Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Pashalitsa Helpppp!!!!!!

Λοιπόν με πήρα τηλ το απόγευμα και μου είπαν οτι αν είναι την Πέμπτη πετάω για Αμερική και να τους πάω διαβατήριο και Αμερικάνικη Visa, με ρωτάνε λοιπόν εμβόλιο για κίτρινο πυρετό έχεις κάνει..... Όχι του λέω... Πρέπει να το κάνεις μου λέει γιατί υπάρχει μια πολύ μικρή περίπτωση το βαπόρι να πάει Νιγηρία(το καράβι εν τω μεταξύ δεν έχει πάει πουθενά αλλού εκτός απο Αμερική...) Και μου λέει πήγαινε αύριο σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να το κάνεις.. Οκ του λέω.. Πως θα το κάνω γμτ???? Λέτε άμα πάω αυριο στο νοσοκομείο και τους πω οτι το έχω κάνει και έχω χάσει το χαρτί που το βεβαιώνει να το χάψουν??? Εσύ pashalitsa το έχεις κάνει?? Και αν ναι τι χαρτί σου δίνουν?

Τα νεύρα μουυυυυ! Στην Ευροναβ που είχαμε πάει και τις 2 φορές Αλγερία δεν είχα κάνει κανένα εμβόλιο...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ναταλία απαγορεύεται του κίτρινου πυρετού!

Γιατί είσαι εγγυος.

δες κ στοκινητό σου.

είναι υποχρεωτικό το διεθνές βιβλιάριο να το έχει πάνω.πάρε βεβαίωση από είμεθα που το έκανες.

που να την αναγνωρίζουν οι αρχές στο αμέρικα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ξέχασα να σου πω ότι το βιβλιάριο διεθνη εμβολιασμού

εμένα μου το είχαν ζητήσει

Κ από την εταιρεία μαζί με το διαβατήριο.

θα προλάβεις βίζα για ηπα;

μπας κ είναι αστραχανέοι στην εταιρεία ;

Όλες τις βίζες η εταιρεία μου της είχε βγάλει τότε.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Άσε μου έγινε η καρδιά περιβόλι βραδιάτικα η μόνη λύση είναι να πω οτι είμαι αλλεργική στο αυγό και δεν μπορώ να κάνω το εμβόλιο..

Αμερικάνικη Βίζα έχω λήγει το 2018!

Ωχ αμάν βρε κοπέλα μου! Εμένα κάτι μου είχαν πει κάποτε για το εμβόλιο, νομίζω ότι τους είπε ο άντρας μου ότι το έχω κάνει αλλά έχω χάσει το χαρτί και δεν το έκανα τελικά! Σίγουρα δεν το έχω κάνει!

Εσύ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! Το ξέρουν από την εταιρία ότι είσαι έγκυος ή μλκς λέω τώρα;;; Φαντάζομαι δε θα σε άφηναν να πας αν το ήξεραν ε;;;

Πες ότι ρώτησες τον παθολογο σου και σου είπε να μην το κάνεις επειδή έχεις αλλεργία στο αυγό και ότι δεν το ήξερες αυτό προηγουμένως!

Βρε κορίτσια τί είναι το διεθνές βιβλιάριο εμβολιασμών; Έχει τέτοιο ο άντρας μου και δεν το ξέρω; Πάντως εγώ σίγουρα δεν έχω...

Κοριτσάκι μου αν το καράβι πάει Νιγηρία την έβαψες... Ξέρεις σε πόσο καιρό θα γυρίσεις σπίτι σου;;;:confused:

pashalitsa θα γυρίσω μια και καλη στην γέννα!!!!! Χαχαχαχαχα!!!!

Αφήστε, απο το άγχος μου δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, και Θ δεν με πήρε τηλ να του τα ψαλω.. Pashalitsa ο Θ έχει ενα βιβλιάριο υγείας που τα γράφει! Αλλα όχι ειδικό για εμβολιασμους. Τώρα τι μας σας πω.. Μάλλον στην εταιρία είναι πολυ τυπικοι..

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω.. Μήπως να το αφήσω τελείως; Εγω είπα να πάω γιατι το πλοίο αυτο κάνει 5-6 μέρες ταξίδια και ολα Αμερική. Οπότε λέω θα κάτσω 2 βδομάδες και γυρναω.. Ο θ. Το πήρε 31 και 6 θα είναι Αμερική! Τώρα που θα πάω εγω θα αλλάξει το προγραμμα;;; Τέλος πάντων σας ζαλισα και εσας αλλα που να τα πω και να με καταλάβουν..

Ναταλία ένα κατέβατό είχα γράψει αλλά εδώ απαυτόνεταί ο δίας με τι σύνδεση κ με όλα.

Πήρες τηλ εκεί που είπα; εκεί ξέρουν σίγουρα.

Σου δίνουν ένα international certificate of vaccination.

Βιβλιάριο δηλ. με σφραγίδα απαιτούμενη από int. health regulation.

Δεν είναι μόνο να μην σε τσιμπήσει κουνούπι.

είναι ότι ούτε τα πλακενιλ μπορείς να πάρεις προληπτικά,

ούτε τα ελοκουιν για θεραπεία.

κ η θεραπεία κρύβει κ τον κίνδυνο ηπατίτιδας.

τον νίκο δεν τον άφησαν να φύγει από το λιμάνι

Αν δεν έκαναν απολύμανση σε καμπίνα. γραφείο πλοίου.

κ γέφυρα.

ούτε οι αρχές. ούτε ο ερυθρός σταύρος όταν την πάτησε ο ναύτης.

είναι μεταδοτικό.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Πήγα στο γραφείο εμβολιασμου στην αγ. Παρασκευη και μου έδωσαν πιστοποιητικό ότι είμαι αλλεργική στο αυγό και δεν μπορω να κάνω το εμβολιο! Τώρα Περιμένω να με πάρει τηλ ο Θ. Να δούμε... Πήγα και στην εταιρία και άφησα το διαβατήριο και θα με πάρει μέσα στην μέρα να μου πει ποτε πετάω.. Τι να πω θα φαει ενα κράξιμο ο Θ που θα είναι όλο δικο του!!!!!! Πως εμπλεκα έτσι;;;

Λοιπόν, ηρέμησε! Το πιθανότερο είναι να ΜΗΝ πας Αφρική! Οπότε θα πας και θα γυρίσεις κανονικά! Αν είναι και αυξηθεί η πιθανότητα της Αφρικής θα σε ειδοποιήσει έστω και τελευταία στιγμή πριν πετάξεις ο άντρας σου. Δυστυχώς εγγύηση λιμανιών και ημερομηνιών σε αυτά τα πλοία δεν υπάρχει...:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...