Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

ναταλίιιιιια κ λοιπές κορασίδες επιτέλους!

τα παιδιά μου είναι πιο πλούσια κατά 6000 ευρώ στο λογαριασμό τους απο τις 03/02 (τη γιορτή μου περιμένανε να τα βάλουν?)! μπήκε το επίδομα ναταλίιιιια κ τα αναδρομικά. μη με ρωτήσεις πόσο είναι κλπ κλποπιρομ, διότι δεν κατέχω. με τόσες αλλαγές πρέπει να ρωτήσω δίπλα κ να υπολογίσω διαφορετικά κάθε 2 μηνο!

Tzini Τέλειαααα! Να σε ρωτήσω, ξέρεις αν εμείς τώρα με το 3ο παιδί θα πάρουμε τπτ? Κάνουμε φορολογική δήλωση μεγαλύτερη απο τα 50.000 που είχαν πει για όριο.. Τα 2000 θα τα πάρουμε?

Ψάχνω στο νετ και νόημα δεν έχω βγάλει..

yogini!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!

1506912lkav7mcyse.gif

Βάλε tickerakia για να βλέπουμε!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ειμαι!

Θετικοοοοοοοοοο πάω Πέμπτη γιατρό να δούμε σάκο....έχω όμως συνέχεια πονάκια χαμηλά και φοβάμαι να κάνω γιόγκα και εχω ξενερώσει!

συγχαρητήρια!!!!! με το καλό!

λογικά είναι τα πονάκια καλέ! τα ξέχασες????

Tzini Τέλειαααα! Να σε ρωτήσω, ξέρεις αν εμείς τώρα με το 3ο παιδί θα πάρουμε τπτ? Κάνουμε φορολογική δήλωση μεγαλύτερη απο τα 50.000 που είχαν πει για όριο.. Τα 2000 θα τα πάρουμε?

Ψάχνω στο νετ και νόημα δεν έχω βγάλει..

yogini!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!

1506912lkav7mcyse.gif

Βάλε tickerakia για να βλέπουμε!!!!

στη δήλωση πέρυσι δεν είχαμε το όριο.

πρόπερσι το είχαμε περάσει πολύ.

κάνε τα χαρτιά σου εσύ με το καλό κ βλέπεις.

αλλά χίλιες φορές να πας στο κέντρο (αθήνα κατεβαίνοντας λίγο πιο πάνω από το πολυτεχνείο δεξιά ), για να γίνουν όλα πιο γρήγορα. αν πας στον τοπικό ανταποκριτή..... ψηλά θα αγναντεύουμε!

μεγάλη ταλαιπωρία όμως κ πολύς κόσμος (κ όοοοοοτι θες από κόσμο!)

στο τηλ. όμως μια κοπελίτσα απαντούσε. είδα με τα μάτια μου τι τραβάει κ γι αυτό μερικές φορές δεν μπορεί να απαντήσει.

υγ: βρήκα την γιατρό που λέγαμε κ από ότι κατάλαβα είναι αστέρι!!!!!

θα κλείσω ένα ραντεβού. αλλά είναι κολωνάκι γμτ! στο στόμα του λύκου!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερα !

χωραω κ γω στην παρεα σας ?

ο αντρας μου ετοιμαζεται για το πρωτο του μπαρκο σαν παντρεμενος κ σαν μπαμπας (τα ειχε παρατησει κ δουλευε στην στερια, αλλα τα οικονομικα μας εκαναν να το ξανασκεφτουμαι)

ειμαι η ριτα μενω πειραια εχω εναν καταπληκτικο γιο τον γιωργη 22 μηνων κ ενα σπορι 10 βδομαδων

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.μπηκα για να σας χαιρετησω.για μενα το τελος ειναι οριστικο.χθες περασε απο το σπιτι και πηρε τα πραγματα του καποια στιγμη που ελλειπα.του ειχα αφησει και ενα γραμμα που το εξηγησα αναλυτικα τι εγινε και πως αισθανομαι το οποιο απλα το διαβασε και το αφησε εκει.λυπαμαι πολυ για την εκβαση της ιστοριας μου...ελπιζω εσεις να ειστε παντα καλα και να συνεχισετε γερες και δυνατες.με το καλο στις κοπελες που περιμενουν παιδακι.φιλακια πολλα...

Καλημερα κοριτσια.μπηκα για να σας χαιρετησω.για μενα το τελος ειναι οριστικο.χθες περασε απο το σπιτι και πηρε τα πραγματα του καποια στιγμη που ελλειπα.του ειχα αφησει και ενα γραμμα που το εξηγησα αναλυτικα τι εγινε και πως αισθανομαι το οποιο απλα το διαβασε και το αφησε εκει.λυπαμαι πολυ για την εκβαση της ιστοριας μου...ελπιζω εσεις να ειστε παντα καλα και να συνεχισετε γερες και δυνατες.με το καλο στις κοπελες που περιμενουν παιδακι.φιλακια πολλα...

μην πτοείσαι. η ζωή είναι ωραία κ χωρίς αυτόν.

θα σου πάρει λίγο χρόνο να το ξεπεράσεις, αλλά να θυμάσαι ότι

ουδείς αναντικατάστατος!

καλώς την ρίτα!

με το καλό το μπεμπέ!

σαν να μαζευτήκατε πολλές γκαστρούλες ή μου φαίνεται???

όσα ζευγάρια γνωστά μας άφησαν τη θάλασσα, γύρισαν πίσω σε αυτή με μαθηματική ακρίβεια.

δυστυχώς τώρα με την κρίση, δεν έχουν τακτοποιηθεί όλοι από δουλειά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλώς την ρίτα!

με το καλό το μπεμπέ!

σαν να μαζευτήκατε πολλές γκαστρούλες ή μου φαίνεται???

όσα ζευγάρια γνωστά μας άφησαν τη θάλασσα, γύρισαν πίσω σε αυτή με μαθηματική ακρίβεια.

δυστυχώς τώρα με την κρίση, δεν έχουν τακτοποιηθεί όλοι από δουλειά!

καλως σας βρηκα !

ευχαριστω για το καλωσορισμα!

που κ που σας διαβαζα δειλα δειλα . ο δικος αντρας τα ειχε παρατησει γιατι χρωσταγε 2 μαθηματα στην σχολη κ δεν ειχε πτυχιο. τα ειχε παρατησει εξαιτιας ενος τροχαιου οταν ο γιος μας ηταν 35 ημερων κ εμεινε 4 μηνες σε ακινησια επειδη ειχε καταγμα σπονδυλικης στηλης.μετα εχασε tις 2 τελευταιες εξεταστικες που ειχε δικαιωμα να δωσει , μετα την ανναρωση ζητησε ειδικη εξαιρεση απτο υπουργειο για να δωσει τα μαθηματα κ να παρει το πτυχιο . πηρε το πτυχιο επιτελους περσυ κ αφου τα ετοιμασαμε ολα τα χαρτια του , τωρα ειμαστε στην φαση που θα περασει κατι γιατρους κ κοντα στο πασχα θα φυγει

88M1p3.pngycQap3.png

:oops::oops:

καλως σας βρηκα !

ευχαριστω για το καλωσορισμα!

που κ που σας διαβαζα δειλα δειλα . ο δικος αντρας τα ειχε παρατησει γιατι χρωσταγε 2 μαθηματα στην σχολη κ δεν ειχε πτυχιο. τα ειχε παρατησει εξαιτιας ενος τροχαιου οταν ο γιος μας ηταν 35 ημερων κ εμεινε 4 μηνες σε ακινησια επειδη ειχε καταγμα σπονδυλικης στηλης.μετα εχασε tις 2 τελευταιες εξεταστικες που ειχε δικαιωμα να δωσει , μετα την ανναρωση ζητησε ειδικη εξαιρεση απτο υπουργειο για να δωσει τα μαθηματα κ να παρει το πτυχιο . πηρε το πτυχιο επιτελους περσυ κ αφου τα ετοιμασαμε ολα τα χαρτια του , τωρα ειμαστε στην φαση που θα περασει κατι γιατρους κ κοντα στο πασχα θα φυγει

:oops::shock:

όλα καλά να σας πάνε κορίτσι μου!

(είναι το 2ο περιστατικό τροχαίου (που αφορά το σύζυγο) που ακούω λίγο μετά από τοκετό!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα απο Τουρκία!!!!!!!

Επιτέλους ξεκούραση!!!! Έχω και internet, ποιος στην χάρη μου!!!!!!!!

Δεν είχα ξαναέρθει επισκευή, καλέ τι βρώμα είναι αυτή???? Τα έχουν κάνει όλα μέσα στο γράσο.. Η δεξαμενή είναι 1ώρα και 15' απο την Πόλη και τώρα ετοιμάζομαι να την κάνω!!! Πάω να κάνω tour η Τουρίστρια!!!! Ο συζυγούλης ρε γμτ σχολάει κάθε μέρα στις 18:30...Εχθές πήγαμε και φάγαμε κεμπάπ!!!! Αλλά πολύ κούραση τραβάει ρε γμτ.. Είναι άλλα βαπόρια εδώ που οι αξιωματικοί απλά επιβλέπουν, εμάς κάνουν τους χαμάληδες.. Ακόμα και ο captain είναι με φόρμα εργασίας... Τουλάχιστον να τους δώσουν και κανένα bonus...

Ρίτα καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!! Εγώ πάλι νευριάζω όταν με ρωτάνε πολλοί "πότε σκέφτεται να τα παρατήσει"(τα βαπόρια), τι να απαντήσω??? " όταν κερδίσουμε το πρώτο αριθμό του λαχείου????" Λες και δουλεύουν απο hobby...

Διαφημίσεις

Καλημέρες!

Καλώς ήρθες Ρίτα!

Paros καλά να περάσεις :) σε ζηλεύω! Είναι μανίκι η επισκευη ρε πάντα ακόμα και εδω στα δικά μας τους φεύγει ο κώλος και πληρώνονται και λιγότερο!

ευχαριστω για την αποδοχη κοριτσια!

μπαρκο εχω ζησει μονο σαν απλο ζευγαρι κ οχι σαν παντρεμενοι (ποσο μαλλον με παιδι ) κ φανταζομαι θα σας εχω καλη παρεα κ για συμβουλες κ για ολα :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

:oops::oops:

:oops::shock:

όλα καλά να σας πάνε κορίτσι μου!

(είναι το 2ο περιστατικό τροχαίου (που αφορά το σύζυγο) που ακούω λίγο μετά από τοκετό!)

ναι ηταν απτα δυσκολοτερα που εχω ζησει . η πεθερα μου κ ο πεθερος μου ελειπαν σε μπαρκο η μανα μου να δουλευει εγω με ενα μωρο κ την καταθλιψαρα μου . ο αντρας μου για καιρο στο νοσοκομειο κ μετα σπιτι ακινησια κ με κηδεμονα, να πρεπει μεχρι μπανιο να τον κανω εγω . φρικτο καλοκαιρι .

δοξα το Θεο λεω που ζει κ που πετυχαμε τους στοχους μας

88M1p3.pngycQap3.png

Από τα ξημερώματα για δύο και τρεις μέρες περιμένουν οι Έλληνες ναυτικοί προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Πλέον για να εισπράξουν τη συμμετοχή του ταμείου για τα φάρμακά τους πρέπει πρώτα να πάνε στο φαρμακείο να πάρουν απόδειξη πληρωμής και ύστερα να στηθούν για ώρες στην ουρά του Οίκου Ναύτου ώστε να εισπράξουν.

Γιατί όλη αυτή η ταλαιπωρία; Πολύ απλά διότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθούν παρά μόνο 200 άτομα την ημέρα με αποτέλεσμα καθημερινά η ουρά να μεγαλώνει.

Άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας υποχρεώνονται να στέκονται σε ουρές ταλαιπωρίας.

Οι άνθρωποι ζητούν το απλό και το αυτονόητο να δοθεί η δυνατότητα να εξυπηρετούνται περισσότερα άτομα, είτε έστω να γίνει μια ηλεκτρονική εγκατάσταση ώστε να υπάρχει μια σειρά προτεραιότητας και να μην είναι υποχρεωμένοι να στέκονται όρθιοι σε σε σκάλες και πεζοδρόμια περιμένοντας.

Η λέξη “αίσχος” αναβαίνει στα στόματα όλων. Καθώς εκτός της τριτοκοσμικής εικόνας η οποία αποτυπώνεται στις φωτογραφίες και τα πλάνα του Newsit υπάρχει και απόλυτα βιοποριστικό ζήτημα υπό την έννοια πως είναι πολλοί εκείνοι που έχουν πληρώσει από την τσέπη τους εκατοντάδες ευρώ και επί ημέρες δεν μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα που δικαιούνται.

Οι υπεύθυνοι λένε ότι πλέον οι ασφαλισμένοι θα παίρνουν 200 αριθμούς προτεραιότητας την ημέρα ώστε τουλάχιστον να σταματήσουν τα επιεικώς απαράδεκτα φαινόμενα για την ουρά.

Ως προς το θέμα της πληρωμής ... απάντηση δεν υπάρχει.

Καλημέρα απο Τουρκία!!!!!!!

Επιτέλους ξεκούραση!!!! Έχω και internet, ποιος στην χάρη μου!!!!!!!!

Δεν είχα ξαναέρθει επισκευή, καλέ τι βρώμα είναι αυτή???? Τα έχουν κάνει όλα μέσα στο γράσο.. Η δεξαμενή είναι 1ώρα και 15' απο την Πόλη και τώρα ετοιμάζομαι να την κάνω!!! Πάω να κάνω tour η Τουρίστρια!!!! Ο συζυγούλης ρε γμτ σχολάει κάθε μέρα στις 18:30...Εχθές πήγαμε και φάγαμε κεμπάπ!!!! Αλλά πολύ κούραση τραβάει ρε γμτ.. Είναι άλλα βαπόρια εδώ που οι αξιωματικοί απλά επιβλέπουν, εμάς κάνουν τους χαμάληδες.. Ακόμα και ο captain είναι με φόρμα εργασίας... Τουλάχιστον να τους δώσουν και κανένα bonus...

Ρίτα καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!! Εγώ πάλι νευριάζω όταν με ρωτάνε πολλοί "πότε σκέφτεται να τα παρατήσει"(τα βαπόρια), τι να απαντήσω??? " όταν κερδίσουμε το πρώτο αριθμό του λαχείου????" Λες και δουλεύουν απο hobby...

μεραμπά. καλημέρα

ιγκετζελερ. καληνύχτα

σάουλ. ευχαριστώ.

έχω κουμπάρα που με μαθαίνει!!!

(κεμπαπ= μπλιάξ! πως το τρώτε αυτό το πράγμα??)

καλά αυτό είναι ανέκδοτο χιλιοειπωμένο τελικά!

λες κ εμείς δε τους θέλουμε εδώ!:(

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...