Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Έλεγχος στο προνήπιο????? Καλόοοοοοο!!!! Εδώ στο Δημοτικό τους έκοψαν του ελέγχους και ξεκινάνε να δίνουν στην Πέμπτη Δημοτικού.....

Καλέ ζαλίστηκα σου λέω, βαρέθηκα να διαβάζω!!!:tongue::lol:

Χοχο, θα το κρατήσω για ενθύμιο αυτό! Έχομεν 4κια κατά βάση και μερικά 3κια στις επιστήμες λέει (κάνουν πυρηνική φυσική και δεν το ξέρω;;;:rolleyes:), στη συμμετοχή στην τάξη (μα καλά αυτή στο σπίτι δε βάζει γλώσσα μέσα της:cool:) και κάτι άλλα... Ξέρεις μωρέ, για να έχουν κάτι να αλλάξουν στον επόμενο έλεγχο):tongue:.

Καλέ την περνάμε την τάξη ή λέτε να μείνουμε;;;:lol::lol::lol: Πω, πω, ξαναδίνουν το Σεπτέμβρη μετά;;;:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ αναρωτιέμαι αν η μείωση που λένε στους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα θα έχει επίπτωση στους δικούς μας... (εμοτικόν που δαγκώνει τη γλώσσα του και κοντεύει να την κόψει!!!)

Καλημέρα!

Αχ βρε Τζίνι μου τι τραβάτε.... :(

Ο δικός μου ειναι εδω στα ποστάλια και τωρα ηρθε το καραβι για επισκευη Πειραιά οποτε παει πρωι και γυρνάει απόγευμα...ακομα δεν εχω συνεφέρει το σπιτι με τα πλυντηρια που μου εφερε! Δεν εχω που να απλώσω καλέ! Σαν τσαντίρι ειμαστε :)

Σχετικά με τα ενοίκια χαμός! Εμείς όταν ήρθαμε εδω (7ετίας, 110τμ, τζάκι,αποθηκη,παρκινγκ, 3υ/δ) δίναμε 630 και όταν ξεκινησαν τα παρατράγουδα με την κρίση και ο άντρας μου δεν δουλευε ασταματητα οπως πριν του ζητήσαμε να μας το ρίξει και μας το πήγε 580. Τώρα όμως έσφιξαν κι αλλο τα πράγματα και ο γέρος μας ακούει στο τηλέφωνο και αλλάζει κουβέντα οπότε αν βρω και κάτι αντίστοιχο σε χαμηλότερη τιμη έφυγα! Μην κρίνετε την αξία του πριν....οτι γούσταρε ο καθένας ζητούσε, τώρα ο κόσμος δεν εχει να πληρώσει. Ειδικά σε ψηλότερους ορόφους που η θέρμανση κοστίζει πολύ. Προτιμώ να μείνω σε πιο οικονομικό και να μπορώ να βοηθάω και τα πεθερικά μου ή όποιον έχει ανάγκη και δυστυχώς πολλοί φίλοι και φίλες μας έχουν ζοριστεί πολύ....καλά να δω και εμεις τι θα κάνουμε που ειναι ακομα απλήρωτος και δεν εχουμε πληρώσει καν την εφορία!!!

ωχ το 20% τους πιανει τους συζύγους...ιδιωτικός τομέας...γιουχου!

Γαμω τα υπουργεία μου...ετσι μου έρχεται να βγω στους δρόμους και να φωνάζω...."Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η βουλή"! Ε μα πια δεν υποφέρονται!

Διαφημίσεις

Σίγουρα;

άλλο η ακτοπλοϊα, άλλο τα ποντοπόρα.

υγ. τα μαςαν κ για αύριο.

Τελικά 0% συμμετοχή έχουμε

για ιατρόφαρμάευτικη περίθαλψη.

Ναταλία έβλεπα λιβε χιόνι το πρωί στην πεντέλη

από το παράθυρο. Σαν άσπρη κατάχνιά φαινόταν.

η μικρή είναι οκ;

ξεμπερδέψάτέ όλοι δηλ;

δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τα προηγούμενα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Βρε κορίτσια Λέει όμως για τον ΒΑΣΙΚΟ μισθο, απο ότι ξέρω ο βασικός είναι πολυ μικρός και τα υπόλοιπα είναι επιδόματα.. Έτσι δεν είναι;;;

Πω πω βρε τζινι βαριά ίωση και εσείς.. Τα έχεις δει ολα φαντάζομαι τόσες μέρες στο νοσοκομείο και το μωρουλι θα έχει ταλαιπωρηθεί απίστευτα..

Εμείς ευτυχώς ολα Καλα! Ε 3 βδομάδες κράτησε η ιστορία...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Μιλάμε ότι έχει απίστευτο κρύο.. Το πρωι μέσα σε 30' έριξε μια χιονοθυελλα και το έστρωσε κανονικα!!! Ευτυχώς μετα ελιωσε γιατι είχα ενα σωρό δουλειές.. Φέτος πάντως που το πετρέλαιο πήρε φωτιά, θυμήθηκε να κάνει τόσο κρύο.. Βαρύς χειμώνας...

Α, δεν σας είπα πηρα επιτέλους το πληρεξούσιο στα χέρια μου και την παρασκευη λογικα θα παραλάβω το αμάξι!!! Τραβηξαμε ενα άγχος για το αν θα καταφέρει να κατέβει να παει να το φτιάξει, άλλο πράγμα.. Ήταν και η πρεσβεία 2 ώρες με το τρένο, τελικα όμως τα κατάφερε!!!

55 ευρω η σελίδα πήγε! 3 σελίδες ήταν!!!! Τσάμπα πράγμα!

Κάπως έτσι πάει.

επιδόματα έχουν πολλά.

οσονούπω θαμάθω απ τη λογίστρια.

άντε κ καλοριζικο!

εγώ να δώ πότε θα αλλάξω αμάξι.

καλά βολευόμαή με το μαζδα τώρα.

Ναταλί τη ματ σε τι κάθισμα την έχεις;

Παςκουάλ εσύ;

εννοώ μπουστερ έχετε ή κανονικό με πλάτη;

εσένα γιογκα δεν βλέπω πόσο είναι.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

εμένα ειναι 3 ο μικρός...έχουμε το tobi στο αυτοκίνητο και ειμαι υπερ ευχαριστημένη.

Χτες το βράδυ δεν κοιμηθηκα με όλα αυτά...σίγουρα τους πιάνει τους δικούς μας μιλάμε για -22% νομίζω....τα επιδόματα κόβονται και μένουν μόνο το οικογενειακό, το ανθυγιεινής και κάτι άλλο....σκατά....με βλεπω να ψάχνω για σπίτι. Εφόσον τους πιάνει θα πάρω τον ιδιοκτήτη και θα του πω -22% και αμα γουστάρεις μάγκα μου....

Εμένα ο δικός μου, μου είπε πως αν χειροτερεψουν τα πράγματα θα το ρίξουν ολοι στα ανασφάλιστα και τελείωσε το θέμα.. Οπότε τουλάχιστον στα πόντοπορα δεν τους συμφέρει... Αν δεν κάνω λάθος ο βασικός πρέπει να είναι γύρω στο 1000ρικο, μπορει και λιγοτερο, οπότε μικρο το κακο, πάντως ο σύζυγος το συζητάει πολυ να φύγουμε.. Δεν υπάρχει άλλη λύση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...