Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Εγώ δεν πλήρωσα τίποτα και όσο δεν το κρατάνε από το μισθό ούτε και πρόκειται να πληρώσω! :mad::x:x

Λοιπόν, έφυγε ο άντρας μου από την επικίνδυνη ζώνη αλλά ακόμα κάνουν συνέχεια βάρδιες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ μάθατε τον καινούργιο τρόπο φορολόγησης????

Θυμάστε την έκτακτη εισφορά που δώσαμε για το 2010???? Φέτος λοιπόν θα δώσουμε για το 2011 και απο του χρόνου θα τον κρατάνε απο το μισθό των ναυτικών και όχι 6% που δώσαμε φέτος αλλά 10,5!!!!!!!!! Κάθε μήνα απο τον μισθό!!!!

Δεν κατάλαβα, θα ανέβει η φορολογία στο 10,5%;:?::mad:

Ούτως ή άλλως με την έκτακτη που έχουν βάλει από φέτος είμαστε ήδη στο 9+ %...

Τί να πω;;; Δεν τους αφορά καθόλου πια για τους ναυτικους... Ας βγάλουν όλες τις ελληνικές σημαίες οι εφοπλιστές και ας βάλουν όχι Μάλτας, αλλά Φιλιππίνες, Μπαχάμες, ότι να ΄ναι να γλιτώσουμε επιτέλους!!!

Απο οτι μου είπε μάλλον Πειραιά θα έρθουν και σε ντόκο κιόλας ούτε καν λάνζα!!!!!!

Απο ότι μου είπε ο Θ. ήθελαν να το φέρουν απο την εταιρία οπωσδήποτε Ελλάδα γιατί μέχρι το καλοκαίρι θα πάει επισκευή και απο ότι έμαθε θα μείνει Μεσόγειο γιατί επισκευή κάπου εδώ κοντά θα πάει, μπορεί και Ελλάδα!!!!!! Αλλά δεν θέλω να κάνω όνειρα!!!!!

Μακάρι να είναι εδώ και να κάνει επισκευή εδώ!!! Αλλά και Μεσόγειο να είναι θα μπορείτε να μιλάτε τουλάχιστον στο κινητό συχνά... Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Αυτή η βιντεοκλήση γιατί δε δουλεύει ποτέ; Εσείς από ευρωπαική χώρα την έχετε χρησιμποποιήσει; Εμένα συνέχεια μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται από το άλλο δίκτυο...:-(

Εμένα πάντως μου έκανε την καταπληκτική μείωση των 50 ευρώ!!!!!!!!!! Δεν μπορώ να πω, της είμαι ευγνώμων!!! Να ναι καλά η γυναίκα!!!!!!

Καλό είναι και αυτό! 50*12=600 ευρώ το χρόνο, πληρώνεις την ασφάλεια του αυτοκινήτου ή το σήμα και κάτι άλλο ας πούμε! Έτσι που καταντήσαμε πρέπει να κόβουμε από παντού...

Έτσι μου έρχεται να κόψω τα πάντα... Ιδιωτικές ασφάλειες, επενδυτικά προγράμματα, όλα... Βαρέθηκα να μοιράζω λεφτά πια... Ευτυχώς σε 11-15 μήνες μου τελειώνουν δάνεια συνολικού ύψους 550 το μήνα... Τουλάχιστον θα βγαίνουν τα λεφτά του σχολείου...;)

Προσεύχομαι να μην κάνουν μειώσεις μισθών γιατί θα τρελαθώ...

Βρήκα ένα σπίτι150τμ στα όρια Ραφήνας με Αρτέμιδα του 2000 με πολύ καλή τιμή και περιμένω να μου πει ο ιδιοκτήτης πότε θα μπορεί να πάω να το δω... Το μόνο που δεν ξέρω αν εκεί ενοχλούν πάλι τα αεροπλανάκια....:confused: Μόλις αφήσω τη μικρή στο σχολείο αύριο θα πάω να δω τί παιζει ακριβώς στην περιοχή... Παίζει και μια μονοκατοικία στο Πάτημα Χαλανδρίου, δεν τρελαίνομαι κιόλας γιατί η μισή είναι ημιυπόγεια αλλά θα πάρω αύριο ένα τηλεφωνάκι γιατί είναι ανεξάρτητη και έχει ωραίο μεγάλο κήπο...

Καλημέρες σε όλες! Δεν είπα εεεε:rolleyes:;;;:tongue:

Αρχίσανε και τα καλέσματα! Την άλλη βδομάδα η κόρη μου έχει πάρτυ στο Ν. Ηράκλειο...:tongue: Ο συμμαθητής ο Μιχάλης λέει και με προειδοποιησε μην τυχόν και δεν την πάω..:tongue::tongue::tongue: Χαχα, πολύ γέλιο έχουμε!

ω! λα λα!

κοπίαστε! ορίστε!:wink:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Απο οτι μου είπε μάλλον Πειραιά θα έρθουν και σε ντόκο κιόλας ούτε καν λάνζα!!!!!!

Απο ότι μου είπε ο Θ. ήθελαν να το φέρουν απο την εταιρία οπωσδήποτε Ελλάδα γιατί μέχρι το καλοκαίρι θα πάει επισκευή και απο ότι έμαθε θα μείνει Μεσόγειο γιατί επισκευή κάπου εδώ κοντά θα πάει, μπορεί και Ελλάδα!!!!!! Αλλά δεν θέλω να κάνω όνειρα!!!!!

δις με την κοσταμαρε περίμέναμε κ εμείς με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό,

αλλά....νιέντε τελικά!

κράτα πισινή εσύ..... ξέρεις!:cool:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μακάρι να είναι εδώ και να κάνει επισκευή εδώ!!! Αλλά και Μεσόγειο να είναι θα μπορείτε να μιλάτε τουλάχιστον στο κινητό συχνά... Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Αυτή η βιντεοκλήση γιατί δε δουλεύει ποτέ; Εσείς από ευρωπαική χώρα την έχετε χρησιμποποιήσει; Εμένα συνέχεια μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται από το άλλο δίκτυο...:-(

καλά τις προάλλες ο ν. απο τις 23.00 περίπου μέχρι τις 1.30???

έλεος. όλο πρόβλημα κλπ κλπο. μόνο φωνιτικά!

αυτός όμως με έβλεπε. είχε η δική του σύνδεση θέμα. κ ήταν βαλένθια ράδα.

υγ: μου κάνατε την καρδιά μαρούλι με τη φορολογία!

σε ξένη σημαία λοιπόν!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλή σας μέρα!! καινούργια εδω μόλις σήμερα! Εψαχνα κάποιον τρόπο να βρω κι εγω απαντήσεις στις απορίες μου! Δυστυχως εγω εχω απλη γνωριμια με ναυτικο,δουλευει σε γκαζαδικο και τα ταξιδια που κανει ειναι συνηθως 2-3 μηνες στην Κρητη σα πιο μακρινο και απο εκει και περα τα καθημερινα του.Απλα σε εμας υπαρχει και η χιλιομετρικη αποσταση βλεπετε.2 χρονια τωρα μιλαμε,προσπαθω να τον καταλαβω αλλα τωρα τελευταια που ελειπε σε ταξιδι ητανε μεσα στα νευρα..του ελειπε το σπιτι,οι φιλοι,το φαγητο του τα παντα..μιλησαμε και για κατι παραπανω απο επικοινωνια με τηλεφωνα και ιντερνετ και μου ειπε πως ειναι δυσκολο να αντεξει γυναικα διπλα του και δε θελει να ξεκινησει κατι που θα τον πονεσει φευγοντας!! πεπισμενος εκει!!

κι εγω,καθε μερα να αγναντευω την θαλασσα και να τον σκεφτομαι,να ακουω για την θαλασσα και να τον ονειρευομε και να περιμενω και περιμενω και να μην το βλεπει...ετσι ειναι στην αρχη?! και ειναι μικρος 30μονο.κι εγω 26. μου λεει να ανοιξω τα φτερα μου και να κανω σχεση,να μην τον περιμενω,η δουλεια του ειναι ''τρελη'',και δε θα αντεξω! και δε θελει να χαλασω την ζωη μου γι αυτον.. πειτε μου κι εσεις που τα εχετε ζησει!

σας τρελενω με το πρωτο ποστ,αλλα θελω βοηθεια! ειλικρινα!

καλη μας μερα!!

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τελικά δεν γλυτώσαμε την εισαγωγή στο Παίδων.. Ο αδένας της μικρής ξαναπρήστικε την Δευτέρα και πήρα κατευθείαν τον παιδίατρο και μου λέει πήγαινέ την στο παίδων για εξατάσεις.. Ε, εκεί μου λένε κατευθείαν εισαγωγή.

Έχει πολύ υψηλό πυρετό και ο αδένας ακόμα πρησμένος.. Απο ότι μου είπαν είναι ιογενής το πρήξιμο και λογικά υπάρχει κάποιο μικρόβιο. Αλλά επειδή έχει πάρει αντιβίωση είναι δύσκολο να το εντοπίσουν.

Ουφ, ευτυχώς το βράδυ μένει η μαμά μου μαζί της γιατί δεν θα την πάλευα καθόλου. Το νοσοκομείο να σας πω οτι είναι σαν ιδιωτικό, δεν το περίμενα με τίποτα..!

Υ.Γ.: Ο σύζυγος τελικά Αγ. Θεοδώρους θα ξεφορτώσουν! Γιούπιιιιιιιιιι!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καλή σας μέρα!! καινούργια εδω μόλις σήμερα! Εψαχνα κάποιον τρόπο να βρω κι εγω απαντήσεις στις απορίες μου! Δυστυχως εγω εχω απλη γνωριμια με ναυτικο,δουλευει σε γκαζαδικο και τα ταξιδια που κανει ειναι συνηθως 2-3 μηνες στην Κρητη σα πιο μακρινο και απο εκει και περα τα καθημερινα του.Απλα σε εμας υπαρχει και η χιλιομετρικη αποσταση βλεπετε.2 χρονια τωρα μιλαμε,προσπαθω να τον καταλαβω αλλα τωρα τελευταια που ελειπε σε ταξιδι ητανε μεσα στα νευρα..του ελειπε το σπιτι,οι φιλοι,το φαγητο του τα παντα..μιλησαμε και για κατι παραπανω απο επικοινωνια με τηλεφωνα και ιντερνετ και μου ειπε πως ειναι δυσκολο να αντεξει γυναικα διπλα του και δε θελει να ξεκινησει κατι που θα τον πονεσει φευγοντας!! πεπισμενος εκει!!

κι εγω,καθε μερα να αγναντευω την θαλασσα και να τον σκεφτομαι,να ακουω για την θαλασσα και να τον ονειρευομε και να περιμενω και περιμενω και να μην το βλεπει...ετσι ειναι στην αρχη?! και ειναι μικρος 30μονο.κι εγω 26. μου λεει να ανοιξω τα φτερα μου και να κανω σχεση,να μην τον περιμενω,η δουλεια του ειναι ''τρελη'',και δε θα αντεξω! και δε θελει να χαλασω την ζωη μου γι αυτον.. πειτε μου κι εσεις που τα εχετε ζησει!

σας τρελενω με το πρωτο ποστ,αλλα θελω βοηθεια! ειλικρινα!

καλη μας μερα!!

Γεια σου Μαιρούλα! Λοιπόν, δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το ναυτικό που δεν μπορεί αυτός ο ίδιος να αντέξει τη ζωή του... Αν ο ίδιος δε μπορέσει να συμβιβαστεί με τη ζωή που έχει επιλέξει να κάνει, δύσκολα θα τον ανεχτούν οι άλλοι γύρω του γιατί όπως λες θα είναι μέσα στον εκνευρισμό και θα σου μαυρίζει την ψυχή... Όλοι κάποια στιγμή λυγίζουν αλλά στα ζευγάρια των ναυτικών ο ένας δίνει κουράγιο στον άλλον, όταν ο ένας πάει να λυγίσει ο άλλος κοιτάζει να τον υποστηρίξει και το αντίστροφο... Δε μου αρέσει που σου λεει να ανοιξεις τα φτερά σου και να φύγεις, δηλαδή δεν κατάλαβα, δεν τον νοιάζει;;; :?:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τελικά δεν γλυτώσαμε την εισαγωγή στο Παίδων.. Ο αδένας της μικρής ξαναπρήστικε την Δευτέρα και πήρα κατευθείαν τον παιδίατρο και μου λέει πήγαινέ την στο παίδων για εξατάσεις.. Ε, εκεί μου λένε κατευθείαν εισαγωγή.

Έχει πολύ υψηλό πυρετό και ο αδένας ακόμα πρησμένος.. Απο ότι μου είπαν είναι ιογενής το πρήξιμο και λογικά υπάρχει κάποιο μικρόβιο. Αλλά επειδή έχει πάρει αντιβίωση είναι δύσκολο να το εντοπίσουν.

Ουφ, ευτυχώς το βράδυ μένει η μαμά μου μαζί της γιατί δεν θα την πάλευα καθόλου. Το νοσοκομείο να σας πω οτι είναι σαν ιδιωτικό, δεν το περίμενα με τίποτα..!

Περαστικά εύχομαι και γρήγορα... Πού την πήγες στο Πεντέλης; Είναι πολύ καλά εκεί πάντως...

Ε, είδες, πάλι καλά που ήρθε η μαμά σου... Και σκέψου τώρα να έλειπες, θα είχες τρελαθεί... Είναι πολύ δύσκολο τελικά όταν κάνεις παιδιά να φεύγεις ρε γμτ!

Καλησπέρα κορίτσια!!

τι να πω? περαστικά κ εύχομαι να βγείτε γρήγορα.

γμτ την αντιβίωση!:mad:

υγ: συμφωνώ με πασκουάλε. αν έλειπες.....!

αλλοηα μαρυ!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Να μαι και'γω και καλησπερα σε ολες τις κοπελες!Χαιρομαι πολυ που γινομαι μελος αυτης της παρεας,θα μπορω επιτελους να συνομιλω με γυναικες που ζουμε πανω-κατω ιδιες καταστασεις.Ειμαι 26χρονων γυναικα ναυτικου κι εγω,υπ/αρχου σε ποντοπορα πλοια,εχουμε δυο μικρα κοιριτσακια 4,5 και 3.Ο αντρας μου φευγει σε 10μερες και φοβαμαι οτι για τις μικρες θα ναι πιο δυσκολο απο καθε αλλη φορα.Δεν ξερω αν σας συμβαινει εσας,που πολυ πιθανο το κοβω,δεν ξεκολανε απο πανω του....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...