Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

pashalitsaaaa! Καλώς ήρθες!!! Λοιπόν και εγω αυτο Περιμένω για την επισκευη!!! Να Λιωσω πάνω σε μια καρεκλαααααα!!!! Αφήστε όλη μέρα μέσα στο δρόμο είμαι... Να τα πάω σχολείο, να τα πάω κολυμβητήριο, να πάω σ/μ, κουραστηκαααααα! Αυτη τη φορα μας έκατσε τελειααααα! Ενα μήνα ήταν ο σύζυγος Ελλάδα! Σήμερα έφτασαν τουρκια! Εγω την επόμενη Τετάρτη θα κάνω την Β-επιπέδου και πέμπτη έγινα καπνός!!!!!!!

Εγω δεν κατάλαβα αυτο με την εφορία είναι η έκτακτη εισφορά που φέτος εμείς πληρώσαμε(τρόπος του λέγειν) 2.300 φέτος θα κρατάνε 500 κάθε μήνα δλδ 6000;;;; Έλεος ρε γμτ... Μας έχουν τσακισει οι αλήτες...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

pashalitsaaaa! Καλώς ήρθες!!! Λοιπόν και εγω αυτο Περιμένω για την επισκευη!!! Να Λιωσω πάνω σε μια καρεκλαααααα!!!! Αφήστε όλη μέρα μέσα στο δρόμο είμαι... Να τα πάω σχολείο, να τα πάω κολυμβητήριο, να πάω σ/μ, κουραστηκαααααα! Αυτη τη φορα μας έκατσε τελειααααα! Ενα μήνα ήταν ο σύζυγος Ελλάδα! Σήμερα έφτασαν τουρκια! Εγω την επόμενη Τετάρτη θα κάνω την Β-επιπέδου και πέμπτη έγινα καπνός!!!!!!!

Εγω δεν κατάλαβα αυτο με την εφορία είναι η έκτακτη εισφορά που φέτος εμείς πληρώσαμε(τρόπος του λέγειν) 2.300 φέτος θα κρατάνε 500 κάθε μήνα δλδ 6000;;;; Έλεος ρε γμτ... Μας έχουν τσακισει οι αλήτες...

Ναι αυτό που πληρώσατε ήταν για το εισόδημα του 2010. Με τις δηλώσεις θα σας έρθει έξτρα φόρος για το εισόδημα του 2011 και αυτό που σου λέω εγώ (το 500 ευρω βγαίνει στο μισθό του άντρα μου περίπου) είναι ο ίδιος φόρος για το 2012. Το ενσωμάτωσαν και θα το πληρώνουν αυτόματα από το μισθό. Σου λέει μην τυχόν και δεν τους τα δώσουμε με τον άλλο τρόπο (όπως εγώ)!:mad:

Στο μισθό του Α βγαίνει τόσο, υπολόγισε ότι ειναι το 4% του μισθού ή 4,5% κάπου εκεί βγαίνει!!! Άρα που έφτασε η εφορία;;; 10%+!!! Μαύρη κατάρα να πέσει πάνω τους!!!

ακόμα δεν πήγατε σχολείο πασκουάλε? εμείς από δευτέρα ξαναπάμε επιτέλους! θα πάω κ τούρτα γαι τα γενέθλια της τόοοοοοοτε!

μαρή ναταλία περισσότερο κουράστηκες εσύ!

ελοεν μου ήρθε κ εμένα, αλλά κ ο ν. κ η κομπάρα μου, μου είπαν να το αγνοήσω κ θα πάει ο ν. όταν έρθει.

γιογκ κ εγώ λέω να πάρω τα εμβόλια κ να κατηφορίσω προς νατ πριν 27/03 (έτσι μου είπε η φαρμακοτρίφτισσα). οπότε αφού το συνταγολόγιο δεν θα ισχύει, μόνο με την απόδειξη θα παώ??? κάτι μπέρδεψα σίγουρα!

τι καλά να πήγαινα κ εγώ ένα ταξιδάκι με το χασμπαναίο!

ξερετε τι του λέω έτσι? να κάτσει αυτός με τα παιδιά κ θέλω να πάω μια βδομάδα σε ένα βουνό. να γίνω ερημίτισσα για μια βδομάδα μόνο. μόνο τα πουλάκια να ακούω λέμε!!!!

για το μισθό? mου τα είπε κ εμένα. αυτό για την ενσωμάτωση (κάτι για υπέρ του ταμείου αλληλεγύης μου είπε όμως) κατάλαβα κ φρίκαρα!

δηλ. πόσο μείον θα βρεθούμε αυτό το μήνα???

υγ: μόνο μαύρη? κατάμαυρη. οι χαραμοφάηδες!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ναι κοπέλα μου, φόρο αλληλεγγυης ονόμασαν τον κεφαλικό φόρο τώρα!!! Σε λίγο θα τον πουν και φόρο των παιδιών των φαναριών σα δε ντρέπονται λίγο λέω εγώ!!! Είναι στο μισθό του Α μηχ. περίπου ένα 500ρικο για κάθε μήνα που θα δουλεύουν!!! Φανταζομαι το ίδιο και στου καπετανιου! Ο Μάρτης όμως θα εχει αναδρομικά κρατήσεις και για τους δυο προηγούμενους... Τουλάχιστον έτσι είναι σε εμάς...

Ναι κοπέλα μου, φόρο αλληλεγγυης ονόμασαν τον κεφαλικό φόρο τώρα!!! Σε λίγο θα τον πουν και φόρο των παιδιών των φαναριών σα δε ντρέπονται λίγο λέω εγώ!!! Είναι στο μισθό του Α μηχ. περίπου ένα 500ρικο για κάθε μήνα που θα δουλεύουν!!! Φανταζομαι το ίδιο και στου καπετανιου! Ο Μάρτης όμως θα εχει αναδρομικά κρατήσεις και για τους δυο προηγούμενους... Τουλάχιστον έτσι είναι σε εμάς...

έτσι μου είπε κ ο ν. κ μου ήρθε ντουρβουτζάς!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Tzini μην το αγνοείς και ιδιαίτερα γιατί τώρα που ΝΑΤ=ΤΕΛΟΣ λένε να καταργήσουν και το ΕΛΟΕΝ παρόλο που δεν έχει σχέση με λεφτά του κράτους αλλά με χρήματα των ναυτικών! Εγώ πάντως πήγα σήμερα και κατέθεσα τα χαρτιά!

Pashalitsa τα ίδια λεφτά παίρνουν! Και εμάς 500 του κρατάνε απλά του τα κράτησαν απο τον Ιανουάριο οπότε δεν μας ήρθε ξαφνικό! Νομίζω σας το είχα γράψει κιόλας!

Tzini μην το αγνοείς και ιδιαίτερα γιατί τώρα που ΝΑΤ=ΤΕΛΟΣ λένε να καταργήσουν και το ΕΛΟΕΝ παρόλο που δεν έχει σχέση με λεφτά του κράτους αλλά με χρήματα των ναυτικών! Εγώ πάντως πήγα σήμερα και κατέθεσα τα χαρτιά!

Pashalitsa τα ίδια λεφτά παίρνουν! Και εμάς 500 του κρατάνε απλά του τα κράτησαν απο τον Ιανουάριο οπότε δεν μας ήρθε ξαφνικό! Νομίζω σας το είχα γράψει κιόλας!

το θυμάμαι, γιατί τον είχα ρωτήσει τότε κ δεν τους είχαν πεί κάτι από την εταιρία.

δεν έχω ξαναπαέι κ δεν έχω ιδέα!

τι χαρτιά να πάω δηλ.? κ που είναι αυτό? μη μου πεις κάτω στον πειραιά στο σημείο της μεθαδόνης!!!!!

έχουν στείλει χαρτί για ραντεβού με συγκεκριμένη ημερομηνία!

με ραντεβού πήγες κ εσύ?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

το θυμάμαι, γιατί τον είχα ρωτήσει τότε κ δεν τους είχαν πεί κάτι από την εταιρία.

δεν έχω ξαναπαέι κ δεν έχω ιδέα!

τι χαρτιά να πάω δηλ.? κ που είναι αυτό? μη μου πεις κάτω στον πειραιά στο σημείο της μεθαδόνης!!!!!

έχουν στείλει χαρτί για ραντεβού με συγκεκριμένη ημερομηνία!

με ραντεβού πήγες κ εσύ?

Λοιπόν είναι στην Φίλωνος 97-99 στον Πειραιά! Εγώ το αφήνω σε parking που έχει ακριβώς δίπλα και πάω! Είναι και η εταιρία του συζύγου στην ίδια οδό!

Τα δικαιολογητικά τα έχει πίσω η αίτηση αλλά δες και εδώ http://users.forthnet.gr/ath/eloen/anakoinoseis.htm

Εφόσον έχεις ξαναπάρει τα προηγούμενα χρόνια δεν χρειάζεται φωτοτυπία του βιβλιαρίου, ούτε το ΑΦΜ!

μου είπε ότι είναι εκεί! στο στόμα του λύκου!

πώς θα πάω γμτ? που θα πάω! αλλά είναι που είμαι κ αγοραφοβική ενίοτε!

πάλι καλά που μου λες ότι έχει παρκινγ ακριβώς δίπλα!

μωρέ κ φωτοκόπια θα πάω κ ότι θες!

πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν θέλουν? πως κ έτσι?

κόρες λεώ να πάρω κ διάδρομο.

για πέστε καμιά γνώμη.

ο ν. κλασικά να το πάρω!

1800 μετρητά. λογικά θα πάει κ πιο κάτω. πολλά λεφτά?

βασικά το είδα κ σε νετ σελίδα στα 1750 μετρητά ή δόσεις. (ενώ αυτός/φυσικό κατάστημα που θα το πάρω εγώ με δόσεις, το έχει 2000)

θέλω να κάνω ένα καλό δώρο στον εαυτό μου γμτ!

σκεφτόμουν για καμιά πλαστική, αλλά φοβάμαι βασικά. κ 2ον αρκετά δεν θα μου στοίχιζε??? κ σε υλικό κ σε χρόνο ανάρρωσης? για κοιλιοπλαστική λέω.

ενώ ο δίαδρομος κ πιο υγιεινός, θα γυμνάζομαι (κάτι που έκανα παλιότερα) κ πιό φθηνός.

άσε που μπορώ να κάνω κ μεσοθεραπεία προσώπου, που λένε οτι είναι πάρα πολύ καλή.

...ε?

(μακακίες λέω ωρέ?)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λοιπόν, τα λεφτά από το ΕΛΟΕΝ τα έχω πάρει για μέχρι και το 2009. Από εκεί και πέρα τίποτα. Το έλεγα στον άντρα μου στο καράβι, να πάμε όταν γυρίσει οπωσδήποτε. Λέτε να τα χάσουμε ως τότε; (Αρχές Ιουνίου)

Δεν έχω κάνει ποτέ τη διαδικασία μόνη μου. Μια φορά πήγε ο άντρας μου και τους έδωσε αρ. βιβλιαριου κλπ και μπήκαν κάτι χρήματα. Δεν έχω ιδέα τί χρειάζεται...

Ρε συ Τζίνι, ποιο στόμα του λύκου, σιγά... Εγώ έχω περάσει από εκεί περπατώντας αρκετές φορές στο παρελθόν! Τί το κακό έχει; Ένας υποβαθμισμένος δρόμος του Πειραιά είναι...

Για το διάδρομο τώρα, και βέβαια να πάρεις, άσχετα με το αν θα κάνεις πλαστική ή όχι. Και πλαστική να κάνεις θα σου πουν ότι μετά πρέπει να γυμνάζεσαι ή τουλάχιστον οπωσδήποτε να περπατάς. Αλλά τα 1700 και τα 2000 μου φαίνονται πάρα πολλά. Ένας καλός διάδρομος που να αντέχει μέχρι 130 κιλά (που όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να έχει ισχυρό μοτέρ γιατί οι περισσότεροι είναι για αντοχή μέχρι 100 άντε 110 κιλά) έχει γύρω στα 1200 ευρώπουλα. Και με αντικραδασμικό και με τα πάντα. Θα σου στείλω σύνδεσμο όταν θυμηθώ σε ποιο ηλ. μαγαζί τον είδα (έχει και κανονικό μαγαζί).

Όσο για τη μεσοθεραπεία, για πείτε τί ξέρετε γιατί με ενδιαφέρει να κάνω κάτι στο πρόσωπο (αφού το σώμα είναι χαμένη υπόθεση δεν το συζητώ). Έχετε ιδέα από τιμή; Θα πάρει κάτι έξτρα είπε ο άντρας μου από τη μεγάλη επιθεώρηση που πέρασαν και επειδή λέει δε θα την πέρναγε χωρίς εμένα (γιατί ο επιθεωρητής του έκανε εξωνυχιστικό έλεγχο στα γραφικά αντί για το μηχανοστάσιο :?::!:) θέλει λέει να μου τα δώσει να κάνω κάτι αποκλειστικά για μένα. Βέβαια εγώ λέω να τα βάλω στον κουμπαρά της μικρής αλλά εκείνος φωνάζει να κάνω κάτι για μένα ή να πάρω ένα κοσμηματάκι ή κάτι τέτοιο (αλήθεια δε θυμάμαι από πότε έχω να πάρω κόσμημα στον εαυτό μου, μάλλον από τότε που μου πηρε ο άντρας μου κάτι όταν γέννησα τη μικρή...). Λοιπόν τί κάνει αυτή η μεσοθεραπεία και πόσο στοιχίζει; Ρε γμτ το πρόσωπό μου είναι καλά γενικά αλλά έσπασα ακριβώς κάτω από το πηγούνι... Είναι και το πάχος, είναι και κάτι ράμματα που έκανα μικρή εκεί και τσάκισε το δέρμα γμτ!!! Μου κακοφαίνεται πάρα πολυ!!! Αλλά και μια γενική ανανέωση δέρματος μια χαρά θα μου έπεφτε! Α, και που γίνεται αυτή σε δερματολόγο ή σε πλαστικό χειρουργό;

Διαφημίσεις

Λοιπόν, τα λεφτά από το ΕΛΟΕΝ τα έχω πάρει για μέχρι και το 2009. Από εκεί και πέρα τίποτα. Το έλεγα στον άντρα μου στο καράβι, να πάμε όταν γυρίσει οπωσδήποτε. Λέτε να τα χάσουμε ως τότε; (Αρχές Ιουνίου)

Δεν έχω κάνει ποτέ τη διαδικασία μόνη μου. Μια φορά πήγε ο άντρας μου και τους έδωσε αρ. βιβλιαριου κλπ και μπήκαν κάτι χρήματα. Δεν έχω ιδέα τί χρειάζεται...

Ρε συ Τζίνι, ποιο στόμα του λύκου, σιγά... Εγώ έχω περάσει από εκεί περπατώντας αρκετές φορές στο παρελθόν! Τί το κακό έχει; Ένας υποβαθμισμένος δρόμος του Πειραιά είναι...

Για το διάδρομο τώρα, και βέβαια να πάρεις, άσχετα με το αν θα κάνεις πλαστική ή όχι. Και πλαστική να κάνεις θα σου πουν ότι μετά πρέπει να γυμνάζεσαι ή τουλάχιστον οπωσδήποτε να περπατάς. Αλλά τα 1700 και τα 2000 μου φαίνονται πάρα πολλά. Ένας καλός διάδρομος που να αντέχει μέχρι 130 κιλά (που όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να έχει ισχυρό μοτέρ γιατί οι περισσότεροι είναι για αντοχή μέχρι 100 άντε 110 κιλά) έχει γύρω στα 1200 ευρώπουλα. Και με αντικραδασμικό και με τα πάντα. Θα σου στείλω σύνδεσμο όταν θυμηθώ σε ποιο ηλ. μαγαζί τον είδα (έχει και κανονικό μαγαζί).

Όσο για τη μεσοθεραπεία, για πείτε τί ξέρετε γιατί με ενδιαφέρει να κάνω κάτι στο πρόσωπο (αφού το σώμα είναι χαμένη υπόθεση δεν το συζητώ). Έχετε ιδέα από τιμή; Θα πάρει κάτι έξτρα είπε ο άντρας μου από τη μεγάλη επιθεώρηση που πέρασαν και επειδή λέει δε θα την πέρναγε χωρίς εμένα (γιατί ο επιθεωρητής του έκανε εξωνυχιστικό έλεγχο στα γραφικά αντί για το μηχανοστάσιο :?::!:) θέλει λέει να μου τα δώσει να κάνω κάτι αποκλειστικά για μένα. Βέβαια εγώ λέω να τα βάλω στον κουμπαρά της μικρής αλλά εκείνος φωνάζει να κάνω κάτι για μένα ή να πάρω ένα κοσμηματάκι ή κάτι τέτοιο (αλήθεια δε θυμάμαι από πότε έχω να πάρω κόσμημα στον εαυτό μου, μάλλον από τότε που μου πηρε ο άντρας μου κάτι όταν γέννησα τη μικρή...). Λοιπόν τί κάνει αυτή η μεσοθεραπεία και πόσο στοιχίζει; Ρε γμτ το πρόσωπό μου είναι καλά γενικά αλλά έσπασα ακριβώς κάτω από το πηγούνι... Είναι και το πάχος, είναι και κάτι ράμματα που έκανα μικρή εκεί και τσάκισε το δέρμα γμτ!!! Μου κακοφαίνεται πάρα πολυ!!! Αλλά και μια γενική ανανέωση δέρματος μια χαρά θα μου έπεφτε! Α, και που γίνεται αυτή σε δερματολόγο ή σε πλαστικό χειρουργό;

καλημερούδια πασκουάλε!

για τη μεσοθεραπεία ρίξε μια ματιά

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2000605&highlight=%EC%E5%F3%EF%E8%E5%F1%E1%F0%E5%DF%E1#post2000605

κ ειδικότερα εδώ

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2000605&postcount=18

εννοείται πως θα της στείλω πιμιο ή σε όποια είπε κάτι.

για το δρόμο με φόβισε ο ν. βασικά.

θα έπρεπε να έχετε πάρει κ άλλα από ελοεν. κάτι δεν κάνατε. για βάλτο στο πρόγραμμα κ πήγαινε καμιά βόλτα κ εσύ.

διάδρομος: όταν ο κατασκευαστής λεεί μαχ κιλά 120, υπολογίζεις 100. είναι κανόνας. επίσης ο τάπητας πρέπει να είναι καλής ποιότητας. κ τελευταίο, θα ανεβαίνει κ ο ν. όπου ν= 115-120 κιλά? κάτι τέτοιο.

κ συνεπάγεται πως το μοτερ για αυτά τα κιλά πρέπει να είναι 3 ίπποι σίγουρα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Είμαι φρικαρισμένη με τον άντρα μου πάλι, ξέχασα να το γράψω... Από την Τρίτη άρχισε να έχει πρόβλημα με πολύ παλιά σφραγισμένο δόντι (της παιδικής ηλικίας μάλλον). Έχει πρηστεί και πονάει φοβερά. Ξεκίνησε αντιβιώσεις Αμοξίλ (του έχω δώσει μαζί του αλλά έχει και το καράβι). Προφανώς χρειάζεται οδοντίατρο και αυτοί πλέουν με orders προς Φουτζέιρα χωρίς να έχουν συγκεκριμένο ταξίδι! Περίμενα από τον άντρα μου λοιπόν να πει ότι είναι σοβαρή η κατάσταση και ότι θα πρέπει να προσεγγίσουν στεριά...

Από ότι κατάλαβα εχθές η εταιρία δεν έχει ειδοποιηθεί ΑΚΟΜΑ!!! Έβαλα τις φωνές και μου είπε ότι θα το χειριστεί αυτός με τον καπετάνιο!!! Πλάκα μου κάνει; Αν έρθει ξαφνικά ταξίδι ότι φεύγουν για Αυστραλία πχ, θα περιμένει ένα μήνα για να πάει σε γιατρό; Αυτός μόλις σταματήσει την αντιβίωση θα ξαναγίνει τούμπανο!!! Είναι τα δόντια και το κεφάλι για να παίζουμε; Του έψαλα κάμποσα χθες, ότι βάζει τα κόμπλεξ του πάνω από την οικογένειά του και την υγεία του και τί δεν είπα! Μα δεν αντέχω άλλο πια, την άλλη φορά που είχε χτυπήσει στο πόδι, επειδή ντρεπόταν να ζητήσει λάτζα να πάει σε γιατρό έφτασε στο σημείο να προχωρήσει η μόλυνση απίστευτα και να αναγκαστεί να ξεμπαρκάρει με μόλις δυο μήνες ταξίδι!!!

Χώρια που τα είδα όλα όταν πήγα στην Αμερική και είδα σε τί κατάσταση ήταν το πόδι του!!! Λοιπόν, του έδωσα διορία μέχρι τη Δευτέρα το πρωί. Αν δεν έχει ειδοποιηθεί η εταιρία θα πάρω εγώ και ευγενέστατα θα τους πω ότι υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα και να επιληφθούν πού θα βγει ο άνθρωπος... Μα πού είναι το κακό δεν καταλαβαίνω;;; Τον έπιασε κρίση χθες και πήρε 10 φορές τηλ. για να σιγουρευτεί ότι δεν θα πάρω την εταιρία!:!::rolleyes:

Καλημέραααα!

Αχ πάλι ξεκινήσαμε το καίριο θέμα των πλαστικών!!!!! χαχαχαχαχαα!!!!!

Καταρχάς να σας πω οτι το ΕΛΟΕΝ έχεις 3 χρόνια περιθώριο να το πάρεις απλά εγώ με όλα αυτά που ακούω, πήγα κατευθείαν! Αφήστε που με αυτά τα λεφτά παίρνω πάντα τα καλοκαιρινά ρούχα τών παιδιών, οπότε με βολεύει η περίοδος που τα δίνουν!

Βασικά για να τα πάρετε τώρα πρέπει να σας στείλουν υπεύθυνη δήλωση και κάποιες σελίδες απο το φυλλάδιο τους!

Tzini εσύ τι θέμα έχεις με την κοιλιά? Χαλάρωση? Αν ναι, όση και γυμναστική να κάνεις δεν πρόκειται να δεις σοβαρή διαφορά... Εγώ το χειμώνα θα κάνω την κοιλιοπλαστική!!! Μου έχουν συστήσει ένα γιατρό και μάλλον εκεί θα πάω! Κεραμίδας Ευάγγελος, 2106773573, Εθν.Αντιστάσεως 66 Χαλάνδρι!

Πάντως τα 2000 ευρώ μου φαίνονται πάρα πολλά για διάδρομο..

Και είσαι σίγουρη οτι θα κάνεις και δεν θα τον έχεις για καλόγερο??? Γιατί όσοι έχουν κρεμάνε ρούχα επάνω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...