Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Τί έγινε βρε κορίτσια;;; Βάλαμε λουκέτο;;;

Με πήρε ο άντρας μου σήμερα και μου λέει "δεν ξέρω τί θα κάνεις με τα ραντεβού με τους γιατρούς της μικρής, πήγαινε σήμερα και πάρε της γυαλιά γιατί έμαθα ότι θα έρθει αρχιμηχανικός στην Κορέα και ζήτησα να έρθεις μαζί του για να μείνεις στο ταξίδι ως τη Σιγκαπούρη!!!" Ντααααααααααααααααααααν!!! Καμπάνα! Τι λέει ο άνθρωπος; Μπορεί να πετάξω την Τρίτη λέει αν δεχθεί τελικά η εταρία!!! Και πότε περίμενε να μου το πει;;;;;;;; Έκπληξη λέει; Μα ούτε βίζα έχω ούτε τίποτα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχχχχ τι ωραια νεα pashalitsa!!!!!!!

Να πας!!!!!!! Τακτοποίησε τις δουλειές σου γρήγορα και βουυυυυυυυυρ!!!!!!

Εμένα ο δικός μου κυριακη φτάνει!!!!!! Ανυπομονωωωω!!!!! Υπάρχει περίπτωση να πανε Τουρκία για επισκευη και θα πάω μαζι του!!!!!! Τέλεια θα περάσουμε!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ωραία, μόλις με πήραν από την εταιρία και μου είπαν ότι θα δουν αν δέχεται το διαβατήριό μου η Σιγκαπούρη γιατί λήγει τον Ιούλιο και αυτοί λέει ζητάνε να έχει ισχύ πάνω από 6 μήνες... Αυτό ισχύει για τους ναυτικούς όμως δεν ξέρει για μένα, θα επικοινωνήσει με πράκτορα που έχουν εκεί και θα μου πουν τη Δευτέρα λέει!!! Δηλαδή θα μάθω τη Δευτέρα αν θα φύγω Τρίτη Τετάρτη!!! Βίζω λέει ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ δε χρειάζομαι! Πολύ σαφείς οδηγίες!!! Τί να σου πω!!!

Να σου πω Πάρος, ας πάω έστω και για 8-10 μέρες τώρα γιατί αλλιώς δεν το βλέπω να πηγαίνω καθολου!!! Τί ταξίδι θα πάρουν μετά την εκφόρτωση στη Σιγκαπούρη;;; Ιδέα δεν έχουν! Αν περάσουν πάλι από Σουέζ απαγορεύεται να πάω (φόβος πειρατείας). Αν πάνε από κάτω από την Αφρική θα πάει κανένα δίμηνο ταξίδι οπότε πάλι δεν θα πάω, δε γίνεται να λείψω τόσο!!! Οποτε μακάρι να πάω τώρα και ας είναι και για μια βδομάδα!!!

Αχχχχ τι ωραια νεα pashalitsa!!!!!!!

Να πας!!!!!!! Τακτοποίησε τις δουλειές σου γρήγορα και βουυυυυυυυυρ!!!!!!

Εμένα ο δικός μου κυριακη φτάνει!!!!!! Ανυπομονωωωω!!!!! Υπάρχει περίπτωση να πανε Τουρκία για επισκευη και θα πάω μαζι του!!!!!! Τέλεια θα περάσουμε!!!!

Με το καλό να τον δείτε την Κυριακή! Ακόμα το φυλάς έκπληξη κακούργα;;;:lol::lol::lol: Τέλεια θα είναι στην Τουρκία, μια χαρά για επισκευή! Θα πάρεις τα παιδιά ή θα σου τα κρατήσουν;

Διαφημίσεις

Λοιπόν οι γιατροί συμφωνούν ότι η μικρή έχει 2,50 και 2,75 βαθμούς μυωπικό αστιγματισμό αλλά το θέμα είναι ότι η γιατρός που την είδε χθες μου είπε ότι αν της βάλω ολους τους βαθμούς στο γυαλί απότομα το παιδί θα ζαλίζεται παρα πολύ. Η γνώμη της είναι να της βάλω 2 βαθμούς σε κανονικά κουρμπαριστά γυαλιά (όχι ίσια από πάνω και από κάτω) και σε 3 μήνες τα ξαναβλέπουμε να δούμε πώς θα πάει... Και μάλλον αυτή τη συμβουλή θα ακολουθήσω... Έχω και άλλο ραντεβού με γιατρό τη Δευτέρα το πρωί αλλά δεν ξέρω πια αν θα προλάβω να πάω, ίσως και να πάω να της πάρω τα γυαλιά σήμερα να τελειώνουμε...

Λοιπόν οι γιατροί συμφωνούν ότι η μικρή έχει 2,50 και 2,75 βαθμούς μυωπικό αστιγματισμό αλλά το θέμα είναι ότι η γιατρός που την είδε χθες μου είπε ότι αν της βάλω ολους τους βαθμούς στο γυαλί απότομα το παιδί θα ζαλίζεται παρα πολύ. Η γνώμη της είναι να της βάλω 2 βαθμούς σε κανονικά κουρμπαριστά γυαλιά (όχι ίσια από πάνω και από κάτω) και σε 3 μήνες τα ξαναβλέπουμε να δούμε πώς θα πάει... Και μάλλον αυτή τη συμβουλή θα ακολουθήσω... Έχω και άλλο ραντεβού με γιατρό τη Δευτέρα το πρωί αλλά δεν ξέρω πια αν θα προλάβω να πάω, ίσως και να πάω να της πάρω τα γυαλιά σήμερα να τελειώνουμε...

Η γιατρος που ειχα αναφερει λεγεται Κοϊδου στο επιθετο.Ειναι στο Αγ.Σοφια.Επισης,ο γιατρος που μου εκανε την εγχειρηση λεγεται Κανελλοπουλος και εχει κλινικη στο κεντρο με το ονομα LazerVision(αυτοι δεν συνεργαζονται με κανενα ταμειο).Αυτος δεν ειναι παιδοφθλαλμιατρος αλλα ειναι κορυφη και ειναι πολυ καταρτισμενος στον αστιγματισμο.

Επειδη θα ειναι η πρωτη φορα που θα βαλει γυαλια η μικρη και ο αστιγματισμος ζαλιζει οντως,να περιμενεις οτι στην αρχη θα ζαλιζεται και με τους 2 βαθμους αλλα μην τρομαξεις.πιεσε την να τα φοραει και σε μια εβδομαδα με 10 μερες θα ειναι οκ.ειναι βασικο να τα βαλει τα γυαλια για να εχει κανονικη δραστηριοτητα.

μην αγχωνεσαι παντως,για ολα υπαρχει λυση και αν τα προλαβεις στην ωρα τους δεν υπαρχει προβλημα.το λεω εκ πειρας.

Διαφημίσεις

Tzini μου παραστικα στον μικρούλι σου!!! Σιδερένιος να είναι και περιμένουμε νεα σας σύντομα!!

Pashalitsa να της πάρεις πολυ παιχνιδιαρικο σκελετό για να της αρέσει και να τα φοράει!!!

Αντε ετοίμασε βαλίτσες!!!!!!!!

Η γιατρος που ειχα αναφερει λεγεται Κοϊδου στο επιθετο.Ειναι στο Αγ.Σοφια.Επισης,ο γιατρος που μου εκανε την εγχειρηση λεγεται Κανελλοπουλος και εχει κλινικη στο κεντρο με το ονομα LazerVision(αυτοι δεν συνεργαζονται με κανενα ταμειο).Αυτος δεν ειναι παιδοφθλαλμιατρος αλλα ειναι κορυφη και ειναι πολυ καταρτισμενος στον αστιγματισμο.

Επειδη θα ειναι η πρωτη φορα που θα βαλει γυαλια η μικρη και ο αστιγματισμος ζαλιζει οντως,να περιμενεις οτι στην αρχη θα ζαλιζεται και με τους 2 βαθμους αλλα μην τρομαξεις.πιεσε την να τα φοραει και σε μια εβδομαδα με 10 μερες θα ειναι οκ.ειναι βασικο να τα βαλει τα γυαλια για να εχει κανονικη δραστηριοτητα.

μην αγχωνεσαι παντως,για ολα υπαρχει λυση και αν τα προλαβεις στην ωρα τους δεν υπαρχει προβλημα.το λεω εκ πειρας.

Σε ευχαριστώ πολύ! Κοίταξε, αφού δυο γιατροί συμφωνούν στους βαθμούς της και στο ότι πρέπει να βάλει γυαλιά και μάλιστα μονιμα, πρέπει να μπουν. Της τα παρήγγειλα σήμερα, σε περίπτωση που φύγω να τα έχει έτοιμα (θα τα παραλάβω Τρίτη). Στενοχωριέμαι που θα "κρύψει" τα πανέμορφα ματάκια της (καστανά αλλά πανέμορφα) αλλά τί να γίνει;;; Είναι για το καλό της! Θα την έχω υπόψη μου τη γιατρό που μου είπες, άντλησα καλές πληροφορίες γι΄αυτήν και από το parents!

Δεν έχω ιδέα τί θα γίνει με το ταξίδι!!! Σήμερα μου είπε μια ξαδέλφη μου ότι μπορεί να βάλουμε γωστό της για μέσον για να μου βγάλει γρήγορα το διαβατήριο!!! Έλεος ρε παιδιά και εδώ μέσον πρέπει να βάλω!!!

Pashalitsa να της πάρεις πολυ παιχνιδιαρικο σκελετό για να της αρέσει και να τα φοράει!!!

Αντε ετοίμασε βαλίτσες!!!!!!!!

Της πήγαινε πολύ ένας κοκκάλινος κόκκινος στο περίγραμμα σκελετός με βραχίονες άσπρους με διάφορα πολύχρωμα σχεδιάκια. Δεν είχε και μεγάλη ποικιλια το μαγαζί στο River West αλλά βιαζόμουν και αφού βρήκα έναν ωραίο και κατάλληλο και της άρεσε και εκείνης, όλα καλά! Παιδιά μου έσπασε τα νεύρα μπροστά στον καθρέφτη!!! Το πήρε παιχνίδι και άλλαζε τα γυαλιά συνεχώς και δε γυρνούσε να τη δω κι εγώ, μου το έπαιζε μεγάλη! 140 το μαλλί αλλά με πολύ καλούς φακούς και καλό σκελετό (όχι πολύ ακριβό μη σπάσει και κλαιω....)

είμαστε σπίτι από χτές.

είμαστε καλά.

τρέχω κ δεν φτάνω.

τα φιλιά μου!

μου λείψατε κ εσείς ρε!:-(

εύχομαι να είστε όλες καλά κ τα παιδιά!

Περαστικά σας και πάλι και να προσέχετε! Τα κορίτσια καλύτερα τώρα; Μην ξεχάσεις να πας αυτές τις μέρες να ψάξεις το θέμα με τα κρεατάκια!

Καλησπέρα και απο μένα!!!!

Pashalitsa μην στεναχωριέσαι για τα γυαλιά!!! Θα της δίνουν στυλ!!!! χιχιχι!!! Εγώ πάντα όταν ήμουν μικρή ήθελα να βάλω ή γυαλιά ή σιδεράκια.. Τελικά τίποτα απο τα 2 δεν χρειάστηκε αλλά σαν παιδί το είχα μαράζι...!!

Ο σύζυγος είναι ήδη Ελλάδα!!!! Μιλάμε με vodafone gr!!!!!!! Αύριο το πρωί θα είναι Πειραιά και απο κει και πέρα περιμένουμε να τους ενημερώσουν πότε θα πέσει το βαπόρι στο ντόκο!Ευτυχώς κερδίσαμε προσκλήσεις σινεμά για την καινούργια ταινία με την Barbie για αύριο το πρωί και δεν θα κάθομαι να μετράω τα λεπτά!!!! Ελπίζω το μεσημεράκι-απόγευμα να μπορέσουμε να πάμε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...