Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

αλλλλόχα!

θέμα: αδενοιοί. έχει ακουσει καμιά σας?

είναι χάλια ο άλεξ (κ εγώ):-(

μας το φύλαγε για τη γιορτή μου!

γιογκίνι πάνω στην ώρα ήρθες!

πραγματικά θα το ρίξω στην γιόγκα.

μεγάλο πακέτο η ακτοπλοϊα. πολύ κούραση!

έχει κάνει ο χασμπάνος παλιά (δεν τον ήξερα καν τότε) κ λέει οτι έτρεχε κ δεν έφτανε πάντα.

ναταλί κ εγώ έχω συμφωνήσει για λιποαναρρόφηση/πλαστική αλλά μόνο 3 κιλά ξούγκι βγάζουν!:-(

υγ: πως πάτε με στρεπτόκοκκο?

πασκουάλε (ψυχαναλύτρια μου!) είστε οκ?

το αφτί??

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άσε και φοβάμαι τις εγχειρήσεις όσο δεν υπάρχει....ακόμα και για καλό χέζομαι του κερατά! Αλλα ειναι τόσο το χάλι που δεν φτιάχνει με τίποτα...μου εχει κάνει και κηλες οπότε έτσι κι αλλιώς πρεπει να τη φτιάξω....χωρια που πρεπει να με δει και χειρουργός πριν μεινω έγκυος μπας και δεν κάνει γιατι σε ενα σημείο πετάγεται μια μπουνιά από τα εντόσθια μου οταν κάνω κάμψη πίσω!!! Ελεος ρε γμτ ολες εμειναν έγκυες καμιά δεν ειδα με τόσο πρόβλημα μετά :(

Καλε τζινι!!! Δεν θα κάνω λιπο αναροφηση!!! Κοιλιά

Δεν μου έμεινε καθολου, ευτυχώς!!! Παίζει ρόλο ότι εκανα και πρωταθλητισμό! Αυτο που έπαθε η κοιλιά είναι χαλάρωση! Και είναι σαν γιαγιάς... Γγγρρρρρρ.... Απο όσο έχω δει παίρνουν το περίσσευμα και το βάζουν απο μέσα!

Yogini απο κοιλες, εκανα ομφαλοκοιλη όταν η μικρη μου έγινε περίπου 1.5 έτους.. Μετα την εγκυμοσυνη ο αφαλος δεν επανήλθε, χαλάρωσε και κάποια στιγμη πετάχτηκε..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Εμένα η νονα μου δουλεύει στον μπουκουβαλα, έχω κάνει ήδη ενα ραντεβού αλλα όχι για την κοιλιά αλλα για το στήθος, διότι λόγο θηλασμου το στήθος μου άδειασε εντελώς... Και ενω είχα μικρο έμεινα Χωρίς... Αλλα είπα να το αφήσω μετα τις γεννες!

Για τον λύρα έχω ακούσει πραγματικα τα χειρότερα!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!Αυτες οι εγκυμοσυνες σε ολες κατι "αφηνουν" δεν υπαρχει!!!Εγω ευτυχως απο 50 που ξεκινησα 15κιλα πηρα και στις δυο εγκυμοσυνες και τωρα μου χουν μεινει κανα δυο..Αλλα το στηθος απο τους θηλασμους και μενα,paros,μικρο ηταν και τωρα μικροτερο.:-(Για τον μπουκουβαλα επειδη εχεις κανει και ενα ραντεβου τι εχεις ακουσει?Βεβαια και γω φοβαμαι τις εγχειρησεις αλλα μπρος τα καλλη τι ειναι ο πονος!

Να σας πω κάτι να γελάσετε???? Η κόρη μου είπε στην μαμά μου "Γιαγιά τα μεμέ της μαμάς μου είναι μικρά και κρεμαστά!!!!!!!!!! Ε τι να κάνω λοιπόν εγώ???? Απο μικρό και απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!!!!!

Κοίτα δεν έχω γνώμη, ξέρω οτι έχει φτιάξει πολλές διάσημες, καλός μου φάνηκε, όπως μου είπε και αυτός δεν έχω μεγάλο θέμα δλδ δεν χρειάζεται καν ανόρθωση το στήθος μόνο γέμισμα! Μου φάνηκε ακριβός λιγάκι δλδ "φιλική" τιμή 5000 eurο και είχα πάει με μια φίλη μου που χρειαζόταν και ανόρθωση της είπε 6.500.. Πολλά ρε γμτ..

Και εγώ φοβάμαι πολύ αλλά μου είπε δεν είναι τπτ, μπαίνεις, σε φτιάχνει και το μεσημέρι πας σπίτι σου!!!! Απλά μετά για 1 μήνα θέλει προσοχή να μην σηκώνεις βάρη κλπ!

Ημουν στο τσακ να την κάνω τον Μάιο αλλά λέω αφού θα κάνω και άλλο μπεμπε θα το κάνω μετά!

Α, βλέπω μιλάτε για πλαστικές ε;;;:tongue: Δε με ενδιαφέρει το θέμα διότι εγώ ειμαι θέμα για χασάπη και όχι για γιατρό... Αυτο το ωραίο που ανοίγει το αρνί στα δυο;;; Ε, αυτόοο ακριβώς μου χρειάζεται :rolleyes:...

Εγώ πάντως Πάρος που σε είδα ντυμενη έχω να πω ότι το σώμα σου είναι τέλειο και φαίνεται ξεκάθαρα ότι έκανες αθλητισμό... Τωρα το γδυτή είναι μια άλλη ιστορία! Να πεις στην κόρη σου να μην εκφραζει τις απόψεις της και στον πατέρα της σε παρακαλώ! Λογοκρισία!!!:lol: Ορίστε μας, έχουν γνώμη και τα τετράχρονα τώρα!:D

Βρε yogini δεν είχες κάνει πέρσυ μια θεραπεία σύσφιξης στην κοιλιά;;; Τίποτα τελικά;;; Πάντως όταν η κοιλιά θέλει μόνο μάζεμα χωρίς αφαίρεση λίπους, είναι πολύ εύκολη δουλειά για τους γιατρούς, πραγματικά.:wink:

Ααααα, μου ήρθε ιδέα! Αποδοτικός για την περιπτωσή μου θα ήταν επίσης και ο τόρνος!!! :lol::lol::lol:

Αχ Θεέ μου, πρέπει να γελάω για να μην κλαίω...:rolleyes:

Η μικρή κοιμήθηκε χωρίς γάλα και τώρα άντε να την ξυπνήσω και να της δώσω και αντιβίωση...

Αααχ, το απόγευμα αναγκαστηκα να την αφήσω μόνη της για να μην τη βγάλω έξω... Κάναμε συμφωνία,της έβαλα να δει το Νιλς Χόλγκερσον και υποσχέθηκε ότι θα γυρίσω πριν το τέλος της ταινίας... Το φαρμακείο είναι 30 δευτερόλεπτα με το αυτοκίνητο και το μπακάλικο ακριβώς απέναντι... Κοριτσια, είχα ξεμείνει εντελώς, ούτε γάλα, ούτε μέλι, ούτε ψωμί, ούτε γιαούρτια, τίποτα... Καπνός έγινα μιλαμε, σαν το σίφουνα τα ψώνισα όλα και η καρδιά μου χοροπηδούσε από το άγχος... Τελικά γύρισα και την είδα από τη τζαμαρία να κλαίει κοιτάζοντας την ταινία!!!:( Φτου!!! "Μαμά, νόμιζα ότι κάποιος σε πήρε και δε θα ξαναέρθεις!!!" Πώς της ήρθε τώρα αυτό;;; Και το χειρότερο;;; Το φαρμακείο δεν είχε την αντιβίωσή της και αμφιβάλλω αν θα μας βγάλει ως τη Δευτέρα το πρωί το μπουκάλι... Προβλέπω αύριο να την τυλίγω σε κουβέρτα και να ψάχνω στο νησί για εφημερεύον...

Εγώ να παρακαλέσω πάντως, δεν παρακαλάω... Του είπα του πατέρα μου ότι έχω ξεμείνει από πράγματα (μια ψωνίζω για Κορυδαλλό, μια για Σαλαμίνα, τα έχω παίξει πια). Είπα και ότι ο γιατρός μου απαγόρεψε να την βγάλω έξω ως την Κυριακή... Ε, μου ειπε ότι είναι καλή η ιδέα μου να την κουκουλώσω με την κουβέρτα... Τί να πεις;;; Είμαι πολύ εγωίστρια σε κάτι τέτοια... Αποκλείεται να ζητήσω και να παρακαλέσω...:(

Α, βλέπω μιλάτε για πλαστικές ε;;;:tongue: Δε με ενδιαφέρει το θέμα διότι εγώ ειμαι θέμα για χασάπη και όχι για γιατρό... Αυτο το ωραίο που ανοίγει το αρνί στα δυο;;; Ε, αυτόοο ακριβώς μου χρειάζεται :rolleyes:...

Εγώ πάντως Πάρος που σε είδα ντυμενη έχω να πω ότι το σώμα σου είναι τέλειο και φαίνεται ξεκάθαρα ότι έκανες αθλητισμό... Τωρα το γδυτή είναι μια άλλη ιστορία! Να πεις στην κόρη σου να μην εκφραζει τις απόψεις της και στον πατέρα της σε παρακαλώ! Λογοκρισία!!!:lol: Ορίστε μας, έχουν γνώμη και τα τετράχρονα τώρα!:D

Βρε yogini δεν είχες κάνει πέρσυ μια θεραπεία σύσφιξης στην κοιλιά;;; Τίποτα τελικά;;; Πάντως όταν η κοιλιά θέλει μόνο μάζεμα χωρίς αφαίρεση λίπους, είναι πολύ εύκολη δουλειά για τους γιατρούς, πραγματικά.:wink:

Ααααα, μου ήρθε ιδέα! Αποδοτικός για την περιπτωσή μου θα ήταν επίσης και ο τόρνος!!! :lol::lol::lol:

Αχ Θεέ μου, πρέπει να γελάω για να μην κλαίω...:rolleyes:

Ευτυχώς το είπε μόνο στην μαμά μουυυυυυ! Τι ξεφτίλα!!!!! :lol::lol::lol:

Ναι είχα δει στην τηλεόραση που έδειχνε ένας πλαστικός πως γίνεται, δεν είναι και τίποτα δύσκολο!!!

Pashalitsa μην λες βλακείες!!!! Έχεις προσπαθήσει με διατροφολόγο? Ή δεν έχει σχέση αυτό και έχεις θυρεοειδή?

Χαχαχα πλάκα έχει ο μπαμπάς σου!!!! Άκου τύλιξε την σε κουβέρτα!!! Δεν θα μπορούσα να το σκεφτώ ποτέ!!!!

Αχ και εγώ την άφηνα στο προηγούμενο σπίτι αλλά το φαρμακείο ήταν ακριβώς απέναντι και έκανα 5' αλλά τώρα εδώ που είμαστε και για το πιο απλό πρέπει να τα πάρω και τα 2 μαζί!!! Αφού στο σουπερ με βλέπουν που παίρνω δέκα δέκα τα γάλατα και θα νομίζουν οτι έχω 10 παιδιά!!!! Αλλά τι να κάνω, δεν μπορώ κάθε μέρα να κάνω αυτή τη δουλειά!

Διαφημίσεις

Ευτυχώς το είπε μόνο στην μαμά μουυυυυυ! Τι ξεφτίλα!!!!! :lol::lol::lol:

Ναι είχα δει στην τηλεόραση που έδειχνε ένας πλαστικός πως γίνεται, δεν είναι και τίποτα δύσκολο!!!

Pashalitsa μην λες βλακείες!!!! Έχεις προσπαθήσει με διατροφολόγο? Ή δεν έχει σχέση αυτό και έχεις θυρεοειδή?

Χαχαχα πλάκα έχει ο μπαμπάς σου!!!! Άκου τύλιξε την σε κουβέρτα!!! Δεν θα μπορούσα να το σκεφτώ ποτέ!!!!

Αχ και εγώ την άφηνα στο προηγούμενο σπίτι αλλά το φαρμακείο ήταν ακριβώς απέναντι και έκανα 5' αλλά τώρα εδώ που είμαστε και για το πιο απλό πρέπει να τα πάρω και τα 2 μαζί!!! Αφού στο σουπερ με βλέπουν που παίρνω δέκα δέκα τα γάλατα και θα νομίζουν οτι έχω 10 παιδιά!!!! Αλλά τι να κάνω, δεν μπορώ κάθε μέρα να κάνω αυτή τη δουλειά!

Όχι, δεν κατάλαβες, επειδή δεν ήθελα να του πω "έλα" του είπα ότι έχω ξεμείνει κλπ και ότι σκέφτομαι πώς θα την βγάλω έξω που δεν κάνει και ότι σκέφτηκα να την τυλίξω με κουβέρτα και να τη βάλω αγκαλιά στο αυτοκίνητο... Ε, και μου είπε ότι είναι καλή ιδέα!!!:mad: ΟΚ, ο άντρας μου είναι έξαλλος!!! Κι εμένα με κοίταζε η μπακάλισσα που της πήρα όλη την παραγωγή σε Ολυμπος (γάλα, γιαούρτια, ό,τι υπήρχε) τώρα που πήγα αλλά τί να κάνω;;;:rolleyes:

"Έχω δοκιμάσει τα πάντα για την πυτιρίδα!":lol: που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση... Λοιπόν, δε θυμάμαι αν το έχω ξαναπεί δημόσια αλλά έχω κάνει και χειρουργείο κάποτε... Τέλος πάντων, δεν έχω ΜΟΝΟ θυρεοειδή, έχω και πολλά άλλα, γενικώς το ορμονικό μου σύστημα είναι για πέταμα... Είναι εξ΄αρχής προβληματικό, όσο θυμαμαι τον ευατό μου δεν είχα ποτέ φυσιολογικές ορμόνες...

Η αλήθεια είναι ότι μετά τη γέννα έπαψα πια να παλεύω... Έχω δώσει μια περιουσία σε μ*&%$ς και κουράστηκα πια... Επειδή όμως αντιλαμβάνομαι ότι κινδυνεύει η υγεία μου, έχω εντοπίσει έναν ειδικό διατροφολόγο που ασχολείται ειδικά με ανθρώπους που έχουν ορμονικά προβλήματα και σκέφτομαι να πάω, είναι στη Νίκαια σύνορα Κορυδαλλό... Θυμαμαι όταν είχα βάλει δακτύλιο, έτρωγα σαν πουλί κυριολεκτικά... Μιλάμε ότι έτρωγα σα δίχρονο άντε τρίχρονο παιδί... Ε, έχασα τον πρώτο χρονο 20 κιλά και το ήξερα οτι ηταν λίγα αλλά ήμουν ευτυχής για ένα λόγο... ΔΕΝ ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ! Τέλος πάντων, μεγάλες ιστορίες με πολύ πονο και κοπο...

Έτσι μου έρχεται να ανοίξω ένα θέμα στο πάρεντς και να γράψω όλη την ιστορία μου με τα κιλά μου να δω τί θα ακούσω...

Ένα πράγμα είναι σίγουρο ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ στη διατροφή μου δεν υπάρχουν. Σήμερα πήρα στη μικρή μπισκότα και μόλις τα είδε με κοίταζε σα να ήμουν εξωγήινος!!! Χαχα! Έπρεπε να δειτε το βλέμμα της μόνο!!! Ξέρει ότι δεν μπαίνουν αυτά στο σπιτι αλλά ήθελα να την καλοπιάσω που την άφησα μόνη της! Της πήρα και αμίτα, μόνο που δεν έκανε πάρτυ μιλάμε!!!

Ααααα, έδειχνε παλιά μια εκπομπή που έδειχνε σχεδόν ωμά πώς γίνονται οι πλαστικές επεμβάσεις, ΜΕΣΑ στο χειρουργείο... Μα τί τρέλα με είχε πιασει δεν ξέρω... Ξενύχταγα για να τη δω, είχα φάει κόλλημα!!!:tongue::tongue::tongue:

Χαχαχα και εγώ προσπαθώ να μην τους δίνω βλακείες, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο!!!

Καλά μην τρελαίνεσαι με τα κιλά! Αλλά αφού βρήκες αυτόν τον γιατρό, πήγαινε να δεις τι θα σου πει!

Έδειχνε τις προάλλες η Τατιάνα μια κοπέλα που απο 150 κιλά πήγε 67!!!!! απίστευτο κορίτσια!!! Βέβαια με μπαλονάκι, και χειρουργεία! Αλλά το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!!!!!

Ναι ξέρω ήμουν κι εγώ 134 και έφτασα 72 αλλά με κρατάγανε να μην πέσω όταν έμπαινα στο χειρουργείο για να βγάλω το δακτύλιο... Για 9 μήνες τρεφόμουν με βαζάκια αλεσμένα (μπλιάααααχ) και σκόνες παιδικών τροφών μήπως και φτιάξει η κατάσταση αλλά τίποτα... Αφού δεν πέθανα πάλι καλά... Άσε μην τα θυμάμαι, θα αρχίσω να κλαιω... Τί να μην τρελαίνομαι, τρελαίνομαι αλλά το ρίχνω στην τρελή... Διότι αν ξαναπέσω σε κατάθλιψη και δε μπορώ να φροντίσω το παιδί μου, δε θα κερδίσω τίποτα... Έτσι απλά αποφεύγω τους καθρέφτες...:tongue:

Χαχαχα και εγώ προσπαθώ να μην τους δίνω βλακείες, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο!!!

Όχι, έπρεπε να δεις το βλέμμα της! Πλάγια το κεφάλι και γουρλωμένα με απορία τα μάτια σα να έλεγε "μαμά μήπως τρελάθηκες, μου δίνεις μπισκότο;;;;":lol::lol::lol:

Από τον καημό που έχω την προσέχω όσο δεν φαντάζεσαι. Δεν της στερώ όταν θα βγει έξω, αλίμονο, αλλά ξέρει ότι στο σπιτι δεν μπαίνει τίποτα... Αφού όταν ακούσει οτι θα πάμε σε γιορτή, το πρώτο που ρωτάει γεμάτη χαρά είναι αν θα έχει και γλυκά!!!:lol:

Εξαιρούνται οι περίοδοι που είναι εδω ο άντρας μου, δεν μπορώ να του απαγορεύω, τα στερείται όσο να ΄ναι στο καράβι κι εδώ στη Σαλαμίνα έχουμε ένα ζαχαροπλαστείο γαλλικών προδιαγραφών, έχει και catering στα Βριλήσσια δεν ξερω αν το ξέρεις Πάρος, λέγεται Μπεγνής. Εντάξει, τί να σου λέω τώρα... Είναι σα να βουτάς στην κόλαση... Ακριβός, αλλά φοβερή ποιοτητα... Μια μέρα πήρα από αυτόν τον Κωνσταντινιδη που είναι στην Αθήνα όπως κατεβαίνεις τη Μεσογείων αν δεν κάνω λάθος, μου είχαν πει ότι είναι κορυφή... Τα πήγα για να κεράσει ο πατέρας μου μετά το χειρουργείο και δοκίμασα, τυλιχτά διάφορα... Τί να σου πω, και πιο ακριβά και σκάλες ανώτερη ποιοτητα του Μπεγνή...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...