Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Κοριτσαρες γεια σας και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!Καλα ταξιδια στους αντρες σας και σε εσας!εγω περασα ομορφα και τα βρηκα με τον δικο μου τελικα.του ειπα να χωρισουμε και αρχισα να μην απανταω και στα μνμτα του και ηρθε κατω απ το γραφειο την παρασκευη με λουλουδια και μου ειπε να μην τον αφησω να ειναι αλλο μονος του γιατι ειδε οτι εκανε λαθος και δεν ειχε σκοπο να γινουν ολα αυτα,απλα του πεσαν ολοι μαζι,και μου ειπε απο μονος του οτι θα παρει τηλ την εταιρεια να τους πει να κατσει ενα μηνα παραπανω,(και το φεβρουαριο δλδ)για να ειμαστε μαζι και να αναπληρωσουμε το χαμενο χρονο.ειπα να δωσω τοπο στην οργη μερες που ειναι και τωρα ειναι ολα οκ.θα παρω και αδειουλα ξανα αυτες τις μερες να φυγουμε παλι.

ειμαι χαρουμενη αλλα και συγκρατημενη μαζι...θα δειξει...

αυτα τα δικα μου τα νεακια.

Παρος,φανταζομαι οτι μεχρι τωρα θα εχεις αποφασισει τι να κανεις με το εμβολιο,απλα σιγουρεψου οτι ειναι οκ με το θεμα της εγκυμοσυνης.ευχομαι να πας και να περασετε περασετε ομορφα με τον αντρουλη σου!

Τζινι,ευχομαι τα καλυτερα για τη νεα χρονια,και με βοηθεια στο σπιτι!!

Πασχαλιτσα,υγεια και υγεια και υγεια!!!

Χρονια πολλα και σε ολα τα αλλα κοριτισα που διαβαζουν το σαιτ.να ειστε ολες καλα και δυνατες!!φιλακια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσαρες γεια σας και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!Καλα ταξιδια στους αντρες σας και σε εσας!εγω περασα ομορφα και τα βρηκα με τον δικο μου τελικα.του ειπα να χωρισουμε και αρχισα να μην απανταω και στα μνμτα του και ηρθε κατω απ το γραφειο την παρασκευη με λουλουδια και μου ειπε να μην τον αφησω να ειναι αλλο μονος του γιατι ειδε οτι εκανε λαθος και δεν ειχε σκοπο να γινουν ολα αυτα,απλα του πεσαν ολοι μαζι,και μου ειπε απο μονος του οτι θα παρει τηλ την εταιρεια να τους πει να κατσει ενα μηνα παραπανω,(και το φεβρουαριο δλδ)για να ειμαστε μαζι και να αναπληρωσουμε το χαμενο χρονο.ειπα να δωσω τοπο στην οργη μερες που ειναι και τωρα ειναι ολα οκ.θα παρω και αδειουλα ξανα αυτες τις μερες να φυγουμε παλι.

ειμαι χαρουμενη αλλα και συγκρατημενη μαζι...θα δειξει...

αυτα τα δικα μου τα νεακια.

Παρος,φανταζομαι οτι μεχρι τωρα θα εχεις αποφασισει τι να κανεις με το εμβολιο,απλα σιγουρεψου οτι ειναι οκ με το θεμα της εγκυμοσυνης.ευχομαι να πας και να περασετε περασετε ομορφα με τον αντρουλη σου!

Τζινι,ευχομαι τα καλυτερα για τη νεα χρονια,και με βοηθεια στο σπιτι!!

Πασχαλιτσα,υγεια και υγεια και υγεια!!!

Χρονια πολλα και σε ολα τα αλλα κοριτισα που διαβαζουν το σαιτ.να ειστε ολες καλα και δυνατες!!φιλακια!!

ΟΚ, καλά έκανες και του έδωσες μια ευκαιρία ακόμα, ελπίζω να την αξιοποιήσει καταλλήλως!!!:-D

Α, και ευχαριστώ πολύ για την ευχή, τελευταία δεν αισθάνομαι και πολύ καλά και φοβάμαι πολύ για την υγεία μου...:-(

Κι εγώ σου εύχομαι να σου πάνε όλα όπως τα επιθυμείς!!!:-D

Κοριτσια καλη χρονια σε ολες και καλες θαλασσες στους αντρες μας ειμαι νεα στην παρεα και πριν λιγες μερες ανακαλυψα το φορουμ χαιρομαι πολυ που σας βρηκα δεν ειστε μονες σας ακομα μια φορα εκανα γιορτες μονη μου ειμαστε 11 μηνες παντρεμενοι και συνολικα 3 χρονια μαζι.

Αυτο που με απασχολει παρα πολυ ειναι τι θα γινει οταν θα κανουμε bebe.... Δεν υπαρχει δυνατοτητα για βοηθεια απο συγγενικο περιβαλλον. Θα τα καταφερω μονη μου ?θα πρεπει να βρω καποια γυναικα η εστω οικιακη βοηθο? Εχετε αναλογη εμπειρια?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Λοιπόν μέχρι εχθές το βράδυ έλεγα στον άντρα μου οτι δεν θα πάω αλλά σήμερα το πρωί που με πήρε ο τύπος απο το crew λέω άστο καλό! Θα πάω!

Πετάω αύριο το πρωί στις 9:00 με British για Λονδίνο και απο κει για Houston! Το καράβι θα πέσει κατευθείαν οπότε δεν θα πάω ξενοδοχείο! Αχ γαμώτο φοβάμαι και το αεροπλάνοοοοοοοο!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Μακακαρι να ναι ετσι οπως λες..... να μην ξεχναμε να ειμαστε και γυναικες....δ θελω μετα τη γεννα να παρατησω γυμναστικη κλπ και να γινω σαν αυτες που κοροιδευω.....τονιζω οτι δεν θα εχω καμια βοηθεια απο συγγενικα περιβαλλοντα. Αχ δε μας φτανει αυτο που περναμε που οποια δεν το εχει περασε ανοιγει το στομα της και λεει οτι της ερθει!

Καλημέρα!!!

Λοιπόν μέχρι εχθές το βράδυ έλεγα στον άντρα μου οτι δεν θα πάω αλλά σήμερα το πρωί που με πήρε ο τύπος απο το crew λέω άστο καλό! Θα πάω!

Πετάω αύριο το πρωί στις 9:00 με British για Λονδίνο και απο κει για Houston! Το καράβι θα πέσει κατευθείαν οπότε δεν θα πάω ξενοδοχείο! Αχ γαμώτο φοβάμαι και το αεροπλάνοοοοοοοο!!!!!!!

Αντε με το καλο!!!!!! καλο ταξιδι να εχεις!!! Huston ηταν κι ο δικος μου αντρας πριν ενα μηνα....

Κοριτσάκια μου,χρόνια πολλά,καλή χρονιά εύχομαι σε όλες σας καί στις οικογένειες σας,καλές θάλασσες στούς ναυτικούς μας,υγεία και καλή δύναμη να έχουμε.Εύχομαι να περάσατε όμορφα!

Διαφημίσεις

Νϊνα καλώς μας ήρθες!

Paros, καλό σου ταξίδι!!! Καλά να περάσεις στο καράβι! Αυτό το αεροδρόμιο του Houston, μα το Θεό, νομίζω ότι και αν μου κλείσουνε τα μάτια θα βρίσκω το δρόμο μου εκεί μέσα!!!:tongue::tongue::tongue: Κι εγώ τρέμω το αεροπλάνο από τότε που έκανα παιδί! Λες και έπαθα μετάλλαξη!

Ο άντρας μου περνάει από Μάλτα αύριο και θα μιλήσουμε στο κινητό ωραία!!! Τον προηγούμενο μήνα παιδιά ξεπεράσαμε την πολιτική ορθής χρήσης :shock::shock::shock: και παρόλο το passport ήρθε ένας λογαριασμό μιλάμε ίσα με 230 ευρώ (μόνο οι χρεώσεις οι δικές μου των εθνικών κλήσεων, χώρια οι κάρτες οι δικές του για το καρτοκινητό του)... Στο τέλος θα πάθω τίποτα από το πολύ κινητό γμτ!!! Ευτυχώς που φεύγει από Ευρώπη δηλαδή!!! Πάει να ακτινοβοληθεί στην Ιαπωνία!!!:tongue::tongue::tongue: (τελικά αυτόν τον αντιδραστήρα τον κλείσανε ποτέ;;;)

Κοριτσάκια μου,χρόνια πολλά,καλή χρονιά εύχομαι σε όλες σας καί στις οικογένειες σας,καλές θάλασσες στούς ναυτικούς μας,υγεία και καλή δύναμη να έχουμε.Εύχομαι να περάσατε όμορφα!

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και σε εσένα!:-D

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!!

Μαντέψτε καλέ που είμαι.... Στο Σπιτάκι μουυυ φυσικάααα!!!!

Λοιπόν η μανούλα μου η καλή απο την Τρίτη είχε κρεμάσει μια μούρη μέχρι το πάτωμα.. Δεν έδωσα σημασία.. Με παίρνει ο crew την Τετάρτη μου λέει έλα σε παρακαλώ να πάρεις εισιτήρια αυριο στις 9:00 πετας!!!

Την παίρνω τηλέφωνο της το λέω μου λέει καλα....

Της λέω ρε παιδί μου μπορείς να τα κρατήσεις γιατί δεν σε βλέπω και πολύ φαν.. Δεν είμαι καθόλου μου λέει. Για πόσες μέρες? Της λέω δεν ξέρω, 15-20 καλά μου λέει θα τα κρατήσω(με μισή καρδιά) της λέω αν δεν μπορείς άστο τους παίρνω τηλ και το ακυρώνω.. Όχι μου λέει. Τέλος πάντων κάνω το λάθος και την παίρνω μαζί μου στον Πειραιά.

Και μου αρχίζει μια γκρίνια οτι αφού έχω πάει στο ίδιο μέρος γιατί να ξαναπάω και αφού ο Θ ήταν τόσο καιρό εδώ δεν υπάρχει λόγος να πάω.. Ε, έτσι κι αλλιώς μου λέει τελευταία φορά είναι γιατί όποιος θέλει να κάνει ταξίδια δεν κάνει παιδιά, και όταν κάνεις παιδιά κάθεσαι και τα μεγαλώνεις και δεν τα παρκάρεις... Και εντάξει ένα παιδί το αφήνεις, δύο με δυσκολία αλλά τρία παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση να στα κρατήσει κανένας. Και να βγάζει μια κακία και ένα μίσος ρε κορίτσια, άλλο πράμα. Τέλος πάντων δεν της είπα τίποτα. Αφού πήρα τα εισιτήρια περάσαμε απο την κουμπάρα μου που έχει cafe-εστιατόριο γιατί με είχε πάρει τηλ να της πάω να δει τα παιδιά. Η μούρη στο πάτωμα, αφού και εκεί της λένε τι έχεις ρε Μαριάννα και είσαι έτσι.. Τίποτα λεει έχω κρυώσει.. Μετά μπαίνουμε στο αμάξι και λέω άσε πάμε γιατί δεν έχω φτιάξει ούτε βαλίτσα.. Δεν με νοιάζει μου απαντάει με ένα τρόπο.. Καλά της λέω δεν είπα οτι σε νοιάζει απλά το ανέφερα. Τέλος πάντων γυρνάω σπίτι και λέω με όλη της την γρουσουζιά δεν πάω πουθενά. Μου λέει και το Θεϊκό οτι όταν τον Σεπτέμβριο πήγαμε Ταιλάνδη αυτή και ο γκόμενος έχασαν τις διακοπές τους(πήγαμε εν τω μεταξύ 15/09) και τώρα που θέλανε να πάνε Ηγουμενίτσα τους κλείσαμε πάλι.. Αλλά καμία αναφορά οτι ήρθε μαζί μου τον Αυγουστο στην Σαντορίνη και ανέλαβα όλα της τα έξοδα, ακόμα και τα εισιτήρια(και όχι οτι με βοήθησε, κάθε άλλο θα έλεγα)..

Οπότε με όλα αυτά ξενέρωσα τόσο πολύ που λέω δεν γουστάρω να πάω πουθενά τέλος. Και να φανταστείτε οτι δεν θα της τα φόρτωνα, τα μικρά έχουν παιδικό και γυρνάνε το μεσημέρι, θα της έδινα λεφτά για όλα τους τα έξοδα, και της είχα τάξει και laptop! Εκείνη έχασε!!!

Και να πω ρε κορίτσια οτι είχε κάτι καλύτερο να κάνει να πω οκ. Αλλά είναι άνεργη, ξύνεται και όλη τη μέρα είναι στο facebook.

Και τα παιδιά της τα αφήνω ΣΠΑΝΙΑ μόνο αν πραγματικά δεν μπορώ να τα πάρω μαζί μου .. Σας ζάλισα το ξέρω αλλά κάπου πρέπει να τα πω κι εγώ...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

ΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; Ρε συ, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! Και έλεγα ότι μόνο εγώ έχω την περίπτωση μάνας τέτοιας... Κακώς έκανες κακώς!!! Τέτοιοι άνθρωποι κορίτσι μου δε θέλουν τέτοια συμπεριφορά!!! Έπρεπε να τα αφήσεις τα παιδιά και να φύγεις!!! Πω,πω, σε έφερε στα νερά της δεν το πιστεύω!!! Μα καλά δε σκέφτεται ότι είσαι έγκυος, ότι θα σε στενοχωρήσει, ότι θα ΑΡΓΗΣΕΙΣ να μπορέσεις να ξαναπάς να βρεις τον άντρα σου, ότι, ότι, ότι... Πω,πω, τα έχω πάρει τώρα!!! Να δεις που έχει τσαντιστεί που θα κάνεις 3ο παιδί (το μαντεύω πίσω από τα λόγια της)!!! Λες και θα το κουβαλάει στην πλάτη της! Μα καλά ΤΩΡΑ έπρεπε να πάει εκδρομή;;; Έλεος δηλαδή!!!! Ο άντρας σου τί λέει για όλα αυτά;;; Γιατί αν ήταν ο δικός μου παίζει και να μην της ξαναμιλούσε ΠΟΤΕ!!!

Λοιπόν, εμένα με είχανε φάει γιατί δεν κάνω παιδί κλπ. Εγώ δεν ήμουν φαν του παιδιού,είχα και διάφορα άλλα προβλήματα και δεν ήθελα να αλλάξω τη ζωή μου. Μόλις πάτησα τα 30 όμως άρχισε να με τρώει το θέμα... Τους έβαλα να με διαβεβαιώσουν ότι θα το/τα κρατάνε όταν θα χρειάζεται να πάω στο καράβι και ότι όταν θα γεράσουν θα προσλαμβάνω και νταντά εκείνες τις μερες για να μην τους κουράζω!!!:-D Οπότε και να μου πουν κάτι, εγώ ειλικρινά θα την παρατήσω και θα φύγω!!! Διάθεση δεν υπάρχει, το βλέπω, λέω από τώρα ότι το Μάρτη θα χρειαστεί να πάω στο μπαμπά μας και δεν ακούγεται κιχ!!! ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! Και να μου πουν ξέρεις μα μου σου ξου, εγώ θα την αφήσω και θα φύγω!!!

Αναίσθητη δεν είμαι, αλλά σας μιλάω ειλικρινά ότι από τότε που γεννήθηκε το παιδί, δεν έχει πει μια φορά πχ, άργησε η μάνα σου σε δουλειές, κάτσε να κάνω ένα μπάνιο το παιδί... Και το φαγητό, άλλη πικρή ιστορία αυτή... Όταν ήταν εδώ ο άντρας μου και τρέχαμε ολημερίς ή ήμασταν άρρωστες και οι δυο και εγώ μαγείρευα συνέχεια για όλους... Φιλότιμο 0. Εντάξει το έχω πάρει απόφαση. Όταν όμως είναι να φύγω, ΘΑ ΦΥΓΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!!! :!: Στο κάτω κάτω της γραφής, όλο και σε κάτι βοηθιούνται από το ναυτικό!!! Ο πατέρας μου με τον αδελφό μου πήραν μια ταχύπλοη βάρκα, έβαλαν δόση 200 το μήνα, ο αδελφός μου τον κρέμασε γιατί δε μπορούσε να πληρώνει, τέλειωσε και η δουλειά που είχα βρει στον πατέρα μου ως οδηγός σε παιδιά του Κολλεγίου, τώρα με μια σύνταξη δε βγαίνουν βέβαια... Μαντέψτε ποιος πληρώνει τη βάρκα τώρα... Και πολλά άλλα!!! Άρα λοιπόν λίγος σεβασμός στη ΜΟΝΑΞΙΑ του ναυτικού που πρέπει να ΑΝΤΕΞΕΙ τόσο καιρό δε βλάπτει... Εντάξει;;; Δεν πάμε στο γκαζάδικο να κάνουμε διακοπές, ούτε να κάνουμε κρουαζιέρα!!! ΕΛΕΟΣ, ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...