Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Παντως αυτο που εχω να δηλωσω ειναι οτι εχω αποβαλλει πλεον το συναισθημα της λυπησης που ειχα για τον δικο μου λογω της δουλειας του γιατι τελικα αυτοι δουλευουν μεν για μηνες σερι αλλα οταν ερχονται εδω,αραζουν κανουν τις διακοπουλες τους,κοιμουνται οσο γουσταρουν και εχουν και την ανεση να περασουν ομορφα.γεμιζουν τις μπαταριες τους ρε παιδι μου.ξερετε ποσο καιρο εχω εγω να κανω διακοπες πανω απο δυο εβδομαδες και να ξυπναω οτι ωρα θελω???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ας ελπίσουμε ότι θα πάνε καλά τα πράγματα με τον πατέρα του.

ποδήλατο??? είσαι τρελή ωρέ?? από μόνη μου είμαι ποδήλατο εγώ!

με θύμησες παλιές εποχές που καβάλαγα το ποδήλατο να περάσω έξω από το σπίτι του παιδικού μου έρωτα! κ όπως κοίταγα το βόδι που ήμανε σα πάνω να τον δώ στο μπαλκόνι... πάρε την τζίνι την κολόνα με ζαβό πιρούνι κ το ποδήλατο αλά μπρατσέτα για την επιστροφή!!!!!!

ύπνος! τι λές τώρα!!!!!!

εδώ ο δικός μου σκέφτεται για ξενύχτια, ταινίες, άραγμα... ούυυυυ πώς καλέ μου!

καλά που ανειρεύεται κ γκούντα τυρί, γιατί στην αφρική ''κόψανε'' τα εφόδία.

38 ευρώ το κιλό η γκούντα παρακαλώ!

8 ευρώ το φρέσκο σκόρδο.

5 ευρώ η τομάτα.

με κοτόπουλο κ ρύζι θα την βγάλουν μέχρι την κίνα! νταξ κ ολίγη, αλλά ολίγη γκούντα.

νομίζω οτι του πάει γάντι (για την γκούντα που θα την γυρέυει μέχρι κ την κίνα)!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερες!λοιπον,οταν γυρισει ο συζυγος να βρειτε 2 ωριτσες να αφησετε καπου τα παιδια και να πατε να πιειτε ενα ωραιο κοκτεηλακι σε αυτο το γαματο μαγαζι.

http://www.athinorama.gr/clubbing/articles/?id=8803

ο γιος πως παει?ειναι ολα ενταξει τωρα?εχετε επανελθει κανονικα?

Χρονια πολλα και σε ολα τα κοριτσια για χθες που ηταν η γιορτη της γυναικας!!ειχε ενα φεγγαρι εξω υπεροχο...(οπως καταλαβαινετε,στα 33 μου ακομα ονειροβατω...)

Α,και κατι αλλο που εμαθα προσφατα και θα το χρησιμοποιησουμε με το δικο μου τωρα που θα φυγει.

απο blackberry σε blackberry μπορεις να εχεις τζαμπα sms σε ολον τον κοσμο,οπου πιανει ιντερνετ.πληρωνεις το παγιο της συνδεσης σου,δινεις και αλλα 7 ευρω και εχεις επικοινωνια οσο εχει σημα.

το καλυτερο ειναι το skype βεβαια,αλλα σε περιπτωση που δεν μπει πωλητης και δεν βρουνε καρτα μπορεις να επικοινωνησεις να πεις μια κουβεντα χωρις να καταχρεωνεσαι.

με λιγα λογια,αν εχεις αυτο και το passport για να μιλησεις κιολας,γλιτωνεις πολλα χρηματα.

Καλημερούδια!

Εμενα χτες θα φεύγανε με το καράβι για Βόλο και τελευταία στιγμή κλάταρε η μηχανή οποτε θα μείνουν εδω μέχρι να φτιαχτεί και μετά θα βγει σε άδεια λογικά λίγες μέρες.

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αν δεν απατωμαι,ο εοπυυ ειναι ενα τσουβαλι μεσα στο οποιο πετανε ολα τα ταμεια και καθαρισανε.Κοινώς,ου αρρωστήσεις...

Δετερα σημερα,ας ελπισουμε οτι θα περασει γρηγορα...

???? Αμαν πως τα πετάς έτσι ρε κοριτσάκι;;;;;

Τι ειναι το ΕΟΠΠΥ; τι πρέπει να κάνουμε; γμτ την τρέλα μου μέσα!

Άστα να πάνε.. Μας πάνε στο γενικό ταμείο που έβαλαν τα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ ΤΥΔΚΥ,ΟΓΑ.. Και πίστευα οτι θα την γλυτώσουμε αλλά τελικά τζίφος... Τώρα λεπτομέρειες θα μάθουμε τις επόμενες μέρες...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

α ωραία! Θα πάω την Παρασκευή στο ΝΑΤ για τις αποδείξεις και ο θεός βοηθός. Έληξε η απεργία...σκατα σκατα σκατα!

Καλά που έχουμε ιδιωτική ασφάλιση και κάνουμε και ομοιοπαθητική!

Κορίτσια επιτέλους καταφέρνω να μπω! Καλησπέρες σε όλες! Τί κάνετε; Πάρος, πώς πάει η εγκυμοσύνη; Εδώ είσαι καλέ η στην Τουρκία για επισκευή;

Τζίνι σε ευχαριστώ πολύ για το τηλεφώνημα, η μικρή ακόμα άρρωστη είναι δυστυχώς και σχολείο γιοκ! Αυτό το aerius τίποτα δεν της έκανε, ξαναγυρίσαμε στο zediten αλλά αυτό μόνο το βράδυ το παίρνει και βοηθάει κάπως...

Danjia τί γίνεσαι καλά;;; Ο φίλος μας είναι ακόμα εδώ;;;

Yogini, πως πας; Σήμερα έκανα σκασιαρχείο οπως κάποτε που κάναμε τετράωρο αντί για εξάωρο και πήγαινα στο σπίτι της φίλης μου να κάτσουμε... Έτσι λοιπόν και σήμερα πήρα την ίδια φίλη (:!::lol:), ειπα ότι πάω για δουλειές στις τράπεζες (πηγα αλλά όχι 3 ώρες που έλειπα) και πήγαμε σε ένα καφέ-bistro που άνοιξε στη Σουλίου, κάθετα στη Σερρών δεξιά αν έχεις υπόψιν σου. Γυναικοχώρος πολύ ζεστός και φιλικός, απολαύσαμε καφέ-σοκολάτα... Άμα θες κανονίζουμε καμιά μέρα (έχει και καναπέδες να μην πιάνεται ο απαυτός μου, θαύμα ήταν σου λέω)!:lol:

Εγώ γύρισα την Παρασκευή αλλά ιντερνετ στον Κορυδαλλό δεν είχα, όλο το Σαβατοκύριακο στη Σαλαμίνα είχα το παιδί άρρωστο και έκανα σαφάρι να ετοιμάσω τα πράγματα ως την Κυριακή το βράδυ για να έχει ρούχα κλπ μέσα στη βδομάδα και Κυριακή βράδυ ήρθαμε Κορυδαλλό πάλι. Σχολείο δεν πάμε... Δυστυχώς και κάνει και απουσίες και από το μπαλέτο και ετοιμάζουν και παράσταση σε θέατρο για τα τέλη Απριλίου και δεν πρέπει να κάνει απουσίες υποτίθεται...

Ωραία πέρασα γενικά στο πλοίο, μια βδομάδα ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!!! Αυτό από μονο του μαζί με το ότι κοιμόμουν με τον άντρα μου και όχι μόνη μου ήταν οι καλυτερες διακοπές που μπορώ να κάνω... Ξεκουράστηκα πραγματικά και ακολούθησε μια πιο δύσκολη εβδομάδα όπου μου βγήκε η πίστη να γράφω γιατί ο καλός μου ο αντρούλης τα είχε φορτώσει στον κόκορα τα γραφικά και το αποτέλεσμα ηταν να έχει συγκεντρωθεί τεράστιος φόρτος και όλα έπρεπε να είναι στην εντέλεια ως τη Σιγκαπούρη(περνάγαμε εξονυχιστική επιθεώρηση)... Το ταξίδι ήταν δύσκολο γιατί ταξιδευε μαζί μας αρχιμηχανικός και αρχικαπετάνιος από την εταιρία (κοινώς δε βρήκαμε την ησυχία μας) αλλά ειλικρινά είχα πολύ καιρό να κοιμηθώ τόσο ήσυχα και τόσες ώρες χωρίς διακοπή... Και ας κοιμόμουν σε ένα στρώμα που έμοιζε να κοιμάσαι σε σανίδες... Ένα ένα τα μάζευα τα κοκκαλάκια μου τις πρώτες μέρες, μετά κοιμόμουν πότε στον καναπέ και πότε στο κρεβάτι...

Εγώ πήρα την ψυχρολουσία στο καράβι, -500 το μήνα από το νέο φόρο (και το Μάρτη κράτησαν αναδρομικά και το Φλεβάρη και το Γενάρη οπότε -1500 αυτό το μήνα) και φυσικά θα έρθει και άλλη εφορία μετά τις φορολογικές συν τα προηγούμενα που φυσικά ακόμα δεν έχω πληρώσει! Τα έχω πάρει στο κρανίο φυσικά και αύξηση δεν υπάρχει περίπτωση λέει να δώσουν! Με έπιασε το κεφάλι μου να κάνω λογαριασμούς και ισολογισμούς μιλάμε...

Το ΝΑΤ τέλος ε; Στο τσουβάλι κι εμείς που οι οι εφοπλιστές και οι ναυτικοί πληρώνουν ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ τα λεφτά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...