Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

με αζαξ για τα τζάμια τα κάνω τα ντουλάπια κ με cillit bang μωβ (θεϊκό το λαστ ονε)

καλά πάρος 30 η σελίδα???

γιατί???

εμείς το 07, 50 ευρώ είχαμε ή 30 στην συμβολαιογράφο?

γαι ένα κατεβατό μίνι βιβλίο!

τόσο πολύ ανέβηκαν κ αυτά????

Είναι τιμή Δανίας Τζίνι!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρώτη φορά την ακούω αυτή τη μάρκα ηλεκτρικών! Από που την πήρες; Έχει τιμές miele ή οικονομικότερες;

Δηλαδή μετά τη Δανία έ-ε-ερχεται;;;:tongue::tongue::tongue:

Τυχαίνει ο άντρας της μαμάς μου να δουλεύει εδώ http://www.klimatechniki.gr/ οπου είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος Bauknecht στην Ελλάδα. Είναι λίγο "ψαγμένα" τα έχουν περισσότερο μαγαζιά με έπιπλα κουζίνας! Σε τιμές είναι πιο οικονομικά απο Miele αλλά εγώ τα παίρνω με 50% έκπτωση!!!!;) Πήρα τώρα που ήρθαμε εδώ καινούργιο πλυντήριο πιάτων 60cm απο 900euro 400!!!!

Είναι τιμή Δανίας Τζίνι!!!!

Καλά οι Σκανδιναβικές χώρες είναι πανάκριβες. Πέρσυ μπάρκαρε από Δανία ο άντρας μου, και είχε ξεχάσει να πάρει μπουφάν μαζί του (καλό μυαλό έχω κι εγώ αλλά ήταν άνοιξη σχεδόν καλοκαίρι και το ξέχασα). Τον έφαγα λοιπόν να πάρει κάτι από τη Δανία όσο περίμενε το πλοίο. Έδωσε 100 ευρώ για μια μ*%^&*α (τα άλλα ήταν ακριβότερα) ενώ στην Αμερική με 100 ή 120 δολάρια πήρα ένα υπέροχο πουπουλένιο της ΝΙΚΕ που το φοράς και πας άνετα να κανεις παρέα με τις πολικές αρκούδες...:tongue: Τωρα που ήταν στη Νορβηγία, αγόρασε σολωμό(εγώ φαγώθηκα) και είχε 30-35 ευρώ το κιλό ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ!!! Και τους σολωμους εκεί τους έχουν σε αφθονία!!! Δηλαδή άμα ζήταγε μπαρμπούνι θα του το χρέωναν 100 ευρώ;;;:tongue: Τέλος πάντων, εκεί ειναι και διαφορετικοί οι μισθοί όπως και πολλά πολλά άλλα...:wink:

Το έχει στρώσει και βγάζαμε το χιόνι με το φτυάρι, το Φλεβάρη του 2008! Δεν το ξεχνάω με τίποτα, μεγάλη ιστορία, θα σας τη γράψω κάποια μέρα... Για κάποιο λόγο τα πιο απλά πράγματα στη ζωή των άλλων, στη δική μου γίνονται με επειδοδιακό-δραματικό τρόπο! Είναι το κάρμα μου, δεν εξηγείται αλλιώς!:rolleyes:

Λοιπον χάρηκα σήμερα που βρήκα μια μονοκατοικία στο Γερακα με 800 ευρώ... Και πάνω που έκλεινα ραντεβού για τις 12 την Παρασκευή, λέω "πολύ αγγελικά ακούγονται όλα, Γέρακας είναι αυτός, ας ρωτήσω..." Ρωτάω λοιπόν αν ύπάρχει πυλώνας κοντά, η μεσίτρια κομπιάζει και μου λέει πως ΝΑΙ!!! Λούης έγινα, τρίτο ακινητο που απορρίπτω επειδή είναι σε απόσταση μικρότερη των 200 μ. από πυλώνα Δεή. Ένα στην Καλλιθέα Πεντέλης (αυτό που είχα πάει να δω ακριβώς μετά από αυτό που μου έδειξε η Πάρος), ένα στην Παιανία, και τρίτο αυτό. Αυτό ήταν και στη λεωφόρο Γέρακα, φαντάζομαι θα είχε και φασαρία εκεί...

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

Πάρος έχετε χιόνι ακόμα;;;

Ο γιατρος μας είπε να μείνουμε σε ζεστο χωρο και να μην της βάλω τίποτε άλλο εκτός από αντιβίωση που της δίνω ήδη... Δεν ξαναέτρεξε υγρό εντωμεταξύ, θα δούμε...

Σήμερα έχω σίδερο με φούντες!!!:(:(:(

Τσά!!!!

Βάλτε με καλέ κοπέλες κι εμένα στο κλαμπ.... :)

Ύπαρχος σε ποστάλι ο καλός μου....τον εχω μεσα στα πόδια μου δηλαδή....αν και έτσι όπως πάνε τα πράγματα και δεν τους πληρώνουν τους βλέπω όλους έξω σε λίγο καιρό :(

Τσά!!!!

Βάλτε με καλέ κοπέλες κι εμένα στο κλαμπ.... :)

Ύπαρχος σε ποστάλι ο καλός μου....τον εχω μεσα στα πόδια μου δηλαδή....αν και έτσι όπως πάνε τα πράγματα και δεν τους πληρώνουν τους βλέπω όλους έξω σε λίγο καιρό :(

Καλώς τηνε την πέρδικα!!! Και τί πέρδικα! Γειτονική!!!:tongue:

Αμάααν! Δεν τους πληρώνουν σοβαρά;;; Ο άντρας μου έχει έναν καλό φίλο στην ακτοπλοία και μου έλεγε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα... Ο κόσμος δεν έχει λεφτά για εισιτήρια, δεν πάει πουθενά και η ακτοπλοια μόνο από τα καλοκαιρινά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ζήσει...:-(

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Σε 2 βδομάδες περίπου! Ήταν να πέσουν δίπλα απο την 1 του μήνα και τώρα θα πάνε μάλλον Δευτέρα! 8-9 μέρες είναι μετά απο Δανία-Ελλάδα!!!!! Αχ βλέπω mega και τρώνε γαλακτομπούρεκααααααααααα Πεινάωωωωωωωω είμαι σε διατροφή γιατί δεν θέλω να πάρω πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη, στις 2 προηγούμενες είχα πάρει 26+ οπότε τώρα το έχω ράψει κανονικά!!!!!!!!

Ρε συ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;; Ποιος πήρε τόσα κιλά εσύ;;;;;; Και μετά τα έχασες στο δρόμο;;;:tongue::tongue::tongue: Σου πέσανε κάπου;;;:tongue::tongue::tongue: Έλα, μην κάνεις βλακείες, το ξέρεις ότι αφού τα έχασες από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες και το ορμονικό σου λειτουργεί τέλεια, θα τα χάσεις και τώρα... Προς τί το να παιδεύεσαι;;; Χτύπα κάνα δυο γαλακτομπούρικα!!!:lol::lol::lol:

Εγώ πήρα 32 στην εγκυμοσύνη και όχι μόνο δεν έφυγαν αλλά πρόσθεσα και άλλα 4 στη διάρκεια του θηλασμού... Φυσικά είμαι παράδειγμα προς αποφυγή δεν το συζητώ... :-(

ΥΓ. Καλά που το είπες να μην ανοίξω την τηλεόραση...

Ρε συ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;; Ποιος πήρε τόσα κιλά εσύ;;;;;; Και μετά τα έχασες στο δρόμο;;;:tongue::tongue::tongue: Σου πέσανε κάπου;;;:tongue::tongue::tongue: Έλα, μην κάνεις βλακείες, το ξέρεις ότι αφού τα έχασες από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες και το ορμονικό σου λειτουργεί τέλεια, θα τα χάσεις και τώρα... Προς τί το να παιδεύεσαι;;; Χτύπα κάνα δυο γαλακτομπούρικα!!!:lol::lol::lol:

Εγώ πήρα 32 στην εγκυμοσύνη και όχι μόνο δεν έφυγαν αλλά πρόσθεσα και άλλα 4 στη διάρκεια του θηλασμού... Φυσικά είμαι παράδειγμα προς αποφυγή δεν το συζητώ... :-(

ΥΓ. Καλά που το είπες να μην ανοίξω την τηλεόραση...

Τα έχασα και τις 2 φορές μέσα σε 6 μήνες αλλά όσο να ναι ο οργανισμός ταλαιπωρείται μου έμεινα για σουβενίρ και μερικές ραγάδες στην κοιλιά οπότε αποφάσισα αυτή τη φορά να προσέξω πολύ!!!! :) Μέχρι τώρα δεν έχω βάλει ούτε γραμμάριο αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά!!!!!

Επισκευή Ελλάδα; Σούπερ!

Εγώ ήμουν περίπου 55 κιλά και πήρα 22 στην εγκυμοσύνη...σε 40 ημέρες τα είχα χάσει τρώγοντας σουβλάκια και βάφλες αλλά θηλάζοντας φούλ. Το πρόβλημα ειναι ότι η κοιλιά μου έγινε ΚΩΛΟΣ! Θέλει πλαστική όπως και δήποτε αλλά αν δεν τελειώσω με γέννες δεν εχει νόημα :( ολο με κορσέδες ειμαι. Πήρα κιλά βέβαια μετά τωρα ειμαι 61 και αυτά τα ρημάδια ακατέβατα.

Yogini και εγω απο 55 ξεκίνησα και πηρα 26+ γιατι απο ενα σημείο και μετα ντρεπομουν να ζυγιστω!!! Χαχαχαχα! Και εμένα η κοιλια χαλια αφου τις καλοκαιρινές φωτογραφίες τις περνάω απο photoshop(μεταξύ μας)!!!! Και εγω αφου γεννησω θα κάνω κοιλιοπλαστικη!!!! Το έχουμε συμφωνήσει με τον σύζυγο!!!! :P τώρα πέφτει πείνα τρελη!!! Αφου κάθε βράδυ περνάνε απο μπροστά μου πίτσες, σουβλάκια ότι μπορείτε να φανταστείτε!!!! Αλλα βράχος!! Τα μικρα εχθές φάγανε λουκουμάδες, cupcakes και εγω τα κοιταζααααα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...