Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Έλα ρεεεεε δεν ήξερα ότι μετα τον βγάζεις τον δακτυλιο, νόμιζα ότι μένεις με αυτον... Δεν μπορούσες να φας δλδ κανονικό φαγητο;;

Πάντως πραγματικα δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριεσαι! Σιγά μην πέσεις σε κατάθλιψη για τα κιλά! Αλλα πράγματα έχουν σημασία σε έναν άνθρωπο! Πάντως εφόσον είναι κάτι που σε απασχολεί θα την βρεις την λύση! Γιατι έχω φίλες που εχουν παραπάνω κιλά και έχουν συμβιβαστεί! Η μια δε τρωει μόνο γλυκά.. Αφου πάω σπίτι της και έχει 10 διαφορετικά κουτακια με γλυκα κάθε φορα, ε πως να μην πάρει;;;

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι, έπρεπε να δεις το βλέμμα της! Πλάγια το κεφάλι και γουρλωμένα με απορία τα μάτια σα να έλεγε "μαμά μήπως τρελάθηκες, μου δίνεις μπισκότο;;;;":lol::lol::lol:

Από τον καημό που έχω την προσέχω όσο δεν φαντάζεσαι. Δεν της στερώ όταν θα βγει έξω, αλίμονο, αλλά ξέρει ότι στο σπιτι δεν μπαίνει τίποτα... Αφού όταν ακούσει οτι θα πάμε σε γιορτή, το πρώτο που ρωτάει γεμάτη χαρά είναι αν θα έχει και γλυκά!!!:lol:

Εξαιρούνται οι περίοδοι που είναι εδω ο άντρας μου, δεν μπορώ να του απαγορεύω, τα στερείται όσο να ΄ναι στο καράβι κι εδώ στη Σαλαμίνα έχουμε ένα ζαχαροπλαστείο γαλλικών προδιαγραφών, έχει και catering στα Βριλήσσια δεν ξερω αν το ξέρεις Πάρος, λέγεται Μπεγνής. Εντάξει, τί να σου λέω τώρα... Είναι σα να βουτάς στην κόλαση... Ακριβός, αλλά φοβερή ποιοτητα... Μια μέρα πήρα από αυτόν τον Κωνσταντινιδη που είναι στην Αθήνα όπως κατεβαίνεις τη Μεσογείων αν δεν κάνω λάθος, μου είχαν πει ότι είναι κορυφή... Τα πήγα για να κεράσει ο πατέρας μου μετά το χειρουργείο και δοκίμασα, τυλιχτά διάφορα... Τί να σου πω, και πιο ακριβά και σκάλες ανώτερη ποιοτητα του Μπεγνή...

Ναι εννοείται τον ξέρω!!! Απο ενα φιλικό ζευγάρι που ο σύζυγος είναι συνάδελφος! Μένουν νικαια αλλα έχουν εξοχικό στην Σαλαμίνα!!! Είχαν στην βάπτιση της μικρής τους και είχα τρελαθει!!! Ήταν υπέροχα!!!!!! Στα βριλισσια είναι τα γραφεία του catering και δεν μπορείς να αγορασεις!!!

Έλα ρεεεεε δεν ήξερα ότι μετα τον βγάζεις τον δακτυλιο, νόμιζα ότι μένεις με αυτον... Δεν μπορούσες να φας δλδ κανονικό φαγητο;;

Όχι, δεν τον βγάζεις κανονικά, απλά εμένα η κατάσταση πήγε σ%&τά!!! Τον πρώτο χρόνο όλα τέλεια, μετά το τσεκ απ στο έτος πανω (ολα τέλεια στο τσεκ απ), κόλλησα γαστρεντερίτιδα από μια μαθήτριά μου... Ε, πήγα στο Τζάνειο (καλά το 2005 του έλεγες για δακτύλιο και σου έλεγαν "τι είναι αυτό";;;) και φυσικά με έδιωξαν με τη λήξη της εφημερίας, έκανα υπομονή με φριχτους πόνους τις επόμενες ημερες... Μου έδωσε φάρμακα ο γιατρός από τηλεφώνου αλλά τίποτα, δεν κατέβαινε ούτε το φάρμακο, τά έβγαζα όλα... Και οι γονείς μου να μου λένε, μην κάνεις έτσι μωρέ, μια γαστρεντερίτιδα είναι θα περάσει...

Ε, Σάββατο την έπαθα, την Πέμπτη τους έδιωξα από το σπίτι, μπήκα σε ταξί (ούτε λόγος να οδηγήσω) και πήγα στο Ιατρικό που είχα χειρουργηθεί (το απέφευγα ως εκείνη τη μέρα για να μη με ξετινάξουν οικονομικά). Αλλά εκεί είχα χειρουργηθεί, δε γινόταν αλλιώς... Καλά που πήγα... Είχα πάθει ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΜΑΧΟΥ, είσα γεμίσει φλεγμονές και παραλίγο να πάω για σηψαιμία... Ο γιατρος (ο διευθυντής του χειρουργικού) τράβαγε τα μαλλιά του... Μου λεει κορίτσι μου εσύ μου έλεγες ότι πονάς, δε μου είπες "πεθαίνω στον πόνο"!!! Απορώ πώς αντέχεις τόσες μέρες...

Αποτέλεσμα;;; Μια βδομάδα στο νοσοκομείο με σωληνάκια από τη μύτη στο στομαχι μόνιμα και ενδοφλέβιες φουλ αντιβιώσεις κλπ κλπ Και μετά, χειρουργείο διότι ο δακτύλιος είχε φύγει από τη θέση του, το στομάχι είχει περάσει από επάνω (από τους έντονους εμετούς έσπασαν τα ράμματα) και είχε διπλώσει στα δυο. Και ενώ κάθε σώφρων άνθρωπος θα παρακάλαγε να του το βγάλουν να τελειώνει, εγώ τον παρακάλαγα αν μπορέσει να τον ανατάξει και να τον αφήσει!!! Και τον άφησε τελικά...

Και για λίγο όλα πήγαν καλά αλλά μετά ήρθαν άλλες μπορες... Στενοχώριες μεγάλες και άρχισε το στομάχι μου να μη δέχεται τροφή... Να έχω κάνει του κόσμου τις εξετάσεις και να μη βρίσκουν τίποτα... Τί φαρμακα προώθησης του φαγητού στο στομάχι, τί αντιελκωτικά ούτε ξερω τι έπαιρνα... Κι εγώ ψιλοέκρυβα την κατάσταση μου για να μη μου βγάλουν το δακτύλιο... Έτρωγα όοοοτι λιγότερο και ελαφρύτερο υπήρχε και έκανα 2-3 εμετούς τη μέρα ή μάλλον τη νύχτα, διότι με το που ξάπλωνα τα έβγαζα ό,τι υπήρχε... Και καθιστή σε 5 μαξιλάρια να κοιμόμουν (ναι το έκανα ΚΑΙ ΑΥΤΌ) μόλις με έπαιρνε ο ύπνος έκανα εξαγωγή... Τελικά (όταν κατάλαβα ότι είχα πάθει μάλλον και αφυδάτωση και άρχισαν να με ενοχλούν τα νεφρά μου) αποκάλυψα την κατάστασή μου και ο γιατρός μου με έβαλε με το ζόρι στο χειρουργείο... Είχα φτάσει να μη μπορώ σχεδόν να σταθώ όρθια... Ανακάλυψαν τελικά ότι για άγνωστο λόγο το στομάχι μου πέτρωνε και έκανε συστροφή, πετώντας προς τα πάνω το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!! Για μένα ο λόγος ήταν γνωστός, περνούσα τη μεγαλύτερη στενοχώρια της ζωής μου αλλά δεν ήθελα να μιλήσω πουθενά...:-(

Πάντως πραγματικα δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριεσαι! Σιγά μην πέσεις σε κατάθλιψη για τα κιλά! Δεν κατάλαβες, το είχα ήδη πάθει κάποτε και ίσως και τώρα να έχω αλλα όχι σε ανεξέλεγχτο βαθμό...

Αλλα πράγματα έχουν σημασία σε έναν άνθρωπο! Πάντως εφόσον είναι κάτι που σε απασχολεί θα την βρεις την λύση! Δυστυχώς η έκκριση ορμονών γίνεται από την υπόφυση του εγκεφάλου και δεν έχουν ανακαλύψει τίποτα σχετικά με αυτό... Ο μόνος τρόπος είναι να πεθανω στην πείνα (θα χτυπησω το κεφάλι μου στον τοίχο από τα νεύρα μου) ή να ξαναχειρουργηθώ (φοβάμαι μήπως το παιδι μου μείνει χωρις μάνα, παλιά έμπαινα για 15 χειρουργεία, χαμπάρι, τώρα χέζομαι πάνω μου ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ).

Γιατι έχω φίλες που εχουν παραπάνω κιλά και έχουν συμβιβαστεί! Η μια δε τρωει μόνο γλυκά.. Αφου πάω σπίτι της και έχει 10 διαφορετικά κουτακια με γλυκα κάθε φορα, ε πως να μην πάρει;;;

Αν ήξερες μόνο πόσο τις γουστάρω αυτές τις γυναίκες... Ρε παιδί μου έχουν τα κιλά τους αλλά πως να το πω, είναι ευτυχισμενες, βουτηγμενες στην απόλαυση...:cool: Δεν υποφέρουν όπως εγώ... Ρε συ, δεν είναι αστείο, είναι κατάντια, είναι για κλάματα, την άλλη φορά που πήγα Αμερική μελάνιασε το κ##$ομέρι μου γιατί δε χωρούσα στο κ$^#κάθισμα του αεροπλάνου κανονικά και είχα στριμωχτεί άσχημα... Έχω φτάσει στο σημείο να μη θέλω να πηγαινω πουθενα, ούτε στο καράβι θέλω να πηγαινω πλεόν... Άστα να πάνε...

Συμπέρασμα γιατρών: Πρέπει να ασκούμαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ώρα την ημέρα. Είναι πιο σημαντικό από τη δίαιτα, πιο σημαντικό από οποιοδήποτε φάρμακο...

Εδώ είναι το μέγα λάθος μου... Δεν έχω κανει απολύτως τίποτα... Περίμενα να στείλω τη μικρή σχολείο να βρω λίγο χρόνο για μένα και τώρα που την έστειλα ή είναι άρρωστη στο σπίτι ή τρέχω για δουλειές, για τράπεζες, για σπίτια, για ψώνια, για μ$^%$ες!!!... Ο εαυτός μου πάντα στην τελευταία προτεραιότητα... Να δω όταν θα με χτυπήσει ο διαβήτης τί θα κάνω...

Και να σκεφτείς ότι μέχρι τα 14 ήμουν 53 κιλά με ύψος 1,70, μπαλαρίνα και προηγουμένως (και παράλληλα για κάποια χρόνια) αθλητρια της ενόργανης γυμναστικής... Λάστιχο δηλαδή... Οποία κατάντια...:rolleyes:

Καλημέρες!

Πω πω ρε πασχαλίτσα μου τι έχεις τραβήξει κι εσύ!!!! Λοιπόν πάρε κανέναν διάδρομο αν έχεις χρόνο ή ελλειπτικό ακόμα καλύτερα και να βλεπεις το καναλι bodybalance ειπαμε :)

Παρος πρέπει να εχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στην κοιλιά :(

Ειχα παει στο ιατρείο του Μπουκουβαλα όταν έψαχνα για το thermage αλλα επειδή ένας άλλος μου έκανε καλύτερη προσφορά πήγα στον αλλο. Βασικά η γυναικολόγος μου με έχει ψιλοτρομάξει γιατι έχει δει λέει πολύ άσχημες ουλές από πλαστικές (χειλωειδής νομίζω λέγονται). Επίσης λόγω κοιλών χρειάζομαι πλέγμα αλλά πολύ συχνά το οργανισμός δεν το δέχεται και υποβάλεσσαι συνεχώς σε επεμβάσεις....φυσικά δεν σου τα λέει αυτά ο πλαστικός! Η μητέρα μου εργάζεται σε χειρουργείο και εχει ρωτήσει....

Τώρα τελευταία ρε γμτ ακούω πολλά και για την πλαστική στήθους...πολλές κοπέλες πάνε και τα βγάζουν και έχουν και εκεί μετεγχειρητικά προβλήματα. Η κολλητή μου από το νησί είχε κάνει και πέθανε στον πόνο για ενα μήνα....νταξ όταν πέρασαν οι πόνοι δεν το μετάνιωσε αλλά οταν της μίλησα μετα το χειρουργείο χτυπιόταν από τον πόνο :(

Εγω θήλασα 2.5 χρόνια και το στήθος μου είναι σχεδόν ίδιο....δεν ξερω...άντε να έχει πέσει πολύ λίγο....σιγουρα βοηθάει και η γιόγκα πολύ.

Παω να φτιάξω ρεβύθια! Αυριο έρχεται και ο καλός μου, μπαίνει το βαπόρι επισκευή από Δευτέρα :)

Διαφημίσεις

Μπήκαμε μητέρα για τον άλεξ.

πέρασα το πρώτο ψυχολογικό σοκ.

ελπίζω να παμε καλύτερα.

το θεμα είναι πως θα το πω στο ν.

χτες μιλήσαμε κ του είπα ότι είναι λίγο παραπάνω άρρωστος.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ωχ Θεέ μου!!! Τί εγινε;;; Δεν έχω ιδέα τί είναι αυτοί οι αδενοϊοί... Τα ίδια με της Πάρος δηλαδή;;; Περαστικά σας!:-(

Ποιος έχει τα άλλα παιδια;;; Περίμενε να καλυτερέψει και μετά το λες στον άντρα σου, ώστε μαζί με τη φρίκη να του έρθουν και τα καλά νέα...

Καλό κουράγιο, θα σε σκέφτομαι...

Έλα βρε τζινι... Αν είναι δυνατόν... Τι έχει το μικρούλι;;; Περαστικα ευχομαι...

Έχεις ασφάλεια στο μητέρα;; Απο ότι ξέρω είναι μέρα και χιλιαρικο...

Έλα καλέ που είναι μέρα και χιλιάρικο, σε σουίτα θα πάει;;; :shock::shock::shock:

Πριν 20 μέρες ο μικρός μου έπεσε απο την κούνια και χτύπησε την γλώσσα του, για την ακρίβεια έκανε τρύπα!!!! Παθαινω πανικο μου Λέει και ο παιδιατρος πήγαινε τον να τον δουν και επειδη ήταν κυριακη, δεν εφημερευε της Πεντέλης τον πήγα στο ιατρικό παίδων! Φωνάζουν τον ωτορυνολαριγγολογο, ανοίγει ο μικρός το στόμα τον βλέπει με το φακουδακι δεν είναι τπτ μου Λέει, θα περάσει μόνο του! Πόσο πλήρωσα;;; 89 ΕΥΡΩ!!!!!!!! Για μια 5' επίσκεψη!

Το βαφτιστηρι μας επειδη έχει ενα θέμα με τα νεφρα του και με ουρολοιμωξεις το πήγαν οι γονείς του για 1 24ωρο επειδη νόμιζαν ότι θα χρειαστεί αντιβιωση και τελικα μόνο το παρακολούθησαν και τους πήραν κάτι λιγοτερο απο 1000 ευρω.. Αν δεν κάνω λάθος 400 οι γιατροί και 600 το νοσοκομείο ή το αντίστροφο..

Διαφημίσεις

Να σας πω κάτι να γελάσετε???? Η κόρη μου είπε στην μαμά μου "Γιαγιά τα μεμέ της μαμάς μου είναι μικρά και κρεμαστά!!!!!!!!!! Ε τι να κάνω λοιπόν εγώ???? Απο μικρό και απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!!!!!

Κοίτα δεν έχω γνώμη, ξέρω οτι έχει φτιάξει πολλές διάσημες, καλός μου φάνηκε, όπως μου είπε και αυτός δεν έχω μεγάλο θέμα δλδ δεν χρειάζεται καν ανόρθωση το στήθος μόνο γέμισμα! Μου φάνηκε ακριβός λιγάκι δλδ "φιλική" τιμή 5000 eurο και είχα πάει με μια φίλη μου που χρειαζόταν και ανόρθωση της είπε 6.500.. Πολλά ρε γμτ..

Και εγώ φοβάμαι πολύ αλλά μου είπε δεν είναι τπτ, μπαίνεις, σε φτιάχνει και το μεσημέρι πας σπίτι σου!!!! Απλά μετά για 1 μήνα θέλει προσοχή να μην σηκώνεις βάρη κλπ!

Ημουν στο τσακ να την κάνω τον Μάιο αλλά λέω αφού θα κάνω και άλλο μπεμπε θα το κάνω μετά!

Κοιτα απο οτι εχω ακουσει 5.000-5.500 παιρνουν,οποτε,ειναι καλα!Επεμβαση σε στηθος παντα ειναι λιγο τσουχτερα τα ποσα..Το καλο ειναι οτι με το που τελειωσεις πας σπιτι σου και ξεμπερδευεις,δεν ειχα ιδεα για αυτο,νομιζα για κανα δυο μερες πρεπει να μενεις μεσα.Βεβαια σε μενα τωρα προεχει να κανω laser μυωπιας στα ματια που παει γυρω στα 3.500 και για τα αλλα βλεπουμε ποτε...Ξερει καμια σας καποια καλη οφθαλμολογικη κλινικη που να κανουν επεμβασεις laser.Ξερω ενα δημοσιο οτι υπαρχει αλλα θελω να το ψαξω και για καπου αλλου!

Κοιτα απο οτι εχω ακουσει 5.000-5.500 παιρνουν,οποτε,ειναι καλα!Επεμβαση σε στηθος παντα ειναι λιγο τσουχτερα τα ποσα..Το καλο ειναι οτι με το που τελειωσεις πας σπιτι σου και ξεμπερδευεις,δεν ειχα ιδεα για αυτο,νομιζα για κανα δυο μερες πρεπει να μενεις μεσα.Βεβαια σε μενα τωρα προεχει να κανω laser μυωπιας στα ματια που παει γυρω στα 3.500 και για τα αλλα βλεπουμε ποτε...Ξερει καμια σας καποια καλη οφθαλμολογικη κλινικη που να κανουν επεμβασεις laser.Ξερω ενα δημοσιο οτι υπαρχει αλλα θελω να το ψαξω και για καπου αλλου!

Δε συστήνω καθόλου εύκολα γιατρούς αλλά γνωρίζω πάρα πολύ καλή οφθαλμίατρο, έχει ψώνιο με τη δουλειά της, τεράστια πείρα και τώρα σπάω το κεφάλι μου για το που χειρουργεί και δε θυμάμαι... Κάτι μου έρχεται αλλα μην πω όνομα αν δεν είμαι σίγουρη, πάντως σε μεγάλο οφθαλμολογικό της Αθήνας... Το ιατρείο της είναι στη Νίκαια στην Πλατεία Χαλκηδόνας, Π. Ραλλη 438 (έχει και αλλού νομίζω αλλά εκεί πηγαίνω εγώ). Θα ψάξω την κάρτα της και θα σου πω εντός των ημερών. Βασιλική Ψαθά λέγεται πάντως η γιατρός!

Πριν 20 μέρες ο μικρός μου έπεσε απο την κούνια και χτύπησε την γλώσσα του, για την ακρίβεια έκανε τρύπα!!!! Παθαινω πανικο μου Λέει και ο παιδιατρος πήγαινε τον να τον δουν και επειδη ήταν κυριακη, δεν εφημερευε της Πεντέλης τον πήγα στο ιατρικό παίδων! Φωνάζουν τον ωτορυνολαριγγολογο, ανοίγει ο μικρός το στόμα τον βλέπει με το φακουδακι δεν είναι τπτ μου Λέει, θα περάσει μόνο του! Πόσο πλήρωσα;;; 89 ΕΥΡΩ!!!!!!!! Για μια 5' επίσκεψη!

Το βαφτιστηρι μας επειδη έχει ενα θέμα με τα νεφρα του και με ουρολοιμωξεις το πήγαν οι γονείς του για 1 24ωρο επειδη νόμιζαν ότι θα χρειαστεί αντιβιωση και τελικα μόνο το παρακολούθησαν και τους πήραν κάτι λιγοτερο απο 1000 ευρω.. Αν δεν κάνω λάθος 400 οι γιατροί και 600 το νοσοκομείο ή το αντίστροφο..

Καλά, μη μου λες για το ιατρικό, το έχω βιώσει αυτό το νοσοκομείο όσο δε φαντάζεσαι, γιατί την έποχή που έψαχνα εγώ να κάνω δακτύλιο (2004) δε βρώμαγε ο τόπος από γιατρούς όπως σήμερα. Και ειδικά από γιατρούς που το έκαναν ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ. Νομίζω δυο στην Ελλάδα ήταν τότε... Μπορώ να σας πω ότι το χειρουργειο μαζί με τα σου ξου μου μου πήγε χαλαρά 11500-12000. Οπότε φαντάζεστε με αυτά που σας έγραψα ότι ακολούθησαν, τί ακολούθησε οικονομικά για εμένα... Καταστροφή, έκανα άλλα δυο χειρουργεία, νοσηλείες κλπ. Το τελευταίο, για να γλιτώσω χρήματα το έκανα στο Απολλώνιο (ευτυχώς είχε αρχίσει να χειρουργεί και εκεί ο γιατρός). Μια φορά έστριψε το πόδι μου κατεβαίνοντας πεζοδρόμιο, φρίκαρα από τον πόνο, πραγματικά έκανα 10 λεπτά να σηκωθώ από εκεί... Με βουτάει ο άντρας μου και με πάει στο ιατρικό (τον τράβαγε το αίμα του να τα σκάσει). Για ένα νάρθηκα, ακτινογραφία και την εξέταση του γιατρού εφημερίας πληρώσαμε γύρω στα 350 ευρώ... Δεν πάνε καλά οι άνρθωποι, από τοτε δεν ξαναπάτησα ΠΟΤΕ!!!

Αλλά τα ποσά που μου γράφεις για το Μητέρα μου φαίνονται τρελά... Είναι πιο ακριβό από τη μαιευτική; Γιατί εγώ νοσηλεύτηκα πριν γεννήσω, 7 μηνών, για 10 μέρες και μαζί με όοοολες τις εξετάσεις κλπ (ψάχνανε να βρούνε γιατί έπαθα υψηλή ρήξη υμενων) μου βγήκε ή 3000 ή 3500 ή κάπου ανάμεσα τέλος πάντων...

1000 για ένα 24ωρο;;; Μήπως το πλάκωσαν σε εξετάσεις το παιδι; Και πάλι πολλά είναι... Μήπως δήλωσαν ιδιωτική ασφάλεια και οτι θα τα πάρουν από εκεί μετά τα λεφτά; (κάνουν άλλες χρεώσεις τότε για να τα κονομήσουν)

Για να μην πω βλακεία, για το μητέρα δεν γνωρίζω πολλα, αλλα έχω την εντύπωση ότι ολα πάνω κατω το ίδιο θα στοιχίζουν..

Μπα δεν έχουν ασφάλεια απλα επειδη είναι κοντα σκέφτηκαν ότι ποσο θα μας πάρουν 300-350? και πήραν το μωρακι εκει τελικα μόλις τους είπαν το σύνολο τους ηρθε κεραμμυδα!!!!!

Πω πω βρε pashalitsa τόσα λεφτα;;; Ε δεν είναι τυχαίο που το ιατρικό έχει αγοράσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο στο Μαρούσι!

Πάντως περασες τρελη ταλαιπωρία με τον δακτυλιο, το ευχάριστο είναι ότι Είσαι Καλα, έχεις το παιδάκι σου και τον αντρουλη σου και ολα τα υπόλοιπα πανε μετα!

Αυτο το κανάλι με την γυμναστική ψάχνω και εγω να το βρω αλλα δεν.. Δεν ξέρω πως ρυθμίζονται οι συχνότητες στην tv πρέπει να το ψάξω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...