 είχα μέσα! Αλίμονό μου λέω, έτσι και τις κάνει τίποτα εξετάσεις ρεζίλι θα γίνω!!! Τί θα πω;;; "Με συγχωρείτε να πάρω το μπαμπά μου να μου φέρει λεφτά ή αν παίρνει πιστωτική;;;;" Τέλος πάντων, τα είδα όλα από το άγχος, 120 μου πήρε τελικά...

Σχεδόν μια ώρα μέσα... Μου είπε πολύ καλά κάνω και το πολεμάω με ομοιοπαθητική γιατί έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε αυτές τις περιπτώσεις, (εγώ νόμιζα ότι θα με βρίσει)πολύ καλά κάνω και δε δίνω αντιβίωση με το παραμικρό κλπ. Την εξετασε με 10 μηχανήματα, τέλος μου ειπε ότι στο ένα αυτί έχει επιτυμπανίτιδα, δηλαδή λίγο υγρό στο πάνω μέρος πίσω από το τύμπανο και στο άλλο υποοξεία ωτίτιδα... Η μορφή έδειχνε ότι πρόκειται για ιό, οπότε η αντιβίωση με διαβεβαίωσε ότι είναι άχρηστη... Μόνο η μικροβιακή ωτίτιδα θέλει αντιβίωση... Δυο τρόποι για να την ξεχωρίζω εγώ (φυσικά μονο αυτός μπορεί να ξέρεις από την εικόνα ακριβώς για τί πρόκειται) είναι ότι η μικροβιακή χτυπάει πάρα πολύ γρήγορα, δηλαδή μπορεί να αρχίσει να σφαδάζει σε λίγη ώρα μεσα το παιδί από την πρώτη ενόχληση και επίσης όταν δώσεις ντεπόν, πονστάν κλπ, το παιδί δεν αλλάζει διάθεση αλλά είναι εξαιρετικα καταβεβλημένο... Έχει αρκετά κρεατάκια αλλά δεν τα πειράζουμε γιατί δεν είναι τραγικά, λίγο πιο στενή από το φυσικολογικό μύτη στο πάνω μέρος και αυτό τη δυσκολεύει, έχει μεγάλες αμυγδαλές αλλά όχι σε τρελό μέγεθος και δεν τις πειράζουμε γιατί συμμετέχουν στην άμυνα του οργανισμού. Λίγο πρησμένοι λεμφαδένες, που δείχνει ότι περασε κάτι σοβαρό γριπώδες τις προηγούμενες μέρες και το ανοσοποιητικό ήταν σε μεγάλη εγρήγορση.

Μου εξήγησε ότι ο λογος που κάποια παιδιά είναι πιο επιρρεπή σε ωτίτιδες είναι ότι η κλίση της ευσταχιανής σάλπιγγας είναι μικρότερη και περνάνε πιο ευκολα πίσω μικρόβια, υγρά κλπ. Τέλος πάντων ήταν πολύ αναλυτικός και κατατοπιστικός (χαλάλι τα 120 ευρώ) αν και με έτσουξαν! Το θέμα είναι ότι μπόρεσα και βούλωσα το στόμα των δικών μου που με έχουν πρήξει που δεν το λυπάμαι το παιδάκι και δεν του δίνω αντιβίωση να το κανω καλά... :mad: Μια φορά πήρε belladona και είναι περδίκι, τίποτα δεν έχει...:wink:

Τζίνι 6300 είναι το σχολείο και για του χρόνου όπως και φέτος αλλά δε θα περιλαμβάνει φαγητό. (Σιγά να μη δώσω 1000 ευρώ για φαγητό, θα παίρνει φρουτάκια και σάντουιτς και θα τρώει στο σπίτι να ξέρω και τι μου γινεται γιατί φέτος γίναμε μπάχαλο με τη διατροφή... Το σχολικο κυμαίνεται από 900 κάτι (το αύξησαν) έως 1100 κάτι για τις πολύ μακρινές περιοχές, Ελευσίνα, Μαραθώνα κλπ. Οι εγκαταστάσεις του νηπίου είναι πολύ καλές, ανανεώθηκαν πέρσυ. Γίνονται κάθε χρόνο στοχευμενα ανακαινίσεις στο σχολείο γιατί είναι αλήθεια ότι η εικόνα που πήρα από το γυμνάσιο λύκειο ας πούμε εξωτερικά δε μου άρεσε καθόλου. Παρόλο το μπάχαλο που είχαμε στην αρχή τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλά. Το μόνο μου σοβαρό παράπονο είναι που δεν έχουν άνθρωπο να βοηθάνει τα παιδιά στην τουαλέτα... Δεν ξέρω αν έχουν για τα παιδιά στο τμήμα 3-4 αλλά για τα προνήπια και τα νήπια θεωρούν φαίνεται ότι δε χρειάζεται... Ευτυχώς η μικρή τα καταφέρνει, της δίνω και μωρομάντηλα μαζί της...

Τί εννοείς ότι σας φλερτάρει πάλι ο Πλ^%$ας;;; Ήθελα εκείνο το υποκείμενο να μην έχει πάει αρχείο το μηνυμά του για να του απαντήσω κατάλληλα στις μπούρδες που έγραφε... Ρε συ μου έστειλαν κάρτα γιατί έγραψα να μη διαφημίζονται κλπ!!! Τί να πει κανείς... Αυτόν που μας έβρισε στο τέλος δηλαδή θα έπρεπε να το είχαν αποβάλει με την ίδια λογική...

άντε κ περαστικά σας!

Τζίνι 6300 είναι το σχολείο και για του χρόνου όπως και φέτος αλλά δε θα περιλαμβάνει φαγητό. (Σιγά να μη δώσω 1000 ευρώ για φαγητό, θα παίρνει φρουτάκια και σάντουιτς και θα τρώει στο σπίτι να ξέρω και τι μου γινεται γιατί φέτος γίναμε μπάχαλο με τη διατροφή... Το σχολικο κυμαίνεται από 900 κάτι (το αύξησαν) έως 1100 κάτι για τις πολύ μακρινές περιοχές, Ελευσίνα, Μαραθώνα κλπ. Οι εγκαταστάσεις του νηπίου είναι πολύ καλές, ανανεώθηκαν πέρσυ. Γίνονται κάθε χρόνο στοχευμενα ανακαινίσεις στο σχολείο γιατί είναι αλήθεια ότι η εικόνα που πήρα από το γυμνάσιο λύκειο ας πούμε εξωτερικά δε μου άρεσε καθόλου. Παρόλο το μπάχαλο που είχαμε στην αρχή τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλά. Το μόνο μου σοβαρό παράπονο είναι που δεν έχουν άνθρωπο να βοηθάνει τα παιδιά στην τουαλέτα... Δεν ξέρω αν έχουν για τα παιδιά στο τμήμα 3-4 αλλά για τα προνήπια και τα νήπια θεωρούν φαίνεται ότι δε χρειάζεται... Ευτυχώς η μικρή τα καταφέρνει, της δίνω και μωρομάντηλα μαζί της...

Τί εννοείς ότι σας φλερτάρει πάλι ο Πλ^%$ας;;; Ήθελα εκείνο το υποκείμενο να μην έχει πάει αρχείο το μηνυμά του για να του απαντήσω κατάλληλα στις μπούρδες που έγραφε... Ρε συ μου έστειλαν κάρτα γιατί έγραψα να μη διαφημίζονται κλπ!!! Τί να πει κανείς... Αυτόν που μας έβρισε στο τέλος δηλαδή θα έπρεπε να το είχαν αποβάλει με την ίδια λογική...

του αμαρουσίου γιατί το απέρριψες?

ο πλάτωνας στέλνει συνέχεια αλληλογραφία στο σπίτι.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

άντε κ περαστικά σας!

του αμαρουσίου γιατί το απέρριψες?

ο πλάτωνας στέλνει συνέχεια αλληλογραφία στο σπίτι.

Ποιο εννοείς του Αμαρουσίου; Πάντως έχω να σου πω ότι μια σοβαρή κοπέλα από το πάρεντς έστελνε τα παιδιά στην Αναγέννηση (3 και αυτή). Ήταν απόλυτα ευχαριστημένη από το σχολείο, μηδέν παράπονα. Αλλά έμενε στην ίδια περιοχή με εσένα και δεν ήθελε να φεύγουν νωρίς τα παιδιά με το σχολικό. Στο τέλος βρήκε άκρη με την Ελληνοαγγλική Αγωγή που είναι στο ΟΛ. Στάδιο. Γίνεται λέει πολύ καλή δουλειά αλλα φυσικά δεν έχει τις εγκαταστάσεις της Αναγέννησης. Μου έχουν πει και άλλες κοπέλες για την Ελληνοαγγλική Αγωγή ότι γίνεται καλή δουλειά και είναι πολύ οικονομική. ΟΜΩΣ υπάρχει μεγάλη αναμονή, έως και δυο χρόνια για να μπεις στο σχολείο. Κατά τη γνώμη μου και η Αναγέννηση (Αφίδνες) αξίζει τον κόπο για σένα που μένεις κοντά στην εθνική οδό (ή κάνω λάθος;)

Να πας να ρίξεις μια ματιά και στα δυο... Το ATHENER SCHULE τελικά μάλλον μετακομίζει Καρέα...

Διαφημίσεις

συζήταγα με μια κουμπάρα για τα σχολεία κ μου λέει σε ποιά ελληνογερμανική το πάει το παιδί (για εσάς δηλ.) μήπως στου αμαρουσίου- εράσμειο???

κ της είπα ότι θα σε ρωτήσω, γιατί δεν ξέρω αν έχουν σχέση αυτά τα δύο.

για ελληνοαγγλική δεν ήξερα καν.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Πρώτον δεν πήγε τελικά σε ελλληνογερμανική η μικρή, πήγε σε ελληνοαγγλικο σχολείο, στου Κωστέα Γείτονα, Παλλήνη. Δεύτερον η Εράσμειος έφυγε από τις εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου και πήγε όλες τις εγκαταστάσεις στην Κάντζα Παλλήνης (τουλάχιστον αυτο μου είχαν πει ότι θα γινόταν πέρσυ τον Απρίλιο που μιλήσαμε). Το καλοκαίρι χτιζόταν το νηπιαγωγείο. Στα Ελληνογερμανικά σχολεία ένα είναι σίγουρο, οτι δεν έχουν προβλήματα οργάνωσης (λόγω γερμανικής φιλοσοφίας)!

Α, και το άλλο ελληνογερμανικό σχολείο, η Ελληνογερμανική Αγωγή και αυτή είναι στην Παλλήνη.

Λοιπόν, αν τα λέει καλά το σάιτ που βρήκα, στη Σουηδία, οι ναυτικοί πληρώρουν 15% φόρο!!! Στη Σουηδία!!! Με τις παροχές που έχει το Σουηδικό κράτος!!! Κι εδώ ξεπερνάμε το 10% και πρέπει να στηθούμε στην ουρά για μια συνταγή!!! Για τη Δανία γράφει ότι υπάρχει ειδική φορολόγηση για ναυτικούς αλλά δε λέει συγκεκριμένο ποσοστό... Η Κύπρος ήταν αφορολογητη, δεν ξέρω αν είναι παλιά η πληροφορία και αν εξακολουθεί να ισχύει. Η Μεγ. Βρετανία είναι μάλλον αφορολόγητη, δεν είναι ξεκάθαρο έτσι όπως το θέτει... Μάλλον πληρώνουν κάποιο φόρο και μετά το κράτος τον επιστρέφει στους ναυτικούς... Θα συνεχίσω να ψάχνω πάντως...

Στη Σιγκαπούρη, που την έχω και πρόσφατη, δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ φόρος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...