Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Έτσι όπως τα λες είναι!!! Σε θεωρητικό επίπεδο ο άντρας μου καταλαβαίνει τί τραβάω! Το βλέπει και όταν είναι εδώ! Όταν πριν λίγες μέρες του είπα μετάξύ αστείου και σοβαρού "δεν έρχεσαι εσύ εδώ να αναλάβεις, να πάω εγώ στο γκαζάδικο που είμαι και πιο δυναμική να κανω κουμάντο, να κάτσεις να κάνεις ό,τι κάνω και να θεωρούν όλοι εμένα το Θεό που βγάζει τα λεφτά;;;" ξέρεις τί μου απάντησε γελώντας;;; "Πριτς καλέ, τί λες, για μ#$^&ς ψάχνεις;;; Ευχαριστώ, δε θα πάρω!!!":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εγώ του έχω πεί (για την επικείμενη μετακόμιση)

έλα κ κάτσε μια μόλις βδομάδα με τα παιδιά χωρίς βοήθεια κ ύστερα τα λέμε μαλαματένιε μου!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είπα αν σας πετύχω γμτ κ έχω τη σύλια χάλια εντελώς.

πάλι έκανε εμετό πριν λίγο (το μπανιο).

βήχει ακόμα πολύ, παρόλο που πήραμε κ σολντεσανίλ.

άπαξ κ το συνεχίσει κ αύριο την πάω πάλι μητέρα.

έιχε κ γενέθλια το κοριτσάκι μου σήμερα.

HAPPY BIRTHDAY!!!

Να τα εκατοστήσετε λοιπόν!!! Και περαστικά! Κι εγώ είχα γενέθλια την προηγούμενη βδομάδα αλλά με το χάλι της μικρής ουτε τούρτα ούτε τίποτα...:-(

πασκουαλε το cx7 mazda λες?

http://www.mazda.gr/models/cx7/overview/

αυτό έχουμε σε μαύρο.

έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου κ εμένα να λέω για έξοδα το χρόνο, αλλά πούυυυ τέτοια τύχη να ακουστώ. τώρα ξεκινάει κ ακούει.

Ρε συ πλάκα μου κάνεις;;;;;; Ναι αυτό λέω!!!

πω,πω το είδα και θόλωσα πάλι!!! Μη μου πεις ότι το έχεις και σε μαύρο!!!!:lol:

Βαλτές είστε ρε και οι δυο να με τρελάνετε; Θα μείνω με το lionταράκι μου ο κόσμος να χαλάσει!!!:lol:

Λοιπόν, είμαι στενοχωρημένη με τη μικρή... Δεν την πιάνουν τα ομοιοπαθητικά επαρκώς, συνέρχεται λίγο και πάλι τα ίδια... Βέβαια με το που πήρε τα ομοιο κόπηκε βηχας και μύξα μαχαίρι αλλά η φλεγμονή στο αυτί δεν υποχωρεί επαρκώς... Ούτε αυξάνεται να κινδυνέψει το αυτί, ούτε και υποχωρεί τελειως... Κάθε 10 ώρες περίπου έχουμε πόνο και απότομο σήκωμα πυρετού... Δεν πάει άλλο, θα πάρει αντιβίωση αύριο...:-( Αν υποψιαστώ ότι θα έχουμε πάλι τα ιδια με διάρροια και πονόκοιλο να διπλώνεται στα δυο από την αντιβίωση θα τρελαθώ!!! Θα πάω να πάρω εξαρχής τα ultra levure να είμαι ήσυχη... Αμάν ρε γμτ αυτές οι ωτίτιδες...:-(

Ευτυχώς Παναγία μου η αντιβίωση είναι 12ωρη και δε θα τη σηκώνω νύχτα να δίνω κάψουλες, να περιμένω ΄20 λεπτα, να ταίζω ένα παιδι που πρακτικα κοιμάται όρθιο και να δίνω αντιβίωση μετά...

Καλέ εννοείται!!!!! Μόνο μια βόλτα?????? Πολλέςςςς!!!!!!

Κοίτα, αν δεν πουλάγαμε το terios μέχρι το καλοκαίρι θα παίρναμε κατευθείαν το Q5 αλλά τώρα αναγκαστικά έπρεπε να πάρω κάτι! Στην αρχή είπα να πάρω ένα μεταχειρισμένο με λίγα χιλιόμετρα αλλά δεν έβρισκα τπτ αξιόλογο και επίσης οι τράπεζες δεν δίνουν δάνεια, οι ελληνικές.

Τώρα επειδή έδωσα 4000 προκαταβολή μου βγαίνει μικρή η δόση, 220 ευρώ οπότε δεν είναι κανένα τραγικό έξοδο!

Πάντα είχαμε 2 αυτοκίνητα αλλά πριν 1.5 χρόνο ο Θ. αποφάσισε να πάρει μηχανή 11.500 ευρώ cash και νευρίασα και πούλησα το ωραίο μου το fiat 500!!!! Και έχουμε στο γκαράζ μια ωραιότατη μηχανή, που την πληρώσαμε ΧΡΥΣΗ και ανεβαίνει ο Θ. 10 φορές το χρόνο.

Αν τον πείσω να την πουλήσει(που μου φαίνεται αδύνατο παρόλο που έχει ακούσει την απίστευτη μουρμούρα για αυτή την ιστορία, ακόμα και τώρα για αυτό του λέω) ίσως το πάρουμε το Q5 γιατί με το μικρό που πήρα δεν θα χωράμε 5 άτομα.. Πως να πάμε διακοπές??? Αλλιώς μόλις πιάσει καπετάνιος και αλλάξουν τα οικονομικά μας.

Αλλά και το Q5 μόνο του δεν μπορώ να το έχω δλδ να τα πηγαίνω στο σχολείο με το τανκς??

Ουφ σας ζάλισα!!!!!!

Α όσο για το σήμα νομίζω είναι 450 ευρώ αν δεν κάνω λάθος και το σκέφτομαι και αυτό πολύ...

Καλά, αυτός πήρε τη μηχανή μια χαρά, εσύ γιατί πούλησες το αυτοκίνητό σου;;; Για αντίποινα στον εαυτό σου;;;:lol::lol::lol:

Χαχα, πολύ γέλασα με το τανκς στο σχολείο... Λοιπόν έχω μια ιδέα για τις διακοπές! Έδωσε που έδωσε τόσο λεφτά για τη μηχανή θα πηγαίνει εκείνος μπροστά με τη μηχανή (να έχεις και φρουρά συνοδείας) και από πίσω εσύ με τα τρία μικρά!!!:lol::lol::lol: ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!:lol::lol::lol: Και φαντάσου λέει εκεί που πάαατε να σκάσει μια γκόμενα με καμία μηχανάρα και να του κάνει κοντρίτσες του δικού σου!!!:lol::lol::lol:

Καλέ πόσα κυβικά είναι το τζιπ; Του αδελφού μου το οκτάβια είναι 2000 τετραετίας αυτοκίνητο και πλήρωσε 660 ή κάτι περισσότερο μου φαίνεται!!!

Διαφημίσεις

Ουφ το κ$λ@σκυλο μου χάλασε τον ύπνο... Ήθελε τουαλέτα μέσα στη νύχτα... Ουφ και εγω δίνω αντιβιωση pashalitsa... Ανα οκτάωρο, αφήστε αποκλειστική έχω καταντήσει μετο θερμόμετρο στο χέρι είμαι.. Αντιβιωσεις δίνω, για τροφοδοσία περνάω!!! Χαχαχαχαχα! Και όπως λες και εσύ ολα αυτα Χωρίς μισθό!!!

Γμτ κρίμα με τα μικρα σας.. Τι να πω περαστικα σε όλους μας... Ελάτε 2 μήνες έμειναν, μετα άνοιξη!!!! Βολτουλες, λουλουδακια χαχαχαχα!!!

Πολύχρονες και οι δυο λοιπόν!!!!! Tzini να την χαίρεσαι την κουκλιτσα σου!!!!!! Και εσυ πασχ. Να τα εκατοστησεις με υγεία και πολυ υπομονή!!!!

Pashalitsa μπορω να πω ότι αυτο δεν το είχα σκεφτεί καθολου!!!! Αφου είναι ξεροκεφαλος θα πηγαίνουμε ολοι μαζι και ο ψωριαρης χωρια!!!

Το πούλησα για να γλυτωνουμε απο άλλο ενα έξοδο.. Τι να κάνω;;; Προσπαθωωωω!!!!

Νομίζω τόσο είναι το σήμα γιατι παίζουν ρόλο και οι εκπομπές ρύπων! Αλλα θα ξαναρωτησω και θα σας πω!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

πασκουάλε χρόνια πολλά κ σε εσένα!

να ζήσεις να σε χαιρόμαστε κ οτι επιθυμείς!!!!

καλά ξεμπερδέματα κ εσείς με τις κ@λοαντιβιώσεις!!!!!!!

εμείς αν θυμάμαι καλά 660ευρά, είχα δώσει. 2300 κυβ είναι. (αν θυμάμαι πάλι καλά)

αλλάξαμε αντιβίωση.

κλαριπεν κλαριτεν πώς στο κέρατο τη λένε! γιατί κλαρίνο έχω γίνει η γυναίκα!

ανα 12ωρο τους λέω πάντα από τότε που πάμε παιδικό. είναι το ίδιο πράγμα. απλά είναι παραπάνω σε μλ η έκαστη δόση, γιατί στο σύνολο διαιρείται/2 κ όχι/3 όπως είναι στο 8ωρο.

με βολεύει κ εμένα κ το παιδί. που να τη σηκώνω νηστική κ ιστορίες για αγρίους! είναι που είναι επιρρεπείς στον εμετό, να της έδινα κ νηστική αντιβίωση..... σιτ χάι εν γουοτς!

ας ελπίσω οτι θα πάει καλύτερα, γιατί έχει τρελαθεί στο βήχα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές!!! Έχω και τον άντρα μου να με εμψυχώνει... Μου πέταξε μια κρυάδα (τον έπιασε το σπαστικό του χιούμορ) του τύπου: "Αγάπη μου, πώς αισθάνεσαι που πλησιάζεις τα 40;;;" (Καλά μόλις πάτησα τα 36 στο μεταξύ). Ε, κι εγώ του απάντησα "εσύ στα 38 θα πρέπει να ξέρεις πολύ καλύτερα αυτή την αίσθηση!!!"

"Καλά αυτό με την αντιβίωση τη 12ωρη θα το ζητάω κι εγώ! Δεν την ξαναπατάω, φαντάσου να σηκώνεις ένα 4χρονο στις 4 ας πούμε, να πρέπει να πάρει ultra levure νηστικό γιατί αλλιώς κάνει διάρροια, να πρέπει μετά από 20 λεπτά (που έχει ξανακοιμηθεί βέβαια) να την ξαναξυπνήσεις, να την ταίσεις (και να πνίγεται απο την υπνηλία) και να δώσεις αντιβίωση... Ευτυχώς η cefgram τώρα είναι 12ωρη... Μου φαίνεται πολύ καλή αντιβιωση, είναι β γενιάς αντιβιωτικό...

Να ρωτήσω, έβγαλε υγρό από το αυτί σήμερα το πρωί, αδιαφανές λευκό... Να ανησυχήσω ή απλά απελευθερώθηκε το υγρό που είχε μέσα;(βασικά αυτό νομίζω γιατί ανακουφίστηκε νομίζω πια και σταμάτησε ο πυρετός).

Δε μου λες Πάρος, τί κάνει ο σκύλος όταν θέλει τουαλέτα τη νύχτα; Γρυλλίζει;;;:lol::lol::lol: Εσύ τον εκπαίδευσες;

Εγώ παλιά είχα ένα κανίς και όταν ήθελε να βγει έξω, γρατζούναγε λίγο το τζάμι του παραθύρου. Λοιπον μια μέρα που δεν την ακούγαμε, έπαιρνε φόρα και κοπάναγε ολόκληρη (ήταν πολύ πολύ μικρή στο μέγεθος) πάνω στο παραθυρόφυλλο:lol::lol::lol:;;; Απελπίστηκε ο σκύλος!!!:lol: Όταν την είδα να παίρνει φόρα και να κουτουλαει το παράθυρο και να γρυλλίζει, ξελιγώθηκα στα γέλια μιλάμε!!!:lol::lol::lol:

Καλημέρα απο την Παγωμένη και Χιονισμένη Πεντέλη!!!

Βρε κορίτσια αυτό με την αντιβίωση δεν το γνώριζα.. Απο σήμερα θα τους την ξεκινήσω ανα 12ωρο! Εντάξει εμένα δεν ξυπνάνε, ούτε διάρροια κάνουν αλλά όσο να ναι είναι ιστορία να ξυπνάω στις 4:00..

Ναι ο σκύλος κλαψουρίζει στην αρχή και αν δεν τον ακούσω γαβγίζει... Του έχω κάνει εκπαίδευση σε κλουβί και το βράδυ εκεί κοιμάται αλλά και την ημέρα όταν νυστάζει πάει στο κλουβί του!

Pashalitsa μου είπε η μαμά μου πως λίγο πιο κάτω νοικιάζεται αυτόνομη μεζονέτα με υπόγειο πάρκιν, κήπο κλπ 800 ευρώ! Αν θες λεπτομέρειες μπορώ να ρωτήσω!

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια αυτό με την αντιβίωση δεν το γνώριζα.. Απο σήμερα θα τους την ξεκινήσω ανα 12ωρο! Εντάξει εμένα δεν ξυπνάνε, ούτε διάρροια κάνουν αλλά όσο να ναι είναι ιστορία να ξυπνάω στις 4:00..

Ναι ο σκύλος κλαψουρίζει στην αρχή και αν δεν τον ακούσω γαβγίζει... Του έχω κάνει εκπαίδευση σε κλουβί και το βράδυ εκεί κοιμάται αλλά και την ημέρα όταν νυστάζει πάει στο κλουβί του!

Pashalitsa μου είπε η μαμά μου πως λίγο πιο κάτω νοικιάζεται αυτόνομη μεζονέτα με υπόγειο πάρκιν, κήπο κλπ 800 ευρώ! Αν θες λεπτομέρειες μπορώ να ρωτήσω!

καλά έχε το κατά νου κ για εμάς όταν έρθει ο ν.

κάτι με λέει πω θα έχει θέμα με τα σκυλιά εκεί η πασκουάλε.

για την αντιβίωση εγώ ρώτησα τον ντοκ κ μου τη έκανε 12ωρη.

πασκουάλε ρήξη τυμπάνου μάλλον έκανε η μικρή σου!

θα ανακουφιστεί τώρα αλλά λογικά θα πρέπει να πάρει σταγόνες.

αν την πας ντοκ μην πέσεις σε κανένα αρχάριο όπως η 1η η δική μας που μας έκανε καθαρισμό για να δεί (το ζώον!!!!!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα από την παγωμένη Σαλαμίνα (χιόνι ούτε για δείγμα εδώ)! Το έχει στρώσει εκεί;

Εεεεεεεεεεεε, μην αλλάξεις τις ώρες της αντιβίωσης χωρίς να ρωτήσεις το γιατρό, είναι αλλες νομίζω οι αντιβιώσεις που είναι για 8ωρες και άλλες για 12ωρες! Τέλος πάντων, πάρε το γιατρό!

Σήμερα το πρωί βρήκα μια πανέμορφη μικρή μονοκατοικία στην Παλλήνη, 65τμ του 2008 με 370 και πήρα αμέσως τηλέφωνο (να το κλείσω και να κρατήσω και αυτό που μένω) αλλά τζίφος! Δε θέλει σκυλιά λέει μην της χαλάσουν το γκαζόν! Το ίδιο έχω πάθει και με άλλα 3 σπίτια στη Διώνη! Έλεος πια, τους βαρέθηκα αυτούς τους πλούσιους με τα γκαζόν και τις πισίνες τους! Της είπα ότι το γκαζόν αν χαλάσει θα της το αντικαταστήσω αλλά τίποτα! Αντί να κοιτάνε αν θα παίρνουν τα λεφτά τους κοιτάνε το γκαζόν!!! Έλεος, ενα φυσιολογικό σπίτι ψάχνω!!!:confused: Έχω φτάσει στα όριά μου ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!! Έχω πολύ σοβαρά προβλήματα και επειδή ξέρω ότι ΔΕΝ λύνονται, πρέπει να φύγω. Είχα πει να κάνω υπομονή αλλα πέρασε πολύς καιρός και η υπομονή μου εξαντλήθηκε...

Για ρώτα βρε κοπέλα μου τμ, πόσα υ/δ, έτος κατασκευής, αν δέχονται σκυλους, και αν ο κήπος είναι αυτόνομος (δε θέλω να ενοχλήσω πουθενά). 800 ευρώ είναι μια χαρά, ελπίζω να μην έχει 2 υ/δ γιατί χρειάζομαι γραφείο...

καλά έχε το κατά νου κ για εμάς όταν έρθει ο ν.

κάτι με λέει πω θα έχει θέμα με τα σκυλιά εκεί η πασκουάλε.

για την αντιβίωση εγώ ρώτησα τον ντοκ κ μου τη έκανε 12ωρη.

πασκουάλε ρήξη τυμπάνου μάλλον έκανε η μικρή σου!

θα ανακουφιστεί τώρα αλλά λογικά θα πρέπει να πάρει σταγόνες.

αν την πας ντοκ μην πέσεις σε κανένα αρχάριο όπως η 1η η δική μας που μας έκανε καθαρισμό για να δεί (το ζώον!!!!!)

Για στάσου! Χθες μίλαγα με την κολλητή μου που ο μικρός της (10 μηνών) έκανε ρήξη τυμπάνου και μου είπε ότι ο γιατρος που τον πήγε (ειδικός παιδοωριλά) του καθάρισε το αυτί γιατί ήταν γεμάτο λέει... Τί δεν κάνει;;;

Καλημέρα από την παγωμένη Σαλαμίνα (χιόνι ούτε για δείγμα εδώ)! Το έχει στρώσει εκεί;

Εεεεεεεεεεεε, μην αλλάξεις τις ώρες της αντιβίωσης χωρίς να ρωτήσεις το γιατρό, είναι αλλες νομίζω οι αντιβιώσεις που είναι για 8ωρες και άλλες για 12ωρες! Τέλος πάντων, πάρε το γιατρό!

Σήμερα το πρωί βρήκα μια πανέμορφη μικρή μονοκατοικία στην Παλλήνη, 65τμ του 2008 με 370 και πήρα αμέσως τηλέφωνο (να το κλείσω και να κρατήσω και αυτό που μένω) αλλά τζίφος! Δε θέλει σκυλιά λέει μην της χαλάσουν το γκαζόν! Το ίδιο έχω πάθει και με άλλα 3 σπίτια στη Διώνη! Έλεος πια, τους βαρέθηκα αυτούς τους πλούσιους με τα γκαζόν και τις πισίνες τους! Της είπα ότι το γκαζόν αν χαλάσει θα της το αντικαταστήσω αλλά τίποτα! Αντί να κοιτάνε αν θα παίρνουν τα λεφτά τους κοιτάνε το γκαζόν!!! Έλεος, ενα φυσιολογικό σπίτι ψάχνω!!!:confused: Έχω φτάσει στα όριά μου ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!! Έχω πολύ σοβαρά προβλήματα και επειδή ξέρω ότι ΔΕΝ λύνονται, πρέπει να φύγω. Είχα πει να κάνω υπομονή αλλα πέρασε πολύς καιρός και η υπομονή μου εξαντλήθηκε...

Για ρώτα βρε κοπέλα μου τμ, πόσα υ/δ, έτος κατασκευής, αν δέχονται σκυλους, και αν ο κήπος είναι αυτόνομος (δε θέλω να ενοχλήσω πουθενά). 800 ευρώ είναι μια χαρά, ελπίζω να μην έχει 2 υ/δ γιατί χρειάζομαι γραφείο...

Έχει κάνει ένα πολύ λεπτό στωματάκι!! Αν δεν είχε τον αέρα που έχει θα το είχε στρώσει!!!

Το σπίτι το είδε η μαμά μου, έχουν βάλει έξω απο το σπίτι πινακίδα. Άμα βγω έξω, σήμερα ή αύριο θα πάρω τηλ και θα σου πω!

Πάντως είναι τρελή ταλαιπωρία αυτή η απόσταση...

Έχει κάνει ένα πολύ λεπτό στωματάκι!! Αν δεν είχε τον αέρα που έχει θα το είχε στρώσει!!!

Το σπίτι το είδε η μαμά μου, έχουν βάλει έξω απο το σπίτι πινακίδα. Άμα βγω έξω, σήμερα ή αύριο θα πάρω τηλ και θα σου πω!

Πάντως είναι τρελή ταλαιπωρία αυτή η απόσταση...

Αν η ταλαιπωρία μου ήταν ΜΟΝΟ η απόσταση, αν η ταλαιπωρία μου ήταν ΜΟΝΟ τα χρήματα θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη... Αφήστε κορίτσια, γιατί θα κάνω φονο, τα νεύρα μου... Μην εκφραστώ δημόσια, δεν κάνει, αρκετά έχω πει...

Τώρα βρήκα μια άλλη στον οικισμό Βγένα της Ραφήνας 50τμ του 1992 με 350. Ακριβή μου φαίνεται για την "ηλικία" της...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...