Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες τις κοπελιές των ναυτικών!

Από σήμερα ο άντρας μου είναι σε επικίνδυνη περιοχή! Έχουν συρματοπλέξει όλο το πλοίο, έχει άγχος τρελό και αφήστε τα να πάνε... Θα κόψουν πορεία προς Ινδία για να αποφύγουν τη Σομαλία αλλά και πάλι τα πράγματα είναι επικίνδυνα...:-(

Καλώς τις καινούριες κοπελιές...:-D

Καλησπέρα κορίτσια..

Να ΄μαι κ εγώ...Νέα στον χώρο εδώ κ γενικά νέα παθούσα..Αρραβωνιαστικιά Ναυτικού κ παρολίγον κ μανούλα...

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και πιστεύω να τα λέμε από δω κ πέρα...

Περιττό να σας αναφέρω πόσο χάλια νιώθω κ ότι πολλές φορές είμαι στα πρόθυρα κατάθλιψης..

Δεν έχω κανέναν γύρω μου που να βιώνει κάτι ανάλογο κ έτσι σκέφτηκα ότι εσείς εδώ σίγουρα καταλαβαίνετε ακριβώς τι συμβαίνει...

Κοπελιά μου δουλεύεις; Η δουλειά βοηθάει σε αυτή την περίπτωση αν και είναι μόνο για τη μέρα δηλαδή...:-( Δυστυχώς η μοναξιά για τα ευαίσθητα άτομα είναι ασήκωτη μερικές φορές, ειδικά όταν δεν υπάρχει παιδί... Δεν έχεις διάθεση να βγεις έξω με φιλους/ες;

Ξέρω επίσης ότι εμάς τις γυναίκες ναυτικών μας θεωρούν έως και μαζόχες γι΄αυτό που κάνουμε... Τί να κάνουμε, απόψεις είναι αυτές...

Να είσαι σίγουρη ότι εμείς εδώ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, εξάλλου γι΄αυτό και άνοιξα αυτό το cafe!!!

Και πάλι καλώς ήρθες, κορίτσια πάω για δουλειές γιατί πνίγομαι...

Καλημέρα σε όλες τις κοπελιές των ναυτικών!

Από σήμερα ο άντρας μου είναι σε επικίνδυνη περιοχή! Έχουν συρματοπλέξει όλο το πλοίο, έχει άγχος τρελό και αφήστε τα να πάνε... Θα κόψουν πορεία προς Ινδία για να αποφύγουν τη Σομαλία αλλά και πάλι τα πράγματα είναι επικίνδυνα...:-(

Καλώς τις καινούριες κοπελιές...:-D

ωχ! υπομονή.

πάει τζαπωνία τελικά?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Είδατε τι έγινε με το ιταλικό κρουαζιερόπλοιο;;; Τουλάχιστον 40 νεκροί...

Δεν έχω δει αναλυτικό ρεπορτάζ αλλά έχω μείνει άναυδη από τα όσα έχω δει... Είναι δυνατόν να έχουν τόσα θύματα με όλα τα μέσα ασφάλειας που έχουν τα κρουαζιερόπλοια; Και το καράβι από ότι είδα δεν πήγε στον πάτο όπως το diamond στη Σαντορίνη (ήταν β μηχ. ο άντρας της πρώτης μου ξαδέλφης μέσα), έγειρε στο πλάι και μισοβυθίστηκε! Εκτός και αν τώρα που το σκέφτηκα έγειρε γρήγορα το πλοίο και αχρηστεύτηκαν (δεν προλάβαιναν να κατεβούν) οι μισές βάρκες για τον κόσμο... Θα δω ειδήσεις αργότερα...

Καλημέρα και απο μένα!!!

mpoumpou καλώς ήρθες!!!!

Ουφ λύθηκε το θέμα του αυτοκινήτου γιατί κόντεψα να φρικάρω όλη την προηγούμενη βδομάδα, ο μαντράς που πήρε το τέριος παρόλο που δεν είχε θέμα με την υπογραφή ήθελε να μου πασάρει ένα yaris του 08 με 52000 χιλ σκέτο απο εξοπλισμό 8500euro.. Ε άμα ήθελα τέτοιο αμάξι κρατούσα και το δικό μου..! Το γέλιο είναι οτι η eurobank απέρριψε την αίτηση για χρηματοδότηση 7.000ευρώ!!!!!!!! χαχαχαχα! Με τέτοια φορολογική??? Έπαθα σοκ! Και είμαστε και πελάτες(δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια)

Τελικά κορίτσια πήγα στην Audi και παρήγγειλα ένα A1 και τελείωσε η ιστορία! Μου βγήκε λίγο ακριβούτσικο αλλά για αυτό το αμάξι αξίζει!!!

Audi_A1_7.jpg

Pashalitsa πως είσαι σήμερα?? Τζίνι η μικρή??? Εμείς ευτυχώς απο αρρώστιες είμαστε καλά!Και ο μικρός παρόλο που ξεκίνησε παιδικό δεν έχουμε απρόοπτα!!! Φτου φτου φτου!!!!!

Καλορίζικο το αυτοκίνητο!!! Καλές διαδρομές και καλά ταξίδια! Τί χρώμα το πήρες;;;

Και εγώ έχω μείνει άφωνη.. Απο ότι είδα έχει πέσει στο πλάι, χωρίς να βυθιστεί... Αλλά 40 νεκροί ρε γμτ??? Πολλοί είναι.. Και το βαποράκι που το είδα σε photos σαν καινούργιο ήταν.. Το λυπήθηκα..

Ευχαριστώ πολύ pashalitsa!!! Επειδή καίγομαι ζήτησα ότι έχει σε ετοιμοπαράδοτο και το μόνο που είχε ήταν στο χρώμα που σας έβαλα, καφέ σκούρο με άσπρες τις μπάρες επάνω!Εντάξη δεν τρελαίνομαι, το προτιμούσα άσπρο αλλά δεν με χαλάει κιόλας!!!! Το μόνο που δεν θα έπαιρνα με τίποτα είναι μαύρο!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Και εγώ έχω μείνει άφωνη.. Απο ότι είδα έχει πέσει στο πλάι, χωρίς να βυθιστεί... Αλλά 40 νεκροί ρε γμτ??? Πολλοί είναι.. Και το βαποράκι που το είδα σε photos σαν καινούργιο ήταν.. Το λυπήθηκα..

Ευχαριστώ πολύ pashalitsa!!! Επειδή καίγομαι ζήτησα ότι έχει σε ετοιμοπαράδοτο και το μόνο που είχε ήταν στο χρώμα που σας έβαλα, καφέ σκούρο με άσπρες τις μπάρες επάνω!Εντάξη δεν τρελαίνομαι, το προτιμούσα άσπρο αλλά δεν με χαλάει κιόλας!!!! Το μόνο που δεν θα έπαιρνα με τίποτα είναι μαύρο!

Μια χαρά είναι το χρώμα και πολύ μοντέρνο θα το έλεγα και πρωτότυπο. Δε νομίζω ότι άσπρο θα ήταν ωραιότερο!

Δεν άκουσα στο μέγκα για 40 νεκρούς, για 5 άκουσα αλλά αγνοούνται 15 άτομα περίπου και υπάρχουν και πολλοί τραυματίες... Έφριξα με αυτά που άκουσα! Τί να πω, το πλοίο βούλιαζε και το καθίκι το καπετάνιος (τί φάτσα είχε Θεέ μου, μαφιόζου!!!) τους έλεγε για τεχνική βλάβη και να μείνουν στη θέση τους και ότι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας!!!:confused::confused::confused::eek::eek::eek: Τελικά καλά το φαντάστηκα, έγειρε το πλοίο δε μπορούσαν να κατεβάσουν βάρκες από τη μια μεριά και ταυτόχρονα καθυστέρησαν να κατεβάσουν βάρκες γενικά, γιατί ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!! Δηλαδή αυτή τη 1 ώρα που είναι κρίσιμη μετά την πρόσκρουση, αυτοί αντί να κατεβάσουν τον κόσμο, τους έλεγαν ΨΕΜΑΤΑ!!! Τί να πω!!!

Διαφημίσεις

Ο άντρας μου δε με έχει πάρει ακόμα τηλέφωνο και έχω ήδη αρχίσει και ανησυχώ...:-(:sad::-(

Ρε παιδιά τί πολικές θερμοκρασίες είναι αυτές στην Ελλάδα;;; -20 αύριο στη Φλώρινα;;; Που είμαστε στη Σηβηρία;;; Αναρωτιέμαι, να την πάω τη μικρή σχολείο ή όχι;;; Γύρω στους 0 βαθμούς θα έχει...

Κοπελιά μου δουλεύεις; Η δουλειά βοηθάει σε αυτή την περίπτωση αν και είναι μόνο για τη μέρα δηλαδή...:-( Δυστυχώς η μοναξιά για τα ευαίσθητα άτομα είναι ασήκωτη μερικές φορές, ειδικά όταν δεν υπάρχει παιδί... Δεν έχεις διάθεση να βγεις έξω με φιλους/ες;

Ξέρω επίσης ότι εμάς τις γυναίκες ναυτικών μας θεωρούν έως και μαζόχες γι΄αυτό που κάνουμε... Τί να κάνουμε, απόψεις είναι αυτές...

Να είσαι σίγουρη ότι εμείς εδώ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, εξάλλου γι΄αυτό και άνοιξα αυτό το cafe!!!

Και πάλι καλώς ήρθες, κορίτσια πάω για δουλειές γιατί πνίγομαι...

Ευτυχώς δουλεύω...είναι πολύ σημαντικό αυτό κ βοηθάει..

Αλλά την υπόλοιπη μέρα κ νύχτα? Δεν είναι ο άντρας μου εδώ να τον δω, να μου μιλήσει να φάμε μαζί... Πέρυσι τέτοιο καιρό ήμουν κ εγώ έγκυος αλλά απέβαλα.. Πιστεύω πως εσείς που έχετε τα μωράκια σας, περνάει λίγο πιο ανώδυνα ο καιρός.. Έτσι είναι ή κάνω λάθος?

Όσο για την βόλτα, βγαίνω που κ που, δε τα έχω βάψει τελείως μαύρα..πχ το Σ/Κ θα κατέβω Αθήνα σε μια φίλη για ψώνια κ να βγούμε..Απλά τις περισσότερες φορές δεν έχω διάθεση κ προτιμώ να κάθομαι σπίτι μόνη μου..

Άσε που έχω ελαχιστοποιήσει το φιλικό μου περιβάλλον..

Anyway, παρέα με σας θα το περάσω κ εγώ..

Ευτυχώς δουλεύω...είναι πολύ σημαντικό αυτό κ βοηθάει..

Αλλά την υπόλοιπη μέρα κ νύχτα? Δεν είναι ο άντρας μου εδώ να τον δω, να μου μιλήσει να φάμε μαζί... Πέρυσι τέτοιο καιρό ήμουν κ εγώ έγκυος αλλά απέβαλα.. Πιστεύω πως εσείς που έχετε τα μωράκια σας, περνάει λίγο πιο ανώδυνα ο καιρός.. Έτσι είναι ή κάνω λάθος?

Όσο για την βόλτα, βγαίνω που κ που, δε τα έχω βάψει τελείως μαύρα..πχ το Σ/Κ θα κατέβω Αθήνα σε μια φίλη για ψώνια κ να βγούμε..Απλά τις περισσότερες φορές δεν έχω διάθεση κ προτιμώ να κάθομαι σπίτι μόνη μου..

Άσε που έχω ελαχιστοποιήσει το φιλικό μου περιβάλλον..

Anyway, παρέα με σας θα το περάσω κ εγώ..

κορίτσι εύχομαι σύντομα με ένα μπεμπέ!

κοίτα, προσωπικά τώρα που έχω τα παιδιά δεν μένει κ πολύς χρόνος να σκεφτώ/μελαγχολήσω για την απουσία του κάλού μου.

άσε ρε με έφτιαξε εμένα το παρεάκι εδώ.

απο εκεί που δεν είχα ιδεά για φορυμ κλπ κλποπο, να σου κ μου έκατσε κ το καφέεεεεεεε!:-D

ότι θες έχω μάθει κ από μαστορέματα σπιτιού!

πολύ χρήσιμες οδηγίες, πίστεψε με!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τελικά πάει Κορέα και μετά Βόρεια Κϊνα...

βόρεια κίνα προς ρωσία?

ε ρε κρύο που θα φάει ο άνθρωπος!

(θα σε πάρει καλέ ο χριστιαννός τηλ! μπορεί να νίβεται τώρα!)

Είδατε τι έγινε με το ιταλικό κρουαζιερόπλοιο;;; Τουλάχιστον 40 νεκροί...

δεν άκουσα κ πολλά. μόνο αυτό που λέει η πασκουάλε για τις σωστικές λέμβους που δεν μπορούσαν να τις ρίξουν λογω κλίσης του πλοίου.

καλέ τί ζώον είμαι! καλορίζικο, καλοτάξιδο, κ με το καλό τα χιλιόμετρα.

γιατί μανδάμ όχι μαύρο???

(υγ: καλά εσύ είναι να μην τα πάρεις στο κρανίο!

σπίτια αλλάζεις κ κάνεις μετακόμιση μόνη σου.

αμάξια αλλάζεις.

εμάς μην μας αλλαξεις!:wink::lol:)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλα ο καθένας ότι θέλει Λέει! Εγω το μεσημέρι που διάβαζα newsit.gr έγραφε για 40.. Το mega τα είπε αλλιώς.. Τι να πω.. Ο άντρας μου πάντως λόγω Κυριακής δεν ήξερε τίποτα! Α! Δεν σας είπα έχουν email και δορυφορικό κινητο για μηνυματακια!!!!!!

Pashalitsa μην αγχωνεσαι ολα Καλα θα είναι! Κυριακή σήμερα θα ξεκουράζοταν ο άνθρωπος γιαυτο δεν σε πηρε!

Χαχαχαχα τζινιιιι πρέπει να αλλάξω άντρα για να με ξεφορτωθητε!!!! Πράγμα αδύνατο οπότε θα με φάτε στη μαπα!!! Χαχαχαχαχα!!! Είπαμε ολα τα αλλα τα αλλαζουμε άντρα όμως όχι!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...