Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια....διάβασα μόλις τώρα τη συζήτηση σας και χαίρομαι τόσο πολυ που δεν είμαι μόνη σε αυτό....Εμένα το καμάρι μου είναι στο δέυτερο μπάρκο (20 χρονών) και όπως καταλαβαίνετε είμαι αρχάρια σε αυτό.Έχει φύγει εδώ και 6 μήνες (κοντεύει να γυρίσει σε λίγες μέρες και είμαι έτοιμη να εκραγώ από την αγωνία).Το θέμα είναι όμως το εξής...ακόμη και που θα γυρίσει πάλι σε απόσταση θα είμαστε εγώ σπουδάζω Λάρισα εκείνος είναι στην ΑΕΝ ΥΔΡΑΣ...και αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ....δεν ξέρω τόσο καιρό μιλάμε 5 λεπτά την ημέρα απο το δορυφορικό τηλέφωνο και τελευταία τσακωνόμαστε γιατί συνέχεια μου αναβάλλει την ημέρα που θα γυρίσει....τον αγαπώ όμως τόσο τόσο πολύ....Έσεις τι λέτε μπορεί αυτή η σχέση να συνεχίσει παρόλο που υπάρχει το μεγάλο εμπόδιο της απόστασης? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου και σε σενα tzini,χαρας το κουραγιο σου με 3 μικρα παιδια πως τα καταφερνεις,αληθεια?Εγω εδω με δυο δεν ξερω τι να πρωτοκανω!:lol::-)και για τριτο το σκεφτομαι παρα πολυ!Απο οτι βλεπω και η paros ετοιμαζεται για τριτο και με το καλο ευχομαι!Παλιοτερα απο οσα εχω ακουσει οι γυναικες ναυτικων δυο παιδια το πολυ καναν,αλλα πιστευω οτι παιζει ρολο και ο χαραχτηρας της γυναικας που μενει πισω..

Γειά σας κορίτσια....διάβασα μόλις τώρα τη συζήτηση σας και χαίρομαι τόσο πολυ που δεν είμαι μόνη σε αυτό....Εμένα το καμάρι μου είναι στο δέυτερο μπάρκο (20 χρονών) και όπως καταλαβαίνετε είμαι αρχάρια σε αυτό.Έχει φύγει εδώ και 6 μήνες (κοντεύει να γυρίσει σε λίγες μέρες και είμαι έτοιμη να εκραγώ από την αγωνία).Το θέμα είναι όμως το εξής...ακόμη και που θα γυρίσει πάλι σε απόσταση θα είμαστε εγώ σπουδάζω Λάρισα εκείνος είναι στην ΑΕΝ ΥΔΡΑΣ...και αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ....δεν ξέρω τόσο καιρό μιλάμε 5 λεπτά την ημέρα απο το δορυφορικό τηλέφωνο και τελευταία τσακωνόμαστε γιατί συνέχεια μου αναβάλλει την ημέρα που θα γυρίσει....τον αγαπώ όμως τόσο τόσο πολύ....Έσεις τι λέτε μπορεί αυτή η σχέση να συνεχίσει παρόλο που υπάρχει το μεγάλο εμπόδιο της απόστασης? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

mariannouli γεια σου η δικη μου αποψη καταρχας ειναι τι νιωθεις και τι θελεις απο αυτη τη σχεση και συ και εκεινος.Αποσταση παντα θα εχετε λογω του επαγγελματος του γιαυτο θελει λιγο παραπανω υπομονη απο σενα που περιμενεις να γυρισει.Οσο για τη παρουσα κατασταση που σπουδαζεις και εκεινος στο ΑΕΝ,πρεπει να βρειτε καποια λυση να βρισκεσται εστω και για λιγες ωρες,θελει προσπαθεια και απο τους δυο και να αντεχετε ψυχολογικα.Γιατι αν το σκεφτεις δεν θα σπουδαζετε μια ζωη θα περασει αυτο το σταδιο και θα προχωρεισετε σε καποιο αλλο αργοτερα.Η σχεση με ενα ναυτικο οταν λειπει,θελει αντοχες,υπομονη,εμπιστοσυνη και αμοιβαια συναισθηματα.να ξερεις πως νιωθει και εκεινος για σενα και τι θελει για να δεις και αν αξιζει ολο αυτο.

Κοριτσια καλημερα!απ οτι βλεπω η παρεουλα εχει μεγαλωσει!σας διαβαζω συχνα αλλα εχω απειρη δουλεια στο γραφειο και μετα δεν πηγαινω καθολου στο πατρικο μου που εχω internet για να μπω να σας γραψω και ειναι και ο δικος μου ακομα εδω(ευτυχως θα ειναι μεχρι αρχες μαρτη) και εχω χασει τη μπαλα γιατι αυτος ειναι ξεκουραστος και θελει να βγαινουμε συχνα κι εγω λιωνω στη δουλεια το πρωι και μετα που σχολαω τρεχω και μαζι του εξω ή εκδρομουλες.εχουεμ τα πανω μας και τα κατω μας και δεν εχω ιδεα ακομα πως θα παει και τι θα γινει,παντως το σιγουρο ειναι οτι υπαρχει εντονο συναισθημα και αμοιβαια προσπαθεια.απ οτι βλεπω κι εσεις καλα ειστε,

πασχαλιτσα χαιρομαι που σε βοηθησε η ομοιοπαθητικη.

τζινι και παρος, χαιρομαι που σας βλεπω δυναμικες και κεφατες παρολες τις δυσκολιες

να πω και γεια στα κοριτσια που εχουν μπει τον τελευταιο καιρο.

ελπιζω να μπορεσω να μπω και για περισσοτερα συντομα.σας διαβαζω πολυ συχνα,φιλακια πολλα!μουτς!

Μαλλον οχι οπως αποδυκνειεται..οταν ενας ανθρωπος σου λεει ανοιξε τα φτερα σου κανε σχεση θελει μαλλον να σε ξεφορτωθει και οχι να σου φορτωσει βαρος! τι να πω..απλα νιωθω χαλια,και λεω μηπως ολα αυτα ειναι απο τα νευρα του..την κυριακη γυριζει πισω..αν και παλι δε στρωσουν τα πραγματα,δεν εχω αλλη επιλογη απο τονν αφησω..να μην ξανα στειλω μηνυμα,να μην τιποτα!! συγχαρατε με,αλλα ηθελα μια βοηθεια!! καλημερα μας

Διαφημίσεις

mary_Γεία σου και καλώς ήρθες στο forum.Μόλις διάβασα το post σου και θα ήθελα να σου πώ οτί για να αντέξει μια τέτοι σχέση πρέπει να υπάρχουν πρώτον πολύ έντονα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές και δεύτερον πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη.Επίσης σκέψου ότι υπάρχουν και χειρότερα εμένα ο δικός μου λείπει εδώ και 6 μήνες και όχι στην Κρήτη αλλά μιλάμε για υπερατλαντικά ταξίδια οπού η καθημερινή επικοινωνία είναι πολύ δύσκολη.Βέβαια και η θέση του αγοριού σου δεν είναι σωστή αντί να δείξει οτι σε αγαπάει κάθεται και σου λέει να κάνεις κάτι άλλο????? :mad: Αλλά και πάλι μπορεί να το λέει πάνω στα νεύρα του σκέψου οτι εκείνος ότνα φεύγει δεν χάνει απλώς εσένα χάνει και την οικογένεια του και το σπίτι του.....Τελοσπάντων να ξέρεις οτι με υπομονή και με κατανόηση η αγάπη αντέχει ακόμη και απο χιλιόμετρα μακρυά

Μόλις ενημερώθηκα οτι έρχεται την Κυριακή!!!!Τι απερίγρπατη χαρά είναι αυτήήήήή!!!! να δούμε τώρα πώς θα συγκεντωθώ να διαβάσω για την εξεταστική.....χιχιχιιχχιιχχι

Μόλις ενημερώθηκα οτι έρχεται την Κυριακή!!!!Τι απερίγρπατη χαρά είναι αυτήήήήή!!!! να δούμε τώρα πώς θα συγκεντωθώ να διαβάσω για την εξεταστική.....χιχιχιιχχιιχχι

Μαριαννουλι γεια σου και καλς; ηρθες στην παρεα!καλως να τον δεχτεις τον καλο σου και να περασετε τελεια!!

Μαλλον οχι οπως αποδυκνειεται..οταν ενας ανθρωπος σου λεει ανοιξε τα φτερα σου κανε σχεση θελει μαλλον να σε ξεφορτωθει και οχι να σου φορτωσει βαρος! τι να πω..απλα νιωθω χαλια,και λεω μηπως ολα αυτα ειναι απο τα νευρα του..την κυριακη γυριζει πισω..αν και παλι δε στρωσουν τα πραγματα,δεν εχω αλλη επιλογη απο τονν αφησω..να μην ξανα στειλω μηνυμα,να μην τιποτα!! συγχαρατε με,αλλα ηθελα μια βοηθεια!! καλημερα μας

Μαιρη μου γεια σου καλως ηρθες κι εσυ στην παρεα.καταλαβαινω οτι εισαι ερωτευμενη και θες να τον εχεις στη ζωη σου αυτον τον αντρα,ομως μην αψηφας αυτο που σου λεει εδω και τοσο καιρο γιατι εναι πολυ μεγαλο το διαστημα που επικοινωνειτε και σου λεει να βρεις αλλον.για να μεινεις σε μια τετοια σχεση πρεπει ο αλλος να σου το δηλωνει οτι θελει να ειναι μαζι σου.ειναι αλλο να κανει καμια φορα πισω σε δυσκολες στιγμες και μετα να επανερχεται και αλλο να επιμενει τοσο πολυ.εσυ τωρα που μιλας μαζι του ξερεις καλυτερα,απλα προσεχε γιατι ειναι πολυ δυσκολη φαση για να δοθεις χωρις αντικρισμα....

Διαφημίσεις

Παρος,τωρα διαβασα με ηρεμια για το νοσοκομειο.ελπιζω να ειναι ολα καλα μεχρι τωρα και να εισαι κι εσυ καλα..

καμια φορα αναρωτιεμαι πως θα τα βγαζω περα αν κανω παιδι με τον δικο μου και λειπει και εγω δουλευω.κοριτσια,νομιζω οτι αυτοι δεν παιρνουν χαμπαρι τι γινεται οταν λειπουν,νομιζουν οτι επειδη ειμαστε εδω ολα ειναι ευκολα...

Πάρος, τί κάνει η μικρή, πώς τα πάει;;; Όπως σου έγραψα και στο μήνυμα φοβήθηκα να έρθω να σε βρω στο Παίδων (καλέ ναι ήμουν κι εγώ εκεί, έχει γίνει στέκι μιλάμε, σε λίγο θα πηγαίνουμε για καφέ εκεί στην καντίνα να τα λέμε):-( γιατί ούτε εγώ ήμουν καλά ούτε η μικρή βεβαίως βεβαίως (και εσύ κορίτσι μου είσαι έγκυος)! Τώρα είμαι πολύ καλύτερα, ένας γαιδουρόβηχας μου έχει μείνει αλλά εδώ και μερικές ώρες υποχώρησε και αυτός, έγινε υποφερτός!!!

Πολύ φοβάμαι ότι η κομμώτρια που έκοψε τα μαλλιά της μικρής την Τρίτη και την πλάκωσε με το σπρέι νερού για να τα βρέξει, της έβαλε νερό στο αυτί και όταν βγήκαμε έξω είχε τρομερή υγρασία και έβρεχε... Της έβαλα κουκούλα βέβαια αλλά δεν σκέφτηκα να βάλω βατονέτα στο αυτί να το καθαρίσω... Έτσι την ώρα που φτάναμε Παλλήνη την Τετάρτη, εντελώς ξαφνικά το πονάω μαμά έγινε μέσα σε 20 λεπτά κραυγή "μαμά μου κάνε κάτι σε παρακαλώωωωωωωωωω, δεν αντέχω τον πόνο άλλοοοοοοο" και να σφαδάζει μιλαμε!!!:confused:

Και μέχρι το τέλος της μέρας είχαμε και άλλα με εμετούς, πυρετούς κλπ... Χαμός!!!

κόρες εύχομαι σε όσες το τολμήσετε κ κάνετε φαμίλια με ναυτικό,

να έχετε βο ή θει α!!!!!

υγ: χαίρετε τι κάνετε? καλά. ευχαριστώ!

Κατάλαβα, τα έχεις παίξει έτσι;;; Εγώ μέχρι τις 1 χθες έπλενα κουβέρτες... Και που να τις απλώσω με τη βροχή, τις στράγγισα και τις έχω βάλει στο διάδρομο της πολυκατοικίας πάνω σε απλώστρες...:lol: Και βγαίνει η μάνα μου κατά τις 12 από το δωμάτιό της και μου λέει το θεικό: "Τί θα γίνει, αργείς, τρέχει η βάνα της μπανιέρας και με ενοχλεί, δε μπορώ να κοιμηθώ!!!!!!!!" Ε, τώρα βρίζεις ή δε βρίζεις;;;;;; Δηλαδή φαντάσου να βοήθαγε!!!

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τώρα γιατί σε άλλο ποστ μου ΤΟΝΙΖΑ το θέμα της βοήθειας... Είναι τραγικό να αρρωσταίνει το παιδί ή εσύ πολύ βαριά και να μην έχεις άνθρωπο να το αφήσεις για να πας να πάρεις φάρμακο... Ειδικά αυτό το έχω πάθει δυο φορές και είναι φρίκη... Τη μια φορά άφησα τη μικρή και πήγα στο φαρμακείο σα σίφουνας και την άλλη ανακάτεψα τα παυσίπονα για να με πιασουν γιατί δεν είχα ισχυρό στο σπιτι και η ωτίτιδα με διέλυσε στον πόνο...

Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνετε γιατί τα έλεγα σε κάποιο άλλο ποστ για τη βοήθεια...

Και συνεχίζω να λέω μόνη σαν το λεμόνι!!!:tongue:

Θέλω τη γνώμη σας σε κάτι... Θυμαστε μήπως οι παλιές ένα σπίτι που έλεγα πως ζαχάρωνα στην Παλληνη, που είχε 1200 και δεν τόλμησα φυσικα ούτε τηλέφωνο να παρω; Ε, δεν εχει νοικιαστεί ακόμα και τώρα το έχει βάλει ο μεσίτης 1000 και συζητήσιμη... Με έφαγε ο άντρας μου όταν του το είπα (το είχε δει σε μέιλ στη Νορβηγια του το είχα στείλει) και πήρα τηλ... Λοιπόν αυτό το σπίτι το έφτιαχνε ένας γιατρός για εξοχικό...

Και δεν πρόλαβε να το χαρεί... Μόλις το τέλειωσε πέθανε... Επειδή είναι σε μια έκταση 3 στρεμμάτων, έχει βάλει στο υπόγειο που είναι 60 τμ ένα ζευγάρι Βορειοηπειρώτες και μένουν και φροντίζουν το σπίτι, το καθαρίζουν κλπ. Αν θέλω λέει μπορώ να πάρω τη γυναίκα για δουλειες στο σπίτι να βοηθάει... Αυτοί δεν έχουν πρόσβαση στις παροχές του σπιτιου λέει, εκτός από το υπόγειο που μένουν.... Δίπλα στο υπόγειο είναι το κλειστό γκαράζ και από πάνω σε δυο επίπεδα η μεζονέτα... Η γυναίκα του γιατρού λέει για συναισθηματικούς λόγους δεν θέλει να τους διώξει από εκεί... Ειναι πολύ καλοί άνθρωποι λέει, πρόσχαροι κλπ...

Εγώ τώρα, που στο παρελθον έχει καεί η γούνα μου από "καλούς" ανθρώπους, τί να κάνω που δεν εμπιστεύομαι να πάω;;; Θα μου πεις άμα έμενες σε πολυκατοικία δε θα έμενε κάποιος από πάνω/κάτω σου;;; Ναι, ΟΚ, αλλά είναι ΑΛΛΙΩΣ να μένεις σε μια τεράστια έκταση και να είναι εκεί αυτοί και να ξερουν τί ώρα μπαινω, τί ώρα βγαίνω, κλπ... Ααααχ, δεν ξέρω, μήπως είμαι υστερική;;; Ο άντρας μου λέει να παώ να το δω αλλά εγώ σπάστηκα τώρα... (Καλά δε θα μετακομίσω ποτέ το βλέπω...):-(

Τί γνωμη έχετε βρε κορίτσια;;;:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...