Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

σας ευχαριστω ολες σας κοριτσια!! οντως ισως να μην ενδιαφερεται και τοσο..λογικο ειναι να εχει και την δουλεια του και τα νευρα του αλλα ειναι κριμα που ηρθαν ετσι τα πραγματα!

απο εκει και περα εχω χασει επαφη,τον αφησα κι εγω...λαθος η σωστο δε ξερω..απο την μια σκεφτομουν οτι αν του δειχνω οτι ειμαι διπλα του ακομα και οταν λειπει στελνοντας του μηνυματα να καταλαβει οτι μπορει να μου δωσει μια ευκαιρια να του δειξω οτι μπορω να ειμαι εκει οτι θελω..

αυτος ομως κρυωσε...αποτομα! κι εγω δεν εχω αλλη επιλογη απο το να τον αφησω να δει καθαρα τι ακριβως θελει..

καλες του θαλασσες λοιπον...εγω θα τον σκεφτομαι!

σας ευχαριστω για την παρεα εδω..οσο πηγε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ευχαριστω ολες σας κοριτσια!! οντως ισως να μην ενδιαφερεται και τοσο..λογικο ειναι να εχει και την δουλεια του και τα νευρα του αλλα ειναι κριμα που ηρθαν ετσι τα πραγματα!

απο εκει και περα εχω χασει επαφη,τον αφησα κι εγω...λαθος η σωστο δε ξερω..απο την μια σκεφτομουν οτι αν του δειχνω οτι ειμαι διπλα του ακομα και οταν λειπει στελνοντας του μηνυματα να καταλαβει οτι μπορει να μου δωσει μια ευκαιρια να του δειξω οτι μπορω να ειμαι εκει οτι θελω..

αυτος ομως κρυωσε...αποτομα! κι εγω δεν εχω αλλη επιλογη απο το να τον αφησω να δει καθαρα τι ακριβως θελει..

καλες του θαλασσες λοιπον...εγω θα τον σκεφτομαι!

σας ευχαριστω για την παρεα εδω..οσο πηγε!!

Να σαι καλά κοπέλα μου και να μη στενοχωριέσαι...:)

Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές και κάνουν και πιο γλυκά πορτοκάλια... Όταν θα τα φας θα καταλάβεις τη διαφορά...:D

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Τώρα για το καλή έχω τους ενδοιασμούς μου...

Ακούστε τώρα τα νέα!!!

Την μικρή την έβγαλαν την Πέμπτη απο το νοσοκομείο και είναι με augmentin κάθε 8 ώρες, θα την πάω την άλλη Πέμπτη για επανέλεγχο και για υπέρηχο του αδένα. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Απο την Τετάρτη το βράδυ είμαι και εγώ με πυρετό, βήχα και φοβερό μπούκωμα και καταρροή.. Πήρα ντεπόν και απο πυρέτο είμαι οκ. Εχθές ήμουν όλο το πρωί στον Οίκο Ναύτου για να φτιάξω τα χαρτιά του Νοσοκομείου (Να σας ενημερώσω οτι απο 1/2 δεν θα παίρνουμε τα χρήματα απο τους παιδιάτρους ή γιατρούς στο χέρι αλλά θα μας τα βάζουν σε λογαριασμό τραπέζης...)

Τέλος πάντων με παίρνει τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια του παιδικού και μου λέει οτι στον παιδικό είναι όλοι άρρωστοι δασκάλες και παιδιά και ένα παιδάκι διαγνώστηκε με στρεπτόκοκκο.... Ε άρα και η δικιά μου 100% στρεπτόκοκκο είχε... Αφού έπαθα πανικό πήγα το απόγευμα στο Βιότυπο που δουλεύει η Κουμπάρα μου, κάνω strep test και είναι φυσικά θετικό...

Ο γυναικολόγος μου έδωσε Klaricid για 7 μέρες...

Και το κερασάκι στην τούρτα????? Ο αδένας της μικρής νομίζω οτι ξαναπρήστικε..... Όχι τπτ δεν μπορώ να πάρω και κανένα κουτί lexotanil για να γλιτώσω το εγκεφαλικό.....

Τα νεύρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ.

Τζίνι η αυχενική βγήκε πολύ καλή και απο οτι μου είπε ο doc ΑΓΟΡΑΚΙΙΙΙΙΙ!!!!!!

Το σπίτι το έχεις δει απο κοντά???

Άντε άντε, με το καλό ο νέος γιος! :D

Καλά από το νοσοκομείο ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ έχει η Ματ; Τί μικρόβιο εννοώ; Δεν έκαναν τεστ εκεί; Σου είπαν για στρεπτόκοκκο;

Ο μικρός είναι καλά τουλάχιστον; Αν ξαναπρήστηκε ο αδένας της Ματ σημαίνει δεν έχουν δώσει το σωστό αντιβιωτικό... :-(

Τί να πω, περαστικά και αγύριστα... Κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς για να συνέλθεις...

Βρε Πάρος, τις προάλλες που λέγατε κάτι για τζιπ και αυτοκίνητα, κάτι έλεγες για κόκκινες πινακίδες; Τί εννούσες; Κόκκινες πινακίδες λόγω ναυτικού ή λόγω τριτεκνίας;;;

Βρε Πάρος, τις προάλλες που λέγατε κάτι για τζιπ και αυτοκίνητα, κάτι έλεγες για κόκκινες πινακίδες; Τί εννούσες; Κόκκινες πινακίδες λόγω ναυτικού ή λόγω τριτεκνίας;;;

Τριτεκνίας!!!!! Νομίζω οτι για ναυτικούς έχουν καταργηθεί...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Άντε άντε, με το καλό ο νέος γιος! :D

Καλά από το νοσοκομείο ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ έχει η Ματ; Τί μικρόβιο εννοώ; Δεν έκαναν τεστ εκεί; Σου είπαν για στρεπτόκοκκο;

Ο μικρός είναι καλά τουλάχιστον; Αν ξαναπρήστηκε ο αδένας της Ματ σημαίνει δεν έχουν δώσει το σωστό αντιβιωτικό... :-(

Τί να πω, περαστικά και αγύριστα... Κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς για να συνέλθεις...

Ευχαριστώ!!!!!

Επειδή είχε πάρει ήδη αντιβίωση όταν πήγαμε στο νοσοκομείο δεν μπορούσαν να ξέρουν τι μικρόβιο έχει.. Αλλά το μάθαμε τελικά! Αφού κολλήσαμε όλοι!

Πάντως νομίζω που έκανα βλακεία που πήγα στον παιδίατρο όταν πρωτοπρήστηκε γιατί αν είχα πάει κατευθείαν στο νοσοκομείο το πρώτο που κάνουν είναι strep-test οπότε θα την είχαμε γλυτώσει..

Μου είπαν και απο το νοσοκομείο οτι θα αργήσει να ξεπρηστεί εντελώς.. Πήρα και τον παιδίατρο εχθές και μου είπε να μην ανησυχώ εφόσον πίνει αντιβίωση..

Ο μικρός είναι με βήχα και πολύ μύξα.. Ευτυχώς απο πυρετό μόνο δέκατα έχουν κάνει...

Τριτεκνίας!!!!! Νομίζω οτι για ναυτικούς έχουν καταργηθεί...

Μα ναι, αυτό ξέρω ότι έχουν καταργηθεί αλλά δεν ήξερα ότι έχουν κόκκινες οι τρίτεκνοι; Είναι χωρίς δασμούς δηλαδή;

Καλέ τί κάνει το παιδί με τον αδένα;

Ωχ σόρυ, δεν είχα δει την άλλη σου απάντηση! Όλα καλά λοιπόν!

Μα ναι, αυτό ξέρω ότι έχουν καταργηθεί αλλά δεν ήξερα ότι έχουν κόκκινες οι τρίτεκνοι; Είναι χωρίς δασμούς δηλαδή;

Καλέ τί κάνει το παιδί με τον αδένα;

Ωχ σόρυ, δεν είχα δει την άλλη σου απάντηση! Όλα καλά λοιπόν!

Ναι χωρίς τέλη ταξινόμησης. Εμείς που κοιτάξαμε το το Αudi Q5 απο 48.000 euro μας πάει 38.000!!!! Πολύ μεγάλη έκπτωση!!!! Αλλά όσο πιο ακριβό είναι το αμάξι τόσο περισσότερα γλυτώνεις!

Ναι χωρίς τέλη ταξινόμησης. Εμείς που κοιτάξαμε το το Αudi Q5 απο 48.000 euro μας πάει 38.000!!!! Πολύ μεγάλη έκπτωση!!!! Αλλά όσο πιο ακριβό είναι το αμάξι τόσο περισσότερα γλυτώνεις!

Όντως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ!!! Και τί θα το κάνεις το Α1 όταν θα πάρετε το Q5; Θα το κρατήσεις για δεύτερο;

Εμείς είπαμε ότι δεν θα μιλησουμε για αυτοκίνητο παρά μόνο όταν θα γίνει 14-15 το αυτοκίνητο, δηλαδή σε 3-4 χρονάκια. Δεν υπάρχει περίπτωση, πρέπει μαζευτούμε, είμαι πλέον με μπλοκ και οι υπολογισμοί γίνονται με κοστολόγηση ανά έτος, γιατί με το μήνα σε αυτή τη δουλειά πέφτεις έξω... Εκτός πια και αν τα φτύσει νωρίτερα το αυτοκίνητο πράγμα που απεύχομαι...:tongue:

Άμα πάρεις το Q5 (που είναι η αδυναμία του άντρα μου εντωμεταξύ) θα κεράσεις βόλτα στην παραλιακή έτσι;;;:tongue: Εγώ θα βάλω το κέρασμα κι εσύ το "εργαλείο" που θα έλεγε και ο άντρας μου!!! Χαχαχα! Με το καλό να το πάρετε, με το καλό!!! Τί χρώμα σκέφτεστε; Αχ, μου αρέσει να μιλάω για αυτοκίνητα! Εμένα μου αρέσει πολύ το mazda αυτό που είναι κάτι μεταξύ τζίπ και αυτοκινητου ένα πράγμα, μιλάμε πεθαινω!!!:cool: Αλλά είναι πολύ ακριβό το ρημάδι κι αυτό!!! (δε θυμάμαι το μοντέλο γιατί απλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα το πάρω)! Χαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Α, και για πες, το σήμα το πληρώνουν κανονικά οι τρίτεκνοι ή έχουν κάποια ελύφρυνση και εκεί; Γιατί το Q5 είναι πολλά κυβικά και ούτε ξέρω τί σήμα θα έχει... Ή μήπως στα νέα αυτοκίνητα δεν πάει πια το σήμα με τα κυβικά αλλά με την εκπομπη καυσαερίων;:confused: Ααααα, έχω μείνει πίσω στην ενημέρωσή μου...:tongue:

Διαφημίσεις

Και μεσα σε ολα αυτα να εχεις και τη μανα να σου λεει τετοια???

και παλι συγγνωμη αν παρεμβαινω αλλα νομιζω οτι εισαι λιγο αδικημενη απ τον περιγυρο σου και ταλαιπωρεισαι εντονα ψυχικα και σωματικα όντας μονη σου τοσο μεγαλα διαστηματα...

και επειδη ξερω οτι εσυ τα βλεπεις αυτα,προσπαθησε να κανεις το συζυγο να τα καταλαβει γιατι οι αντρες δεν καταλαβαινουν τη θεση της γυναικας που μενει πισω.εγω το βλεπω απο τωρα αυτο.τους ειναι πολυ δυσκολο να αντιληφθουν τι περναει αυτος που μενει πισω...

Έτσι όπως τα λες είναι!!! Σε θεωρητικό επίπεδο ο άντρας μου καταλαβαίνει τί τραβάω! Το βλέπει και όταν είναι εδώ! Όταν πριν λίγες μέρες του είπα μετάξύ αστείου και σοβαρού "δεν έρχεσαι εσύ εδώ να αναλάβεις, να πάω εγώ στο γκαζάδικο που είμαι και πιο δυναμική να κανω κουμάντο, να κάτσεις να κάνεις ό,τι κάνω και να θεωρούν όλοι εμένα το Θεό που βγάζει τα λεφτά;;;" ξέρεις τί μου απάντησε γελώντας;;; "Πριτς καλέ, τί λες, για μ#$^&ς ψάχνεις;;; Ευχαριστώ, δε θα πάρω!!!":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλα,εγω δεν μπορω καν να φανταστω οτι θα εχω,σπιτι,δουλεια και παιδια μαζι χωρις να εχω βοηθεια.πρακτικα ειναι αδυνατο δλδ.τωρα αν τα παρατησω με τη δουλεια μπορει κατι να κανω αλλα και παλι ρε κοριτσια,δεν σου τη βαραει και λιγο ψυχολογικα??δεν θελω να ριχνω λαδι στη φωτια αλλα ετσι οπως σας βλεπω και τρεχετε νομιζω οτι κουραζεστε πολυ πολυ πολυ περισσοτερο απο μενα που λιωνω το κορμι μου στο γραφειο.δλδ,ανεξαρτητα απο το αν τα βγαζεις περα στην πραξη,φανταζομαι οτι ερχονται στιγμες που σου ρχεται να τα σπασεις ολα.

παρολα αυτα,επειδη ειμαι πολυ τσιμπημενη,παλι θελω να κανω παιδακια με το ναυτικουλη μου,χιχιχι!!!

Χαχα, όπως τα λες, σου τη βαράει και σου έρχεται να τα σπάσεις όλα! Μετά σκέφτεσαι τις δόσεις που πλήρωνες στα κρύσταλλα και τις πορσελάνες και πόσες ώρες έβγαλε κάλους ο κ#$*ς σου στην καρέκλα στα ιδιαίτερα για να τα πάρεις και λες "άσε δε βαριέσαι, μια άλλη φορά"!:lol::lol::lol:

Όντως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ!!! Και τί θα το κάνεις το Α1 όταν θα πάρετε το Q5; Θα το κρατήσεις για δεύτερο;

Εμείς είπαμε ότι δεν θα μιλησουμε για αυτοκίνητο παρά μόνο όταν θα γίνει 14-15 το αυτοκίνητο, δηλαδή σε 3-4 χρονάκια. Δεν υπάρχει περίπτωση, πρέπει μαζευτούμε, είμαι πλέον με μπλοκ και οι υπολογισμοί γίνονται με κοστολόγηση ανά έτος, γιατί με το μήνα σε αυτή τη δουλειά πέφτεις έξω... Εκτός πια και αν τα φτύσει νωρίτερα το αυτοκίνητο πράγμα που απεύχομαι...:tongue:

Άμα πάρεις το Q5 (που είναι η αδυναμία του άντρα μου εντωμεταξύ) θα κεράσεις βόλτα στην παραλιακή έτσι;;;:tongue: Εγώ θα βάλω το κέρασμα κι εσύ το "εργαλείο" που θα έλεγε και ο άντρας μου!!! Χαχαχα! Με το καλό να το πάρετε, με το καλό!!! Τί χρώμα σκέφτεστε; Αχ, μου αρέσει να μιλάω για αυτοκίνητα! Εμένα μου αρέσει πολύ το mazda αυτό που είναι κάτι μεταξύ τζίπ και αυτοκινητου ένα πράγμα, μιλάμε πεθαινω!!!:cool: Αλλά είναι πολύ ακριβό το ρημάδι κι αυτό!!! (δε θυμάμαι το μοντέλο γιατί απλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα το πάρω)! Χαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλέ εννοείται!!!!! Μόνο μια βόλτα?????? Πολλέςςςς!!!!!!

Κοίτα, αν δεν πουλάγαμε το terios μέχρι το καλοκαίρι θα παίρναμε κατευθείαν το Q5 αλλά τώρα αναγκαστικά έπρεπε να πάρω κάτι! Στην αρχή είπα να πάρω ένα μεταχειρισμένο με λίγα χιλιόμετρα αλλά δεν έβρισκα τπτ αξιόλογο και επίσης οι τράπεζες δεν δίνουν δάνεια, οι ελληνικές.

Τώρα επειδή έδωσα 4000 προκαταβολή μου βγαίνει μικρή η δόση, 220 ευρώ οπότε δεν είναι κανένα τραγικό έξοδο!

Πάντα είχαμε 2 αυτοκίνητα αλλά πριν 1.5 χρόνο ο Θ. αποφάσισε να πάρει μηχανή 11.500 ευρώ cash και νευρίασα και πούλησα το ωραίο μου το fiat 500!!!! Και έχουμε στο γκαράζ μια ωραιότατη μηχανή, που την πληρώσαμε ΧΡΥΣΗ και ανεβαίνει ο Θ. 10 φορές το χρόνο.

Αν τον πείσω να την πουλήσει(που μου φαίνεται αδύνατο παρόλο που έχει ακούσει την απίστευτη μουρμούρα για αυτή την ιστορία, ακόμα και τώρα για αυτό του λέω) ίσως το πάρουμε το Q5 γιατί με το μικρό που πήρα δεν θα χωράμε 5 άτομα.. Πως να πάμε διακοπές??? Αλλιώς μόλις πιάσει καπετάνιος και αλλάξουν τα οικονομικά μας.

Αλλά και το Q5 μόνο του δεν μπορώ να το έχω δλδ να τα πηγαίνω στο σχολείο με το τανκς??

Ουφ σας ζάλισα!!!!!!

Α όσο για το σήμα νομίζω είναι 450 ευρώ αν δεν κάνω λάθος και το σκέφτομαι και αυτό πολύ...

πάρος ας φύγει με το καλό το μικρόβιο στον αγύριστο

κ κάποια στιγμή θα φύγει κ το πρήξιμο!

πασκουαλε το cx7 mazda λες?

http://www.mazda.gr/models/cx7/overview/

αυτό έχουμε σε μαύρο.

έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου κ εμένα να λέω για έξοδα το χρόνο, αλλά πούυυυ τέτοια τύχη να ακουστώ. τώρα ξεκινάει κ ακούει.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

είπα αν σας πετύχω γμτ κ έχω τη σύλια χάλια εντελώς.

πάλι έκανε εμετό πριν λίγο (το μπανιο).

βήχει ακόμα πολύ, παρόλο που πήραμε κ σολντεσανίλ.

άπαξ κ το συνεχίσει κ αύριο την πάω πάλι μητέρα.

έιχε κ γενέθλια το κοριτσάκι μου σήμερα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...