Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Άντε και χρόνια πολλά, που τα ξέχασα από τη φούρκα μου!!!:-)

Πω, πω βρε Πάρος έχω πάρει ανάποδες μάλλον πιο πολύ και από εσένα!!!:mad::-x:-x

Και θες να μου πεις ότι δεν της είπες τίποτα;;; Δηλαδή τώρα εσύ πως αισθάνεσαι με όλο αυτό;;; Εμένα παλιά με έπιανε κατάθλιψη με κάτι τέτοια... Με έπιαναν τα συναισθηματικά μου ότι είμαι σαν ορφανή κλπ. Πλέον έχω αποφασίσει ότι όταν χρειάζεται θα κάνω τη δουλειά μου και τέλος!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε pashalitsa σου μιλάω ειλικρινά μου χάλασε την διάθεση τόσο πολύ που ξενέρωσα απίστευτα και λέω σε αυτόν τον άνθρωπο θα αφήσω τα παιδιά μου???

Καλά ο άντρας μου περιμένει σήμερα που θα φτάσουν και θα έχει internet να της τα πει, αφού μου λέει μπορώ να της πω ότι θέλω??? Του λέω έχει το ελεύθερο!

PAshalitsa μου δεν είναι τίποτα άλλο παρά ζήλια... Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση δυστυχώς.. Να φανταστείς οτι θα έμενε εδώ, την Τετάρτη πήγα στο Σούπερ και γέμισα το ψυγείο, δεν θα την επιβάρυνα πουθενά, παρά μόνο θα τα πήγαινε το πρωί στο σχολείο, θα τα έπαιρνε στις 4 και το βράδυ 9 πάνε και τα 2 για ύπνο.. Και εγώ το σκέφτηκα για γυναίκα αλλά λέω αφού πάνε παιδικό και είναι 51 ετών δεν είναι και καμιά γριά.. Αφού γύρισε και μου είπε οτι για να γλυτώσει απο όλη αυτή την πίεση θα φύγει στο Λονδίνο σε οικογένεια που θέλει Ελληνίδα νταντά... χαχαχαχαχαχαχα! Τώρα πια πίεση εννοεί, τι να σας πω... Εδώ πέρσι το χειμώνα που ήμουν μόνη μου με τα παιδιά και είχα λιποθυμήσει ήρθε μαζί μου στο νοσοκομείο και γυρνώντας με άφησε με τα παιδιά και έφυγε... Και έχω και άλλα πολλά παραδείγματα που βαριέμαι ακόμα και να τα γράψω..

Τα είπα και στον Θ. την Τετάρτη το βράδυ και μου λέει άστο να έχουμε υποχρέωση στην μάνα σου????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Άντε και χρόνια πολλά, που τα ξέχασα από τη φούρκα μου!!!:-)

Πω, πω βρε Πάρος έχω πάρει ανάποδες μάλλον πιο πολύ και από εσένα!!!:mad::-x:-x

Και θες να μου πεις ότι δεν της είπες τίποτα;;; Δηλαδή τώρα εσύ πως αισθάνεσαι με όλο αυτό;;; Εμένα παλιά με έπιανε κατάθλιψη με κάτι τέτοια... Με έπιαναν τα συναισθηματικά μου ότι είμαι σαν ορφανή κλπ. Πλέον έχω αποφασίσει ότι όταν χρειάζεται θα κάνω τη δουλειά μου και τέλος!!!

Με πήρε εχθές το πρωί μέσα στην τρελή χαρά να με ρωτήσει τι κάνω και της λέω Μιαααα χαράααα, και μου λέει γιατί δεν πήγες? Αφού εμείς δεν είχαμε πρόβλημα, και της λέω σοβαρά μιλάς εσύ που μου είπες αυτό και αυτό και αυτό???

Ναι μου λέει θα βρούμε και τον μπελά μας.. Φόρτωσε το και σε εμάς.. Και της λέω σε εσάς??? Όχι καλέ προς Θεού.. Και μου το έκλεισε. Και είπε στην γιαγιά μου που πήγε να την ρωτήσει πως και τι, οτι δεν πήγα γιατί φοβήθηκα μην πάει στην Νιγηρία.. Είναι στον κόσμο της.. Αλλά έχω τώρα να της πω ένα σωρό! Για καμιά βδομάδα δεν θα με πάρει τηλ. και μετά θα με πάρει σαν να μην τρέχει τπτ.. Αλλά θα την κάνω ρόμπαααα!

Πως να νιώθω.. Σκατά είμαι εχθές έκλαιγα όλη την μέρα.. Είμαι χάλια και μέσα στα νεύρα.. Αλλά τι να κάνω????

Ρε pashalitsa σου μιλάω ειλικρινά μου χάλασε την διάθεση τόσο πολύ που ξενέρωσα απίστευτα και λέω σε αυτόν τον άνθρωπο θα αφήσω τα παιδιά μου???

Καλά ο άντρας μου περιμένει σήμερα που θα φτάσουν και θα έχει internet να της τα πει, αφού μου λέει μπορώ να της πω ότι θέλω??? Του λέω έχει το ελεύθερο!

PAshalitsa μου δεν είναι τίποτα άλλο παρά ζήλια... Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση δυστυχώς.. Να φανταστείς οτι θα έμενε εδώ, την Τετάρτη πήγα στο Σούπερ και γέμισα το ψυγείο, δεν θα την επιβάρυνα πουθενά, παρά μόνο θα τα πήγαινε το πρωί στο σχολείο, θα τα έπαιρνε στις 4 και το βράδυ 9 πάνε και τα 2 για ύπνο.. Και εγώ το σκέφτηκα για γυναίκα αλλά λέω αφού πάνε παιδικό και είναι 51 ετών δεν είναι και καμιά γριά.. Αφού γύρισε και μου είπε οτι για να γλυτώσει απο όλη αυτή την πίεση θα φύγει στο Λονδίνο σε οικογένεια που θέλει Ελληνίδα νταντά... χαχαχαχαχαχαχα! Τώρα πια πίεση εννοεί, τι να σας πω... Εδώ πέρσι το χειμώνα που ήμουν μόνη μου με τα παιδιά και είχα λιποθυμήσει ήρθε μαζί μου στο νοσοκομείο και γυρνώντας με άφησε με τα παιδιά και έφυγε... Και έχω και άλλα πολλά παραδείγματα που βαριέμαι ακόμα και να τα γράψω..

Τα είπα και στον Θ. την Τετάρτη το βράδυ και μου λέει άστο να έχουμε υποχρέωση στην μάνα σου????

Ας πάει νταντά στο Λονδίνο ειδικά, να δει τα ζόρια!!! Άντε ρε που θα έβαζες και νταντά, εγώ μιλάω για άμα περάσουν τα 70 (είναι 64 τώρα και οι δυο). Και πετάει και τα θεικά "είμαι γρια τώρα" και κάτι τέτοια... Αλλά για να σκάβει χαντάκια στο εξοχικο για τα λουλούδια της και να βγάζει του κόσμου τις πέτρες δεν είναι!!!! Έλεος δηλαδή!!! Και να σου πω, τα έχω πάρει γιατί ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ!!!

Δηλαδή αυτές ως γιαγιάδες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ υποχρέωση;;; Τίποτα;;; Το θέμα είναι ότι αυτό το σκοπό είχε ΝΑ ΣΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ, ΝΑ ΘΙΧΤΕΙΣ!!! Σου λεέι θα της σπάσω τα νεύρα και δε θα πάει πουθενά... ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!

Αυτό με τη ζήλια το έχω βιώσει από έφηβη... Δυστυχώς έχω βιώσει καταστάσεις που με έχουν συντρίψει συναισθηματικά... Να φανταστείτε ότι το είχαν πάρει χαμπάρι ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ τότε και μου το επισήμαναν...

Τέλος πάντων ας μην αρχίσω να λέω ιστορίες απείρου κάλλους... Αφού έχω φτάσει να ρωτάω μήπως είμαι υιοθετημένη και δε μου το λενε...:confused:

Με πήρε εχθές το πρωί μέσα στην τρελή χαρά να με ρωτήσει τι κάνω και της λέω Μιαααα χαράααα, και μου λέει γιατί δεν πήγες? Αφού εμείς δεν είχαμε πρόβλημα, και της λέω σοβαρά μιλάς εσύ που μου είπες αυτό και αυτό και αυτό???

Ναι μου λέει θα βρούμε και τον μπελά μας.. Φόρτωσε το και σε εμάς.. Και της λέω σε εσάς??? Όχι καλέ προς Θεού.. Και μου το έκλεισε. Και είπε στην γιαγιά μου που πήγε να την ρωτήσει πως και τι, οτι δεν πήγα γιατί φοβήθηκα μην πάει στην Νιγηρία.. Είναι στον κόσμο της.. Αλλά έχω τώρα να της πω ένα σωρό! Για καμιά βδομάδα δεν θα με πάρει τηλ. και μετά θα με πάρει σαν να μην τρέχει τπτ.. Αλλά θα την κάνω ρόμπαααα!

Πως να νιώθω.. Σκατά είμαι εχθές έκλαιγα όλη την μέρα.. Είμαι χάλια και μέσα στα νεύρα.. Αλλά τι να κάνω????

ΕΙΔΕΣ;;; Σου έριξε και το μπαλάκι και καθάρισε!!! Γι΄αυτό σου λέω, τώρα θα πει στον άντρα σου "και σιγά της είπα δυο κουβέντες και τί έγινε..." Ενώ αν είχες φύγει τί θα έκανε;;; Θα παράταγε τα παιδιά;;; Δυστυχώς, δεν είμαι καθόλου τέτοιος άνθρωπος (δεν υπάρχει πιο φιλότιμος και πιο εύθικτος από εμένα) αλλά η ζωή με δίδαξε ότι δε φερόμαστε σε όλους τους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο!!! Και αυτού του είδους οι άνθρωποι θέλουν να τους επιβληθείς και να τους γράφεις όταν προσπαθούν να σε θίξουν, διότι εκείνη τη στιγμή ΣΕ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ και εγώ αυτό δεν το ανέχομαι πλέον!!!

Διαφημίσεις

Α, εντωμεταξύ παίζει να της λέει κι ο φίλος της από πίσω διάφορα; Όχι πως τη δικαιολογεί αυτό αλλά λέμε...

Έλα, μη στενοχωριέσαι, το εξάμηνο είναι μπροστά και πες στον άντρα σου να την πάρει στο φιλότιμο μπας και στα κρατήσει αργότερα... Δηλαδή να μην τη βρίσει αλλά να την κάνει να νιώσει άσχημα... Σου λέω, σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν δυο δρόμοι: ή ξεκόβεις (πράγμα που δεν είναι καλό και για τα παιδιά) ή κάνεις τη δουλειά σου χωρίς συναισθηματισμούς! Μάθε λοιπόν αυτά που εγώ κατάλαβα στα 35, ότι πρέπει να χειριζόμαστε τις καταστάσεις...

χρόνια πολλά ναταλίτσα.

να χαίρεστε τον σύζυγό.

με πατάτέ στον καλο σήμερα.

πηγα να μην άφηνα εγώ τα παιδιά μου στην μάνα μου.

δεν υπάρχει τέτοιο νεύροσπασμα σας λέω.

αστα ναταλία.

δύσκολα με τρία παιδιά, αλλά η μόνη λύση είναι ότι αργότερα.

πρέπει να βρεις γυναίκα.

εμείς είχαμε αρκετές εντάσεις με το νίκο.

η μάνα του στον κόσμο της κ στην ψωνάρα της.

η δικιά μου αδιακρίτή, χωρίς αντοχές κ κ κ πολλά κ.

αυτό που σου είπε εσένα η μάνα σου,

για τα τρία παιδιά σε ναυτική οικογένεια,

μου το έχει πει κ εμένα η αδερφή μου.

μετά αφού κατάλαβε την μακακία της, ζήτησε συγγνώμη.

Πόσες φορές με έχει πάρει από κάτω

κ εχω πιάσει πάτο ψυχολογικά;

χάνω το λογαριασμό.

θα ξαναβρείς το κέφι σου.

κύκλος είναι...

xmX3p2.png

XKuXp2.png

πωπω τι τραβατε βρε κοριτσια...εγω ακομη δεν εχω παει υπερατλαντικο και δε ξερω και αν θα παω.... ξερετε πολιτικες εταιριας δεν πληρωνουν δικα μου μεταφορικα και διαφορες βλακειες.... οσο για τη μαμα που δε βοηθαει τι να πω.... εγω το χω απο τωρα ξεγραμμενο οτι δεν εχω βοηθεια απο κανεναν για αργοτερα σκεφτομαι να παρω γυναικα για βοηθεια στο σπιτι και να το στειλω και νωρις παιδικο (οταν με το καλο ερθει...)

πωπω τι τραβατε βρε κοριτσια...εγω ακομη δεν εχω παει υπερατλαντικο και δε ξερω και αν θα παω.... ξερετε πολιτικες εταιριας δεν πληρωνουν δικα μου μεταφορικα και διαφορες βλακειες.... οσο για τη μαμα που δε βοηθαει τι να πω.... εγω το χω απο τωρα ξεγραμμενο οτι δεν εχω βοηθεια απο κανεναν για αργοτερα σκεφτομαι να παρω γυναικα για βοηθεια στο σπιτι και να το στειλω και νωρις παιδικο (οταν με το καλο ερθει...)

Γι΄αυτό σε κουβέντα εδώ μέσα με άλλη κοπέλα τόνιζα πόσο σημαντικό είναι όταν έχεις άντρα ναυτικό να υπάρχει ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ από τους γονείς τουλάχιστον του ενός από τα δυο μέρη του ζευγαριού... Διαφορετικά τα ζόρια είναι μεγάλα...

Καλησπέρα κορίτσια...χρόνια πολλα...καλή χρόνια με υγεία,αγάπη,ευτυχία και καλα ταξίδια να έχουν οι ναυτικοί μας....αχ βρε Πάρος τι περνάς...ψυχολογικό πόλεμο σου κάνει η μαμα σου...βλέπω ότι οι περισσότερες κοπέλες έχουν σχεδόν το ίδιο πρόβλημα...εμένα η μαμα μου δεν πηγαίνει συχνά ταξίδια γιατί δουλεύει και δεν εχει πολυ χρόνο...η μαμα της μας εχει σχεδόν μεγαλώσει...ποτέ δεν παραπονέθηκε στην μαμα μμ...ο,τι θέλαμε το είχαμε και το έχουμε...βοηθάει στα πάντα...η γιαγια μου την παρότρυνε να πάρει την απόφαση για τρίτο παιδί και είναι πάντα δίπλα της...όταν μάλιστα ήμουν μικρή την γιαγια μμ την φώναζαν και αυτή μαμα...δεν ξέρω τι να σου πω...υπομονή και σίγουρα θα ξεκαθαρησετε τα πράγματα...φιλιαα!!!

Διαφημίσεις

Δηλαδή βρε κορίτσια δεν κατάλαβα, το να κάνουμε 1,2 ή 3 παιδιά πάει να πει πως τελείωσε η ζωή μας???? Οτι καταδικαστήκαμε για τα υπόλοιπα 20 χρόνια??? συγνώμη αλλά δεν μπορώ να το δεχθώ.. Και μου έλεγε προχθές κάτσε να ξεκινήσουν σχολεία και δεν θα μπορείς να πας πουθενά.. Δλδ αν λείψω 20 μέρες τι θα πάθουν θα μείνουν αγράμματα???Και να φανταστείτε οτι είμαι μοναχοπαίδι και με έχει μεγαλώσει η γιαγιά μου.. Για να καταλάβετε μέχρι τα 40 της δεν ήξερα ούτε αυγό μάτι να φτιάξει. Όλα η γιαγιά και τώρα θα μας κάνει και τον ειδήμονα?

Τι να πω βρε κορίτσια βλέπω άλλες μανάδες που σκίζονται να βοηθήσουν τα παιδιά τους.. Η κουμπάρα μου μένει Μαρούσι και η μαμά της μένει Βύρωνα, η γυναίκα δεν οδηγεί και πάει στο Μαρούσι για να την βοηθήσει κάθε μέρα με 2 λεωφορεία τρένο και μετρό.. Και να μαγειρέψει και να απλώσει και να της καθαρίσει και όλα.. Για εμάς αυτά είναι άγνωστες λέξεις.. Την έχω φωνάξει 5 μετρημένες φορές να σιδερώσει και εδώ και 10 μέρες που της έχω πει αν μπορεί να έρθει μου το παίζει άρρωστη.

Το ευχάριστο βέβαια είναι οτι με την δουλειά που κάνουν οι άντρες μας έχουμε την δυνατότητα να έχουμε άλλες ευκολίες και προκειμένου να χαλάω την διαθεσή μου θα πάρω μια γυναίκα μια φορά την εβδομάδα να με βοηθάει με το σπίτι και το σίδερο!

Δηλαδή βρε κορίτσια δεν κατάλαβα, το να κάνουμε 1,2 ή 3 παιδιά πάει να πει πως τελείωσε η ζωή μας???? Οτι καταδικαστήκαμε για τα υπόλοιπα 20 χρόνια??? συγνώμη αλλά δεν μπορώ να το δεχθώ.. Και μου έλεγε προχθές κάτσε να ξεκινήσουν σχολεία και δεν θα μπορείς να πας πουθενά.. Δλδ αν λείψω 20 μέρες τι θα πάθουν θα μείνουν αγράμματα???Και να φανταστείτε οτι είμαι μοναχοπαίδι και με έχει μεγαλώσει η γιαγιά μου.. Για να καταλάβετε μέχρι τα 40 της δεν ήξερα ούτε αυγό μάτι να φτιάξει. Όλα η γιαγιά και τώρα θα μας κάνει και τον ειδήμονα?

Τι να πω βρε κορίτσια βλέπω άλλες μανάδες που σκίζονται να βοηθήσουν τα παιδιά τους.. Η κουμπάρα μου μένει Μαρούσι και η μαμά της μένει Βύρωνα, η γυναίκα δεν οδηγεί και πάει στο Μαρούσι για να την βοηθήσει κάθε μέρα με 2 λεωφορεία τρένο και μετρό.. Και να μαγειρέψει και να απλώσει και να της καθαρίσει και όλα.. Για εμάς αυτά είναι άγνωστες λέξεις.. Την έχω φωνάξει 5 μετρημένες φορές να σιδερώσει και εδώ και 10 μέρες που της έχω πει αν μπορεί να έρθει μου το παίζει άρρωστη.

Το ευχάριστο βέβαια είναι οτι με την δουλειά που κάνουν οι άντρες μας έχουμε την δυνατότητα να έχουμε άλλες ευκολίες και προκειμένου να χαλάω την διαθεσή μου θα πάρω μια γυναίκα μια φορά την εβδομάδα να με βοηθάει με το σπίτι και το σίδερο!

Αχαχα! Διάβαζα το μήνυμά σου, γελούσα και κουνούσα το κεφάλι... Τώρα τί να σου πω... Αυτό το "άρρωστη" με έχει αρρωστήσει πια...

Και ο άντρας μου στενοχωριέται τόσο πολύ που δεν έχω βοήθεια... Ο πατέρας μου ειλικρινά με βοηθάει περισσότερο, όσο αστείο και να φαίνεται, ό,τι μπορούσε έκανε, παρόλο που είχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλημα με τη μέση του... Τώρα που έχει χειρουργηθεί τα έχω δει όλα... Γιατί τρέχω και για τις δικές του δουλειές...

Περιμένω να αλλάξω σπίτι για να πάρω γυναίκα τουλάχιστον 2 τετράωρα τη βδομάδα...

Κορίτσια μια ερώτηση... Ο άντρας μου έχει αρχίσει και φαγουρίζεται ότι η εταιρία θα βγάλει λέει πλοία LNG και ότι ο μισθός εκεί θα είναι πολύ υψηλός και ότι αν είναι πρέπει να κοιτάξει να χωθεί... Και ρωτάω εγώ τώρα.... Πόσο επικίνδυνα πρέπει να είναι για να δίνουν μισθούς 16000-18000 το μήνα;;;:confused: Ξέρετε τίποτα γι΄αυτά τα πλοία;;;

ΟΚ να ξεχρεώσουμε αλλά μη μείνουμε και χωρίς μπαμπά!!!:-(:sad::-(

Καλημέρα κορίτσια! Αν έχετε κάποιον εορταζοντα να τον χαίρεστε!

Pashalitsa τι είναι τα LNG? ο δικός μου σκέφτεται να παει σε αεραδικα, αυτα εννοείς; Απο ότι μου έχει πει είναι πολυ πιο ασφαλή απο τα γκαζαδικα.. Τώρα τι να σου πω ιδέα δεν έχω...

Μέρες κοπέλες.

αέραδικα λέει.

ο νίκος ας πούμε κ οι κουμπάροι μας, ούτε να το σκέφτονται.

μόνο ο αδερφός του κουμπάρου μας το έχει σκεφτεί σοβαρά.

όσους ξέρουν έχουν ακούσει να δουλεύουν σε τέτοια δεν έχουν μαλλία.

θεωρητικά κ από το άγχος.

Κ Βγαίνουν πιο νωρίς στη σύνταξη νομίζω.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...