Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

ποιός στον σύστησε? εννοώ έμπιστος άνθρωπος?

τιμές ξέρεις?

εμένα μια κουμπάρα μου στα βριλήσσια έχει πελάτη τον παυ λι δέ λη βασίλη κ τη γυναίκα του. είναι πολύ καλό παιδί, αλλά ολίγον κουκουρούκου σε επίπεδο μόρφωσης η κομπάρα, αλλά την εμφάνιση της την προσέχει.

μπαίνω λοιπόν στο σιτε του κ βλέπω οτι κυρίως ασχολείται/προβάλει την μύτη.

κ στέλνω πμ προχτές σε μια κοπέλα (κάνοντας αναζήτηση στο φόρουμ) που λέει οτι είναι θείος της, να μου πεί αν γνωρίζει: ασχολείται με πατσοκοίλια ο άνθρωπος?

κ έιναι αποκλεισμένη (σήμερα είδα κ τον λόγο)!

πόσο γκαντέμω είμαι????

μου σύστησαν κ από το κομμωτήριο μου, έναν αν δρε α νίδη γεωργιο (απο mba)

(κουμπάρος του κομμωτή μου κ ιδιοκτήτη του κομ/ρίου)

άντε βγάλε άκρη.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άουτς! πολύ επίπονο κ μετά την επέμβαση!

κ πού να βρώ εγώ χρόνο να μην οδηγώ 2 βδομάδες??? χλωμότατο!

τα παιδιά δεν θα τα πέρνω αγκαλιά για 4-6 βδομάδες???

οκ, πάω για βυζιά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κοριτσια γεια σας.ειμαι στο πατρικο μου.ειμαι χαμενη στο διαστημα γιατι τα πραγματα πηγαν πολυ λαθος εξ αιτιας μου και νιωθω χαλια.ο δικος μου ειναι ακομα εδω με τον μπαμπα του στο νοσοκομειο.η εγχειρηση για καρκινο στο στομαχι δεν πηγε καλα και ο ανθρωπος δεν ξερω τι θα απογινει...το θεμα ειναι οτι επειδη ο δικος μου ειναι πολυ ζηλιαρης και εχει τον μπαμπα του και υπερμετρο αγχος που θα φυγει,εχει γινει ακομα πιο καχυποπτος.επειδη λοιπον ειναι ετσι τα πραγματα,σε καποια φαση που με ρωταγε επιμονα αν εχω επαφες με καποιο συναδελφο(ενα πολυ χαζο φιλαρακι απο τη δουλεια που ομως τον ζηλευε)εγω του αρνηθηκα και μετα πως τα εφερε ο διαολος και ειπα ναι.και να πω οτι ειχα κανει και κατι παει στα κομματια.το μονο που ειχε γινει ηταν οτι αυτος μου ειχε στειλει κατι ηλιθια παιδικα μνμτα στα οποια δεν ειχα απαντησει καν.και μετα με πηρε και με σηκωσε.με χωρισε,μου ειπε οτι του λεω διαρκως ψεμματα και οτι τωρα που θα φυγει θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο.τον εχω κανει χρυσο αλλα τπτ.δεν μου σηκωνει ουτε το τηλεφωνο.δεν ξερω τι αλλο να κανω πια...εχω παραδωσει..το αφηνω στην τυχη του το θεμα.εφταιγα μεν,αλλα δεν αξιζα και τετοια μεταχειρηση.μια φορα μαλιστα που ειχε γινει κατι αντιστοιχο και με αυτον,εγω του το συγχωρεσα αλλα αυτος τπτ...τα διαγραφει ολα και συνεχιζει...την τελευταια φορα που τον ειδα(την επομενη των γεγονωτων)τα μαγουλα του ειχαν πρηστει.δεν ξερω αν ηταν απο μενα η απο τη στεναχωρια με τον μπαμπα του,παντως ηταν χαλια.ειμαι στα προθυρα καταρρευσης..

ntάτζη..... μούσκεμα τα 'κανες

εξήγησέ του οτι έλεγες ψέματα παλιά, γιατί ήθελες να τον τσιτώσεις/τσεκάρεις.

είναι κ σε συναισθηματική φόρτιση τώρα με τον πατέρα του...

περίμενε λίγο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ntάτζη..... μούσκεμα τα 'κανες

εξήγησέ του οτι έλεγες ψέματα παλιά, γιατί ήθελες να τον τσιτώσεις/τσεκάρεις.

είναι κ σε συναισθηματική φόρτιση τώρα με τον πατέρα του...

περίμενε λίγο.

Περιμενει ακομα τηλεφωνο,δεν ξερω.του εξηγησα οτι μου εστειλε κι εμενα και σε αλλα παιδια και οτι δεν του το ειπα γιατι ηξερα οτι θα ζηλεψει και δεν ηθελα να τον φορτισω επιπλεον αλλα δεν με ακουει με τπτ.ουτε σε μνμτα απανταει,ουτε τηλ σηκωνει.την πεμπτη εφυγα απ το γραφειο και πηγα στο νοσοκομειο και τον βρηκα και μου το ξεκοψε.ειναι υπερβολικος και αυτη τη στιγμη δεν ελεγχει τον εαυτο του καθολου.το χω χασει το παιχνιδι και ηταν φοβερη βλακεια μου...με θεωρει φτηνιαρα και ψευτρα και μου ειπε οτι εψαχνε να βρει κατι για να αποδειξει οτι ειμαι ψευτρα.τα χω χασει,δεν ξερω τι να πω...σκεφτομαι πλεον οτι δεν μπορω μαλλον να ειμαι με εναν ανθρωπο που ειναι τοσο ζηλιαρης.εινα μαρτυριο να σε στριμωχνει ολη την ωρα...

άουτς! πολύ επίπονο κ μετά την επέμβαση!

κ πού να βρώ εγώ χρόνο να μην οδηγώ 2 βδομάδες??? χλωμότατο!

τα παιδιά δεν θα τα πέρνω αγκαλιά για 4-6 βδομάδες???

οκ, πάω για βυζιά!

Tzini και τα βυζιά θέλουν την ανάλογη προσοχή!!! Για ένα μήνα δεν πρέπει να σηκώνεις καθόλου βάρος, τις πρώτες μέρες δεν θα μπορείς να οδηγήσεις και επίσης δεν θέλει καθόλου απότομες κινήσεις γιατί μπορεί να μετακινηθούν οι σιλικόνες και να φτάσει το βυζί στο στέρνο!!! χαχαχαχαχαχαχα! Άρα πρέπει να έχει ένα άτομο τουλάχιστον για 3 βδομάδες όλη την μέρα μαζί σου..!

Εμένα μου έστειλε την υπεύθυνη δήλωση και τις φωτοτυπίες του φυλλαδίου με κάποιον που βγήκε στο Πειραιά, εσένα αν είναι κοντά σε λιμάνι μπορεί να σου τα στείλει ταχυδρομικώς!

danzjia συγνώμη αλλά ειδικά σε ναυτικούς δεν παίζεις με τέτοια πράγματα... Πως να σου έχει τώρα εμπιστοσύνη για να μπορέσει όταν φύγει να έχει το κεφάλι του ήσυχο? Σου λέει απο το να είμαι μέσα στο αγχος και στον πανικό ας το τελειώσω εδώ..! Η δουλειά που κάνουν είναι πολύ δύσκολη και θέλουν ο άνθρωπος που έχουν δίπλα τους να τους εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Βλέπω σας έπιασε λογοδιάρροια!

Εμείς το παίρνουμε κάθε χρόνο το ΕΛΟΕΝ. Δεν νομίζω να χρειάζεται βιβλιάριο γιατί κανονικά τα παίρνει η γυναίκα τα χρήματα αυτά. Αν πάρετε ενα τηλέφωνο θα σας πουν. Μην τα αφήνετε όμως στους καιρούς που διανύουμε γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο.

Εγω την κοιλιοπλαστική θα την κάνω μετά και τη δεύτερη γέννα οποτε έχω καιρό ακόμα. Θέλει πολύ προσοχή ότι και να κάνεις βυζιά, κοιλια κτλ. Δεν τους εμπιστεύομαι τους πλαστικούς οπότε μπορεί να πήγαινα σε γενικό χειρουργό που ξέρω τι δουλειά του. Οι πλαστικοί ειναι μεγάλοι απατεώνες...μέχρι εκεί το έχω ψάξει. Ξερω πολλά απο τη μαμα μου που εργάζεται σε χειρουργείο και ρωτάει χειρουργους και απο φίλη νοσηλεύτρια.

Για μούρη εχω μαύρα μεσάνυχτα μιας και ειναι νωρίς ακόμα...εδω βγάζω σπυράκια ακόμα :)

Ντανιτζα μου....σκατα τα έκανες...υπομονή, θέλει το χρόνο του γιατί ειναι πιεσμένος. Τι να σου πω...

Διαφημίσεις

Α δεν σας είπα....αγόρασα ενα κουπόνι για οριστική αποτρίχωση σε μπικίνι ή μασχάλες στον Πειραιά σε ενα κέντρο αλλά μάλλον ειμαι έγκυος και δεν ξέρω αν θα μπορεσω να πάω :(

Ακόμα δεν ειναι τίποτα σίγουρο βέβαια αλλά έχω καθυστέρηση και πονάκια χαμηλά και λίγο το στηθος αισθάνομαι ευαίσθητο...και είμαι μεσα στα νεύρα λέμε! Τσατάλια!

Ωιμε!

Έλα ρε yogini, μπράβο! Δε λέω συγχαρητήρια και τα σχετικά θα περιμένω να μας το ανακοινώσεις επισήμως πρώτα!:tongue: Καλά αποτελέσματα στο τέστ πάντως! Θα κάνεις του φαρμακείου ή θα πας να κάνεις χοριακή; Το δεύτερο είναι αυτό βρε ή το τρίτο παιδάκι;

Ρε κορίτσια έχω πέσει κάτω από τα γέλια έτσι οπως τα λέτε για τις πλαστικές...

Βρε Ντάντζια πολύ με στενοχώρησες... Να σου πω κάτι όμως; ΟΚ το λες και μόνη σου κάπου φταις. Αλλά αυτό το "το ξέρω ότι είσαι ψεύτρα και απλά ΕΨΑΧΝΑ κάτι να σου πετάξω στα μούτρα για να στο αποδείξω" είναι πολύ βαρύ βρε κορίτσι μου... Δηλαδή αν μου το λέγανε εμένα δε θα ξανασήκωνα εγώ το τηλέφωνο... Τέλος πάντων, καταλαβαίνω ότι ο άνθρωπος δεν είναι απλά φορτισμένος αλλά τρελαμένος με τον πατέρα του, από ότι καταλαβαίνω αν μου λες δεν πήγε καλά το χειρουργείο, σημαίνει έχει κάνει μεταστάσεις... Μεταστάσεις σε γύρω όργανα από το στομάχι σημαίνουν και τέλος... Καταλαβαίνεις;;; Χάνει τον πατέρα του και φαντάζομαι ότι έχει τόσο πόνο και νεύρα που θα τα έχει παίξει... Οπότε άσε του 3-4 μέρες χωρίς να τον ενοχλήσεις και μετά πάρε και πες του ότι άσχετα με το τί θα γίνει με εσάς, ανησυχείς και θέλεις να μάθεις για τον πατέρα του, θα το εκτιμήσει νομίζω... Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι...

μεχρι και στο σκαιπ με βλεπει και με αποφευγει και πανε 3 μερες τωρα...

μούσκεμα τα ΄κανες σου λέω. μούσκεμα!

άστο να στεγνώσει κ βλέπεις. πιστεύω πως κ να τα βρέιτε θα σου ψήσει το ψάρι στα χείλη για πολύ καιρό.

Tzini και τα βυζιά θέλουν την ανάλογη προσοχή!!! Για ένα μήνα δεν πρέπει να σηκώνεις καθόλου βάρος, τις πρώτες μέρες δεν θα μπορείς να οδηγήσεις και επίσης δεν θέλει καθόλου απότομες κινήσεις γιατί μπορεί να μετακινηθούν οι σιλικόνες και να φτάσει το βυζί στο στέρνο!!! χαχαχαχαχαχαχα! Άρα πρέπει να έχει ένα άτομο τουλάχιστον για 3 βδομάδες όλη την μέρα μαζί σου..!

εσύ ποιόν θα έχεις για βοήθεια 24/24ωρο???

(να μου δάνειζες το άτομο ίσως?)

σοβαρά τώρα.

ποιός θα μπορούσε να μας βοηθήσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα?

με τρία τσιπιρίκια?

γόρδιος δεσμός έτσι????

Εμένα μου έστειλε την υπεύθυνη δήλωση και τις φωτοτυπίες του φυλλαδίου με κάποιον που βγήκε στο Πειραιά, εσένα αν είναι κοντά σε λιμάνι μπορεί να σου τα στείλει ταχυδρομικώς!

από της καλής ελπίδας το ακρωτήρι πέρναγε χτές, για σίνγκαπορ κ κίνα. ψηλά αγναντεύουμε δηλ!

danzjia συγνώμη αλλά ειδικά σε ναυτικούς δεν παίζεις με τέτοια πράγματα... Πως να σου έχει τώρα εμπιστοσύνη για να μπορέσει όταν φύγει να έχει το κεφάλι του ήσυχο? Σου λέει απο το να είμαι μέσα στο αγχος και στον πανικό ας το τελειώσω εδώ..! Η δουλειά που κάνουν είναι πολύ δύσκολη και θέλουν ο άνθρωπος που έχουν δίπλα τους να τους εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη!

σωστή.

άντε κ καλά αποτελέσματα γιόγκα!!!!!!

θα πάρω τφ ελοεν να ρωτήσω ρε παιδιά από δευτέρα.

σε γενικό χειρούργο είχε κάνει μια γνωστή, παλιάς γνωστής μου. σε δημόσιο κιόλας έτσι?! βυζί ρε παιδιά! έχω χάσει επαφές όμως!

άντε ρε γιόγκα, κάνε την έρευνα σου κ σφύρα τιποτις.

έστω κ γενικό χειρούργο. αν κρίνω από το αποτέλεσμα κείνης της κοπέλας, είχε τέλειο βύζο μετά!

καλέ, τιμές λέω ξέρουμε?

πόσο παέι το βυζί, πόσο ο πατσάς???

κοπέλες η βιγ σίστερ είχε κάνει μόνιμη αποτρίχωση στα βοδυλινε ή πρίνου ήταν? παλία!

μόνιμη θεωρητικά, γιατί μετά από κανα χρόνο έγινε αρκουδάκι πάλι!

υπάρχει μόνιμη αποτρίχωση όντως?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

πόσο παέι το βυζί, πόσο ο πατσάς???

κοπέλες η βιγ σίστερ είχε κάνει μόνιμη αποτρίχωση στα βοδυλινε ή πρίνου ήταν? παλία!

μόνιμη θεωρητικά, γιατί μετά από κανα χρόνο έγινε αρκουδάκι πάλι!

υπάρχει μόνιμη αποτρίχωση όντως?

Ρε συ Τζίνι με έχεις ξελιγώσει στο γέλιο!!! Κανόνισε να σκάσεις μύτη σε κανένα πλαστικό και να του πεις "μεγάλε, τι φράγκα γουστάρεις να κανονίσεις το πατσοκοίλι μου να πούμε;;;"

Μη μου μιλάς για μόνιμη αποτρίχωση σε κέντρο αισθητικής! Οι μόνες σπατάλες που έχω κάνει στη ζωή μου είναι αυτές (λόγω του μεγάλου καημού για το σώμα έπεσα θύμα εκμετάλλευσης από τα κοράκια)! Έκανα μόνιμη (υποτίθεται) αποτρίχωση σε μουστάκι και κοιλιά... Έδωσα στα μποντιλίνια :lol: το σωτήριο έτος 2003 θαρρώ θα ήταν ή 800 ή 1200 ευρώπουλα (μάλλον 1200 πρέπει να ήταν). Την επαναστατική τότε φωτόλυση. Έξι θεραπείες δικαιούμουν και μετά πάπαλα. Δεν τους ένοιαζε αν τελικά είχες το μόνιμο αποτέλεσμα... Το αποτέλεσμα στην πραγματικότητα ήταν το εξής: μείωση της τριχοφυίας κατά 50 περίπου τοις εκατό άντε 60 στην καλύτερη στην κοιλιά (τις υπόλοιπες αραιοσπαρμένες πια τις κάνω χαλάουα μόνη μου). Στο μουστάκι (που δεν είχα και μεγάλο πρόβλημα) τελικά έκανα ριζική ηλεκτρική μερικές συνεδρίες και τέλειωσε το πρόβλημα (στην αισθητικό μου)... Δε με νοιάζει το χνούδι, με ενδιέφερε να μην είναι έντονο (ειδικά στις άκρες) και αυτό το πέτυχα με 4-5 συνεδρίες ηλεκτρικής.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...