Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

ναταλία τί κάνει το μπέμπέ? κλοτσάει?

πέτα κ την ισοτιμία (κάθισμα) σε ευρά να καταλάβω.

έλεγα μπας κ είχατε εμπειρία από βοοστερ, που δεν τρελαίνομαι κιόλας.

έλεγα να μην τα σκάσουμε για ρεκαρο πάλι, αλλά δεν βλέπω να το αποφεύγουμε αρκεί να χωράνε κ τα τρία στο μαζδα. είμαι κ καραβλαχαδερό σε αγορές από νετ, οπότε ψηλά κ αγνάντευε!

γιογκίνι δεν το σκέφτεστε καθόλου για ποντοπόρα?

πασκουάλε μου, είσαι καλά?

κοπέλες τρέχω σαν το βέγγο τουλάχιστον.

ελπίζω να είστε όλες καλά!

σας φιλώ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες!

Τζίνι μου για booster θα σου πρότεινα να πάρεις κανένα φτηνότερο γιατι ειναι ολα ιδια στην κατασκευή τους και δεν κάνουν κάτι ιδιαιτερο απλά ανασηκώνουν το παιδί.

Ο δικός μου ακούει ποντοπόρα και βγάζει φλύκταινες! Εχει κάνει εκει στην αρχή αλλά ειναι πολύ της οικογένειας και με το που φύγει από το σπίτι μαραζώνει....στην αναγκη τι θα κάνει θα παει αλλά θα εξαντλήσει κυριολεκτικά ολα τα ενδεχόμενα πρώτα. Στην παλιά του εταιρία θα κάναν τούμπες αν πήγαινε...εχουν περάσει τόσα χρόνια και τουν παίρνουν ακόμα τηλέφωνο αλλά αν πάει εκεί θα πρέπει να μείνει και θα κλείσει και την πόρτα εδω που του έφυγε ο κώλος να μπει.....ειδωμεν!

ναταλία τί κάνει το μπέμπέ? κλοτσάει?

πέτα κ την ισοτιμία (κάθισμα) σε ευρά να καταλάβω.

έλεγα μπας κ είχατε εμπειρία από βοοστερ, που δεν τρελαίνομαι κιόλας.

έλεγα να μην τα σκάσουμε για ρεκαρο πάλι, αλλά δεν βλέπω να το αποφεύγουμε αρκεί να χωράνε κ τα τρία στο μαζδα. είμαι κ καραβλαχαδερό σε αγορές από νετ, οπότε ψηλά κ αγνάντευε!

γιογκίνι δεν το σκέφτεστε καθόλου για ποντοπόρα?

πασκουάλε μου, είσαι καλά?

κοπέλες τρέχω σαν το βέγγο τουλάχιστον.

ελπίζω να είστε όλες καλά!

σας φιλώ!

Καλημέρα κορίτσιααα!

Tzini ακόμα δεν το έχω "ακούσει"!!! Ε πιστεύω την επόμενη ή την μεθεπόμενη βδομάδα κάτι να καταλάβω!!!

Το καθησματάκι που σου έβαλα έχει 34 ευρώ, Ελλάδα τέτοια τιμή δεν βρίσκεις.Τόσο έχουν τα καλά μπούστερ, αλλά και πάλι δεν τα θεωρώ και ιδιαίτερα ασφαλή τα μπούστερ.. Καλύτερα να έχει και πλάτη το κάθισμα! Τα britax είναι πολύ καλή μάρκα!

Εγώ αυτό είχα πάρει στην μικρή http://cybex-online.com/gr/carseats/solution.html Πάντως το amazon συμφέρει πολύ για αγορές! Παίρνω και πάνες και μωρομάντηλα και πολλά άλλα!

Βγήκατε απο το νοσοκομείο??? Πως είναι ο μικρούλης??

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα κορίτσια, ελπίζω να είστε καλά... Λέγατε κάτι για καθίσματα, εμείς έχουμε της chicco αυτό που είναι απο 18-36 κιλά. Τα έχουμε σκάσει 3 φορές για κάθισμα αφήστε... Φυσικά αυτό είναι το τελευταίο...

Η ψυχολογία μου είναι στο πάτωμα... Ο άντρας μου μου είπε ότι ο βασικός τους ειναι 2000-2500 οπότε φαντάζεστε τί σημαίνει -22% συν το - της εφορίας... Νομίζω οτι έχω φρικάρει πραγματικά... Πριν λίγο ήπια αγχολυτικό και μαζεύω τα κομμάτια μου να πάω στο σουπερ να πάρω 10 πράγματα παραπάνω να υπάρχουνε... Αυτή τη στιγμή θέλω 1000+ πάλι για τις ασφάλειες του 3μηνου συν την ασφάλεια του αυτοκινήτου για το εξάμηνο... Κουράστηκα να πληρώνω λεφτά σε πιστωτικές, δάνεια κλπ. Πραγματικά κουράστηκα... Κουράστηκα και να ανεβοκατεβαίνω στην Παλλήνη... Ας μας πούνε πια που θα πάνε αυτοί οι μισθοί, ας μας πούνε τί θα γίνει, να ξέρω να πάω στη Σαλαμίνα και να φυτέψω μαρούλια, καρότα και φακές! Δεν αντέχω άλλο αυτή την αγωνία και το μαρτύριο της σταγόνας! Δεν είμαι καθόλου καλά...

Διαφημίσεις

eίμαι απελπισμένη.

μας πήρε η κάτω βόλτα.

το χρώμα παραμένει ωχρό.

δεν τρώει.

κάνει εμετό το οτιδήποτε κ πίνει μ'ονο νερό.

κόψαμε το πρωί την αντιβίωση μπας κ ρεγουλάρουμε τον εμετό. δυστυχώς δεν!

έκανε κ πυρετό 39.

θα πεθάνω στα αλήθεια.

αν ξαναμπούμε, θα πάρω κ την ελπίδα.

δεν είναι καλά η μάνα μου να την κρατήσει. ούτε ορό δεν ξέρει να βάζει στη μύτη.

σκέφτομαι να πώ του νίκου να έρθει.

ο μικρός δεν αναρρώνει καθόλου καλά.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζίνι σου έστειλα πμ. Κάνε κουράγιο, πήγαινε το παιδί στο νοσοκομείο πριν χειροτερέψει πολύ. Το πολύ πολύ αν πας στο Μητέρα πάλι, πες στους γιατρούς να βάλουν σε νοσηλεία και τη μικρή (άλλο που δε θέλουν λεφτά από την ασφάλεια αυτοί). Αλλά όπως σου είπα, καλύτερα να πας σε κρατικό νοσοκομείο μπας και βρεις άκρη...

ωχ ρε Τζίνι γιατί έτσι βρε κορίτσι μου :( τι στο καλό ειναι αυτό;;;

Πασχαλίτσα μια απο τα ίδια στο θέμα της ψυχολογίας....μόλις έστειλα μήνυμα σε εναν ξάδερφο μου στην Αυστραλία να ρωτήσω αν ξέρει κανεναν σε ναυτιλιακή μπας και βγάλουμε άκρη για τον άντρα μου!!! Αύριο αμα μου πουν έφυγα απο αυτο το μπουρδέλο!

Το απόγευμα θα παμε Σύνταγμα ελπίζω να σταματήσει η βροχή!

Καλημέρα κορίτσια!!! Και εμείς το σκεφτόμαστε να φύγουμε εφόσον οι άντρες μας δεν έχουν δουλειά που να τους κρατάει εδώ είναι πολύ εύκολο..! Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι και ο άντρας μου θα λείπει και κανένα δικό μου δεν θα έχω.. Η κατάσταση εδώ δεν παλεύεται.. Και για να φτιάξουν τα πράγμα εδώ αποκλείεται...

Και εγώ θέλω να κατέβω αλλά φοβάμαι όλους αυτούς του αλήτες που πετάνε πέτρες..

Διαφημίσεις

Και τί θα αλλάξει Πάρος μου αν πάμε σε άλλη χώρα με τους μισθούς των αντρών μας; Δίνουν αλλού καλύτερους μισθούς; Δεν ξέρω, δίνουν στη Αμερική, στην Αυστραλία καλυτερους μισθούς;;; Έχετε ρωτήσει, ξέρετε τίποτα;;; Θα γλιτώσουμε από τα δάνεια, από τα έξοδα από τί θα γλιτώσουμε; Εκτός και αν πάμε σε χωρες με χαμηλοτερο βιοτικό επίπεδο... Η γυναίκα ενός καπετάνιου είναι Σλοβάκα και μετακόμισαν εκεί πρινα από 6-7 χρόνια. Ενδεικτικά του είπε ότι όταν ο παιδικός σταθμός ήθελε 350 το μήνα στο Πασαλιμάνι που έμενε εκείνος, εκεί ήθελε (ο πολύ καλός)...40!!! Κατάλαβαίνετε διαφορά οπότε γενικά στο κόστος διαβίωσης...

Εγώ δεν υπολογίζω κανέναν δικό μου... Αν μου βρεθεί ευκαιρία που να αξίζει θα φύγω χωρίς δεύτερη σκέψη ειλικρινά...

Αυτό που έρχεται στην Ελλάδα είτε υπογραφεί το μνημόνιο είτε όχι είναι τραγικά άσχημο... Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα, είναι αν αυτό το πράγμα θα εξαπλωθεί, διότι δεν ακούω τα καλύτερα και για άλλες χώρες...

Καλημέρα!

Χαμός στο Σύνταγμα χτες....

Δεν υπάρχει μέλλον εδω πασχαλίτσα...στο εξωτερικό οι μισθοί είναι κανονικά των ναυτικων όπως και πριν....τον ψήνω τον δικό μου άγρια....καλά θα το καταλαβει και μονος του αν δει κανεναν μισθο 1000 ευρώ στο τέλος! Εν αναγκη ας πάρει και την μανούλα του και τον πατερούλη του μαζί :) Πλεόν μπορώ να δεχτώ τα παντα!!!

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια, τι καλημέρα δλδ... Χαμός εχθές και τίποτα δεν βγήκε...

Βρε πασχαλίτσα στο εξωτερικό θα πληρώνεις δίδακτρα για σχολεία? Θα πληρώνεις ιδιωτικές ασφάλειες, θα πληρώνεις έκτακτες εισφορές, κ.α??????

Ίσως πληρώνεις χρήματα στην φορολογία, αλλά θα έχεις πραγματικές απολαβές, το παιδί σου θα πηγαίνει σε ένα σχολείο σωστό κλπ..

Εγώ κορίτσια πιστεύω οτι η χρεοκοπία θα έρθει αργά ή γρήγορα.. Τον Ιούλιο εξάλλου είπαν οτι θα ξαναμιλήσουν για τους μισθούς.. Άρα έχουν σκοπό για άλλα χειρότερα..

Εγώ θα πω στον άντρα μου πλέον να κρατάει τα χρήματα στο pay του και να μου στέλνει τα όσα χρειάζομαι. Δεν ξέρω τι έχουν σκοπό όλοι αυτοί..

Τί γίνεται βρε yogini στην ακτοπλοϊα;;; Δεν τους πληρώνουν; Κατεβάζουν τους μισθούς; Τί γίνεται για πες!

Αφήνουν τα νιάτα τους και τη ζωή τους οι άντρες μας στη θάλασσα για να έρθει ο κύριος Βενιζέλος και να ζητάει πάνω στον ήδη διπλά φορολογημένο μισθό (από 3 πήγε 6%) κεφαλικό φόρο 3%!!! Τί είναι δήμόσιοι υπάλληλοι να τρέξουν και να κάνουν ρυθμίσεις με τράπεζες κλπ οι ναυτικοί; Είναι δυνατόν να μη σέβονται τους ναυτικούς και να τους γδέρνουν φορολογικά αφού πρώτα τους κατήργησαν ΟΛΑ τα άλλα προνόμια;;; Βρήκαν τα κορόιδα που δηλώνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κάθε ευρώ που παίρνουν και σου λέει τώρα τί να πηγαίνω να ψάχνω τους φοροφυγάδες δε βαριέσαι;;;

Να πάρουν λοιπόν την ελληνική σημαία οι εφοπλιστές και να την κάνουν Φιλιππίνες!!! Και άμα ξαναδηλώσουμε εισόδημα να μου τηλεγραφήσουν!!! Θα δηλώνουμε όσα να δικαιολογούμε τα έξοδά μας και τέλος!!!

Έχεις λέει εισόδημα τόσο! Σοβαρά ρε φίλε; Ξέρεις εσύ πόσα δίνω εγώ το μήνα σε υποχρεώσεις τραπεζικές και άλλες και με φορολογείς στο σύνολο; Ξέρεις αν μου περισσεύουν; Θα έρθεις εσύ να με ταίσεις όταν στο ξέμπαρκο ο άντρας μου δεν παίρνει μια;;;

Λοιπόν, πρέπει να κάνουμε έρευνα μισθών...

Χθες μίλησα με τον άντρα μου στο σκάιπ. Μου είπε ότι οι μισθοί στα ποντοπόρα στην Ευρώπη, τουλάχιστον στη Νότια, είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ από τους ελληνικούς. Τί μας μένει; Δεν είναι σίγουρος λέει αλλά στην Αμερική μάλλον πρέπει να είσαι αμερικανός με υπηκοότητα για να ταξιδέψεις στα πλοία τους! Απίθανο μου φαίνεται αυτό αλλά θα το ψάξω! Τί μισθούς δίνει η Αμερική και η Αυστραλία στους ναυτικούς ξέρουμε; Πρέπει να το βρούμε!!! Τώρα ξεκινήστε να ψάχνεστε!

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια, τι καλημέρα δλδ... Χαμός εχθές και τίποτα δεν βγήκε...

Βρε πασχαλίτσα στο εξωτερικό θα πληρώνεις δίδακτρα για σχολεία? Θα πληρώνεις ιδιωτικές ασφάλειες, θα πληρώνεις έκτακτες εισφορές, κ.α??????

Ίσως πληρώνεις χρήματα στην φορολογία, αλλά θα έχεις πραγματικές απολαβές, το παιδί σου θα πηγαίνει σε ένα σχολείο σωστό κλπ..

Εγώ κορίτσια πιστεύω οτι η χρεοκοπία θα έρθει αργά ή γρήγορα.. Τον Ιούλιο εξάλλου είπαν οτι θα ξαναμιλήσουν για τους μισθούς.. Άρα έχουν σκοπό για άλλα χειρότερα..

Εγώ θα πω στον άντρα μου πλέον να κρατάει τα χρήματα στο pay του και να μου στέλνει τα όσα χρειάζομαι. Δεν ξέρω τι έχουν σκοπό όλοι αυτοί..

Εγώ το πιστεύω ακράδαντα ότι η χρεωκοπία θα έρθει μέχρι τον Αύγουστο του 2012. Καθόμαστε σαν τους ηλίθιους και τους δίνουμε δυο χρόνια τώρα χρόνο να ετοιμάσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να μας πετάξουν έξω χωρίς να χάσουν λεφτά εκείνοι. Αλλά επειδή τους χρωστάμε, φρόντισαν χθες να μας δέσουν με νέα δανειακή σύμβαση με ΑΓΓΛΙΚΟ δίκαιο, ώστε θα έρθουν εδώ όταν θα αποτύχει ΚΑΙ αυτό το μνημόνιο (διότι έγκριτοι οικονομολόγοι το λενε ότι θα αποτύχει και δίοτι όταν ο Καρατζαφέρης ζήτησε ΓΡΑΠΤΕΣ διαβεβαιώσεις ότι με αυτό (αν το ψήφιζε) θα σωζόταν η Ελλάδα ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑΝ!!! Θα έρθουν εδώ όπως έλεγα λοιπον και θα πουν αφού δεν έχετε να μας πληρώσετε και πεινάτε (αφού πρώτα θα μας κάνουν πραγματικά να ΠΕΙΝΑΜΕ) ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΑΣ να τα εκμεταλλευτούμε για να ξεχρεώσετε, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΑΣ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΑΣ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ και ό,τι άλλο υπάρχει... Και τότε τί αντίσταση θα προβάλει ο πεινασμένος Έλληνας;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...