Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, το πουλάκι μου... Υδροχοϊνα;;; Σαν κι εμένα... 3 μέρες διαφορά έχουμε (είμαι στις 26 εγώ).

Δε μου είπες... Περπατάνε τα μικράκια;

το ίδιο μουρλέγκο είσαι κ εσύ χρυσό μου?

διότι η δικιά μας είναι τα μυαλά στα κάγκελα! κ με ωροσκόπο λέων.... σωθήκαμε δηλ.!

Τα μικρά ναι, περιπατούν όοοοολο το σπίτι.

ο άλεξ από εκεί που φαινόταν να αργεί πολύ, περπάτησε πρώτος.

οπότε αναγκαστικά τον ακολούθησε κ η μικρή σουσουράδα, εστω κ σαν φαραώ κ σαν υπνοβάτης, με τα χέρια ανοιχτά κ μπροστά! έχει πλάκα.

βέβαια το πόσα παντελόνια έχουμε σκίσει στα γόνατα.... άστο.

θέλω να βρω άλλα για να τους κάνω ένα τρέ σίκ μπαλωματάκι.

χεχεχε! πάρα το πισι μου πίσω.

μου το έφτιαξε μια κοπέλα απο τις διδυμομάνες, με τον χαμσπαν της!

να απαυτώσω το πλαίσιο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Υδροχόος με ωροσκόπο Λιοντάρι;;; Άντε και περαστικά σου!!!:tongue::tongue::tongue:

Α, εγώ είμαι σοβαρή Υδροχόος :cool:, ή θα έχω τις εντελώς κλειστές μου ή θα με δεις σε παρέα και θα λες "μα τι κέφια είναι αυτά!". Η ανισορροπία του Διδύμου βλέπεις (ωροσκόπος).

Διαφημίσεις

Καλημεερααα!

Εμένα ο νέος χρόνος μου έχει μπει απο την ανάποδη... Μου αρέσει που μου έπεσε και το φλουρί....

Την περασμένη βδομάδα πουλησα το αμάξι γιατι το είχαμε απο το 2006 με σκοπό να πάρουμε ενα μικρο για να κάνω τη δουλεια μου για κοντινές μετακινήσεις και το καλοκαίρι ποσού θα έρθει το νέο μπεμπε να παρουμε ενα τζιπ με κοκκινες πινακιδες!

Βρήκα ενα polo μοντέλο 2010 με 11000χιλιομετρα, 9800? του λέω(μάντρα) θα σου δώσω 2000? προκαταβολή και τα υπόλοιπα χρατοδοτηση.. Αλλα επειδη ο σύζυγος λείπει θα υπογράψω εγω και θα σου στείλει απο το καράβι με φαξ μια υπεύθυνη δήλωση ότι δέχεται να μπει εγγυητής κλπ. Και ο καραγκιόζης δεν δέχτηκε.. Μου Λέει να παει σε ενα προξενιο και μ@λ@κιες τέτοιες.. Όχι τίποτα έχω της μαμάς μου το αμάξι προσωρινά και δεν γουστάρω θέλω να της το επιστρεψωωωωω!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημεερααα!

Εμένα ο νέος χρόνος μου έχει μπει απο την ανάποδη... Μου αρέσει που μου έπεσε και το φλουρί....

Την περασμένη βδομάδα πουλησα το αμάξι γιατι το είχαμε απο το 2006 με σκοπό να πάρουμε ενα μικρο για να κάνω τη δουλεια μου για κοντινές μετακινήσεις και το καλοκαίρι ποσού θα έρθει το νέο μπεμπε να παρουμε ενα τζιπ με κοκκινες πινακιδες!

Βρήκα ενα polo μοντέλο 2010 με 11000χιλιομετρα, 9800? του λέω(μάντρα) θα σου δώσω 2000? προκαταβολή και τα υπόλοιπα χρατοδοτηση.. Αλλα επειδη ο σύζυγος λείπει θα υπογράψω εγω και θα σου στείλει απο το καράβι με φαξ μια υπεύθυνη δήλωση ότι δέχεται να μπει εγγυητής κλπ. Και ο καραγκιόζης δεν δέχτηκε.. Μου Λέει να παει σε ενα προξενιο και μ@λ@κιες τέτοιες.. Όχι τίποτα έχω της μαμάς μου το αμάξι προσωρινά και δεν γουστάρω θέλω να της το επιστρεψωωωωω!

δεν σου έχει κάνει πληρεξούσιο για τράπεζες?

ο μαντρας είναι η τελευταια τρύπα της φλογέρας.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Όχι.. Εσας σας έχουν κάνει;; Κι αυτο το ριμαδι απο τον Αύγουστο το είχα βάλει αγγελία, Πέμπτη έφυγε ο τεο Τρίτη το πούλησα... Πως γίνεται ολα να πρέπει τα κάνω εγω δεν ξέρω...

Πάντως το θέμα δεν ήταν της τράπεζας, δεν έστειλε καν την αίτηση.. Δεν δέχτηκε να βάλω εγω την υπογραφή του εγγυητη.. Αφου του είπα θα σου στείλει υπεύθυνη δήλωση..

Όχι.. Εσας σας έχουν κάνει;; Κι αυτο το ριμαδι απο τον Αύγουστο το είχα βάλει αγγελία, Πέμπτη έφυγε ο τεο Τρίτη το πούλησα... Πως γίνεται ολα να πρέπει τα κάνω εγω δεν ξέρω...

Πάντως το θέμα δεν ήταν της τράπεζας, δεν έστειλε καν την αίτηση.. Δεν δέχτηκε να βάλω εγω την υπογραφή του εγγυητη.. Αφου του είπα θα σου στείλει υπεύθυνη δήλωση..

ναι μου έχει κάνει γενικό πληρεξούσιο κ πρέπει να το ανανεώσουμε όταν έρθει.

έχει πενταετή διάρκεια.

κανένας δεν θα στο έκανε αυτό. εκτός κ αν έχεις γνωστό μαντρά.

κ να στο έκανε, η τράπεζα θα θελήσει σίγουρα να μιλήσει έστω κ τφ/κα με τον τεο. (εκτός αν υπήρχε πληρεξούσιο που να αναγραφει την ακριβη τράπεζα, πινακίδα οχήματος, μάρκα κλπο).

έχω την εντύπωση (είμαι σχεδόν σίγουρη δηλ.) ότι μπορεί να το κάνει κ απο εκεί, αλλα μέσω προξενίου. ας κανει ένα εστω για ένα κ μοναδικό πράγμα/αγοραπωλησία οχήματος απο την τάδε τράπεζα κλπ.

πες του να ρωτήσει τον κάπτεν για την διαδικασία (δεν είναι κ παντογνώστες), αλλιώς ρώτα εσύ συμβολαιογράφο.

επίσης να ξέρεις πως μερικές τράπεζες (η πλειοψηφία δηλ. εκτος αν σε ξέρουν) θέλουν επικυρωμένο αντίγραφο του πληρεξουσίου κ όχι απλή φωτοκόπια.

υγ: το μικρό αμάξι να πάρεις με κόκκινες. εκτός αν τα κυβυκά του τζιπ είναι κάτω από 2000.

εμάς όταν μας κάτσαν τα δίδυμα είχαμε ήδη πάρει το cx7 της μαζδα.

μέχρι 2000 κυβικά είναι το όριο για κόκκινες. γι αυτό στο λέω.

υγ2: έπιασε? τι λένε?

καλού κακού κάνε κ ένα up date για το όριο κυβικών κ εισοδήματος.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Τζίνι όσο πιο ακριβό είναι το αμάξι τόσο πιο μεγάλη είναι η έκπτωση που σου κάνουν! Εμείς καταλήξαμε στο Audi Q5 που είναι 2000κ. και απο 48.000 που είναι η αρχική του μας το αφήνει με την έκπτωση 39.000!!!

Ωραία και το πληρεξούσιο τι πρέπει να γράφει? Αν είναι να πάω στην συμβολαιογράφο μου αύριο να μου φτιάξει..!

Τζίνι όσο πιο ακριβό είναι το αμάξι τόσο πιο μεγάλη είναι η έκπτωση που σου κάνουν! Εμείς καταλήξαμε στο Audi Q5 που είναι 2000κ. και απο 48.000 που είναι η αρχική του μας το αφήνει με την έκπτωση 39.000!!!

Ωραία και το πληρεξούσιο τι πρέπει να γράφει? Αν είναι να πάω στην συμβολαιογράφο μου αύριο να μου φτιάξει..!

θα σου πεί κ αυτή που στάνταρ τα ξέρει καλύτερα.

μαρή μη βιάζεσαι. πάρτην ένα τφ πρώτακ πες της το κ το....

καλό είναι να ξέρεις εκ των προτέρων μέσω ποιάς τράπεζα θα χρηματοδοτηθείτε, μάρκα οχήματος, πινακίδα, (μπορεί κ διάρκεια αποπληρωμής).

να υποθέσω

ότι ο τεό εχει αφήσει εδώ έστω μια ταυτότητα?

ότι η συμολαιογράφος τον/σας ξέρει καλά?

αλλιώς είναι πιο πιθανό να σου πεί τι θέλει να γράφει το κείμενο που θα πάρετε μεσω φαχ απο τον προξενείο.

πάρε κ μια βαθιά ανάσα τώρα:

η μόνη αναποδιά που μπορεί να σου κάτσει χρονικά είναι η βεβαίωση αποδοχών του 2011. πάρε την ναυτιλιακή τφ.

(όχι απο προξενιό ωρέ.

μαι βάραισαι το κριω κατακούταιλα.

αιντεεε)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Βεβαίωση αποδοχών έχω! Προξενείο δεν παίζει γιατί τώρα έφυγαν απο Αμερική και μάλλον έρχονται Ευρώπη.. Ταυτότητα έχω.. Ναι με ξέρει, όχι και πολύυυ καλά αλλά μου είχε πει αν χρειαστώ κανένα πληρεξούσιο όταν λείπει ο Τεό μπορεί να μου το φτιάξει..!

Θα πάω αύριο και σε καμιά αντιπροσωπεία να ρωτήσω και βλέπουμε!

Την πάτησα πάντως....

Κοριτσια καλημερα!κλασσικα ειμαι στο γραφειο αλλα σημερα ειναι παρασκευη και βαριεμαιιιι!!!θελω να φυγω να παω σπιτακι μου να χουχουλιασω!!διαβασα τα νεακια σας και εχω να σχολιασω οτι θεωρω πως σε περιπτωση που ο συζυγος ειναι ναυτικος θα πρεπει οι γονεις να δειχνουν την μεγιστη δυνατη ευαισθησια και να βοηθουν το ζευγαρι να ανταπεξελθει.εγω αν παει καλα με το δικο μου θα τα ξεκαθαρισω αυτα στους γονεις μου.οχι οτι εχουν υποχρεωση να κανουν τις ντανταδες αλλα νομιζω οτι η φυση του γονεα ειναι να φροντιζει και λιγο το παιδι του,να το ποναει οταν περναει δυσκολα βρε αδερφε...

παρος,πολυ λυπαμαι που δεν πηγες αλλα νομιζω οτι πηρες τη σωστη αποφαση γιατι αν ειναι να πας και να εισαι με το αγχος για το τι θα γινουν τα παιδια και αν τα φροντιζει με χαρα η μανα σου τοτε θα σου εβγαινε ξινο.νομιζω οτι κι εγω το ιδιο θα εκανα.

κατα τα αλλα,εγω με το αγορι καλα τα παμε,φαινεται να εχει συνειδητοποιησει το πως αισθανεται και να εχει παρει τις αποφασεις του,απο κει και περα εγω μεχρι να το ξεπερασω ολο αυτο που εγινε μου πηρε λιγο κοπο και αντιδρουσα και ευτυχως αντεδρασε κι αυτος με υπομονη και αγαπη και τωρα σιγα σιγα ζεσταινομαστε πραγματικα,ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον.πηγαμε και εκδρομουλα στα γρεβενα και ηταν πολυ ομορφα,ειδαμε και λιγο χιονι που το ψαχνουμε με το σταγονομετρο εδω στην αθηνα.

αυτα τα νεακια μου,ελπιζω να ειστε καλα και υγιεις και να αντεχετε στο κρυο.μπρρρρρρρρ!!!φιλακια!

Κορίτσια καλησπέρα θα σας γράχω λίγα γιατί πρέπει να ετοιμαστώ για τον ομοιοπαθητικό, σε γενικές γραμμές είμαι χάλια πολύ εξαντλημένη και τα έχω όλα (βήχα, καταρροή, φρικτό πονόλαιμο που αντανακλά στα αυτιά κλπ) εκτός από πυρετό... Σήμερα παρέδωσα τις δυνάμεις μου, δεν πήγα ούτε το παιδί στο σχολείο... Τις άλλες μέρες ζοριζόμουν και τα έκανα όλα και σήμερα κατέρρευσα...

Τζίνι σου χρωστάω κάτι απαντήσεις, δεν σε ξεχνάω απλά δεν μπορώ τώρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...