Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 hours ago, Makelen said:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Καλησπέρα Makelen και εμένα το ίδιο μου είπε τώρα θα αρχίσω και εγώ πιστεύω σε μια εβδομάδα περίπου. Μου είπε για να δει αν είναι κυστικά αν καταλαβα καλά και να κάνω παράλληλα και εξετάσεις αίματος την ίδια μέρα. Η αλήθεια είναι ότι μου ακούστηκε και εμένα κάπως ... αλλά λέω οκ σκέψου ότι αυτοί ειναι εξοικειωμένοι με αυτό, ενώ εγω μόνο που το ακουσα γουρλωσα τα μάτια 🙄  Καλη επιιτυχία σου εύχομαι να πάνε όλα καλά 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Και συνεχίζω να λέω μόνη σαν το λεμόνι!!!:tongue:

Θέλω τη γνώμη σας σε κάτι... Θυμαστε μήπως οι παλιές ένα σπίτι που έλεγα πως ζαχάρωνα στην Παλληνη, που είχε 1200 και δεν τόλμησα φυσικα ούτε τηλέφωνο να παρω; Ε, δεν εχει νοικιαστεί ακόμα και τώρα το έχει βάλει ο μεσίτης 1000 και συζητήσιμη... Με έφαγε ο άντρας μου όταν του το είπα (το είχε δει σε μέιλ στη Νορβηγια του το είχα στείλει) και πήρα τηλ... Λοιπόν αυτό το σπίτι το έφτιαχνε ένας γιατρός για εξοχικό...

Και δεν πρόλαβε να το χαρεί... Μόλις το τέλειωσε πέθανε... Επειδή είναι σε μια έκταση 3 στρεμμάτων, έχει βάλει στο υπόγειο που είναι 60 τμ ένα ζευγάρι Βορειοηπειρώτες και μένουν και φροντίζουν το σπίτι, το καθαρίζουν κλπ. Αν θέλω λέει μπορώ να πάρω τη γυναίκα για δουλειες στο σπίτι να βοηθάει... Αυτοί δεν έχουν πρόσβαση στις παροχές του σπιτιου λέει, εκτός από το υπόγειο που μένουν.... Δίπλα στο υπόγειο είναι το κλειστό γκαράζ και από πάνω σε δυο επίπεδα η μεζονέτα... Η γυναίκα του γιατρού λέει για συναισθηματικούς λόγους δεν θέλει να τους διώξει από εκεί... Ειναι πολύ καλοί άνθρωποι λέει, πρόσχαροι κλπ...

Εγώ τώρα, που στο παρελθον έχει καεί η γούνα μου από "καλούς" ανθρώπους, τί να κάνω που δεν εμπιστεύομαι να πάω;;; Θα μου πεις άμα έμενες σε πολυκατοικία δε θα έμενε κάποιος από πάνω/κάτω σου;;; Ναι, ΟΚ, αλλά είναι ΑΛΛΙΩΣ να μένεις σε μια τεράστια έκταση και να είναι εκεί αυτοί και να ξερουν τί ώρα μπαινω, τί ώρα βγαίνω, κλπ... Ααααχ, δεν ξέρω, μήπως είμαι υστερική;;; Ο άντρας μου λέει να παώ να το δω αλλά εγώ σπάστηκα τώρα... (Καλά δε θα μετακομίσω ποτέ το βλέπω...):-(

Τί γνωμη έχετε βρε κορίτσια;;;:confused:

kaλημέρα βιαστικά, γιατλι τρέχω!

πασκουαλ δύσκολη απόφαση πραγματικά!

δεν ξέρω τί θα έκανα.

επί πληρωμή να φανταστώ αυτό το ζευγάρι?

ή καθαρίζουν/φροντίζουν το σπίτι με αντάλλαγμα τη στέγη?

από κοινωνική ζωή κ περίγυρο αυτοί οι άνθρωποι πως είναι?

θέλω να πώ είναι διακριτικοί, ή μήπως θα έχετε πανηγύρια κ χορούς πολύ συχνά?

μήπως να ρώταγες κ κάποιον στη γειτονιά (αν κ δεν πιστεύω οτι θα έπερνες χρήσιμες πληροφορίες)

μεθοδικά το ψάξιμο στέγης.

κ πολύ καλά κάνεις. συμφωνώ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια.Μα τι πραγμα ειναι αυτο με τις ιωσεις αυτο τον μηνα?!Τα 'χω παιξει με τις μικρες και οι δυο ταυτοχρονως αρρωστες και ενα βηχα.....Αφηστε το

Και συνεχίζω να λέω μόνη σαν το λεμόνι!!!:tongue:

Θέλω τη γνώμη σας σε κάτι... Θυμαστε μήπως οι παλιές ένα σπίτι που έλεγα πως ζαχάρωνα στην Παλληνη, που είχε 1200 και δεν τόλμησα φυσικα ούτε τηλέφωνο να παρω; Ε, δεν εχει νοικιαστεί ακόμα και τώρα το έχει βάλει ο μεσίτης 1000 και συζητήσιμη... Με έφαγε ο άντρας μου όταν του το είπα (το είχε δει σε μέιλ στη Νορβηγια του το είχα στείλει) και πήρα τηλ... Λοιπόν αυτό το σπίτι το έφτιαχνε ένας γιατρός για εξοχικό...

Και δεν πρόλαβε να το χαρεί... Μόλις το τέλειωσε πέθανε... Επειδή είναι σε μια έκταση 3 στρεμμάτων, έχει βάλει στο υπόγειο που είναι 60 τμ ένα ζευγάρι Βορειοηπειρώτες και μένουν και φροντίζουν το σπίτι, το καθαρίζουν κλπ. Αν θέλω λέει μπορώ να πάρω τη γυναίκα για δουλειες στο σπίτι να βοηθάει... Αυτοί δεν έχουν πρόσβαση στις παροχές του σπιτιου λέει, εκτός από το υπόγειο που μένουν.... Δίπλα στο υπόγειο είναι το κλειστό γκαράζ και από πάνω σε δυο επίπεδα η μεζονέτα... Η γυναίκα του γιατρού λέει για συναισθηματικούς λόγους δεν θέλει να τους διώξει από εκεί... Ειναι πολύ καλοί άνθρωποι λέει, πρόσχαροι κλπ...

Εγώ τώρα, που στο παρελθον έχει καεί η γούνα μου από "καλούς" ανθρώπους, τί να κάνω που δεν εμπιστεύομαι να πάω;;; Θα μου πεις άμα έμενες σε πολυκατοικία δε θα έμενε κάποιος από πάνω/κάτω σου;;; Ναι, ΟΚ, αλλά είναι ΑΛΛΙΩΣ να μένεις σε μια τεράστια έκταση και να είναι εκεί αυτοί και να ξερουν τί ώρα μπαινω, τί ώρα βγαίνω, κλπ... Ααααχ, δεν ξέρω, μήπως είμαι υστερική;;; Ο άντρας μου λέει να παώ να το δω αλλά εγώ σπάστηκα τώρα... (Καλά δε θα μετακομίσω ποτέ το βλέπω...):-(

Τί γνωμη έχετε βρε κορίτσια;;;:confused:

Καλησπερα!πασχαλιτσα εγω στη θεση σου δεν θα πηγαινα να μεινω μονη μου με κοσμο που δεν γνωριζω.αν ηξερες τουλαχιστον τη σπιτονοικοκυρα και μπορουσες να εμπιστευθεις το λογο της τοτε οκ,αλλα ετσι στο ξεκαρφωτο μου φαινεται λιγο επικινδυνο.το θεμα ειναι να μενεις καπου που θα νιωθεις ανετα και ασφαλης γιατι εχεις και το παιδι,δεν εισαι για να εισαι μεσα στο αγχος νομιζω.τωρα αν πας και δειςτο σπιτι και τους δεις κι αυτους και υπαρξει καλη χημεια,τοτε σκεψου το,πολυ καλα ομως...

κόρες εύχομαι σε όσες το τολμήσετε κ κάνετε φαμίλια με ναυτικό,

να έχετε βο ή θει α!!!!!

υγ: χαίρετε τι κάνετε? καλά. ευχαριστώ!

Καλα,εγω δεν μπορω καν να φανταστω οτι θα εχω,σπιτι,δουλεια και παιδια μαζι χωρις να εχω βοηθεια.πρακτικα ειναι αδυνατο δλδ.τωρα αν τα παρατησω με τη δουλεια μπορει κατι να κανω αλλα και παλι ρε κοριτσια,δεν σου τη βαραει και λιγο ψυχολογικα??δεν θελω να ριχνω λαδι στη φωτια αλλα ετσι οπως σας βλεπω και τρεχετε νομιζω οτι κουραζεστε πολυ πολυ πολυ περισσοτερο απο μενα που λιωνω το κορμι μου στο γραφειο.δλδ,ανεξαρτητα απο το αν τα βγαζεις περα στην πραξη,φανταζομαι οτι ερχονται στιγμες που σου ρχεται να τα σπασεις ολα.

παρολα αυτα,επειδη ειμαι πολυ τσιμπημενη,παλι θελω να κανω παιδακια με το ναυτικουλη μου,χιχιχι!!!

Κατάλαβα, τα έχεις παίξει έτσι;;; Εγώ μέχρι τις 1 χθες έπλενα κουβέρτες... Και που να τις απλώσω με τη βροχή, τις στράγγισα και τις έχω βάλει στο διάδρομο της πολυκατοικίας πάνω σε απλώστρες...:lol: Και βγαίνει η μάνα μου κατά τις 12 από το δωμάτιό της και μου λέει το θεικό: "Τί θα γίνει, αργείς, τρέχει η βάνα της μπανιέρας και με ενοχλεί, δε μπορώ να κοιμηθώ!!!!!!!!" Ε, τώρα βρίζεις ή δε βρίζεις;;;;;; Δηλαδή φαντάσου να βοήθαγε!!!

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τώρα γιατί σε άλλο ποστ μου ΤΟΝΙΖΑ το θέμα της βοήθειας... Είναι τραγικό να αρρωσταίνει το παιδί ή εσύ πολύ βαριά και να μην έχεις άνθρωπο να το αφήσεις για να πας να πάρεις φάρμακο... Ειδικά αυτό το έχω πάθει δυο φορές και είναι φρίκη... Τη μια φορά άφησα τη μικρή και πήγα στο φαρμακείο σα σίφουνας και την άλλη ανακάτεψα τα παυσίπονα για να με πιασουν γιατί δεν είχα ισχυρό στο σπιτι και η ωτίτιδα με διέλυσε στον πόνο...

Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνετε γιατί τα έλεγα σε κάποιο άλλο ποστ για τη βοήθεια...

Και μεσα σε ολα αυτα να εχεις και τη μανα να σου λεει τετοια???

δεν θελω να παρεμβαινω στα οικογενειακα κανενος και νομιζω οτι το εχω ξαναγραψει αλλα εγω θα εβρισκα ενα οικονομικο σπιτι να βολευομαι εγω και το παιδακι μου και ο αντρας μου και θα του ελεγα δυνατα να κοψουμε κατι εξοδακια που μας επιβαλλει το συστημα χωρις να το καταλαβουμε και στην ουσια δεν ειναι παντα απαραιτητα,και να ειναι λιγο μεγαλυτερα διαστηματα κοντα μου.και αν αυτο δεν γινεται αμεσα,να μπει στο προγραμμα για να γινει σε καποια χρονακια συντομα.

και παλι συγγνωμη αν παρεμβαινω αλλα νομιζω οτι εισαι λιγο αδικημενη απ τον περιγυρο σου και ταλαιπωρεισαι εντονα ψυχικα και σωματικα όντας μονη σου τοσο μεγαλα διαστηματα...

και επειδη ξερω οτι εσυ τα βλεπεις αυτα,προσπαθησε να κανεις το συζυγο να τα καταλαβει γιατι οι αντρες δεν καταλαβαινουν τη θεση της γυναικας που μενει πισω.εγω το βλεπω απο τωρα αυτο.τους ειναι πολυ δυσκολο να αντιληφθουν τι περναει αυτος που μενει πισω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Τώρα για το καλή έχω τους ενδοιασμούς μου...

Ακούστε τώρα τα νέα!!!

Την μικρή την έβγαλαν την Πέμπτη απο το νοσοκομείο και είναι με augmentin κάθε 8 ώρες, θα την πάω την άλλη Πέμπτη για επανέλεγχο και για υπέρηχο του αδένα. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Απο την Τετάρτη το βράδυ είμαι και εγώ με πυρετό, βήχα και φοβερό μπούκωμα και καταρροή.. Πήρα ντεπόν και απο πυρέτο είμαι οκ. Εχθές ήμουν όλο το πρωί στον Οίκο Ναύτου για να φτιάξω τα χαρτιά του Νοσοκομείου (Να σας ενημερώσω οτι απο 1/2 δεν θα παίρνουμε τα χρήματα απο τους παιδιάτρους ή γιατρούς στο χέρι αλλά θα μας τα βάζουν σε λογαριασμό τραπέζης...)

Τέλος πάντων με παίρνει τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια του παιδικού και μου λέει οτι στον παιδικό είναι όλοι άρρωστοι δασκάλες και παιδιά και ένα παιδάκι διαγνώστηκε με στρεπτόκοκκο.... Ε άρα και η δικιά μου 100% στρεπτόκοκκο είχε... Αφού έπαθα πανικό πήγα το απόγευμα στο Βιότυπο που δουλεύει η Κουμπάρα μου, κάνω strep test και είναι φυσικά θετικό...

Ο γυναικολόγος μου έδωσε Klaricid για 7 μέρες...

Και το κερασάκι στην τούρτα????? Ο αδένας της μικρής νομίζω οτι ξαναπρήστικε..... Όχι τπτ δεν μπορώ να πάρω και κανένα κουτί lexotanil για να γλιτώσω το εγκεφαλικό.....

Τα νεύρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ.

Τζίνι η αυχενική βγήκε πολύ καλή και απο οτι μου είπε ο doc ΑΓΟΡΑΚΙΙΙΙΙΙ!!!!!!

pashalitsa μου αν το σπίτι είναι οκ μην αγχώνεσαι και τους alban φτάνει να σου πω οτι απο τις 8 μεζονέτες εδώ στο συγκρότημα της 2 τις έχουν αγοράσει Αλβανοί... Ο ένας έχει δώσει πάνω απο 550.000!!!! Και όπως λέει και η μαμά μου ήρθαμε να μείνουμε στο Αλβανοχώρι!!!!!! Τουλάχιστον δεν ενοχλούν καθόλου!

Το σπίτι το έχεις δει απο κοντά???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

re ναταλίτσα τί να πω???

γμτ τη γκαντεμιά μέσα!

στρεπτόκοκκο???

εύχομαι να σας φύγει σύντομα!!!!

Κόλλησε και ο μικρός και είναι και αυτός με βήχα, μύξα και πυρετό...

Του ξεκίνησα και αυτού αντιβίωση... Καλά Πάμε....

καλά που δεν έχω πάει ποτέ για λεφτά στο νατ/οίκο ναύτου,

αλλά προχτές (απ τις ελάχιστες φορές που πήρα το συνταγολόγιο, γιατί σχεδόν μόνο τα εμβόλια γράφω εκεί) μου είπε η φαρμακοτρίφτισσα ότι πρέπει να έχει ηλεκτρονικό συνταγολόγιο ο ντοκ μέσω νετ (του νατ, του παλιού ικα κλπ).

με κάθε επιφύλαξη μου το είπε κ μου έδωσε τα φάρμακα. από την άλλη δευτέρα που θα μας ξαναδούυν οι ντόκηδες θα ξέρω νεότερα κ θα της πάω κ τα χαρτιά.

ξέρετε κάτι τις????

υγ: όποτε λέω να μπώ κάτι θα τύχει πάαααααντα!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κόλλησε και ο μικρός και είναι και αυτός με βήχα, μύξα και πυρετό...

Του ξεκίνησα και αυτού αντιβίωση... Καλά Πάμε....

αγαπούυυυυλα,,

βάλτο επί τρία αυτό να καταλάβεις πόσο όμορφα περνάω εγω΄μερικές φορές!

join the club :shock: deeeeeeear!

περαστικάααααααα κ πάλι!

υγ: η σύλια χάλια ακόμα. κάπως καλύτερα πάει σήμερα..

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

καλά που δεν έχω πάει ποτέ για λεφτά στο νατ/οίκο ναύτου,

αλλά προχτές (απ τις ελάχιστες φορές που πήρα το συνταγολόγιο, γιατί σχεδόν μόνο τα εμβόλια γράφω εκεί) μου είπε η φαρμακοτρίφτισσα ότι πρέπει να έχει ηλεκτρονικό συνταγολόγιο ο ντοκ μέσω νετ (του νατ, του παλιού ικα κλπ).

με κάθε επιφύλαξη μου το είπε κ μου έδωσε τα φάρμακα. από την άλλη δευτέρα που θα μας ξαναδούυν οι ντόκηδες θα ξέρω νεότερα κ θα της πάω κ τα χαρτιά.

ξέρετε κάτι τις????

υγ: όποτε λέω να μπώ κάτι θα τύχει πάαααααντα!!!!!

Ο γιατρός είναι συμβεβλημένος με το ΝΑΤ???

Καλησπέρα! Αποφάσισα για το σπίτι, δεν πάω... Δε μπορώ να πάω κάπου και να αισθάνομαι ανασφαλής... Πάρος είναι αλλιώς εκεί που μένεις εσύ διότι είναι πολλές κατοικίες μαζί, εκεί θα είμαι εγώ και αυτοί σε 5 στρέμ. έκταση και δίπλα υπάρχει μόνο μια μονοκατοικία από οσο βλέπω σε φώτο... Κάτσε μη βρεθώ σφαγμένη καμιά μέρα...:lol: Αν δεν ταξίδευε ο άντρας μου, αν είχα άλλους γονείς που θα έμεναν μαζί μου, ΟΚ. Τώρα, όχι... Δε φοβάμαι γενικά αλλά μην πάω και γυρεύοντας, ξέρω κι εγώ; Αυτοί οι άνθρωποι θα είναι στον ίδιο χώρο, θα ξέρουν πότε πάω, πότε έρχουμαι, θα ξέρουν τα σκυλιά μου τα πάντα... Άσε, δε γουστάρω...:-(

Να μαι και'γω και καλησπερα σε ολες τις κοπελες!Χαιρομαι πολυ που γινομαι μελος αυτης της παρεας,θα μπορω επιτελους να συνομιλω με γυναικες που ζουμε πανω-κατω ιδιες καταστασεις.Ειμαι 26χρονων γυναικα ναυτικου κι εγω,υπ/αρχου σε ποντοπορα πλοια,εχουμε δυο μικρα κοιριτσακια 4,5 και 3.Ο αντρας μου φευγει σε 10μερες και φοβαμαι οτι για τις μικρες θα ναι πιο δυσκολο απο καθε αλλη φορα.Δεν ξερω αν σας συμβαινει εσας,που πολυ πιθανο το κοβω,δεν ξεκολανε απο πανω του....

Επειδή δε θυμάμαι αν σε έχω καλωσορίσει΄(τα έχω παίξει γενικώς), καλώς ήρθες στην παρέα μας ξαδελφούλα ζουζούνα! Α, και μια και λέμε για ζουζούνια, θα ντύσω την κόρη μου (αν καταφέρουμε να βγούμε από αυτό το ρημαδόσπιτο με τις αρρώστιες) τί άλλο, ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ!:tongue: Ίσως βέβαια την ντύσω και Κινέζα γιατί έχω μια παραδοσιακή στολή που της είχα πάρει από την Κίνα και πέρσυ της ήταν μεγάλη...

Καλως σε βρηκα ξαδερφη πασχαλιτσα....:lol::lol:παντως και εγω τη μεγαλη μου πεταλουδα θα τη ντυσω!!Τυχαιο?!Τη μικρη φραουλα!!Να γινουν,βεβαια,εντελως καλα γιατι ουτε ανασα δεν μπορουμε να παρουμε μ'αυτες τις ιωσεις.ουτε αυτα ουτε και εμεις.Περαστικα και στην παρος.Ολα καλα θα πανε,ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!:)

Καλως σε βρηκα ξαδερφη πασχαλιτσα....:lol::lol:παντως και εγω τη μεγαλη μου πεταλουδα θα τη ντυσω!!Τυχαιο?!Τη μικρη φραουλα!!Να γινουν,βεβαια,εντελως καλα γιατι ουτε ανασα δεν μπορουμε να παρουμε μ'αυτες τις ιωσεις.ουτε αυτα ουτε και εμεις.Περαστικα και στην παρος.Ολα καλα θα πανε,ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!:)

Περαστικά και σε εσάς! Πόρτο Χέλι μένεις καλέ; Τελευταία φορά που πήγα εκεί ήταν πριν από πολλάααααααααααααααα χρόνια, πιτσιρίκα, που έκαναν οι γονείς μου εκεί κάμπινγκ (εγώ το μισούσα). Γύρισε ο τότε boyfriend και νυν σύζυγος από δεύτερο ταξίδι του σαν δοκιμάκι και δε με κράταγες εκεί ούτε με αλυσίδες!!! Τους είπα "άντε γεια" πήρα το δελφινάκι και έφυγα για Πειραιά σαν τρελή!!!!!! Ποιες διακοπές και φούμαρα;;;; Όταν σκεφτόμουν τον άντρα μου η καρδιά μου χτυπούσε έξω από το σώμα μου!!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...