Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Δεν παίζει το σενάριο ούτε με σφαίρες.

δεν το ξέρει.

χτες που ήρθε η μάνα του κουμπάρου μου για να πεταχτώ σπίτι,

της

είπα να μην το πεί.

είναι σίγουρο ότι θα μας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα

να μας το χτυπάει ότι με βοηθησε για μια ζωή;

ότι έκανε τέτοια θυσία;

ότι άφησε το ζεστό 125 τμ διαμέρισμα της κ τα καφεδάκιά της για να έρθει στο νοσοκομείο;

Άνοιξαν της αποθήκες κάτω στο υπόγειο κ δεν κατεβαίνει να δει τι μας

κλεψάν!

κ ευτυχώς εχω δώσει τα λικνα κ κάτι αλλά για μπεμπε σε μια φίλη.

δυστυχώς είχα αφήσει εκεί την μπαγαζιεργ οροφής του μαζδα.

750 την είχε πάρει ο ν;

μου είχε πέσει η μέση να την κατέβασω!

αν ήταν 2 οι τύποι θα μπορούσαν να την πάρουν, αλλά κ πάλι

έχει όγκο.

την πήραν;

δεν την πήραν;

ποιός να ξέρει να μου πεί άραγε;;;

η πυθία μήπως; ο καλχας; τα άστρα;

Κ φυσικά θα ζητήσει χρηματοδότηση-φραγαγια την πόρτα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα καλά, γιατί τα αυτιά είναι ακόμα χάλια; Ή τώρα χτύπησε στα αυτιά; Μη φύγεις αν το παιδί δεν είναι καλά...

τώρα.

όταν ήρθαμε το σάββατο. το βράδυ ζήτησα να ζουν κ τα αυτιά του, γιατί το πρωί επειδή έβραζε το αναπνεύστικό δεν τα είδαν.

υγρό στο δεξί αυτί είδαν.

μετά έκανε κ μύξες κ φλέμάτα οπότε το αριστερό έχει πυον

κ το δεξί υγρό απλά.

μέρντ!

έφαγε καλύτερα σήμερα:)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

τώρα.

όταν ήρθαμε το σάββατο. το βράδυ ζήτησα να ζουν κ τα αυτιά του, γιατί το πρωί επειδή έβραζε το αναπνεύστικό δεν τα είδαν.

υγρό στο δεξί αυτί είδαν.

μετά έκανε κ μύξες κ φλέμάτα οπότε το αριστερό έχει πυον

κ το δεξί υγρό απλά.

μέρντ!

έφαγε καλύτερα σήμερα:)

Μη μου λες για μύξες και πυον, έχω τρελαθεί πια!!!:-(:sad::-(

Ξέρεις, τωρα μπορεί να έδωσε πυρετό το αυτί... Συνήθως όμως τα αντιβιοτικά κάνουν και για τα βροχικά και για τα αυτιά... Τέλος πάντων, υπομονή... Δε θα ήθελα να είμαι στη θέση σου και να μου λεει το άλλο παιδάκι "μαμά μου" γιατί θα χρειαζόμουν λεκάνες για τα δάκρυα...

Ρε παιδιά η κόρη μου όταν πήγα στο καράβι στενοχωρίοταν αλλά δε μου το έλεγε στο τηλέφωνο. Όταν γύρισα μου έκανε παράπονα και όταν τη ρώτησα γιατί δε μου τα έλεγε αυτά στο τηλεφωνο, το τρίχρονο τότε μου είπε "για να μη στενοχωριεσαι εσύ μαμά!!!" Δε θα το ξεχάσω ποτέ, έμεινα άναυδη...

Καλησπέρα κοριτσάκιαααα!

Βρε τζίνι αν είναι δυνατόν.. Τι περνάς βρε κορίτσι μου.. Κάνε λίγη υπομονή να γίνει καλά το μικρούλη να ηρεμήσεις!

Τα έχω πάρει με αυτή που της νοίκιασα το σπίτι... Δεν έχει περάσει 6μηνο και με πήρε για μείωση.. Ρε γμτ της έκανα ήδη απίστευτη τιμή. Το νοίκιαζα 780ευρώ πριν και της το άφησα 700 ευρώ. Το σπίτι είναι καινούργιο, 120 τμ πολύ οικονομικό απο θέρμανση και λοιπά, το μόνο που έχει είναι βόθρο αλλά της το είχα πει. Μου λέει τουλάχιστον 50-60 ευρώ, πήγα να της πω, κοριτσάκι μου αν θέλεις να πληρώνεις 600 ευρώ, βρες ένα διαμέρισμα 70-80τμ και πήγαινε να μείνεις.. Εγώ δλδ που πληρώνω δάνειο να πάρω τηλ και να ζητήσω μείωση? Κοίτα της λέω, θα στο μειώσω 50 ευρώ αν και δεν νομίζω οτι πρέπει, αλλά μην με ξαναπάρεις για κάτι τέτοιο γιατί δυστυχώς θα αναγκαστώ να έρθω να μείνω εγώ εκεί. Δεν με συμφέρει.. Πάνω που μου έκοψε η δικιά μου 50 ευρώ ήρθαμε πάλι στα ίδια.. Καλά τώρα θα την ξαναπάρω και θα της πω, κοίτα να δεις αν δεν μου το πας 850 έφυγααα και βρες άλλο κορόιδο που δεν ξέρεις αν θα στα δίνει κιόλας! Ρε κορίτσια αυτό το μήνα άλλαξα και μπαταρία συναγερμού στο Γέρακα 80 ευρώ, αυτά τα πληρώνω εγώ ή αυτός που μένει μέσα και το χρησιμοποιεί?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν αυτό το νοικιάζει η δικιά μου! Καλά η γυναίκα είναι σε άλλο κόσμο 12 ευρώ το τμ.!!!! Δεν πάω στην Εκάλη καλύτερα!

http://www.xe.gr/property/enoikiaseis%7Ckatoikies%7Cnea-penteli%7C4639427.html

Ναι αλλά θεωρητικά κ πρακτικά είναι μελίσσια κ όχι πεντέλη.

πχ πεντέλη μου αρέσει πιο πολύ.

Λοιπόν αυτό το νοικιάζει η δικιά μου! Καλά η γυναίκα είναι σε άλλο κόσμο 12 ευρώ το τμ.!!!! Δεν πάω στην Εκάλη καλύτερα!

Αυτό δεν ανοίγει.

για το συναγερμό είναι μπέρδεμα γιατί

είναι κεντρική μπαταρία με χρήση κ από άλλους προηγούμενους.

Τη συνδρομή αν έχει την πληρώνει αυτή φυσικά.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Δεν ανοίγει αυτό, έχει κάποιο λάθος! Πάντως είδα τις προάλλες μια αγγελια, με έπιασαν τα γελια και ειπα "αυτή είναι η σπιτονοικοκυρά της Πάρος"!!!:lol: 1300 μου φαίνεται το έχει βάλει;;;

Χμμμ! Έτος κατασκευής δεν γράφει όμως και έχω μάθει να είμαι καχύποπτη πλέον!

Λέει Νεόδμητη!

Τέλος πάντων.. Εμένα τα Μελίσσια μου αρέσουν πολυυυυυύ!

Θα δούμε αν δυσκολέψουν τα πράγματα.. Ευτυχώς είμαστε απο τους τυχερούς που ακόμα δεν έχουν κάνει καμία μείωση! Πέραν του φορολογικού...

Διαφημίσεις

Τα έχω πάρει με αυτή που της νοίκιασα το σπίτι... Δεν έχει περάσει 6μηνο και με πήρε για μείωση.. Ρε γμτ της έκανα ήδη απίστευτη τιμή. Το νοίκιαζα 780ευρώ πριν και της το άφησα 700 ευρώ. Το σπίτι είναι καινούργιο, 120 τμ πολύ οικονομικό απο θέρμανση και λοιπά, το μόνο που έχει είναι βόθρο αλλά της το είχα πει. Μου λέει τουλάχιστον 50-60 ευρώ, πήγα να της πω, κοριτσάκι μου αν θέλεις να πληρώνεις 600 ευρώ, βρες ένα διαμέρισμα 70-80τμ και πήγαινε να μείνεις.. Εγώ δλδ που πληρώνω δάνειο να πάρω τηλ και να ζητήσω μείωση? Κοίτα της λέω, θα στο μειώσω 50 ευρώ αν και δεν νομίζω οτι πρέπει, αλλά μην με ξαναπάρεις για κάτι τέτοιο γιατί δυστυχώς θα αναγκαστώ να έρθω να μείνω εγώ εκεί. Δεν με συμφέρει.. Πάνω που μου έκοψε η δικιά μου 50 ευρώ ήρθαμε πάλι στα ίδια.. Καλά τώρα θα την ξαναπάρω και θα της πω, κοίτα να δεις αν δεν μου το πας 850 έφυγααα και βρες άλλο κορόιδο που δεν ξέρεις αν θα στα δίνει κιόλας! Ρε κορίτσια αυτό το μήνα άλλαξα και μπαταρία συναγερμού στο Γέρακα 80 ευρώ, αυτά τα πληρώνω εγώ ή αυτός που μένει μέσα και το χρησιμοποιεί?

Για τη μπαταρία νομίζω ότι είναι δικά σου...

Τώρα, κοίταξε να δεις, τον ενοικιαστή δεν τον ενδιαφέρει πόσα έδωσες εσύ για το σπίτι... Αν ήταν έτσι θα παίρνανε όλοι σπίτια με την αξία ενός ενοικίου/μήνα... Έτσι την πάτησαν πολλοί (έλεγαν θα βάλω δόση ίση με ένα ενοίκιο) και τώρα δεν μπορούν να πληρωσουν τη δόση... Τα ενοίκια έχουν πάντα σχέση και με τους μισθούς και καθώς οι μισθοί πέφτουν, είναι φυσικό να σου ζητήσει μείωση... Όλοι θα ζητήσουν μείωση και μπορεί να τη διεκδικήσει και δικαστικά... Επειδή τις ψάχνω συνεχώς τις τιμές, 650 είναι καλά για το σπίτι σου στο Γέρακα με τα σημερινά δεδομένα αρκεί να τα παίρνεις! Τα διαμερίσματα που περιγράφεις είναι φθηνότερα, βέβαια μερικοί ζητάνε όσα τους λείπουν και γι΄αυτό τα έχουν 6μηνα και χρόνο ακόμα ανοίκιαστα...

Όσο για τη δικιά σου κανονικά ένα 850ρι είναι λογικη τιμή για το σπίτι σου αλλά άντε να την πείσεις... Το 950 εμένα μου φαινόταν πάρα πολύ... Παιδιά με 1000 νοικιάζονται τα απίστευτα σπιτια!!! Ρίξε μια ματιά στην Κηφισιά να πάθεις!!!

Λέει Νεόδμητη!

Τέλος πάντων.. Εμένα τα Μελίσσια μου αρέσουν πολυυυυυύ!

Θα δούμε αν δυσκολέψουν τα πράγματα.. Ευτυχώς είμαστε απο τους τυχερούς που ακόμα δεν έχουν κάνει καμία μείωση! Πέραν του φορολογικού...

Χαχα! Έχω δει κάτι νεόδμητη του 95 μη σου πω και του 90!!!:tongue:

Παιδιά ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ! Λέτε να προχωρήσουν σε μειώσεις;

Αχαχαχα! Μου ήρθε ένα μέιλ από το σχολείο, το ανοίγω και τί να δω;;;:rolleyes:

ΕΛΕΓΧΟΣ!!!:tongue::tongue::tongue:

Περιγραφική αξιολόγηση σε όοοοοολα τα μαθήματα, ίσα με 12 σελίδες!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Όλα τα είχαμε ο έλεγχος μας έλειπε!!!:!: Εδώ έχουμε τρομάξει να δούμε την πύλη του σχολείου, ο έλεγχος μας μάρανε!!!:!:

Αχαχαχα! Μου ήρθε ένα μέιλ από το σχολείο, το ανοίγω και τί να δω;;;:rolleyes:

ΕΛΕΓΧΟΣ!!!:tongue::tongue::tongue:

Περιγραφική αξιολόγηση σε όοοοοολα τα μαθήματα, ίσα με 12 σελίδες!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Όλα τα είχαμε ο έλεγχος μας έλειπε!!!:!: Εδώ έχουμε τρομάξει να δούμε την πύλη του σχολείου, ο έλεγχος μας μάρανε!!!:!:

Έλεγχος στο προνήπιο????? Καλόοοοοοο!!!! Εδώ στο Δημοτικό τους έκοψαν του ελέγχους και ξεκινάνε να δίνουν στην Πέμπτη Δημοτικού.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...