Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημέρα από την παγωμένη Σαλαμίνα (χιόνι ούτε για δείγμα εδώ)! Το έχει στρώσει εκεί;

Εεεεεεεεεεεε, μην αλλάξεις τις ώρες της αντιβίωσης χωρίς να ρωτήσεις το γιατρό, είναι αλλες νομίζω οι αντιβιώσεις που είναι για 8ωρες και άλλες για 12ωρες! Τέλος πάντων, πάρε το γιατρό!

Σήμερα το πρωί βρήκα μια πανέμορφη μικρή μονοκατοικία στην Παλλήνη, 65τμ του 2008 με 370 και πήρα αμέσως τηλέφωνο (να το κλείσω και να κρατήσω και αυτό που μένω) αλλά τζίφος! Δε θέλει σκυλιά λέει μην της χαλάσουν το γκαζόν! Το ίδιο έχω πάθει και με άλλα 3 σπίτια στη Διώνη! Έλεος πια, τους βαρέθηκα αυτούς τους πλούσιους με τα γκαζόν και τις πισίνες τους! Της είπα ότι το γκαζόν αν χαλάσει θα της το αντικαταστήσω αλλά τίποτα! Αντί να κοιτάνε αν θα παίρνουν τα λεφτά τους κοιτάνε το γκαζόν!!! Έλεος, ενα φυσιολογικό σπίτι ψάχνω!!!:confused: Έχω φτάσει στα όριά μου ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!! Έχω πολύ σοβαρά προβλήματα και επειδή ξέρω ότι ΔΕΝ λύνονται, πρέπει να φύγω. Είχα πει να κάνω υπομονή αλλα πέρασε πολύς καιρός και η υπομονή μου εξαντλήθηκε...

Για ρώτα βρε κοπέλα μου τμ, πόσα υ/δ, έτος κατασκευής, αν δέχονται σκυλους, και αν ο κήπος είναι αυτόνομος (δε θέλω να ενοχλήσω πουθενά). 800 ευρώ είναι μια χαρά, ελπίζω να μην έχει 2 υ/δ γιατί χρειάζομαι γραφείο...

οι ίδιες είναι. απλά η έκαστη δοσολογία αλλάζει.

Για στάσου! Χθες μίλαγα με την κολλητή μου που ο μικρός της (10 μηνών) έκανε ρήξη τυμπάνου και μου είπε ότι ο γιατρος που τον πήγε (ειδικός παιδοωριλά) του καθάρισε το αυτί γιατί ήταν γεμάτο λέει... Τί δεν κάνει;;;

κι όμως αγαπητή μου δεν κάνει σε ρήξη τυμπάνου ο καθαρισμός!

το τσάκισε χειρότερα το παιδί!

Αν η ταλαιπωρία μου ήταν ΜΟΝΟ η απόσταση, αν η ταλαιπωρία μου ήταν ΜΟΝΟ τα χρήματα θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη... Αφήστε κορίτσια, γιατί θα κάνω φονο, τα νεύρα μου... Μην εκφραστώ δημόσια, δεν κάνει, αρκετά έχω πει...

Τώρα βρήκα μια άλλη στον οικισμό Βγένα της Ραφήνας 50τμ του 1992 με 350. Ακριβή μου φαίνεται για την "ηλικία" της...

μισό να καταλάβω.

μικρό ψάχνεις τώρα? για τις καθημερινές/σχολείο?

με μπέρδεψες καλέ!

υγ: κοινόχρηστα πετρελάιου από αρχές σεζον: 376. τα καμένα είναι αυτά!

μη ξεχάσω κ τα 450 που δώκαμε για έναντι!

κ η αδερφή μου φυσικά για άλλη μμια φορά 'εδωσε ίδια χιλιοστά στο εισόγειο, ίδια στον πρώτο κ ίδια στον 2ο που μένει η ίδια. έχουμε κ τις πρωτοτυπίες μας εμείσ, τι μας περάσατε???

δεν βρίσκει η μάνα μου το χαρτί του μηχανικού κ λέει οτι έιναι ίδια!:rolleyes:

ε ρε κ της βάλει τις φωνές κάποιος νοικάρης!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κορτισια!πασχαλιτσα χρονια πολλα,να τα εκατοστησεις!η δεκαετια 30-40 νομιζω οτι ειναι η καλυτερη και η πιο παραγωγικη για τις γυναικες!ευχομαι να εισαι παντα γερη και δυνατη.

Τζινι χρονια πολλα και για το κοριτσακι σου,να το χαιρεσαι και παντα με υγεια!!

Εγω ειμαι στο Μαρουσι τωρα αλλα ουτε κι εδω το εχει στρωσει γαμωτο!Εχθες το βραδυ ειχα παει στην Πεντελη για καφεδακι και φυσουσε και χιονιζε μαζι και ελπιζα οτι θα το εστρωνε λιγο κι εδω πιο κατω αλλα τπτ!αχ,μακαρι να γινει μια μεγααααλη χιονοπτωση να αποκλειστουμε να μην παμε στη δουλεια,να κατσουμε σπιτακι μας να χουχουλιασουμεεε!!!

Αν η ταλαιπωρία μου ήταν ΜΟΝΟ η απόσταση, αν η ταλαιπωρία μου ήταν ΜΟΝΟ τα χρήματα θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη... Αφήστε κορίτσια, γιατί θα κάνω φονο, τα νεύρα μου... Μην εκφραστώ δημόσια, δεν κάνει, αρκετά έχω πει...

Τώρα βρήκα μια άλλη στον οικισμό Βγένα της Ραφήνας 50τμ του 1992 με 350. Ακριβή μου φαίνεται για την "ηλικία" της...

Νομιζω οτι καλα εκανες και αποφασισες να μην πας στο αλλο που ελεγες.τωρα για τα 50τμ νομιζω οτι εναι λιγο μικρο.καλυτερα να κοιτας λιγο πιο στοχευμενα.κανε μια εκτιμηση τι σπιτι σας χρειαζεται και κοιτα σε αυτα τα τετραγωνικα πανω κατω.βλεπω οτι εχεις κουραστει λιγο και ειναι λογικο,απλα μην ψαχνεις τα παντα για ετσι χανεσαι....

Girls,σας ευχομαι να γιανουν τα παιδακια σας γρηγορα και να ηρεμησετε.απ οτι βλεπω γινεται χαμος με τις μυτες και τα αυτια και τους λαιμους σας και δυστυχως δεν εχω ιδεα απο τετοια.καλη δυναμη και υπομονη...

Θες να σου πω τί έχω πληρώσει εγώ (που λείπω τόσο από το σπίτι;) 600 ήδη έχω κάψει σε πετρέλαιο και το Σάββατο ο πατέρας μου παρέλαβε άλλα 300 ευρώ πετρέλαιο, πάμε 900. Βάλε και ότι έχω πληρωσει άλλα 200 τη ΔΕΗ του πατέρα μου και άλλα 300 ήρθε τώρα (χώρια το χαράτσι που δεν το πληρώνω εγώ) γιατί καίω συνέχεια το κλιματιστικό το μεγάλο στο σπίτι για το παιδί (το σπίτι είναι βορεινό και κρύο πολύ, δεν έχει άλλο τριώροφο τριγύρω) και χτυπάει τον τρίτο όροφο από παντού. Πόσο μας κάνουν ολα αυτά;;; Έχω χάσει το λογαριασμό πια...:-( Η μάνα μου ανοίγει το θερμοσίφωνα ακόμα και για να ξεπλύνει τα πιατα για να τα βάλει στο πλυντήριο πιάτων και είπε ότι το έκαψα εγώ το ρεύμα... ΟΚ!

Τζίνι ψάχνω έστω ένα μικρό για καθημερινές. Εδώ μου το κατέβασε από 600 σε 400 το νοίκι. Αν νοικιασω ένα με 350 πάλι με συμφέρει, με 750 σπίτι δε βρίσκω, θα έχω μόνο τη διπλή ΔΕΗ να πληρώνω, νερό είναι αμελητέο και τηλέφωνο θα έχω μόνο στο ένα σπίτι. Είναι μια λύση που ήθελα να αποφύγω αλλά θα πάω πλέον ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ για να γλιτώσω το εγκεφαλικό...:-(

Διαφημίσεις

Περαστικά και σε εσάς! Πόρτο Χέλι μένεις καλέ; Τελευταία φορά που πήγα εκεί ήταν πριν από πολλάααααααααααααααα χρόνια, πιτσιρίκα, που έκαναν οι γονείς μου εκεί κάμπινγκ (εγώ το μισούσα). Γύρισε ο τότε boyfriend και νυν σύζυγος από δεύτερο ταξίδι του σαν δοκιμάκι και δε με κράταγες εκεί ούτε με αλυσίδες!!! Τους είπα "άντε γεια" πήρα το δελφινάκι και έφυγα για Πειραιά σαν τρελή!!!!!! Ποιες διακοπές και φούμαρα;;;; Όταν σκεφτόμουν τον άντρα μου η καρδιά μου χτυπούσε έξω από το σώμα μου!!!!:lol::lol::lol:
Πορτο Χελι μενω οταν ερχεται ο συζηγος,αλλα επειδη ειναι λιγο απομονωμενα,οταν φευγει μενουμε Κρανιδι(αν το εχει ακουστα καμια σας ειναι 5'λεπτα απο Πορτο Χελι).Μενουν και οι δικοι μου και οι πεθεροι μου εκει οποτε τους εχω κοντα αν θελω καποια βοηθεια!Να σου ευχηθω και χρονια πολλα pashalitsa και στο παιδακι σου tzini..

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά...

Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα γυναικολογικό θέμα.. Θέλω να μου προτείνετε έναν καλό γυναικολόγο..Μένω Εύβοια αλλά δεν μου είναι καθόλου κόπος να πεταχτώ Αθήνα. Θα πάω σε λίγες μέρες στον δικό μου γιατρό Αθήνα ( είχα κάνει μια επέμβαση πριν 4 μήνες κύστη στην ωοθήκη στο νοσοκομείο Έλενα ) αλλά θέλω να με δει κ κάποιος άλλος...

κατάλαβα πασκουάλ.

τι τραβάς ρε κορίτσι κ εσύ.

καλά αν είχα κ τέτοια την είχα κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

πώς είναι το αφτί της κοπελιάς?

νανα για μια 2η γνώμη θες?

θα σου έλεγα κ τον δικό μου. είναι στο κέντρο το ιατρείο του όμως.

δεν ξέρω αν σε βολεύει.

ντάτζη πολύ χαίρομαι που είσαι σε φόρμα!:D

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Πορτο Χελι μενω οταν ερχεται ο συζηγος,αλλα επειδη ειναι λιγο απομονωμενα,οταν φευγει μενουμε Κρανιδι(αν το εχει ακουστα καμια σας ειναι 5'λεπτα απο Πορτο Χελι).Μενουν και οι δικοι μου και οι πεθεροι μου εκει οποτε τους εχω κοντα αν θελω καποια βοηθεια!Να σου ευχηθω και χρονια πολλα pashalitsa και στο παιδακι σου tzini..

Ευχαριστώ! Καλέ πώς δεν τα ξέρω, όλα τα ξέρω εκεί πέρα, εμείς κάναμε κάμπινγκ στο Δορούφι (αν το θυμάμαι καλά και δε λέω άρες μάρες) και γενικά εκεί γύρω... Στο Κρανίδι πηγαίναμε για κοψίδια!:tongue::tongue::tongue:

κατάλαβα πασκουάλ.

τι τραβάς ρε κορίτσι κ εσύ.

καλά αν είχα κ τέτοια την είχα κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

πώς είναι το αφτί της κοπελιάς?

Δεν την έχει ξαναενοχλήσει καθόλου... ΑΛΛΑ χθες το απόγευμα έτρεξε πάλι λίγο από αυτό το λευκό υγρό... Θα την πάω στον παιδίατρο το απόγευμα... Τώρα επιδίδεται στην τέχνη της ζωγραφικής και γκρινιάζει που δεν πάει σχολειο...

Αυτά τα ντουλάπια της κουζίνας έχουν συνέχεια δαχτυλιές! Και δε βγαίνουν με απορρυπαντικό πιάτων ούτε τίποτα... Να δοκιμάσω το καθαριστικό για ξύλινα πατώματα ή θα κάνω καμιά ζημιά και θα την πληρώνω... Ο πατέρας μου μου είπε ότι φταίει το βερνίκωμα στο ξύλο ή κάτι τέτοιο... Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι φαίνονται βρώμικα... Άντε και πάω να καθαρίσω την κεραμική τώρα... Αυτή η κουζίνα είναι το μόνο ηλεκτρικό που μου έχει κρατήσει 14 χρόνια και λυπάμαι να την πετάξω γιατί δουλεύει μια χαρά... Απλά έχουν φύγει οι ενδείξεις από τους διακόπτες και ο φούρνος, ε, δεν είναι και στα καλύτερά του αλλά ψήνει υπέροχα τα φαγητά... Ελκο, ελληνικότατη...! Όλα τα bosch δε μου έχουν βγει καλά και ό,τι αντικαθιστώ το αντικαθιστώ με miele... Αυτό το πλυντήριο ρούχων, αν είχε φωνή θα φώναζε ΟΧΙ ΑΛΛΟ!!!:lol::lol::lol: Το πήρα το 2007 λίγο πριν γεννήσω και αν χαλάσει και αύριο το πρωί που λέει ο λόγος, τσιμουδιά δε θα βγάλω...:tongue:

Ο σύζυγος πέρασε από Σιγκαπούρη και πήρε πετρέλαια... Είχε στο πλοίο επιθεωρητή της εταιρίας και κάποιας πετρελαικής... Και εκεί που πάει στη μπάριζα κάτι να πει με τον υπεύθυνό της, του λέει αυτός: Do you want to have business with me? Ο άντρας μου (τόσο άσχετος) του λέει: What kind of business can I have with you???:lol: Ε, μην τα πολυλογώ, του είπε να του δώσει λιγότερο πετρέλαιο και να το καλύψει εκείνος με τον καιρό στις καταναλώσεις (Και φυσικά θα του έδινε χρήματα)... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, βρήκε τον άνθρωπο!!!!!! Ούτε για πλάκα δεν θα έκανε κάτι τέτοιο... Ρε, τί είναι αυτοί, μου λέει ο άντρας μου, μου έκαναν πρόταση στα ίσια!!! Σοκαρίστηκε το καημένο!!!:lol::lol::lol: Του λέω "καλά δε σου είπαν να τους κάνεις και σεξ, μη σοκάρεσαι τόσο!!!":lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εδώ το έχει στρώσει το χιονάκι και ρίχνει συνέχειααα!!!!

Ευτυχώς πήγα εχθές το απόγευμα σούπερ μαρκετ γιατί σήμερα χλωμό πολύ!!!!

Τα μικρά έχουν μπαφιάσει μέσα στο σπίτι, η μικρή ζητάει Mall!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Pashalitsa εγώ κάνω τα ντουλάπια με ένα προϊόν της Amway που είναι για τα λύπη και κάνει σούπερ δουλειά!!!

Απο ηλεκτρικές συσκευές έχω πάρει Bauknecht είναι γερμανικά και σε ποιότητα Miele απλά τώρα μετά απο 6 χρόνια μου χάλασε το ένα στρογγυλό απο την μια εστία. Δλδ τη μια εστία μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ανάλογα με το μέγεθος της κατσαρόλας.. Και το ένα απο τα τρία κυκλάκια δεν ανάβει... Και είναι πολύ σπαστικό..

χαχαχαχα όντως σοκαρίστηκε ο άνθρωπος!!!! Τι να κάνει???

Εμένα είναι στην Δανία, θα πέσουν αύριο το μεσημέρι δίπλα και ευτυχώς την Παρασκευή θα πάει στην Πρεσβεία να μου φτιάξει και να μου στείλει επιτέλους το πληρεξούσιο!!!! Καλέ ξέρετε πόσο του είπαν οτι θα κοστίσει???? 30 ευρώ η σελίδα!!!!!!!! Δεν το ήξερα οτι ακρίβυναν τόσο πολύ τα μελάνια... Έλεος και τους το έστειλα έτοιμο, το έφτιαξε η δικηγόρος μας!!!

Έχουν πάρει και τα μυαλά του αέρα!!! Το μόνο που μου λέει είναι οτι θα έρθουν Ελλάδα, έχει τρελαθεί ο καημένος, ε δεν είναι και λίγο!!!!

Pashalitsa εγώ κάνω τα ντουλάπια με ένα προϊόν της Amway που είναι για τα λύπη και κάνει σούπερ δουλειά!!!

Απο ηλεκτρικές συσκευές έχω πάρει Bauknecht είναι γερμανικά και σε ποιότητα Miele απλά τώρα μετά απο 6 χρόνια μου χάλασε το ένα στρογγυλό απο την μια εστία. Δλδ τη μια εστία μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ανάλογα με το μέγεθος της κατσαρόλας.. Και το ένα απο τα τρία κυκλάκια δεν ανάβει... Και είναι πολύ σπαστικό..

χαχαχαχα όντως σοκαρίστηκε ο άνθρωπος!!!! Τι να κάνει???

Εμένα είναι στην Δανία, θα πέσουν αύριο το μεσημέρι δίπλα και ευτυχώς την Παρασκευή θα πάει στην Πρεσβεία να μου φτιάξει και να μου στείλει επιτέλους το πληρεξούσιο!!!! Καλέ ξέρετε πόσο του είπαν οτι θα κοστίσει???? 30 ευρώ η σελίδα!!!!!!!! Δεν το ήξερα οτι ακρίβυναν τόσο πολύ τα μελάνια... Έλεος και τους το έστειλα έτοιμο, το έφτιαξε η δικηγόρος μας!!!

Έχουν πάρει και τα μυαλά του αέρα!!! Το μόνο που μου λέει είναι οτι θα έρθουν Ελλάδα, έχει τρελαθεί ο καημένος, ε δεν είναι και λίγο!!!!

Πρώτη φορά την ακούω αυτή τη μάρκα ηλεκτρικών! Από που την πήρες; Έχει τιμές miele ή οικονομικότερες;

Δηλαδή μετά τη Δανία έ-ε-ερχεται;;;:tongue::tongue::tongue:

με αζαξ για τα τζάμια τα κάνω τα ντουλάπια κ με cillit bang μωβ (θεϊκό το λαστ ονε)

καλά πάρος 30 η σελίδα???

γιατί???

εμείς το 07, 50 ευρώ είχαμε ή 30 στην συμβολαιογράφο?

γαι ένα κατεβατό μίνι βιβλίο!

τόσο πολύ ανέβηκαν κ αυτά????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζίνι με είχες ρωτήσει για τις αποδείξεις των γιατρών!

Λοιπόν αν δεν πηγαίνεις σε συμβεβλημένο ο Οίκος Ναύτου σου επιστρέφει τα πρώτα 20 ευρώ της επίσκεψης! Εμενα ο παιδίατρός μου κόβει πάντα 2 αποδείξεις μια στον μικρό και μια στην μικρή των 20 ευρώ και έτσι τα παίρνω και τα 40 ευρώ πίσω(τόσο χρεώνει την επίσκεψη)! Σε περίπτωση που πας και 2η φορά μέσα στο μήνα σου επιστρέφει τα 10 ευρώ! Αν πάλι πας σε συμβεβλημένο δεν πληρώνεις τπτ! Την επιστροφή απο τους μη συμβεβλημένους έχεις περιθώριο 2 χρόνια αν δεν κάνω λάθος να τις πας στον Οίκο Ναυτου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...