Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Κοριτσια εμενα σε τετοια πλοια δουλευει τα τελευταια χρονια ο συζυγος λενε οτι ειναι καινουρια και πιο ασφαλη αλλα ειναι ολοενα στο τρεξιμο ολοι τους παντως. Μισθος 16-18.000 δεν παιζει (εχει τον υψηλοτερο βαθμο) ποιος σας το ειπε αυτο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Ναι τα λεγόμενα "αεράδικα" λέω... Νομίζω μεταφέρουν υγροποιημένο φυσικό αέριο (σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες).

Τα 14000 είναι για πλοίαρχο ή υποπλοίαρχο;

Ο άντρας μου μου ειπε ότι είναι 60-80% μισθός πάνω από τα γκαζάδικα (αναλόγως την εταιρία λέει, προφανώς το συζήτησε με συναδέλφους) αλλά δεν ξέρω αν εννοούσε μικτά ή καθαρά, δε ρώτησα αναλυτικά. Πάντως διάβαζα χθες άρθρα στο νετ ότι 4-5 Έλληνες εφοπλιστές έχουν αρχίσει και βγάζουν τέτοια πλοια. Θεωρώ ότι και το πετρέλαιο και η χρήση του θα περιοριστούν μέσα στα επόμενα 10-15 έτη...

Τώρα για πείτε, γιατί καλέ να μην έχουν μαλλιά;;;:confused: Του δικού μου δεν πέφτουν πάντως που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα!!!:lol: Αυτό που ακούω είναι ότι οι κανόνες ασφαλείας είναι πολύ αυξημένοι (προφανώς άρα υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος ατυχήματαος :?:). Φαντάζομαι ότι αναθυμιάσεις δεν υπάρχουν (όπως στα γκαζάδικα) αφού το φορτίο είναι πολύ καλά ασφαλισμένο και σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για να είναι υγροποιημένο...

Βρε Νίνα, εσύ μπορείς να μας ενημερώσεις, για πες μας! Θέλει λέει 6μηνη εκπαίδευση για να προετοιμαστείς για τέτοια πλοία; Είπες ότι είναι πολύ πιο υγιεινά, εννοείς αυτό που έγραψα κι εγώ ή κάτι άλλο; Δηλαδή δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να τρέμω (εκτός από το προφανές δηλ. τον κίνδυνο ατυχήματος που αυτό ισχύει και στα γκαζάδικα βέβαια).

Καλά το θέμα της σύνταξης έχει καταντήσει ανέκδοτο πια... Να βγεις έξω να πάρεις ΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ;;; Αντιμετωπίζουν τους μεγαλοσυνταξιούχους σαν κλέφτες και τους τα παίρνουν πίσω λες και δεν έχουν ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ τη σύνταξη που παίρνουν... Καλά τους φωνάζανε χθες στο λιμάνι του Πειραιά "ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ" (στους πολιτικούς μετά τον Αγιασμό των Υδάτων). :rolleyes:

Εμένα μου έχει πει γύρω στα 14000 οτι είναι ο μισθός.. Εσένα είναι καπετάνιος ή πρώτος Νινα?

Πρωτος ειναι και μαλιστα εγινε και μικρος πρωτος(σε ηλικια εννοω) τωρα δε ξερω να ναι τοσο πολυ μεγαλες αποκλισεις με τον καπετανιο οι μισθοι αλλα και παλι δε νομιζω μου φαινεται υπερβολικο για καθαρο ποσο τοσο....Μηπως κατι δε διευκρινηστηκε σωστα τι να πω

Καλημέρα κορίτσια! Ναι τα λεγόμενα "αεράδικα" λέω... Νομίζω μεταφέρουν υγροποιημένο φυσικό αέριο (σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες).

Τα 14000 είναι για πλοίαρχο ή υποπλοίαρχο;

Ο άντρας μου μου ειπε ότι είναι 60-80% μισθός πάνω από τα γκαζάδικα (αναλόγως την εταιρία λέει, προφανώς το συζήτησε με συναδέλφους) αλλά δεν ξέρω αν εννοούσε μικτά ή καθαρά, δε ρώτησα αναλυτικά. Πάντως διάβαζα χθες άρθρα στο νετ ότι 4-5 Έλληνες εφοπλιστές έχουν αρχίσει και βγάζουν τέτοια πλοια. Θεωρώ ότι και το πετρέλαιο και η χρήση του θα περιοριστούν μέσα στα επόμενα 10-15 έτη...

Τώρα για πείτε, γιατί καλέ να μην έχουν μαλλιά;;;:confused: Του δικού μου δεν πέφτουν πάντως που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα!!!:lol: Αυτό που ακούω είναι ότι οι κανόνες ασφαλείας είναι πολύ αυξημένοι (προφανώς άρα υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος ατυχήματαος :?:). Φαντάζομαι ότι αναθυμιάσεις δεν υπάρχουν (όπως στα γκαζάδικα) αφού το φορτίο είναι πολύ καλά ασφαλισμένο και σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για να είναι υγροποιημένο...

Βρε Νίνα, εσύ μπορείς να μας ενημερώσεις, για πες μας! Θέλει λέει 6μηνη εκπαίδευση για να προετοιμαστείς για τέτοια πλοία; Είπες ότι είναι πολύ πιο υγιεινά, εννοείς αυτό που έγραψα κι εγώ ή κάτι άλλο; Δηλαδή δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να τρέμω (εκτός από το προφανές δηλ. τον κίνδυνο ατυχήματος που αυτό ισχύει και στα γκαζάδικα βέβαια).

Καλά το θέμα της σύνταξης έχει καταντήσει ανέκδοτο πια... Να βγεις έξω να πάρεις ΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ;;; Αντιμετωπίζουν τους μεγαλοσυνταξιούχους σαν κλέφτες και τους τα παίρνουν πίσω λες και δεν έχουν ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ τη σύνταξη που παίρνουν... Καλά τους φωνάζανε χθες στο λιμάνι του Πειραιά "ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ" (στους πολιτικούς μετά τον Αγιασμό των Υδάτων). :rolleyes:

Κοιτα. Απο οσους γνωστους και συναδελφους και απο την εταιρια και απο αλλες δεν παιρνει κανεις τοσα λεφτα, επομενως ψαξτε το. Παιρνουν βεβαια πανω απο 10000 αλλα οχι και τοσα οσο γραψατε. Δεν ξερω εαν παιζουν ρολο οι υπηρεσιες. Οι αντρες σας ποσο καιρο εχουν υπηρεσια σαν πρωτοι ή καπεταναιοι? Το πιο σωστο μαλλον που ειπες ειναι οτι ειναι θεμα εταιριας.

6 μηνη εκπαιδευση δεν ειναι ετσι ακριβως, εκτος και ειναι η πολιτικη της εταιριας. Συνηθως το πρωτο μπαρκο σε αυτα τα πλοια διαρκει 2 μηνες παραπανω απο το κανονικο καΙ πριν μπει θα παρακολουθησει και αρκετα σεμιναρια.....Με υλικο και βιβλια και λοιπα.

Δεν χρειαζεται να φοβαστε περισσσοτερο απο οτι στα αλλα !!! Απλα εχουν νεες μηχανες νεου τυπου νεα συστηματα, ειναι υγροποιημενο το φορτιο και μεταφερεται σε υψιστες συνθηκες ασφαλειας.

Καλα για τις τρελλες κρατησεις που τους κανουν δε θα το σχολιασω.....για την υποτιθεμενη συνταξη εννοω...

Διαφημίσεις

Από ότι μου είχαν πει το καλοκαίρι που κάναμε την εν λόγω κουβέντα,

ο κάπτεν πέρνει 13 με 14 καθαρά.

Θα απντετάρω οσονούπω κ θα σας πω.

κάπτεν στη γιάννα πέρνει 11 καθαρά πάντως.

για κουταδικα λέω νινα.

προσωπικα δεν θα τον άφηνα να πάει σε αέραδικα.

θεωρητικά πάντα όλα ύψιστη ασφάλεια εχουν.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κοιτα. Απο οσους γνωστους και συναδελφους και απο την εταιρια και απο αλλες δεν παιρνει κανεις τοσα λεφτα, επομενως ψαξτε το. Παιρνουν βεβαια πανω απο 10000 αλλα οχι και τοσα οσο γραψατε. Δεν ξερω εαν παιζουν ρολο οι υπηρεσιες. Οι αντρες σας ποσο καιρο εχουν υπηρεσια σαν πρωτοι ή καπεταναιοι? Το πιο σωστο μαλλον που ειπες ειναι οτι ειναι θεμα εταιριας.

6 μηνη εκπαιδευση δεν ειναι ετσι ακριβως, εκτος και ειναι η πολιτικη της εταιριας. Συνηθως το πρωτο μπαρκο σε αυτα τα πλοια διαρκει 2 μηνες παραπανω απο το κανονικο καΙ πριν μπει θα παρακολουθησει και αρκετα σεμιναρια.....Με υλικο και βιβλια και λοιπα.

Δεν χρειαζεται να φοβαστε περισσσοτερο απο οτι στα αλλα !!! Απλα εχουν νεες μηχανες νεου τυπου νεα συστηματα, ειναι υγροποιημενο το φορτιο και μεταφερεται σε υψιστες συνθηκες ασφαλειας.

Καλα για τις τρελλες κρατησεις που τους κανουν δε θα το σχολιασω.....για την υποτιθεμενη συνταξη εννοω...

ΑΑΑ, τέλεια, και ο δικό μου Α μηχανικός είναι και επίσης έγινε Α σε μικρή ηλικία (35). Αν δε θες να πεις εδώ, μου στέλνεις ένα πμ με το μισθό και την εταιρία να τον ενημερώσω; Μην ξεσηκώνεται δηλαδή αν δεν υπάρχει λόγος... Εμένα πάντως κάτι μου έλεγε για 6 μήνες σεμινάρια στο εξωτερικό μάλιστα, Β. Ευρώπη αν δεν κάνω λάθος... Όπως λες είναι πολιτική εταιριών μάλλον αλλά οι μισθοί δε μπορεί να αποκλίνουν και πάρα πολύ μεταξύ των εταιριών... Άρα δώσε μου ένα στίγμα να καταλάβω κι εγώ τί γίνεται...

Αααα, καλά χαζομάρες που γράφω... Με έχει βαρέσει Αλτσχάιμερ! Καλά που δε βλέπει ο άντρας μου, θα μου πει "ούτε το πτυχίο μου δεν ξέρεις πότε πηρα...:!:" Λοιπόν, το Γενάρη του 2005 το πηρε το πτυχίο, λίγο πριν γίνει 31!!! Αλλά τότε έπιασε (καλοκαίρι του 2005 ΑΒ στα κολαστήρια εχ,χμ συγνώμη κρουαζιερόπλοια ήθελα να πω:lol:). Μετά ήρθαν τα γκαζάδικα ξανά, αρχή του 2006... Και το καλοκαίρι του 2007 του πρότειναν να γίνει πρώτος αλλά αυτός ήθελε να ξεμπαρκάρει γιατί υπήρχε άλλη προετεραιότητα... ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΚΟΡΗ... Κι έτσι έπιασε το 2008 Α... Στα 34 δηλαδή... Θυμάμαι όταν ήταν Γ για λίγο σε κάτι οχηματαγωγά, του έλεγε ο Α, ο μαστρο Ζαχαρίας (καλή του ώρα όπου και να είναι): Μ. αν εσύ στα 30 δεν είσαι πρώτος, εγώ θα πάω να βουτήξω απο την πλώρη στη θάλασσα!!!:lol::lol::lol:

Αααα, καλά χαζομάρες που γράφω... Με έχει βαρέσει Αλτσχάιμερ! Καλά που δε βλέπει ο άντρας μου, θα μου πει "ούτε το πτυχίο μου δεν ξέρεις πότε πηρα...:!:" Λοιπόν, το Γενάρη του 2005 το πηρε το πτυχίο, λίγο πριν γίνει 31!!! Αλλά τότε έπιασε (καλοκαίρι του 2005 ΑΒ στα κολαστήρια εχ,χμ συγνώμη κρουαζιερόπλοια ήθελα να πω:lol:). Μετά ήρθαν τα γκαζάδικα ξανά, αρχή του 2006... Και το καλοκαίρι του 2007 του πρότειναν να γίνει πρώτος αλλά αυτός ήθελε να ξεμπαρκάρει γιατί υπήρχε άλλη προετεραιότητα... ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΚΟΡΗ... Κι έτσι έπιασε το 2008 Α... Στα 34 δηλαδή... Θυμάμαι όταν ήταν Γ για λίγο σε κάτι οχηματαγωγά, του έλεγε ο Α, ο μαστρο Ζαχαρίας (καλή του ώρα όπου και να είναι): Μ. αν εσύ στα 30 δεν είσαι πρώτος, εγώ θα πάω να βουτήξω απο την πλώρη στη θάλασσα!!!:lol::lol::lol:

Κι εσενα νωρις κι εμενα νωρις λοιπον.... Και ξερεις οι περισσοτεροι πιανουν πρωτοι μετα τα 35 , οσοι πιανουν βεβαια γιατι υπαρχουν και αρκετοι που δε θελουν τοσες ευθυνες.....

Να σας ζησει και το κοριτσακι σας!!!!!

Διαφημίσεις

Κι εσενα νωρις κι εμενα νωρις λοιπον.... Και ξερεις οι περισσοτεροι πιανουν πρωτοι μετα τα 35 , οσοι πιανουν βεβαια γιατι υπαρχουν και αρκετοι που δε θελουν τοσες ευθυνες.....

Αααα, δεν ξέρεις τι γέλιο έχει ρίξει ο άντρας μου με τους επιθερωρητές!!!:tongue: Έμπαιναν μέσα στο πλοίο και του έλεγαν, ΄"μας φωνάζεις τον Α;" "Μα εγώ είμαι ο Α!" και αυτοί εμεναν κάπως έτσι :shock::shock::shock::shock::shock:! Μουχαχαχαχα! Και άρχιζαν τα "ε, συγνώμη, δε φανταστήκαμε ότι τόσο μικρός" κλπ και τον κοιτούσαν σα να είναι εξωγηινος! Η πλάκα είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει τύχει ούτε ένας δεύτερος μικρότερος από εκείνον, όλοι είναι από 40 και πάνω, αυτός που έχει τώρα είναι 56! Ε, είναι λίγο αστείο το θεάμα!!!

Λοιπόν μίλησα τώρα μαζί του στο τηλέφωνο και μου είπε ότι σε κάποιο σεμινάριο της εταιρίας που είχε πάει όταν ήταν στο ξέμπαρκο, αναφέρθηκε από τον υπευθυνο ότι θα αρχίσουν να κατασκευάζονται LNG και ότι κάποιος κοσμος θα μεταφερθεί εκεί... Και τους είπε λεει ένας καπετανιος που είχε κάνει στις ceres και είχε εκπαιδευτει ένα χρόνο στο εξωτερικό, ότι οι τιμές κυμαίνονται σε 60-80% πάνω από από του γκαζάδικου... Μάλλον μούφες μου φαίνεται έλεγε... Τέλος πάντων, θα το ψάξει μου είπε ο άντρας μου...

Ευχαριστούμε πολύ, η κόρη μας έχει τρελάνει στο σκέρτσο και στο νάζι... Πως γίνεται και βγάλαμε ένα παιδι που είναι πιο όμορφο και από τους δυο μας δεν ξερω... (κουκουβάου!!!:lol:)

Τζίνι τα μικρά σου έχουν γενέθλια;;; Χρονίζουν;;; Άντε βρε περπατάνε κιόλας και τρέχεις από πίσω τους;;;:tongue:

Αν έχετε γενέθλια να τα εκατοστήσετε!!!:D

Τζίνι τα μικρά σου έχουν γενέθλια;;; Χρονίζουν;;; Άντε βρε περπατάνε κιόλας και τρέχεις από πίσω τους;;;:tongue:

Αν έχετε γενέθλια να τα εκατοστήσετε!!!:D

Όι όι.

Το τικερ θέλει φτιάξιμο.

έκλεισαν χρόνο το νοέμβρη, στις 22.

η Συλια έχει τώρα στις 29.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...