Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσι εύχομαι σύντομα με ένα μπεμπέ!

κοίτα, προσωπικά τώρα που έχω τα παιδιά δεν μένει κ πολύς χρόνος να σκεφτώ/μελαγχολήσω για την απουσία του κάλού μου.

άσε ρε με έφτιαξε εμένα το παρεάκι εδώ.

απο εκεί που δεν είχα ιδεά για φορυμ κλπ κλποπο, να σου κ μου έκατσε κ το καφέεεεεεεε!:-D

ότι θες έχω μάθει κ από μαστορέματα σπιτιού!

πολύ χρήσιμες οδηγίες, πίστεψε με!

xaxaxxaaaa....καλό! Το μπεμπέ πιστεύω σύντομα, αν κρίνω απ'αυτά που μου λέει ο καλός μου.. Θα έρθει λέει θα με πάει αλυσοδεμένη στην εκκλησία για τον γάμο κ συγχρόνως θα με αφήσει κ έγκυο...

Ούτε εγώ είχα ξανά ασχοληθεί με φόρουμ κτλ αλλά τα καταφέρνω πιστεύω..

Ε, ρε Θεέ μου τί τραβάω... Μόλις το έκλεισα με τον άντρα μου... Το μεσημέρι τους πλησίασε σκάφος με ταχύτητα 21 μίλια, πέρασε κάθετα στην πορεία τους και σταμάτησε σε απόσταση 2 μιλίων και περίμενε... Από πίσω έρχονταν και άλλα δυο πλοία. Αμέσως ο καπετάνιος κάλεσε το πολεμικό στον ασύρματο αλλά δεν απαντούσε. Έστειλε μέιλ ότι υπάρχει ύποπτο σκάφος και λίγα λεπτά αργότερα πέταξε από πάνω και πολύ χαμηλά πολεμικό αεροπλάνο. Λίγη ώρα μετά ήρθε και πολεμικό πλοίο και το σκάφος εξαφανίστηκε...

Τα έχω δει όλα μιλάμε!!! Τί αγωνία είναι αυτή... Και το μεσημέρι τους ειδοποίησε η εταιρία με μέιλ ότι λίγο έξω από τη λεγόμενη επικίνδυνη ζώνη την έπεσαν σε ένα εμπορικό αλλά αυτό με διάφορους τρόπους (ελιγμούς, νερά κλπ) κατάφερε να μην τους αφήσει να ανέβουν...

Ε, ρε Θεέ μου τί τραβάω... Μόλις το έκλεισα με τον άντρα μου... Το μεσημέρι τους πλησίασε σκάφος με ταχύτητα 21 μίλια, πέρασε κάθετα στην πορεία τους και σταμάτησε σε απόσταση 2 μιλίων και περίμενε... Από πίσω έρχονταν και άλλα δυο πλοία. Αμέσως ο καπετάνιος κάλεσε το πολεμικό στον ασύρματο αλλά δεν απαντούσε. Έστειλε μέιλ ότι υπάρχει ύποπτο σκάφος και λίγα λεπτά αργότερα πέταξε από πάνω και πολύ χαμηλά πολεμικό αεροπλάνο. Λίγη ώρα μετά ήρθε και πολεμικό πλοίο και το σκάφος εξαφανίστηκε...

Τα έχω δει όλα μιλάμε!!! Τί αγωνία είναι αυτή... Και το μεσημέρι τους ειδοποίησε η εταιρία με μέιλ ότι λίγο έξω από τη λεγόμενη επικίνδυνη ζώνη την έπεσαν σε ένα εμπορικό αλλά αυτό με διάφορους τρόπους (ελιγμούς, νερά κλπ) κατάφερε να μην τους αφήσει να ανέβουν...

πάνε κ αργά τα γκαζάδικα γμτ! (για φαντάσου τα αεράδικα!!!)

σας έχω πεί που όταν είχα πάει τόοοοοτε με τον ν. κ περνάγαμε την περιοχή. μας πλησίασε μικρό σκαφάκι που το ραντάρ δεν το έπιασε, αλλά το έπιασε το μάτι του ναύτη στην πρύμη??? (πως στο κέρας λένε τον πισινό του πλοίου? μια ζωή τα μπερδεύω!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Κάτσε ρε παιδί μου, έχουμε και ματαξανανανουρίσματα, απλώματα, μαζέματα κλπ κλπ!

Από ότι μου έλεγε ο αδελφός μου που έκανε με τη φρεγάτα περιπολία για μήνες εκεί κάτω, δεν πιάνουν τα ραντάρ τα ξύλινα πλοιάρια με τα οποία προσεγγίζουν τα πλοία... Αλλά τώρα λέει έχουν εκσυγχρονιστεί και την πέφτουν με ταχύπλοα...

Κάτσε ρε παιδί μου, έχουμε και ματαξανανανουρίσματα, απλώματα, μαζέματα κλπ κλπ!

Από ότι μου έλεγε ο αδελφός μου που έκανε με τη φρεγάτα περιπολία για μήνες εκεί κάτω, δεν πιάνουν τα ραντάρ τα ξύλινα πλοιάρια με τα οποία προσεγγίζουν τα πλοία... Αλλά τώρα λέει έχουν εκσυγχρονιστεί και την πέφτουν με ταχύπλοα...

Μικρό βάρκακή με μηχανή ήταν εκείνο.

βγήκα για τσιγάρο κ ψόφιασα στο κρύο.

έκανα κ πρέσπα τα σεντόνια.

Αν δεν έρθει κ αύριο η καθστρια θα με ακούσει όλη η αττικη κ η σαλαμίνα.έχει να έρθει πριν την πρωτοχρονιά.

Εφυγα.

καληνύχτα .

τι γράφω η γυναίκα από το κινητό!

νόημα όχι αστεία.

δεν βγάζει πρεςσα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ρε συ πως αντέχεις να κάνεις έξω τσιγάρο με τέτοιο κρύο;;;;;;; Σε σκέφτομαι και κρυώνω μιλάμε....

Χαχα, αν δεν εξηγούσες ότι το πρέσπα ήταν πρέσσα θα έψαχνα ακόμα να καταλάβω τί εννοείς...

Ρε συ πως αντέχεις να κάνεις έξω τσιγάρο με τέτοιο κρύο;;;;;;; Σε σκέφτομαι και κρυώνω μιλάμε....

Χαχα, αν δεν εξηγούσες ότι το πρέσπα ήταν πρέσσα θα έψαχνα ακόμα να καταλάβω τί εννοείς...

τί να κάμω αγαπητή μου που πρέπει να ξεχαρμανιάζω κ εγώ η γυνή!

ήρθε σήμερα η τάνια κ το σπίτι είναι οκ.

αύριο δοκιμάζω μια κοπέλα. (από τζάντε η σκούφια της)

για να δούμε τι θα δούμε, τι θα δούμε?!

υγ: κ που να δεις όταν ήθελα να γράψω πισι, δηλ pc στα ελληνικά, έβγαζε πιπι το τ9! κ δώστου διόρθωμα!!!

παρούδιον κομόν σαβά?

το μπεμπέ οκ?

αγόρι ή κορίτσι??

xmX3p2.png

XKuXp2.png

κακούργες όλες! τώρα πλακώσατε!

θα με κάνεις να βγω για καφέ (από το πρωί κλασικά) κ για τσιγάρο πασκαλίτσα!

άντε να τραβήξω καλώδια.....!

υγ: τραβατε με κ ας κλαίω που λεεί.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εσύ καλά τη δοκιμάζεις τη γυναίκα, εμένα τα νεύρα μου έχουν σαλτάρει... Θες η ένταση με τον άντρα μου, θες που δεν αντέχω να κάνω τη λατζέρισσα όλη μέρα τα έχω πάρει άσχημα... Αυτή η κουζίνα, Λερναία Ύδρα είναι! Ένα κεφάλι κόβεις, 10 βγαίνουν!!!

Καλησπέρα!!!

Σήμερα το αγοράκι μου έγινε 2!!!!!!!!

Του εκανα γενέθλια στον παιδικο!!! Δεν είχα κουράγιο για το σπίτι.. Έχω και έναν πονολαιμο άλλο πράμα, δεν μπορω να καταπιω τπτ!! Εντω μεταξύ ακριβωσ πριν 1 χρόνο που πήγαμε Λονδίνο ήμουν με λαριγγυτιδα..

Και εγω τζινι που γράφω απο κινητο πολλές φορές τα ίδια μου κάνει η αυτόματη διόρθωση!!!

Έχω αυχενικη την Δευτέρα και λογικα θα μάθουμε! :) κατα τα αλλα την παρασκευη που μας πέρασε είδα λίγα "καφε" αλλα τώρα οκ!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλησπέρα!!!

Σήμερα το αγοράκι μου έγινε 2!!!!!!!!

Του εκανα γενέθλια στον παιδικο!!! Δεν είχα κουράγιο για το σπίτι.. Έχω και έναν πονολαιμο άλλο πράμα, δεν μπορω να καταπιω τπτ!! Εντω μεταξύ ακριβωσ πριν 1 χρόνο που πήγαμε Λονδίνο ήμουν με λαριγγυτιδα..

Και εγω τζινι που γράφω απο κινητο πολλές φορές τα ίδια μου κάνει η αυτόματη διόρθωση!!!

Έχω αυχενικη την Δευτέρα και λογικα θα μάθουμε! :) κατα τα αλλα την παρασκευη που μας πέρασε είδα λίγα "καφε" αλλα τώρα οκ!!!

ωωωωωωω!

χρόνια πολλά να τον χαιρόμαστε τον μπομπιρέλο.

κατόχρονος να 'ναι ο αγόραρος!

μα βάλε κ εσύ τον κώλεό σου κάτω μανδάμ!

όλο τρέχεις. άσε που συγχύζεσαι με βλακείες.

έχει επέτειο κ ο λαιμός?:lol:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...