Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημερες!

Τζινι πως παει το μωρουλι σου?

Πασχαλιτσα,δεν πειραζει για τα γυαλια,το μονο που χρειαζεται ειναι να την παρακολουθεις συχνα γιατι ο αστιγματισμος ειναι λιγο περιεργος και οταν μεγαλωσει ριχνει ενα lazerακι και θα ειναι σουπερ.

Εγω ειμαι στο γραφειο οπως παντα και σημερα ειναι η πρωτη μερα μετα απο πολυυυυυ καιρο,που ειμαι καπως πιο χαλαρα!!

Ο δικος μου σιγα σιγα αρχιζει να περιμενει το τηλεφωνο απο τη δουλεια για να φυγει για να προλαβει να γυρισει τον αυγουστο να κανουμε διακοπουλες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και απο μένα!!!

Την Κυριακή έφτασε ο Θ. Ελλάδα!!! Πήγαμε στο καράβι με τα μικρά και μείναμε εκεί μέχρι την Δευτέρα το βράδυ!!! Τα μικρά ξετρελάθηκαν!!!!!!!!!!! Και εγώ φυσικάααααα!

Τώρα έχουν κάτσει κάτω απο την 'Υδρα και κατά τις 27 θα ξεφορτώσουν το υπόλοιπο φορτίο στο Λαύριο!!! Οπότε θα τον ξαναδούμεεεε!!!! Μετά θα πάνε επισκευή οπότε αν πάνε Σύρο θα πάμε εννοείται αλλά υπάρχει και μια περίπτωση για Τουρκία οπότε θα πάρω την μεγάλη και θα πάμε!!!!

Τζίνι πως είναι τα μικρά?? Ηρεμήσατε καθόλου??

Pashalitsa να φανταστώ οτι είσαι με τον σύζυγο?????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

παρούδιο ήρθε ο χασμπάνης????? είδες κοριτσάκι? τελικά μην τα πιστεύεις/ κάνεις σχέδια εσύ από την αρχή κ όλα καλά σου πάνε.

με τον παιδικό πως είστε? η ματ???

γιογκίνι παιδικό πάτε κ εσείς να υποθέσω?

πώς σας πάει ο χειμώνας?

της όμοιο είστε? λέγε! έχετε δεί προκοπή????

τα φιλάκια μου στην ντάτζη κ στις λοιπές κορασίδες!

κ έχετε χτεσινές μεσημεριάτικες καλησπέρες από πασκουάλε.

έφυγε πιο νωρίς από ότι υπολόγιζαν- κ η ίδια, αλλά κ η εταιρία.

πέρασε κορίτσια!

όλα τα παιδιά είναι καλά :D

τρώνε τα πάντα κ αναπληρώνουν το κενό!

μετά από τόση διάρροια κ εμετό, φυσικό είναι.

πλυς το ότι η ελπίδα έβγαζε κ καινούργια δόντια!!!!!!!!

πήγα στον 2ο ωρλ.

έχει την ίδια άποψη με τον παιδοντόκ μας κ είναι αρνητικός για αφαίρεση σε κρεατάκια (αμυγδαλές με τπτ όμως λέει).

κ να το πάρω απόφαση ότι έιναι δύσκολος χειμώνας με ένα δύσκολο παιδί εκ των διδύμων κ άλλο ένα που πάει παιδικό.

στο δια ταύτα θεωρεί τσάμπα ταλαιπωρία για το παιδί το χειιρουργείο. πλην του ότι πραγματικα ήμασταν άτυχοι με τον ροταϊό που κολλήσαμε εντός του νοσοκομείου κατά την 1η εισαγωγή. δεν υπήρχε λόγος για καλλιέργεια ωτικού υγρού , γιατί εφόσον το παιδί έπερνε τόσο καιρό αντιβίωση θα έβγαινε 99%στείρα.

μου είπε να κάνουμε χημειοπροφύλαξη.

δηλ. θα πάρει για ένα μήνα (μετά την τρίτη που θα τον ξαναδεί) το 1/3 της ημερήσιας δόσης αντιβίωσης. μόνο το βράδυ.

από το μάη μπάνια μέχρι σεπτέμβερ κ βλέπουμε μετά. στην πατητή θα τον έχω συνέχεια!!!!!

λοιπόν δεν έχω κ πολλές επιλογές.

χειρουργείο... εκτός του ότι νιώθω σαν να πήγα ξεβράκωτη στα αγγούρια, γιατί δεν είχα την πολυτέλεια για μια 2η γνώμη άμεσα/ γίναν όλα τόσο βιαστικά.....

δεν μπορώ να τον ξαναδώ έτσι τον άλεξ με τπτ.

είχε/έχει αδυνατίσει πάρα πολύ κ έχανε το βήμα του.

μια χαρά περπατάει κ πάλι κ τώρα όπως είπα τρώει, τρώει τρώει....

πάει! πέρασε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζααααααααααααα! Όχι που νομίζατε ότι θα σας ξεχάσω! Είμαι στην Κορέα στο Josu και έκανα ένα 24ωρο να συνέλθω από το ταξίδι, ήμουν σα να είχα πάρει ναρκωτικά... 26-28 ώρες στο δρόμο για να ακούσω από τον Κορεάτη στο ιμιγκρέισον, μετά από τόση κούραση, λίγο πριν μπω στο πλοίο, να μου λέει ‘το διαβατήριο σου δεν έχει το όνομα του άντρα σου κι εγώ που ξέρω ότι είσαι σύζυγός του‘:mad::x:x και να του δίνω χαρτί από την εταρία, να του λέω για το νόμο στην Ελλάδα και αυτός να παίρνει τηλ. και γενικώς να καθυστερεί τους πάντες και εγώ να είμαι έτοιμη να καταρρεύσω...

Τώρα είναι μεσάνυχτα εδώ και είμαι καλά, έστειλα το σύζυγο για νάνι γιατί το πρωί έχουμε αναχώρηση στις 6 και είμαι στη γέφυρα και σας γράφω, έχει free internet!!! Η κόρη μας καλά, έβαλε και τα γυαλιά αλλά ακόμα δεν τα έχει μονιμοποιήσει, από αύριο θα ξεκινήσει να τα φοράει συνέχεια... Πάντως μου είπε ότι βλέπει καθαρά με τα γυαλιά!

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να περνάτε καλά! Εγώ ειλικρινά αισθάνομαι σα να έχω πάρει αδεια από τη δουλειά! Έστω και μια βδομαδα θα είναι σούπερ, δεν θα κάνω απολύτως τίποτα!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Βρε την πασχαλίτσα που έφτασε η χάρη της!!! :)

Καλά να περάσεις ;)

Τζινι κάνουμε χρόνια ομοιοπαθητική και έχουμε δει πολύ προκοπή :)

Ευτυχώς πληρωθήκαν και οι δικοί μας εδω και είδαμε μια άσπρη μέρα.

Κορίτσια καλησπέρα,

Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί κάπου, αλλά θέλω να ασφαλίσω τα παιδιά μου στον ΝΑΤ και δεν ξέρω την διαδικασία που πρέπει να γίνεται όταν το παιδί χρειάζεται εμβόλιο. 'Εχω ιδιωτικό γιατρό και επειδή μέχρι τώρα τα ασφάλιζα στο ΙΚΑ, όταν είχα εμβόλιο έκλεινα ραντεβού στο ΙΚΑ της περιοχής μου και μου εγραφε το εμβόλιο-βεβαια δεν όχι όλα τα εμβόλια!!!!

στο ΝΑΤ γίνεται κάτι αντίστοιχο?

Καλημέρα Ματινα! Το ΝΑΤ καλύπτει ολα τα εμβόλια, απλα πας στον παιδιατρο σου τα γράφει και πας και τα παίρνεις απο το φαρμακείο! Επίσης να τονίσω ότι ΟΙ ΜΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ. Τα περισσότερα φαρμακεια δεν το ξέρουν και βάζουν το κόσμο με την χειρογραφη συνταγή στο βιβλίαριο να Πληρώνουν τα φάρμακα!!! Επίσης την απόδειξη που σου δινει ο γιατρός σου την πας στον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ και σου επιστρέφουν χρήματα!

Καλώς ήρθες!!!

Ξέρετε για πόσο καιρό δέχονται τις αποδείξεις των γιατρών; των οδοντιάτρων πιάνονται;

πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και την πάτησα γιατι πλέον δεν σε πληρώνουν, θέλουν λογαριασμό Εθνικής ή Εμπορικής και σου καταθέτουν εκεί τα χρήματα (θέλουν φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου).

Ξέρετε για πόσο καιρό δέχονται τις αποδείξεις των γιατρών; των οδοντιάτρων πιάνονται;

πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και την πάτησα γιατι πλέον δεν σε πληρώνουν, θέλουν λογαριασμό Εθνικής ή Εμπορικής και σου καταθέτουν εκεί τα χρήματα (θέλουν φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου).

Νομίζω 2 χρόνια ισχύουν, αλλά καλύτερα, όταν πας ρώτησέ τους!

Με τους οδοντιάτρους είναι λίγο θέμα.. Είχα πάει για καθαρισμό σε ένα μη συμβεβλημένο και πήγα στον Οίκο Ναύτου στον ελεγκτή οδοντίατρο για να μου την περάσει μου λέει δεν επιστέφεται ποσό, να πηγαίνετε σε συμβεβλημένους... Πέρσι πήγα σε ένα απίστευτο συμβεβλημένο που είναι και στην περιοχή μου και με βόλεψε πάρα πολύ και πάνω που τον βρήκα τον έβγαλαν απο τους συμβεβλημένους, γιατί έχουν αφήσει ελάχιστους πλέον..

Όταν σου βάλουν τα χρήματα απο τον Ο.Ν πες μας περίπου σε πόσο καιρό τα βάζουν, γιατί εγώ θα αργήσω να πάω..

Διαφημίσεις

οπότε αν κατάλαβα καλά πρέπει να πηγαινουμε μονο σε συμβεβλημένους γιατρούς του ΝΑΤ? εμένα ο παιδιάτρος μου δεν ανήκει στον ΝΑΤ, αλλά δεν θέλω να τον αλλάξω κιόλας, για να πάω σε συμβεβλημένο!!

οπότε αν κατάλαβα καλά πρέπει να πηγαινουμε μονο σε συμβεβλημένους γιατρούς του ΝΑΤ? εμένα ο παιδιάτρος μου δεν ανήκει στον ΝΑΤ, αλλά δεν θέλω να τον αλλάξω κιόλας, για να πάω σε συμβεβλημένο!!

Σου είπα οτι και εγώ πάω σε παιδίατρο ΜΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΈΝΟ παιδίατρο, δίνω 40 ευρώ επίσκεψη, μου κόβει 2 αποδείξεις μια στο όνομα της μικρής και μια στο όνομα του μικρού άρα παίρνω απο τον Οίκο Ναύτου και τα 40 πίσω!!!!!

Ο σύζυγος είναι απο την Πέμπτη στο Λαυριο και φυσικά και εγώ μαζί του!!!! Βγήκαμε 2 φορές, πήγαμε σπίτι, πήγαμε για φαγητό, φέραμε τα μικρά και ξανακοιμήθηκαν στο βαπόρι, γενικά μας έκατσε Υπέροχα αυτό το operation!!!! Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα κάτι τέτοιο!!!! Εντωμεταξύ τώρα έφεραν το μισό φορτίο στο Λαύριο στην ΔΕΗ και ενώ για αυτό το φορτίο θέλαν 24 ώρες για να το ξεφορτώσουν η ΔΕΗ ήθελε να τους δίνουν ελάχιστο φορτίο ανα ώρα οπότε πήγε η εκφόρτωση 86 ώρες!!!!!!!!!

Τώρα φεύγουν αύριο το πρωί, θα πάνε για 5 μέρες να πλύνουν και θα είναι σταματημένοι κοντά στην Υδρα, οπότε θα έχουνε και κινητό και internet και μετά ανεβαίνουν στην Τουρκία για την επισκευή, οπου θα μείνουν 25 μέρες!!!!!!!!

Εννοείται οτι θα πάω και εγώ, αυτή τη φορά έχω κανονίσει με την μαμά μου και με την πεθερά!!!!

Pashalitsa που ταξιδεύεις?????????

tziniiii που χάθηκες καλέ?????????

yoginiiiiii εσύ που είσαιιιι??????

κ είχα ένα άγχος βρε κλώσες αν θα σας προλάβω!

είστε όλες καλά? τα παιδάκια μας καλά?

πασκουάλε γύρισες???

μάντεψε τι έντυσα τα κορίτσια????

- πα σχα λί τσες!!!!! (υπόσχομια να βάλω κάποια στιγμή φώτος)

γκαστρούλα μου τι κάνεις??? είσαι τυχερή έτσι??? ακόμα εδώ ο τεό ωρέ??

γιογκίνι ήταν να πας νατ κ απεργούν? που να δεις εμένα καλέ!

είχα πάει το ζώον κ δεν είχα πάρει τα βιβλιάρια μαζί! τόσο ζώον!

κ γενικώς μην πώ να αξιωθώ να ξεκινήσω να κάνω κάτι! σαν τον εβραίο στο παζάρι κ το σάββατο!

ντάτζη την παλέυεις, ή σου έκανε το νεύρο κουρτίνα κ τον έτζασες καλέ???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Αχαχαχα!!!μια χαρουλα ειμαστε με τον καλο μου,μετα απο 4 μηνες σχεδον εχουμε αρχισει να μαθαινουμε ο ενας τον αλλο.τωρα περιμενει τηλεφωνο για να φυγει αλλα δυστυχως μαθανε οτι ο πατερας του εχει καρκινο στο στομαχι και θα μπει αρον αρον για εγχειρηση και προβληματιζεται,ελα ομως που απ οτι καταλαβαινω τα εξοδα θα περασουν απο τα χερακια του...

γενικα εγω ειμαι οκ,κανουμε πολλα ομορφα πραγματα αυτο το διαστημα και το τελευταιο μας αποκτημα,που σκοπευω να το συνεχισω και μονη μου αντι για γυμναστηριο στο εξης ειναι το ποδηλατο.κοριτσια,αν οι υποχρεωσεις σας σας επιτρεψουν καποια στιγμη,το προτεινω ανεπιφυλακτα γιατι οχι μονο σε γυμναζει αλλα σου αλλαζει και την ψυχολογια.και αν δεν μπορειτε τωρα,στο μελλον που θα μεγαλωσουν τα μωρουλια σας,να τους παρετε οπωσδηποτε ποδηλατακια και να τα περνετε να πηγαινετε στο βουνο να κανετε ολοι μαζι.ειναι γαματη εμπειρια.εμεις καναμε το σκ στο βουνο και ξετρελαθηκα.παραλιγο να φαω και μια τουμπα ξεγυρισμενη γιατι πηγαμε σε κατι κατσαβραχα σε καποια φαση αλλα γενικα επεσε πολυ γελιο(και ιδρωτας).

εγω ειμαι στο γραφειο οπως παντα αλλα ειμαι σχετικα κουλ σημερα γιατι λειπει το boss(επιτελους!!)και γραφω με την ανεση μου σημερα!

αυτες τις μερες μπηκα να γραψω αλλα διεκοψα γιατι με φωναξαν,οποτε οταν ολοκληρωσα και εκανα υποβολη ειχε ληξει η σελιδα.ξερετε ποση ωρα εχει αναμονη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...