Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις γυναίκες και απο μένα !!!Ονομάζομαι Φωτεινή και είμαι και γω αρραβωνιαστικιά ναυτικού!!!Μ αρέσει πολύ η παρέα σας ....και επειδή και γώ τραβάω το δικό μου κανάλι με τον άντρα μου , που λείπει και εκείνος εξάμηνα πραγματικά νιώθω ότι μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε απόλυτα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα θα σας γράχω λίγα γιατί πρέπει να ετοιμαστώ για τον ομοιοπαθητικό, σε γενικές γραμμές είμαι χάλια πολύ εξαντλημένη και τα έχω όλα (βήχα, καταρροή, φρικτό πονόλαιμο που αντανακλά στα αυτιά κλπ) εκτός από πυρετό... Σήμερα παρέδωσα τις δυνάμεις μου, δεν πήγα ούτε το παιδί στο σχολείο... Τις άλλες μέρες ζοριζόμουν και τα έκανα όλα και σήμερα κατέρρευσα...

Τζίνι σου χρωστάω κάτι απαντήσεις, δεν σε ξεχνάω απλά δεν μπορώ τώρα...

περαστικά κορίτσι!

με γυροφέρνει κ εμένα συνάχι.

η σύλια ωτίτιδα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα σε όλες τις γυναίκες και απο μένα !!!Ονομάζομαι Φωτεινή και είμαι και γω αρραβωνιαστικιά ναυτικού!!!Μ αρέσει πολύ η παρέα σας ....και επειδή και γώ τραβάω το δικό μου κανάλι με τον άντρα μου , που λείπει και εκείνος εξάμηνα πραγματικά νιώθω ότι μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε απόλυτα!!!!

Γεια σου Φωτεινή και καλώς ήρθες στην παρέα μας!:D Της κουβέρτας ή της μηχανής ο άντρας;;;:D Τώρα λείπει ή είναι εδώ;

περαστικά κορίτσι!

με γυροφέρνει κ εμένα συνάχι.

η σύλια ωτίτιδα.

Όχι πάλι ρε γμτ! ΠΑΛΙ αντιβίωση το παιδί;;; Εγώ το πήρα απόφαση και από σήμερα ξεκινώ ομοιπαθητική... Μου έγραψε για 3 μέρες ένα φάρμακο και μετά θα ξεκινήσω ένα άλλο... Για να δούμε τί θα δούμε...

Γεια σου Φωτεινή και καλώς ήρθες στην παρέα μας!:D Της κουβέρτας ή της μηχανής ο άντρας;;;:D Τώρα λείπει ή είναι εδώ;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ !!!!ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ!!!!ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΑΙΟ ΜΕ ΙΟΥΝΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!!!!!;););)

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα!!!

mpoumpou καλώς ήρθες!!!!

Ουφ λύθηκε το θέμα του αυτοκινήτου γιατί κόντεψα να φρικάρω όλη την προηγούμενη βδομάδα, ο μαντράς που πήρε το τέριος παρόλο που δεν είχε θέμα με την υπογραφή ήθελε να μου πασάρει ένα yaris του 08 με 52000 χιλ σκέτο απο εξοπλισμό 8500euro.. Ε άμα ήθελα τέτοιο αμάξι κρατούσα και το δικό μου..! Το γέλιο είναι οτι η eurobank απέρριψε την αίτηση για χρηματοδότηση 7.000ευρώ!!!!!!!! χαχαχαχα! Με τέτοια φορολογική??? Έπαθα σοκ! Και είμαστε και πελάτες(δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια)

Τελικά κορίτσια πήγα στην Audi και παρήγγειλα ένα A1 και τελείωσε η ιστορία! Μου βγήκε λίγο ακριβούτσικο αλλά για αυτό το αμάξι αξίζει!!!

Audi_A1_7.jpg

Pashalitsa πως είσαι σήμερα?? Τζίνι η μικρή??? Εμείς ευτυχώς απο αρρώστιες είμαστε καλά!Και ο μικρός παρόλο που ξεκίνησε παιδικό δεν έχουμε απρόοπτα!!! Φτου φτου φτου!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα και απο μένα!!!

mpoumpou καλώς ήρθες!!!!

Ουφ λύθηκε το θέμα του αυτοκινήτου γιατί κόντεψα να φρικάρω όλη την προηγούμενη βδομάδα, ο μαντράς που πήρε το τέριος παρόλο που δεν είχε θέμα με την υπογραφή ήθελε να μου πασάρει ένα yaris του 08 με 52000 χιλ σκέτο απο εξοπλισμό 8500euro.. Ε άμα ήθελα τέτοιο αμάξι κρατούσα και το δικό μου..! Το γέλιο είναι οτι η eurobank απέρριψε την αίτηση για χρηματοδότηση 7.000ευρώ!!!!!!!! χαχαχαχα! Με τέτοια φορολογική??? Έπαθα σοκ! Και είμαστε και πελάτες(δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια)

Τελικά κορίτσια πήγα στην Audi και παρήγγειλα ένα A1 και τελείωσε η ιστορία! Μου βγήκε λίγο ακριβούτσικο αλλά για αυτό το αμάξι αξίζει!!!

Audi_A1_7.jpg

Pashalitsa πως είσαι σήμερα?? Τζίνι η μικρή??? Εμείς ευτυχώς απο αρρώστιες είμαστε καλά!Και ο μικρός παρόλο που ξεκίνησε παιδικό δεν έχουμε απρόοπτα!!! Φτου φτου φτου!!!!!

δεν σας δώσανε??

τέτοια να μας λές που σκεφτόμασταν/σκεφτομαι να αλλάξω το γάτο.

το συνάχι μια χαρά με κρατεί.

αν κ είναι νωρίς για να βγάλεις συμπέρασμα για τον παιδικό/ιώσεις, όλο κ κάπως δεν έχει χτίσει ανοσοποιητικό απο την ματ?

καλώς ήρθατε κορίτσια.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ !!!!ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ!!!!ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΑΙΟ ΜΕ ΙΟΥΝΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!!!!!;););)

mpoumpou! και μένα το ίδιο. Εγώ τον περιμένω σε 1 μήνα!! Σε τι καράβι είναι;

Ευχαριστώ tzini! Καλώς σας (ξανα)βρήκα!

pD6up3.png

δεν σας δώσανε??

τέτοια να μας λές που σκεφτόμασταν/σκεφτομαι να αλλάξω το γάτο.

το συνάχι μια χαρά με κρατεί.

αν κ είναι νωρίς για να βγάλεις συμπέρασμα για τον παιδικό/ιώσεις, όλο κ κάπως δεν έχει χτίσει ανοσοποιητικό απο την ματ?

καλώς ήρθατε κορίτσια.

Οι ελληνικές τράπεζες δεν δίνουν ουτε ευρω... Υπάρχει απίστευτο πρόβλημα ρευστότητας.. Εγω το πηρα το Α1 μέσω Audi bank, έδωσα 4000 προκαταβολή και τα υπόλοιπα 13000 σε χρηματοδότηση! Και μια χαρα το εγκρίνανε την ίδια μέρα!

Ναι όντως για τον παιδικο είναι νωρίς!!

Αντε βρε κορίτσια Ελάτε οι καινούργιες γιατι ολο μεγαλώνει η παρέα και στο τέλος μενουμε οι ίδιες 3-4!

Η Ayla γμτ χάθηκε τελείως.. :((

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια..

Να ΄μαι κ εγώ...Νέα στον χώρο εδώ κ γενικά νέα παθούσα..Αρραβωνιαστικιά Ναυτικού κ παρολίγον κ μανούλα...

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και πιστεύω να τα λέμε από δω κ πέρα...

Περιττό να σας αναφέρω πόσο χάλια νιώθω κ ότι πολλές φορές είμαι στα πρόθυρα κατάθλιψης..

Δεν έχω κανέναν γύρω μου που να βιώνει κάτι ανάλογο κ έτσι σκέφτηκα ότι εσείς εδώ σίγουρα καταλαβαίνετε ακριβώς τι συμβαίνει...

Οι ελληνικές τράπεζες δεν δίνουν ουτε ευρω... Υπάρχει απίστευτο πρόβλημα ρευστότητας.. Εγω το πηρα το Α1 μέσω Audi bank, έδωσα 4000 προκαταβολή και τα υπόλοιπα 13000 σε χρηματοδότηση! Και μια χαρα το εγκρίνανε την ίδια μέρα!

Ναι όντως για τον παιδικο είναι νωρίς!!

Αντε βρε κορίτσια Ελάτε οι καινούργιες γιατι ολο μεγαλώνει η παρέα και στο τέλος μενουμε οι ίδιες 3-4!

Η Ayla γμτ χάθηκε τελείως.. :((

πάει το όνειρο για την χ6 δηλ?:tongue:

άτιμη κοιε νω νίιιιιιια! κ ήθελα κ μια βίλα στην εκάλη! πάει και αυτό???

ρε κόρες δεν πιστεύω να ντρέπεται για τότε στο ερπόρτι που πήγα κ το μπέρδεμα?

θα την μπατσίσω ωρέ!

υγ: με τη μάδα τά πατε καθόλου ή νιέντε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Όχι πάλι ρε γμτ! ΠΑΛΙ αντιβίωση το παιδί;;; Εγώ το πήρα απόφαση και από σήμερα ξεκινώ ομοιπαθητική... Μου έγραψε για 3 μέρες ένα φάρμακο και μετά θα ξεκινήσω ένα άλλο... Για να δούμε τί θα δούμε...

δεν λες πάλι καλά που από το νοέμβρη που ξεκίνησε είναι η 2η φορά που πέρνει αντιβίωση?

άσε γιατί τώρα έχουμε κ άλλο θέμα με τα κακά.

μας το γύρισε σε δυσκοιλιότητα η χεστρούλα!

(πολύ σκληρά κ πονάει γμτ)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα κορίτσια..

Να ΄μαι κ εγώ...Νέα στον χώρο εδώ κ γενικά νέα παθούσα..Αρραβωνιαστικιά Ναυτικού κ παρολίγον κ μανούλα...

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και πιστεύω να τα λέμε από δω κ πέρα...

Περιττό να σας αναφέρω πόσο χάλια νιώθω κ ότι πολλές φορές είμαι στα πρόθυρα κατάθλιψης..

Δεν έχω κανέναν γύρω μου που να βιώνει κάτι ανάλογο κ έτσι σκέφτηκα ότι εσείς εδώ σίγουρα καταλαβαίνετε ακριβώς τι συμβαίνει...

καλως ήρθες κ εσύ κορίτσι!

μη στεναχωριέσαι καλε! θα έχεις καταλάβει οτι ο χρόνος περνάει γρήγορα...!

αν το χιουμορίσω??? θα γελάσεις?

ας πούμε οτι ήταν πιλότος? νταλικέρης? πανελλαδικός πανηγυρτζοέμπορος???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

xaxaxa! καλό! αλλά κ πάλι, σήμερα κλείνω 3 μήνες μόνη μου κ αισθάνομαι ότι δε παλεύεται...Τελειώνει κ αυτό το Σ/Κ κ εγώ είμαι ακόμα μες στο σπίτι..δεν έχω όρεξη ούτε μια βόλτα να πάω...

Ξέρω σας φαίνονται λίγο γραφικά όλα αυτά γιατί τα έχετε ακούσει πολλές φορές αλλά είπαμε..είμαι καινούρια κ εγώ...

Πολλές φορές αναρωτιέμαι γιατί αναγκάζω τον εαυτό μου να περνάει τέτοιο λούκι..

Πέρυσι το 2011 ήταν μία από τις χειρότερες χρονιές που έχω ζήσει με διάφορα που μου έτυχαν..αλλά βλέπω ότι κ το 2012 δε θα είναι καλύτερο ( με την εξαίρεση βέβαια ότι δε θα μπαινοβγαίνω σε χειρουργεία κ γιατρούς )...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...