Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλημερες!

Καταρχην,Τζίνι τι εγινε με το παιδακι σου?

Κατα δευτερον,εχθες ειχα παει κι εγω Συνταγμα με το δικο μου και ημασταν εκει ολο το απογευμα και το βραδυ,εδωσε το παρον και για τους δικους σας και τους εριξε και μερικα βρισιδια και εκ μερους τους.αυτοι οι πολιτικοι δεν ειναι ανθρωποι,ειναι γουρουνια.

Εγω καλα ειμαι,περιμενω τις επιπτωσεις και απο αυτα τα μετρα και δηλωσα στον δικο μου οτι αν παει καλα η σχεση μας,μεχρι που θα κανουμε το πρωτο(μη σου πω και το δευτερο) παιδι μας,θα μεινουμε στην γκαρσονιερουλα που εχουμε τωρα.μας τσακισανε πανω στις πιο παραγωγικες φασεις της ζωης μας οι κακουργοι.

κοριτσια ευχομαι να ειστε ολες καλα.σας διαβαζω αλλα πνιγομαι στο γραφειο και μετα στο σπιτι μας δεν εχουμε ιντερνετ και ειμαστε και αρκετα εξω.

φιλια πολλα πολλα πολλα!!

Καμιάαποκλειστική για νοσοκομείο η σπίτι ξέρουμε;

Βόρεια προάστια.

καλημέρα σας φιλώ.

Πάνω που ήθελα να σου το πω να πάρεις αποκλειστική... Δεν ξέρω γμτ!!! Βάλε θέμα στο πάρεντς, κάποια κοπέλα θα ξέρει ή θα είναι αποκλειστική, τοσος κόσμος ψάχνει δουλειά!!! Χίλιες φορές να βάλεις αποκλειστική από το να ξεμπαρκάρεις τον άντρα σου... Στο νοσοκομείο δεν ξέρουν;

Τί γίνεται με τη μικρή στο σπίτι; Πάει καλά; Το παιδί στο νοσοκομείο;

Κοριτσια καλημερες!

Καταρχην,Τζίνι τι εγινε με το παιδακι σου?

Κατα δευτερον,εχθες ειχα παει κι εγω Συνταγμα με το δικο μου και ημασταν εκει ολο το απογευμα και το βραδυ,εδωσε το παρον και για τους δικους σας και τους εριξε και μερικα βρισιδια και εκ μερους τους.αυτοι οι πολιτικοι δεν ειναι ανθρωποι,ειναι γουρουνια.

Εγω καλα ειμαι,περιμενω τις επιπτωσεις και απο αυτα τα μετρα και δηλωσα στον δικο μου οτι αν παει καλα η σχεση μας,μεχρι που θα κανουμε το πρωτο(μη σου πω και το δευτερο) παιδι μας,θα μεινουμε στην γκαρσονιερουλα που εχουμε τωρα.μας τσακισανε πανω στις πιο παραγωγικες φασεις της ζωης μας οι κακουργοι.

κοριτσια ευχομαι να ειστε ολες καλα.σας διαβαζω αλλα πνιγομαι στο γραφειο και μετα στο σπιτι μας δεν εχουμε ιντερνετ και ειμαστε και αρκετα εξω.

φιλια πολλα πολλα πολλα!!

Να αγιάσει το στόμα του να του πεις του δικού σου!!! Τί τους νοιάζει του πολιτικούς;;; Αυτοί τα λεφτά τους τα έχουν ασφαλίσει!!!

Λοιπόν ο σύζυγος έρχεται το Σάββατο!!!!!!!!!!

Θα ξεφορτώσουν στους Αγίους Θεοδώρους και στο Λαύριο και μετά θα βγουν να πλύνουν για να πάνε για επισκευή!!!!!

Στα μικρά δεν έχω πει τπτ και το Σάββατο θα τους πω πάμε βολτούλα και θα τα πάω στο καράβι!!!! Θα τρελαθούνεεεεεεεε!!!!!

Βρε tzini πες μας τι γίνεται????

Είστε ακόμα στο νοσοκομείο??? Τα μικρά πως είναι???

Οι δικοί σας βρε κορίτσια έχουν επηρεαστεί απο την κατάσταση που επικρατεί??? Εμένα ο δικός μου είναι πολύ χαλαρός, αλλά εγώ έχω αγχωθεί απίστευτα...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Πω, πω, πώς κρατιέσαι και δεν τους το λές θηρίο!!!:tongue: Με το καλό να τον δεχτείτε!

Εγώ είμαι άνθρωπος που βλέπει μακριά και αυτό που βλέπω δε μου αρέσει καθόλου!!!

Λοιπόν ο δικός μου προσπαθεί να το πάρει χαλαρά αλλά εγώ σίγουρα έχω πάθει παράκρουση, το ΣΚ πήρα δυο φορές αγχολυτικό (αφού έφτασα να σφίγγεται το στομάχι και η καρδιά μου) και σήμερα ήμουν ανίκανη να πάω τη μικρή σχολείο...:-(

Δε θυμάμαι αν σας ξαναρώτησα, θέλω β γνώμη από παιδοοφθαλμίατρο... Πήγα την Παρασκευή στο Παίδων και έκρυβα τα δάκρυα φεύγοντας... Αμάν σε αυτό το νοσοκομείο, όποτε πάω σε εξωτερικά ραντεβού επί πληρωμή με τρομοκρατούν... Είναι τρίτη φορά αυτή και επειδή η δική μου οφθαλμίατρος έχει άλλη γνώμη (πολύ πιο επιεική) για το παιδί, πρέπει να το ψάξω κι άλλο!

Δε θυμάμαι αν σας ξαναρώτησα, θέλω β γνώμη από παιδοοφθαλμίατρο... Πήγα την Παρασκευή στο Παίδων και έκρυβα τα δάκρυα φεύγοντας... Αμάν σε αυτό το νοσοκομείο, όποτε πάω σε εξωτερικά ραντεβού επί πληρωμή με τρομοκρατούν... Είναι τρίτη φορά αυτή και επειδή η δική μου οφθαλμίατρος έχει άλλη γνώμη (πολύ πιο επιεική) για το παιδί, πρέπει να το ψάξω κι άλλο!

Δεν έχω ιδέα απο παιδοοφθαλμίατρο..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Εγω οταν εψαχνα για γιατρο για να κανω εγχειρηση στα ματια μου πηγα μεταξυ αλλων και στο Παιδων Αγ.Σοφια σε μια γιατρο που το μικρο της ειναι Αφρουλα.Ειναι οικογενειακη φιλη του εργοδοτη μου και ηταν πολυ καλη,αυτη με κατευθυνε και βρηκα το γιατρο που εψαχνα.Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω το επιθετο της και δεν μου ερχεται τωρα και λειπει και το boss να τον ρωτησω.οταν τον δω θα τον ρωτησω στανταρ,μπορεις ομως να κανεις μια ερωτηση γιατι ειναι ασυνηθιστο το ονομα οποτε σιγουρα θα ξερουν αυτοι.Τι εχει η μικρη σου?εγω ταλαιπωρουμαι απο μικρη με τα ματια μου.εχω και μυωπια και αστιγματισμο και μαλιστα ειχα και κατι αλλο και γι αυτο εκανα εγχειρηση.Μην ανησυχεις για τιποτα.Οτι και να εχει,ολα διορθωνονται πλεον.

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσι μου εύχομαι να συνέλθετε γρήγορα!!! Πώς είναι το παιδί;;; Δεν έχω και τηλέφωνο να σε πάρω... Έχω πεθανει από την αγωνία!!! Πάω να δω μήπως έχεις γράψει στο άλλο θέμα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...