Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Thank you girls! Τελικα δεν γλύτωσαμε την βολτουλα στον παιδιατρο, έχει πριστει ο άδειας κατω απο το σαγονι και έχει γίνει τούμπανο..

Κοιτα τζινι πέρσι δίναμε πολλα λεφτα, 250-350 το χειμώνα και τα είχαμε δει ολα.. Φέτος είμαι πολυ προσεκτική το αναβω πολυ λίγο μια ώρα το πρωι και μια το βράδυ, αλλα έχω το τζάκι να καίει σε καθημερινή βάση! Τον προηγούμενο μήνα μας ηρθε 100 ευρω με καθαρισμό κλπ. Αυτόν θα δείξει!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Thank you girls! Τελικα δεν γλύτωσαμε την βολτουλα στον παιδιατρο, έχει πριστει ο άδειας κατω απο το σαγονι και έχει γίνει τούμπανο..

Κοιτα τζινι πέρσι δίναμε πολλα λεφτα, 250-350 το χειμώνα και τα είχαμε δει ολα.. Φέτος είμαι πολυ προσεκτική το αναβω πολυ λίγο μια ώρα το πρωι και μια το βράδυ, αλλα έχω το τζάκι να καίει σε καθημερινή βάση! Τον προηγούμενο μήνα μας ηρθε 100 ευρω με καθαρισμό κλπ. Αυτόν θα δείξει!!!

toy μικρού ο αδένας? απο τι? τι είπε ο ντοκ? περαστικά σας.

εσκούτζαμε για κάθε μήνα λες??? για πέρυσι???????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Όχι της μικρής.. Είχε πυρετο και της έδωσα αντιπυρετικο και φυσικα αντιβιωση.. Ειιναι μικρόβιο που την χτύπησε εκει.. Αλλα και εγω τα ίδια χαλια.. Ευτυχώς Χωρίς υψηλό πυρετο..

Ναι το μήνα(το χειμώνα) το είχα μόνιμα στους 20 τώρα πανε αυτα.. Οικονομιιιιαααααααα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκιαααα! Που χαθήκατε??? Λοιπόν η μικρή ευτυχώς είναι χωρίς πυρετό αλλά ο αδένας δεν έχει ξεπρηστεί ακόμα.. Ελπίζω μέχρι αύριο να είναι οκ γιατί αλλιώς μου είπε ο doc θα πάμε για εξετάσεις..

Λοιπόν ο Θ. σας είπα οτι έχει email?? To email αυτό είναι άμεσο και έτσι όταν είμαστε και οι δυο στον υπολογιστή έρχονται άμεσα τα μειλ και είναι σαν να κάνουμε chat!!! Κοστίζει 25$ τα 5000 email!!! Νομίζω οτι είμαστε πολύ κοντά στο να μπει κανονικό internet στο βαπόρι! Πέρασαν 13 χρόνια βέβαια αλλά είμαστε σε καλό δρόμο! χαχαχαχα!

mέρας μέρες μέρες!

Καλημέρα κοριτσάκιαααα! Που χαθήκατε??? Λοιπόν η μικρή ευτυχώς είναι χωρίς πυρετό αλλά ο αδένας δεν έχει ξεπρηστεί ακόμα.. Ελπίζω μέχρι αύριο να είναι οκ γιατί αλλιώς μου είπε ο doc θα πάμε για εξετάσεις..

Λοιπόν ο Θ. σας είπα οτι έχει email?? To email αυτό είναι άμεσο και έτσι όταν είμαστε και οι δυο στον υπολογιστή έρχονται άμεσα τα μειλ και είναι σαν να κάνουμε chat!!! Κοστίζει 25$ τα 5000 email!!! Νομίζω οτι είμαστε πολύ κοντά στο να μπει κανονικό internet στο βαπόρι! Πέρασαν 13 χρόνια βέβαια αλλά είμαστε σε καλό δρόμο! χαχαχαχα!

πιστεύω ότι για πρακτικούς λόγους δεν θα το κάνουνε με νορμαλ νετ.

αύριο θα έρθει κουριερ να στείλω φωτος στο ν.

δεν μου αντιγράφει τα βίντεο όμως!

τι στο κέρατο???όλο κάποιο σφάλμα στο αρχείο βλέπουν τα win με αποτέλεσαμ κ πα΄ραλειψη που πατάω να ξαναβγάζει σφάλμα σε όλα!

πες τε καμλια ρε παιδιά, γιατί δνε θα δεί τη γιορτή στον παιδικόμ ούτε κάλαντα, ούτε βήματα, ούτε τπτ!:-(

μισό να ρωτήσω/κοπιάρω κ στις δίδυμες.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

mέρας μέρες μέρες!

πιστεύω ότι για πρακτικούς λόγους δεν θα το κάνουνε με νορμαλ νετ.

αύριο θα έρθει κουριερ να στείλω φωτος στο ν.

δεν μου αντιγράφει τα βίντεο όμως!

τι στο κέρατο???όλο κάποιο σφάλμα στο αρχείο βλέπουν τα win με αποτέλεσαμ κ πα΄ραλειψη που πατάω να ξαναβγάζει σφάλμα σε όλα!

πες τε καμλια ρε παιδιά, γιατί δνε θα δεί τη γιορτή στον παιδικόμ ούτε κάλαντα, ούτε βήματα, ούτε τπτ!:-(

μισό να ρωτήσω/κοπιάρω κ στις δίδυμες.

Τι να σου πω, δεν έχω ιδέα, έχω apple υπολογιστή οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω..

Μου είπε οτι αν μέχρι την Παρασκευή δεν έχει υποχωρήσει θα μου πει τι εξετάσεις να τις κάνω για να δούμε τι γίνεται.

stick κ σώθηκα λέμε! ποιά μήλα κ αχλάδια?

στικ κ είναι όοοοοοολα καλά!

απλά ο ν. μπέρδεψε τις ημ/νιες κ αύριο που θα τα στείλω θα έχουν ήδη φύγει από το γραφείο οι αρχηκάπτεν κλπο που πάνε γαι επιθεώρηση.

δευτέρα όμως φεύγει ένας από πλήρωμα! γιές!!!!!!

πως παέι η μικρή πάρος?

δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμάς όλα τα κουλά σ/κ τυχαίνουν πάντα!!!!!

πασκουάλε πως είστε εσείς?

αι λοιπαί κορασίδαι? κομόν σαβά??

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Φίλες μουυυυυυυ έχω ευχάριστα νέααααααα!!!!!!

Ο αντρούλης μου πήραν ταξίδι για φόρτωση στην Δανία και εκφόρτωση?????????????????????????

ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρώτη φορά συμβαίνει στον Τεό!!!!!!!!!!!!! Καλά η χαρά μας δεν περιγράφεται!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...