Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλα ο καθένας ότι θέλει Λέει! Εγω το μεσημέρι που διάβαζα newsit.gr έγραφε για 40.. Το mega τα είπε αλλιώς.. Τι να πω.. Ο άντρας μου πάντως λόγω Κυριακής δεν ήξερε τίποτα! Α! Δεν σας είπα έχουν email και δορυφορικό κινητο για μηνυματακια!!!!!!

Pashalitsa μην αγχωνεσαι ολα Καλα θα είναι! Κυριακή σήμερα θα ξεκουράζοταν ο άνθρωπος γιαυτο δεν σε πηρε!

Χαχαχαχα τζινιιιι πρέπει να αλλάξω άντρα για να με ξεφορτωθητε!!!! Πράγμα αδύνατο οπότε θα με φάτε στη μαπα!!! Χαχαχαχαχα!!! Είπαμε ολα τα αλλα τα αλλαζουμε άντρα όμως όχι!!!

δεν σε πρόλαβα καμάρι μου.

για πέστε ρε κορίτσια, πόσο πήγαν τα ενοίκια εις τας εξοχάς?

φουριόζο τον βλεπω τον ν. κ όταν έρθει, βλέπω να σας ζαλίζει.

ειδικα΄εσένα ναταλια που είσαι κ στην περιοχή που μας ενδιαφέρει.

τελικά ένας δημ. παιδικός είναι εκει? έχεις ακούσει καμία γνώμη/άποψη?

που τον πήγες τον μικρό? δεν θυμάμαι:oops:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα καλέ ήρθα εγώ!!!

Με πήρε ο άντρας μου... Πεσμένος μου ακούγεται, πρέπει να τα έχει κάνει λιγάκι πάνω του... Μου είπε ότι το απόγευμα τους συνόδευε ένα πολεμικό πλοίο αλλά τώρα έφυγε λέει το μαλ^%$νο!:lol::lol::lol:

δεν σε πρόλαβα καμάρι μου.

για πέστε ρε κορίτσια, πόσο πήγαν τα ενοίκια εις τας εξοχάς?

φουριόζο τον βλεπω τον ν. κ όταν έρθει, βλέπω να σας ζαλίζει.

ειδικα΄εσένα ναταλια που είσαι κ στην περιοχή που μας ενδιαφέρει.

τελικά ένας δημ. παιδικός είναι εκει? έχεις ακούσει καμία γνώμη/άποψη?

που τον πήγες τον μικρό? δεν θυμάμαι:oops:

Τζίνι θα σε στενοχωρήσω αλλά τα ενοίκια ειδικά στην Πεντέλη δεν έχουν πέσει και πολύ... Πιο πολύ έχουν πέσει σε Κηφισιά:!:, Γλυφάδα:!:, Βούλα:!:, Βάρκιζα:!:, παρά στην Πεντέλη... Τουλάχιστον στις τιμές που αναγράφουν οι αγγελιες... Όμως αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι τώρα δέχονται ίσως να συζητήσουν και για παρακάτω... Το

Σεπτέμβρη είχα πάρει σε μια αγγελία, έλεγε μονοκατοικία στην Παλιά Πεντέλη, στην Καλλιθέα... Η κόρη του ιδιοκτήτη μου είπε (με λίγο ύφος) ότι κάτω από 1,000 ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ να το νοικιάσουν. Το σπίτι (που τελικά δεν ήταν ανεξάρτητη μονοκατοικία και είχε και έναν πυλώνα γύρω στα 150μ μακριά) είναι ακόμα ξενοίκιαστο και φυσικά έχουν πέσει και μεσιτικά, πήρα από περιέργεια και μου είπε ότι συζητάει σίγουρα τα 900. Οπότε παίρνει πολλά παζάρια πλέον, κάτι στο οποίο εγώ είμαι εντελώς ακατάλληλη. Τώρα υπάρχει μονοκατοικία στην Παλλήνη 200τμ με 1200 αλλά εγώ ντρέπομαι να πάρω και να πω ότι διαθέτω έως 850με 900 μάξιμουμ....:-(

βόρεια κίνα προς ρωσία?

ε ρε κρύο που θα φάει ο άνθρωπος!

(θα σε πάρει καλέ ο χριστιαννός τηλ! μπορεί να νίβεται τώρα!)

Να σαι καλά ρε Τζίνι, με εκανες και γέλασα με την ψυχή μου με το "μπορεί να νίβεται τώρα!" και πίστεψέ με το είχα πολλή ανάγκη...

Διαφημίσεις

Μηχανικός είναι; Που βρίσκετα τώρα πασχαλίτσα;

Ναι, μηχανικός είναι και βρίσκεται κοντά στη Σομαλία τώρα, σε πολύ δύσκολη ζώνη... Τα έχει παίξει από το άγχος...

Κατάλαβα.. Το πολύ σε 1 μήνα θα ξαναπάει κι ο δικός μου σε αυτά τα μέρη κ είναι άστα να πάνε. Τι καράβι είναι;

Γκαζάδικο... Ο δικός μου ταξιδεύει συνήθως (ή μάλλον να πω πάντα;) Αμερική, Ευρώπη, άντε και Αφρική και τώρα έχει φρικάρει που πάει από εκεί... Ο δικός σου σε τί καράβι είναι;

Λογικό κ μένα ήταν η πρώτη του φορά από εκεί κ στην αρχή δεν υπολόγισα τόσο το άγχος του. Σε κοντέινερ είναι. Τον άλλο μήνα επιτέλους τον περιμένω από Σουέζ πασχαλίτσα μου. Πραγματικά διάβαζα πριν κ τα μηνύματα της nanahal κ είστε ωραίο παρεάκι, είχα χάσει το κουράγιο μου αλλά μαζί σας εδώ πήρα λίγη δύναμη ειλικρινά!

pD6up3.png

Διαφημίσεις

Λογικό κ μένα ήταν η πρώτη του φορά από εκεί κ στην αρχή δεν υπολόγισα τόσο το άγχος του. Σε κοντέινερ είναι. Τον άλλο μήνα επιτέλους τον περιμένω από Σουέζ πασχαλίτσα μου. Πραγματικά διάβαζα πριν κ τα μηνύματα της nanahal κ είστε ωραίο παρεάκι, είχα χάσει το κουράγιο μου αλλά μαζί σας εδώ πήρα λίγη δύναμη ειλικρινά!

Έλα και τον έφαγες το γάιδαρο, η ουρά έμεινε! Ένας μήνας ίσον τίποτα, μέχρι να ετοιμαστείς κλπ τσουπ και έφτασε...:-D

Ευτυχώς δουλεύω...είναι πολύ σημαντικό αυτό κ βοηθάει..

Αλλά την υπόλοιπη μέρα κ νύχτα? Δεν είναι ο άντρας μου εδώ να τον δω, να μου μιλήσει να φάμε μαζί... Πέρυσι τέτοιο καιρό ήμουν κ εγώ έγκυος αλλά απέβαλα.. Πιστεύω πως εσείς που έχετε τα μωράκια σας, περνάει λίγο πιο ανώδυνα ο καιρός.. Έτσι είναι ή κάνω λάθος?

Όσο για την βόλτα, βγαίνω που κ που, δε τα έχω βάψει τελείως μαύρα..πχ το Σ/Κ θα κατέβω Αθήνα σε μια φίλη για ψώνια κ να βγούμε..Απλά τις περισσότερες φορές δεν έχω διάθεση κ προτιμώ να κάθομαι σπίτι μόνη μου..

Άσε που έχω ελαχιστοποιήσει το φιλικό μου περιβάλλον..

Anyway, παρέα με σας θα το περάσω κ εγώ..

Κοίτα να δεις, καλύτερα είναι με το παιδί αλλά σε πιάνει και μια τρέλα από το μέσα μέσα! Τώρα που ξεπετάχτηκε όμως η σουσουράδα μου, την παίρνω και πάμε και σε ταβέρνα να φάμε οι δυο μας άμα λάχει!!!:lol: Κιουρία η δικιά σου, αρκεί να της πάρεις χωριάτικη σαλάτα! Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα!!!:lol:

Έλα και τον έφαγες το γάιδαρο, η ουρά έμεινε! Ένας μήνας ίσον τίποτα, μέχρι να ετοιμαστείς κλπ τσουπ και έφτασε...:-D

Ναι έτσι είναι πασχαλίτσα μου! Μια χαρά.. Εσένα για πότε είναι να έρθει;

pD6up3.png

Άστα να πάνε.... Το Μάιο και βλέπουμε... Το θέμα είναι να μπορέσω να πάω εγώ... Αλλά τώρα άντε να βρεις λιμάνι και άντε να αποκλειστω πουθενά για κάνα δίμηνο... Θα με αποκληρώσει η κόρη μου... Θα έρθει με ταχύπλοο να με βρει ή θα μπει στη φρεγάτα του πολεμικού που δουλεύει ο θέιος της (αδελφός μου) και θα έρθει να με πάρει...

Άστα να πάνε.... Το Μάιο και βλέπουμε... Το θέμα είναι να μπορέσω να πάω εγώ... Αλλά τώρα άντε να βρεις λιμάνι και άντε να αποκλειστω πουθενά για κάνα δίμηνο... Θα με αποκληρώσει η κόρη μου... Θα έρθει με ταχύπλοο να με βρει ή θα μπει στη φρεγάτα του πολεμικού που δουλεύει ο θέιος της (αδελφός μου) και θα έρθει να με πάρει...

Χαχαχα αυτό που το πας;;; Τελοσπάντων. Να σε καληνυχτίσω κ σ'ευχαριστώ για την παρέα.. Καλό βράδυ τα λέμε αύριο πάλι! :D

pD6up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...