Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Επειδή είμαι κι εγώ δημόσιος υπάλληλος, πριν από 7 χρόνια που γέννησα, τον ένα μήνα έπαιρνα άδεια από το γιατρό μου, πανεπιστημιακο του Δημοσίου νοσοκομείου και τον άλλο μήνα έκανα εισαγωγή... Αυτά μέχρι να μπω στον 8ο αν θυμάμαι καλά, 2 μήνες πριν την ΠΙΤ. Το μήνα που δεν έκανα εισαγωγή, έπρεπε η άδεια να έχει υπογραφή από το διευθυντή του νοσοκομείου. Ίσως γίνεται και χωρίς εισαγωγή απλά εμένα κάτι τύχαινε και έμπαινα και για έλεγχο προληπτικό. 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχ @Eternity και εγώ στα ίδια είμαι τρίτη έκανα εμβρυομεταφορα και την Πέμπτη έχω χωριακη ,δεν περνάν οι μερεςςςς

Στην αρχή δεν περνανε οι μέρες.... τώρα να σου πω επειδή θέλω να ζω με την ελπίδα δε θέλω να φτάσει η μέρα της χοριακης... το μόνο θετικό αν δεν είμαι, είναι που θα κόψω όλα αυτά τα φάρμακα που είμαι σαν πρεζάκι....Καλή μας επιτυχία! 

• Καλή τύχη! 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

νομίζω (:oops:) βαλενθια στη ράδα.

μαιλ έχει αλλά τι να το κάνω?

τα παιδιά θέλω να τον δουν αύριο!

από το κινητό του μπήκε!

κ δώστου κλείσιμο κ ξανά κλήση....

μεερντ!

η ματ πως είναι?

υγ: τον τσιπιρίκο στον δημόσιο τον πήγες εκεί? είναι οκ σαν σταθμός τελικά? τι έχεις ακούσει?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομίζω (:oops:) βαλενθια στη ράδα.

μαιλ έχει αλλά τι να το κάνω?

τα παιδιά θέλω να τον δουν αύριο!

από το κινητό του μπήκε!

κ δώστου κλείσιμο κ ξανά κλήση....

μεερντ!

η ματ πως είναι?

υγ: τον τσιπιρίκο στον δημόσιο τον πήγες εκεί? είναι οκ σαν σταθμός τελικά? τι έχεις ακούσει?

Η ματ. Είναι καλύτερα, πήγαμε εχθές παιδιατρο και μου είπε ότι έχει βελτιωθεί πολυ, απλα συνεχίζει την αντιβιωση μέχρι να τελειώσουν και τα 2 μπουκαλακια!

Το μικρο τον εστειλα και αυτόν στην πορτοκαλιτσα αλλα τον πάω 3 φορές την εβδομάδα, γιατι τις άλλες 2 τον πάω κολυμβητήριο!

Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον παιδικο σταθμο εδω, αλλα επρεπε να έχει κόψει την Πανα και οι εγραφες γίνονται συγκεκριμένο διάστημα περίπου τέλος Μαΐου!

Πάντως για του χρόνου θα τον γράψω σίγουρα και αν τον πάρουν τον πήραν, γιατι προηγούνται οι γονείς που εργάζονται! Όμως επειδη θα γίνουμε 3τεκνοι ίσως έχουμε προτεραιότητα!

Είναι σε πολυ καλο σημείο μέσα στα πεύκα και είναι παρα πολυ όμορφος! Λες να γίνουμε γειτονακια;;;;;;

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καλημέρα κοπέλες!

Η ματ. Είναι καλύτερα, πήγαμε εχθές παιδιατρο και μου είπε ότι έχει βελτιωθεί πολυ, απλα συνεχίζει την αντιβιωση μέχρι να τελειώσουν και τα 2 μπουκαλακια!

Το μικρο τον εστειλα και αυτόν στην πορτοκαλιτσα αλλα τον πάω 3 φορές την εβδομάδα, γιατι τις άλλες 2 τον πάω κολυμβητήριο!

Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον παιδικο σταθμο εδω, αλλα επρεπε να έχει κόψει την Πανα και οι εγραφες γίνονται συγκεκριμένο διάστημα περίπου τέλος Μαΐου!

Πάντως για του χρόνου θα τον γράψω σίγουρα και αν τον πάρουν τον πήραν, γιατι προηγούνται οι γονείς που εργάζονται! Όμως επειδη θα γίνουμε 3τεκνοι ίσως έχουμε προτεραιότητα!

Είναι σε πολυ καλο σημείο μέσα στα πεύκα και είναι παρα πολυ όμορφος! Λες να γίνουμε γειτονακια;;;;;;

πολύ πιθανό. ο ν. ψήνεται τρελά.

κάτσε να δούμε τι ενοίκια προβλέπεται να βρούμε μπροστά μας

κ ποιά θα έιναι η λύση που θα βρεθέι όσον αφορά το άτομο που πρέπει να είναι μαζί μας κάθε μέρα.

εκτός κ αν καλή μου φιλενάδα τα αφήνω σε σένα τα τσιπιρίκια :tongue:

(αν ο μη γένοιτο αρρωσταίνει κάποιο.)

εσύ τι κάνεις τώρα να τύχει κάτι έκτακτο?

αργότερα μανδάμ???

υγ: πάει κ της κουμπάρας μου στον ένα κ μοναδικό δημόσιο, στο έχω πεί?

ε! είναι πολύ νευρικό παιδάκι.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα!!!

Σήμερα το αγοράκι μου έγινε 2!!!!!!!!

Του εκανα γενέθλια στον παιδικο!!! Δεν είχα κουράγιο για το σπίτι.. Έχω και έναν πονολαιμο άλλο πράμα, δεν μπορω να καταπιω τπτ!! Εντω μεταξύ ακριβωσ πριν 1 χρόνο που πήγαμε Λονδίνο ήμουν με λαριγγυτιδα..

Και εγω τζινι που γράφω απο κινητο πολλές φορές τα ίδια μου κάνει η αυτόματη διόρθωση!!!

Έχω αυχενικη την Δευτέρα και λογικα θα μάθουμε! :) κατα τα αλλα την παρασκευη που μας πέρασε είδα λίγα "καφε" αλλα τώρα οκ!!!

Να τα εκατοστήσει το αγοράκι σου Πάρος!

Κι εγώ μια βδομάδα ήμουν με φρικτό πονόλαιμο και μυτούλα να τρέχει, μέχρι που την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησα ομοιοπαθητική.... Μια χαρά είμαι τώρα, μου έφυγαν όλα.:wink:

-350 Φέτος είμαι πολυ προσεκτική το αναβω πολυ λίγο μια ώρα το πρωι και μια το βράδυ, αλλα έχω το τζάκι να καίει σε καθημερινή βάση!

Πλάκα κάνεις!!!!!!!! Άμα το ανάψω εγώ 2 ώρες τη μέρα, οι κρεβατοκάμαρες (άντε πες στο σαλόνι έχω τζάκι) θα γίνουν παγωτό!!! Αρχαίους θα μας βρουν!!!:lol:

Διαφημίσεις

Φίλες μουυυυυυυ έχω ευχάριστα νέααααααα!!!!!!

Ο αντρούλης μου πήραν ταξίδι για φόρτωση στην Δανία και εκφόρτωση?????????????????????????

ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρώτη φορά συμβαίνει στον Τεό!!!!!!!!!!!!! Καλά η χαρά μας δεν περιγράφεται!!!!!!!!!!!!!

Αλήθεια! Άντε με το καλό να συναντηθείτε!!! Πού θα έρθει το καράβι, σε ποιο μέρος ξέρουν;;;

Ο δικός μου έχει να δει Πειραιά από το 1997 (με γκαζάδικα εννοώ)! Είχαμε πάει με λάνζα σχεδόν Αίγινα και είχε και φοβερό κύμα στην επιστροφή... Αλλά το ευχαριστήθηκα!!! Του είχα πάει και ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ γεμάτη στόρια!!! Χαχαχα! Όλο το πλήρωμα έτρωγε!!!:lol: Η τροφοδοσία ήταν άθλια στην εταιρία που δούλευε παλιά. Καμία σχέση με αυτή που είναι τώρα!!!

καλημέρα κοπέλες!

πολύ πιθανό. ο ν. ψήνεται τρελά.

κάτσε να δούμε τι ενοίκια προβλέπεται να βρούμε μπροστά μας

κ ποιά θα έιναι η λύση που θα βρεθέι όσον αφορά το άτομο που πρέπει να είναι μαζί μας κάθε μέρα.

εκτός κ αν καλή μου φιλενάδα τα αφήνω σε σένα τα τσιπιρίκια :tongue:

(αν ο μη γένοιτο αρρωσταίνει κάποιο.)

εσύ τι κάνεις τώρα να τύχει κάτι έκτακτο?

αργότερα μανδάμ???

υγ: πάει κ της κουμπάρας μου στον ένα κ μοναδικό δημόσιο, στο έχω πεί?

ε! είναι πολύ νευρικό παιδάκι.

Άντε μακάρι λοιπόν!!! Εμένα πάντως εδώ μου αρέσει πάρα πολύ, άλλος αέρας ρε παιδί μου! Βέβαια έχω μεγαλώσει εδώ οπότε....

Καλέ ναι!!! Να τα κρατήσω, άλλωστε τι 3 τι 4!!!! Εκεί θα κολλήσουμε??? χαχαχαχαχχαχαχα!

Προς το παρόν με τα 2 δεν έχω θέμα θα δω απο Σεπτέμβριο που θα μείνω μόνη και με τα τρία!!! Αλλά δεν νομίζω να έχω θέμα γιατί τα 2 θα πηγαίνουν παιδικό, θα δείξει όμως!!!

Εγώ είμαι Σαλαμίνα σήμερα...

Τζίνι θα βρεις εύκολα σπίτι, εγώ έχω θέμα με τα σκυλιά μου και δεν μπορώ να πάω σε ό,τι μου αρέσει και με βολεύει στην τιμή... Και τα ενοίκια έχουν πέσει κάπως αλλά αυτό δε φαίνεται πάντα στις αγγελιες, οι μεσίτες με έχουν συμβουλέψει να κάνω παζάρια... Πάντως φοβερές προσφορές έχει η παραλία, Βούλα, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη κλπ! Η Πεντέλη κρατάει ακόμα αρκετά τις τιμές της!

Καλημέρες σε όλες! Δεν είπα εεεε:rolleyes:;;;:tongue:

Αρχίσανε και τα καλέσματα! Την άλλη βδομάδα η κόρη μου έχει πάρτυ στο Ν. Ηράκλειο...:tongue: Ο συμμαθητής ο Μιχάλης λέει και με προειδοποιησε μην τυχόν και δεν την πάω..:tongue::tongue::tongue: Χαχα, πολύ γέλιο έχουμε!

Διαφημίσεις

Τζίνι σου απάντησα!!!

pashalitsa καλημέρααααα!!!!! Και εμένα η μικρή έχει πάρτυ σήμεραα! Τουλάχιστον θα ξεδώσουν εκεί!!!! Πασχαλίτσα έφυγε ο σύζυγος απο τα επικίνδυνα σημεία?

Καλέ μάθατε τον καινούργιο τρόπο φορολόγησης????

Θυμάστε την έκτακτη εισφορά που δώσαμε για το 2010???? Φέτος λοιπόν θα δώσουμε για το 2011 και απο του χρόνου θα τον κρατάνε απο το μισθό των ναυτικών και όχι 6% που δώσαμε φέτος αλλά 10,5!!!!!!!!! Κάθε μήνα απο τον μισθό!!!!

Αλήθεια! Άντε με το καλό να συναντηθείτε!!! Πού θα έρθει το καράβι, σε ποιο μέρος ξέρουν;;;

Ο δικός μου έχει να δει Πειραιά από το 1997 (με γκαζάδικα εννοώ)! Είχαμε πάει με λάνζα σχεδόν Αίγινα και είχε και φοβερό κύμα στην επιστροφή... Αλλά το ευχαριστήθηκα!!! Του είχα πάει και ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ γεμάτη στόρια!!! Χαχαχα! Όλο το πλήρωμα έτρωγε!!!:lol: Η τροφοδοσία ήταν άθλια στην εταιρία που δούλευε παλιά. Καμία σχέση με αυτή που είναι τώρα!!!

Απο οτι μου είπε μάλλον Πειραιά θα έρθουν και σε ντόκο κιόλας ούτε καν λάνζα!!!!!!

Απο ότι μου είπε ο Θ. ήθελαν να το φέρουν απο την εταιρία οπωσδήποτε Ελλάδα γιατί μέχρι το καλοκαίρι θα πάει επισκευή και απο ότι έμαθε θα μείνει Μεσόγειο γιατί επισκευή κάπου εδώ κοντά θα πάει, μπορεί και Ελλάδα!!!!!! Αλλά δεν θέλω να κάνω όνειρα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...