Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

re παιδιά αν με πάρει τφ, τον πήρε κ τον σήκωσε με τα σκ@τογιαπωνέζικα που έχει κόλλημα!

ψάχνω 2 ώρες να βρώ φορτιστή για την ωιδεοκάμερα. οκ? οκ_

δεν βρίσκω!

ψάχνω μια ώρα να βρώ το χειροπιαστό βιβλιαράκι μανυαλ, γιατί έχει εκατό κουμπιά πάνω η λαλακία κ άλλα τόσα ον/οφ, λές κ θα πάρουμε μέρος σε φεστιβάλ ταινίας. οκ? οκ_

βρίσκω ένα φορτιστή σπαρε για όλα κ δεν κάνει για την μαμημένη την μπαταρία της κάμερας!!!!!!

ματαξαναμπαίνω μέσα στο δωμάτιο του μικρού σαν τη γάτα (εκεί είναι η βιβ/θηκη). οκ? οκ_

πέρνω όλο το κουτί αποθήκευσης με τα γκατζετάκια κ αρχίζει να κάνει το κοκορέτσι ο άλεξ! οκ? οκ_

το βιβλιαράκι το έχει βάλει μεσα στο κουτάκι της φωτ/κης κάμερας χύμα στο κύμα! κ δεν έχει ούτε καν το βιβλιαράκι με τα αγγλικά!!!!! μόνο τα γιαπωνέζικα! προφανώς αυτό με τα αγγλικά το έχει πάρει μαζί του καταλάθος!!!!! βράστε ρύζι λοιπόν! οκ? οκ_

το δε τσιντι εγκατάστασης δεν διάβαζε το μάνουαλ..... αϊ σιχτιρ!

κ βρίσκω κ άλλο ένα σπαρε φορτιστή, διότι κ από αυτά έχουμε πολλά, κ φορτίζω τώρα την μπαταρία.

αί σιχτίρ ξανά βραδιάτικο δηλ!!!!!

όποτε χρειάζομαι κάτι που έχει ''τακτοποιήσει'' ο ν.

το βρακί γίνεται τιράντα από τα νεύρα!!!!!!!!

άϊ στο κέρατο πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ρε όλα θα τον βάλω να τα τακτοποιήσει όταν έρθει κ θα τον επιτηρώ!

κ το τελευταίο καλωδιάκι θα τον βάλω να το μαζέψει με το ειδικό πλαστικό καλώδιο με το συρματάκι!

μου ρχεται να του τα σουτάρω

ΟΛΑ!!!!!

το στανιό μου με όοοοοοοοοοοολα αυτά τα σκατογκατζετακια!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

tzini :) οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Καλημέρες!

Εστειλα εμαιλ και μου ακύρωσαν αμέσως το κουπόνι της προσφοράς, να ναι καλά οι άνθρωποι!

Ξύπνησα με ανακατωσούρα και τάση για εμετό, καλώς τα δεχτηκα!

Πριν παω τον μικρό σχολείο θα περάσω να χτυπήσω μια χοριακή...πω πω τώρα που το σκέφτομαι να μην πάρω και το ποδήλατο....σκατά!

Διαφημίσεις

μου είπε ότι είναι εκεί! στο στόμα του λύκου!

πώς θα πάω γμτ? που θα πάω! αλλά είναι που είμαι κ αγοραφοβική ενίοτε!

πάλι καλά που μου λες ότι έχει παρκινγ ακριβώς δίπλα!

μωρέ κ φωτοκόπια θα πάω κ ότι θες!

πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν θέλουν? πως κ έτσι?

κόρες λεώ να πάρω κ διάδρομο.

για πέστε καμιά γνώμη.

ο ν. κλασικά να το πάρω!

1800 μετρητά. λογικά θα πάει κ πιο κάτω. πολλά λεφτά?

βασικά το είδα κ σε νετ σελίδα στα 1750 μετρητά ή δόσεις. (ενώ αυτός/φυσικό κατάστημα που θα το πάρω εγώ με δόσεις, το έχει 2000)

θέλω να κάνω ένα καλό δώρο στον εαυτό μου γμτ!

σκεφτόμουν για καμιά πλαστική, αλλά φοβάμαι βασικά. κ 2ον αρκετά δεν θα μου στοίχιζε??? κ σε υλικό κ σε χρόνο ανάρρωσης? για κοιλιοπλαστική λέω.

ενώ ο δίαδρομος κ πιο υγιεινός, θα γυμνάζομαι (κάτι που έκανα παλιότερα) κ πιό φθηνός.

άσε που μπορώ να κάνω κ μεσοθεραπεία προσώπου, που λένε οτι είναι πάρα πολύ καλή.

...ε?

(μακακίες λέω ωρέ?)

Να τον παρεις το διαδρομο και αν θες ακομα καλυτερα να κοιταξεις για ελλειπτικο.ειναι καλυτερο γιατι γυμναζεις και τα χερια και ολο το ανω μερος του σωματος και πιανει και κοιλια,οχι πολυ αλλα πιανει,ειναι πιο ολοκληρωμενο μηχανημα.

Απο όλα αυτά που είπες Tzini κρατάω την εξής φράση που δεν την έχω ξανα ακούσει!!!

Το βρακί γίνεται τιράντα από τα νεύρα!!!!!!!!

Κατουρήθηκα απο τα γέλια!!!!!!!!!

Πέμπτη 7:45 πετάω για την Πόλη!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Εγω τπτ και ουτε νομιζω οτι θα εχω...στο μεταξυ προσπαθω να περναω ομορφα και να συνηθιζω στην ιδεα οτι δεν θα τον εχω στη ζωη μου πια.η αληθεια ειναι οτι νιωθω να παιρνω ανασες γιατι αυτος ζηλευει ακομα και τη σκια του και μου εκανε ολη την ωρα ελεγχο για τα παντα,ακομα και για το πως θα κοιταξω απεναντι για να περασω,ειδικα αυτες τις μερες που ηταν πιεσμενος.και να πω οτι δινω και δικαιωματα παει στο διαολο,αλλα αυτο το πραγμα κατανταει αρρωστεια.εξ'ου και το γεγονος οτι εκρυψα τα ρημαδομηνυματα.το λαδι θα μου εβγαζε,ειπα η χριστιανη να μην τον προκαλεσω κιολας και ασχολουμαστε με αυτο αντι να λεμε για τα σοβαρα προβληματα.τεσπα,μου κατατροπωσε ολο μου το ειναι για κατι τετοιο και δεν μου αξιζε.τον αγαπω παρα πολυ αλλα οχι και να με πει και φτηνιαρα.νυσαφι δλδ......οσο καιρο ελλειπε ειχα τα ματια χαμηλα και τωρα που ηρθε ηθελα να ειμαι συνεχεια κοντα του και να ειμαστε μαζι κι αυτος να μου πει οτι τον κοροιδευω και να το πιστευει κιολας.οχι,οχι,οχι,οσο κι αν ηταν φαουλ.γι αυτον το εκανα,οχι για να κρυψω κατι πονηρο,θα επρεπε να το καταλαβει και λιγο γιατι κι αυτος εχει κανει κατι αντιστοιχο αλλα εγω το ξεπερασα.εγω ειμαι η χαζη βλεπεις...

Πέμπτη 7:45 πετάω για την Πόλη!!!!!

Άντε με το καλό! Τα κανόνισες με τα παιδιά τη διανομή που θα κάνεις; Ευτυχώς το ένα το κουβαλάς στην κοιλιά ακόμα έχει εσωτερικό μπέιμπι σίτινγκ!:lol: Πόσων μηνών είσαι τώρα; Έχεις δει αν είναι αγόρι ή κορίτσι ή όχι ακομα; (ή μας το έχεις πει και απλούστατα με έχει βαρέσει το Αλτσχάιμερ;;;) Να προσέχεις εκεί που θα πας ε;;; Με προσοχή ΟΛΑ με προσοχή!!!:tongue:

Άντε με το καλό! Τα κανόνισες με τα παιδιά τη διανομή που θα κάνεις; Ευτυχώς το ένα το κουβαλάς στην κοιλιά ακόμα έχει εσωτερικό μπέιμπι σίτινγκ!:lol: Πόσων μηνών είσαι τώρα; Έχεις δει αν είναι αγόρι ή κορίτσι ή όχι ακομα; (ή μας το έχεις πει και απλούστατα με έχει βαρέσει το Αλτσχάιμερ;;;) Να προσέχεις εκεί που θα πας ε;;; Με προσοχή ΟΛΑ με προσοχή!!!:tongue:

Καλησπέρα pashalitsa!!!!

Λοιπόν στις 31 μπαίνω στον 6ο!!!!! Και... Είναι αγοράκι!!! Την Τετάρτη θα κάνω την Β-επιπέδου!!!

Θα προσέχωωωωωω πολυυυυυυυυ!!!

Δεν μας είπες, η μικρή σου τι έλεγε που έλειψες???? Εγώ της είπα σήμερα οτι θα πάω και έβαλε τα κλάματα αλλά την τούμπαρα, γιατί της είπα να μου πει τι θέλει να της φέρω!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Άντε καλέ, έφτασες κιόλας να μπεις στον 6ο;;; ΜΠΡΑΒΟ, με το καλό!!! :D (Καλέ πότε ήταν που σε είχα δει και τώρα κοντεύεις να κάνεις μωρό!!!)Αγοράκι ε, κι άλλος μπόμπιρας στην οικογένεια!!! :tongue: ΟΚ, τώρα όταν θα λείπει ο άντρας σου θα είστε 2-2 ισοπαλία στο σπίτι. Απόλυτη ισορροπία!!!

Αχ μωρέ το καημένο!!! Δεν πειράζει πες της, στο επόμενο!!!:tongue:

Κι εμένα αδελφούλα μου ζητάει η μικρή αλλά δεν την βλέπω να έρχεται και στενοχωριέμαι όχι για μένα (δεν έχω ιδιαίτερα κέφια και κουράγια κυρίως να κάνω άλλο παιδί) αλλά για εκείνη...:-( Μου λέει να μην ανησυχώ και ότι θα τα κάνει όλα εκείνη, θα το αλλάζει, θα το ταίζει και "εσύ μόνο θα το θηλάζεις μαμά"!!! Χα,χα η μαλαγάνα! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρει το ανέκδοτο;;;

γιόγκα κορίτσι πως είσαι????

για πες αποτελέσματα!

(όταν είχα ανακατωσούρες με βοήθαγε το άρωμα!)

το πρωινό οοοοοομ καλό μου έκανε τελικά!

διότι.....

ναταλίιιιιια κ λοιπές κορασίδες επιτέλους!

τα παιδιά μου είναι πιο πλούσια κατά 6000 ευρώ στο λογαριασμό τους απο τις 03/02 (τη γιορτή μου περιμένανε να τα βάλουν?)! μπήκε το επίδομα ναταλίιιιια κ τα αναδρομικά. μη με ρωτήσεις πόσο είναι κλπ κλποπιρομ, διότι δεν κατέχω. με τόσες αλλαγές πρέπει να ρωτήσω δίπλα κ να υπολογίσω διαφορετικά κάθε 2 μηνο!

καλά μαρή πάλι φεύγεις? κ@λο δεν βάζεις κάτω???

αλλά να σου πώ τώρα που μπορείς φύγε. θα με θυμηθείς.

πασκουάλε πως είστε από το μπούκωμα? εμείς σήμερα πήγαμε σκολείο!!!!:D

ντάτζη αρρωστάκι το τυπάκι. ε?

πάμε για άλλα.

υγ: ναταλία οτι θες γράφει από πίσω το χαρτί του ελοέν!

σφραγίδα του πλοίου?? κ που να το βρώ το χαρτί κ την δήλωση , αφού είναι εν πλώ, είναι ο κάπτεν κ δεν είναι κοντά σε λιμάνι??? έλεος!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...