Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Για να μην πω βλακεία, για το μητέρα δεν γνωρίζω πολλα, αλλα έχω την εντύπωση ότι ολα πάνω κατω το ίδιο θα στοιχίζουν..

Μπα δεν έχουν ασφάλεια απλα επειδη είναι κοντα σκέφτηκαν ότι ποσο θα μας πάρουν 300-350? και πήραν το μωρακι εκει τελικα μόλις τους είπαν το σύνολο τους ηρθε κεραμμυδα!!!!!

Πω πω βρε pashalitsa τόσα λεφτα;;; Ε δεν είναι τυχαίο που το ιατρικό έχει αγοράσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο στο Μαρούσι!

Πάντως περασες τρελη ταλαιπωρία με τον δακτυλιο, το ευχάριστο είναι ότι Είσαι Καλα, έχεις το παιδάκι σου και τον αντρουλη σου και ολα τα υπόλοιπα πανε μετα!

Αυτο το κανάλι με την γυμναστική ψάχνω και εγω να το βρω αλλα δεν.. Δεν ξέρω πως ρυθμίζονται οι συχνότητες στην tv πρέπει να το ψάξω!!

Εμένα το έχει πιάσει τυχαία μια παλιά τηλεόραση που έχουμε στην κρεβατοκάμαρα και η κόρη μου κάνει ασκήσεις γιόγκα στο κρεβάτι!!!:tongue::tongue::tongue:

Τις προάλλες είχε και μάθημα για χορό της κοιλιάς!!!:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι καταπληκτικό καναλι, ειναι πάνω στην συχνότητα το shop tv και μέχρι το απόγευμα ειναι τελεμαρκετινγκ και μετά ξεκινάνε τα προγράμματα οπότε αν βλέπεις αγορές μπορεί να ειναι αυτό. Εχει πάρα πολύ καλά προγράμματα από γνωστούς δασκάλους όσα έχω πετύχει για γιόγκα τουλάχιστον. Βεβαια θα με βολευε να έπαιζε το πρωι και το μεσημέρι για να κάνω κάτι. Εχει και πολύ συχνά γιογκα για μαμαδες με μωράκια.

Εχουν και σελίδα στο facebook να το βρείτε και σου γράφουν και το πρόγραμμα (bodyinbalance Greece)

Ευχαριστω pashalitsa,καλο ειναι να κοιταξω και πουθενα αλλου,γιατι εδω στην περιοχη μας ενας οφθαλμιατρος υπαρχει ολος και ολος...yogini ποσο καιρο ασχολεισαι με τη yoga?M'αρεσει πολυ αλλα δεν υπαρχει πολυς χρονος.Ειχα ξεκινησει πριν πεντε χρονια σπιτι με dvd και βιβλια αλλα οταν ηρθε και το δευτερο παιδι τα παρατησα:-(:sad:και αυτο το καναλι ουτε καν το εχω πετυχει εδω περα δεν ξερω ουτε καν αν το πιανουμε!

Πάμε καλύτερα σήμερα. απύρετος.

έφαγε λίγο επιτέλους!

Βήχας βέβαια. αλλά κάνουμε κ μάσκα.

ελα ντε τι είναι οι αδένοιοί;

γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν θα βρουν τίποτα;;;

έχουμε εθνική ασφάλεια.

τα άσχημα νέα.

Βηχει η ελπίδα στο σπίτι λένε!

φιλιά κοπέλες.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Αχ, βρε Τζίνι, αχ!!! Μα καλά δεν έχουν αποτελέσματα εξετάσεων; Δεν βρίσκουν τίποτα;;; Πάλι καλά που είναι απύρετος... Καλά θα πάτε... Το είπες στον άντρα σου τελικά;;;

Υπομονή!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κοπέλες!

Αχ, βρε Τζίνι, αχ!!! Μα καλά δεν έχουν αποτελέσματα εξετάσεων; Δεν βρίσκουν τίποτα;;; Πάλι καλά που είναι απύρετος... Καλά θα πάτε... Το είπες στον άντρα σου τελικά;;;

Υπομονή!

Παίζει ανα βγούμε αύριο.

κανονικά τον πήρα τηλ κ το κατάλαβε.

έτυχε κ πήραν σπίτι κ οι 2 ναυτικές κουμπάρές κ τους είπε τα καθέκαστα η χρύσα.

οπότε σκέφτηκα τον δια με τα πολλά ποδαρια κ τον πήρα.

αρρώστησε με σίναχί κ αυτός!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ευχαριστώ κοπέλες!

Παίζει ανα βγούμε αύριο.

κανονικά τον πήρα τηλ κ το κατάλαβε.

έτυχε κ πήραν σπίτι κ οι 2 ναυτικές κουμπάρές κ τους είπε τα καθέκαστα η χρύσα.

οπότε σκέφτηκα τον δια με τα πολλά ποδαρια κ τον πήρα.

αρρώστησε με σίναχί κ αυτός!

Τζίνι μου περαστικά... Καλά έκανες και το είπες, είναι πολύ χειρότερο να το μάθει απο αλλού και να θεωρεί οτι τον έχεις στην απέξω..

Εγώ του λέω αμέσως ότι και να γίνει, εντάξει θα στεναχωρηθεί, αλλά περισσοτερο θα τον πειράξει να το μάθει απο αλλού!!

Με το καλό να πάτε σπιτάκι σας...!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

άντε με το καλό να πάτε σπιτι σας κοριτσάκι!

Εμένα γυρισε ο κύριος και απο χτες βάζω πλυντήρια! Ευτυχώς θα δουλεύει κάθε μέρα μέχρι τις 5 γιατι να τον εχω μεσα στο σπίτι δεν το παλεύω με τίποτα! Βρέχει κιόλας σαν τσαντίρι έχουμε γίνει :)

Διαφημίσεις

άντε με το καλό να πάτε σπιτι σας κοριτσάκι!

Εμένα γυρισε ο κύριος και απο χτες βάζω πλυντήρια! Ευτυχώς θα δουλεύει κάθε μέρα μέχρι τις 5 γιατι να τον εχω μεσα στο σπίτι δεν το παλεύω με τίποτα! Βρέχει κιόλας σαν τσαντίρι έχουμε γίνει :)

Κάθε πότε έχει διανυκτέρευση ο δικός σου Πειραιά;;; Όταν λες γύρισε;;; Εννοώ για κάνα δυο μέρες ή έχει καμία επισκευή (είναι η εποχή τώρα).

Εμείς πάμε σχολέιο καλέ! Αύριο έχουμε παρουσίαση, θα πηγαίνουμε ανά 5 γονείς στην τάξη (σε διαφορετικές ώρες) και τα παιδιά μας θα μας παρουσιάζουν τις εργασίες τους και το τί έμαθαν στα πλάισια του προγράμματος της ανακύκλωσης...

Για να δούμε, με τόσες απουσίες τί θα έχει να μου πει το καημένο...:-)

Α, αλλάζει και δασκάλα, βγαίνει στη σύνταξη η δικιά μας και έρχεται από άδεια μητρότητας η άλλη δασκάλα... Φεύγει η κα Κλειώ και έρχεται η κα Φαίδρα... Στα αγγλικά έχουμε την κα Ιφιγένεια, οπότε αναπόφευκα ρώτησα τη διευθυντρια αν προσλαμβάνουν τις δασκάλες με βάση το... αρχαιοελληνικό όνομα! Χαχα, ξεράθηκε στα γέλια!!!:lol:

Ελπίζω να βγούμε αύριο.

έκανε πυρετό χτες το βράδυ κ εμετό από το βήχα παρόλες της εισρονέσ.

σήμερα το πρωί πυρετό, οπότε κ δεν πήραμε εξιτήριο.

τα αφτιά επίσης χάλια. μας είδε κ ο ωρλς μας κ θα μας ξαναδεί αύριο.

Με τσάκισε η ελπίδα στο τηλ.

μαμάμ μαμάμ.

με ζητάει λένε.

θυμίστέ μου να σας πω άλλη στιγμή για την ηλίθια πεθερά μου.

δεν έκανα ανανέωση την μεταφορά ευρακίων στο λογ της κ

έχει βάλει κόσμο να με πέρνει τηλ.

πως κρατιεμαι.

απορώ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ελπίζω να βγούμε αύριο.

μαμάμ μαμάμ.

με ζητάει λένε.

πως κρατιεμαι.

απορώ!

Να της πεις να έρθει να κάτσει με το μωρό ένα 12ωρο για να πας στο σπίτι να δεις τα άλλα παιδιά και να της δώσεις και τα λεφτά τότε!!!:evil::evil::evil:

Ελπίζω να βγούμε αύριο.

μαμάμ μαμάμ.

με ζητάει λένε.

πως κρατιεμαι.

απορώ!

Μα καλά, γιατί τα αυτιά είναι ακόμα χάλια; Ή τώρα χτύπησε στα αυτιά; Μη φύγεις αν το παιδί δεν είναι καλά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...