Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα και χρονια πολλα!!ελπιζω να περασατε ομορφα τις μερες των Χριστουγεννων.εγω στις 23 του μηνα δυστυχως χωρισα γιατι με το που γυρισαμε πισω στην αθηνα αρχισαμε παλι τους καυγαδες και με εκανε τελικα να αισθανθω οτι δεν με παιρνει και πολυ στα σοβαρα.μου ειπε οτι δεν ειναι χαρουμενος μαζι μου,οτι δεν χαιρεται τους φιλους του οσο θα ηθελε ενω καποιους τους εβλεπε και καθε μερα,οτι εκανε θυσια που γυρισε απ τις ελιες στη βδομαδα ενω αν ηταν μονος του θα καθοταν παραπανω και οτι στη ζωη του ηθελε να γινει βοσκος αλλα αλλαξε τα σχεδια του για χαρη μου.οποτε καταλαβαινετε οτι δεν υπηρχε κατι που να μπορω να παραβλεψω σε ολα αυτα και πηρα των οματιων μου και εφυγα,πηγα στη χαλκιδα με τους δικους μου.απο κει και περα μου κανει κατι τηλεφωνα και καλα για χρονια πολλα και για να δει τι κανω και εγω του απανταω χαρουμενα αλλα πολυ τυπικα πλεον.μου φαινεται αδιανοητο πως ενας ανθρωπος δεν μπορει να αντιληφθει τη θυσια που κανει η κοπελα που μενει πισω.ηθελε να βγαινει με φιλους και να μου ερχεται εμενα το βραδυ στις 9 που δεν θα ειχαμε χρονο να κανουμε και πολλα μαζι γιατι εγω δουλευω το πρωι και επισης,ενω οσο ελλειπε με πιεζε φοβερα με τον τροπο του,τωρα που ηρθε το παιζει κουλ και ανετος και με κατηγορει οτι τον πιεζω εγω,ενω στην ουσια αυτο που γινοταν ηταν οτι μου εβγαιναν σαν αντιδραση καποια πραγματα.τεσπα.αυτα τα νεα μου.λυπαμαι πολυ που δεν θα γινω γυναικα ναυτικου τελικα,αλλα ολα στο προγραμμα ειναι στη ζωη.δεν εχει ουτε το θαρρος να ζητησει συγγνωμη σαν αντρας,μονο για να δει τι κανω με παιρνει και καλα...που να κανεις οικογενεια με τετοια μυαλα.αυτο ειναι παιδακι δεν ειναι αντρας....

κορτισια θα μπαινω που και που να βλεπω τα νεα σας και να τα λεμε γιατι συναισθηματικα ειμαι πολυ κοντα σας και θελω να ειμαι οσο μπορω στην παρεα σας.ελπιζω να ειστε γερες,δυνατες και υγιεις κι εσεις και τα παιδακια σας.σας ευχαριστω για τη βοηθεια και τη συμπαρασταση.να ειστε καλα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα-καλημέρα!:tongue:

Κοπέλα μου μη στενοχωριέσαι! Αν ο άνθρωπος ήθελε να γίνει βοσκός κι εσύ τον έστειλες στη θάλασσα (κακούργαααααααααααααααααααααααα):tongue: άστον να πάει να βοσκήσει πρόβατα, να μαζέψει ελιές και να τρέχει στον καφενέ με τους φίλους του... Συγνώμη αλλά μου φαίνονται κωμικοτραγικά αυτά που σου είπε... :-(:rolleyes: Μα καλά είναι δυνατόν;;; Μήπως να πάει να αρμέξει καμιά κατοστή προβατίνες να δει το φως του ο άνθρωπος;;;

Κορίτσι μου ένα πράγμα θα σου πω. Ο άντρας που θα σε ερωτευτεί σφοδρά, δε θα ξεκολλάει από πάνω σου (τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια) όχι για τις ελιές, όχι για τους φίλους του αλλά για τίποτα στον κόσμο... Θα τον τραβάς σα μαγνήτης και δε θα μπορείτε να ξεκολλήσετε παρά μόνο όταν πραγματικά ΠΡΕΠΕΙ!!! Τουλάχιστον εγώ έτσι το βίωσα και δεν το ξεχνώ... Αν ξεκινάς με τέτοια δεδομένα, τί θα γίνει πχ σε 10 χρονια και με χ,ψ προβλήματα;;;

Μη στενοχωριέσαι λοιπόν (όσο γίνεται δηλαδή), ψηλά το κεφάλι και πας για άλλα!!! Ε, και να μπαίνεις να μας λες και κανένα νέο και ας μην είναι θαλασσόδαρμένο! Σάμπως εμείς εδώ μόνο για τη θάλασσα μιλάμε; Ό,τι μας κατέβει λέμε τελικά!!! Χαχαχα!:-D

Α, ξέχασα να σου πω και το άλλο! Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν οι ναυτικοί τί θυσία ΑΚΡΙΒΩΣ κάνουν οι γυναίκες τους. Ο δικός μου, μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί, τον άφησα ένα διήμερο (και ούτε) για να παω στο γάμο του πρώτου μου ξαδέλφου (επαρχία). Κόντευε να τρελαθεί!!! Δε μπορούσε λέει να είναι μέσα στο σπίτι, να βλέπει όλα τα πράγματα μας εκεί κλπ και εμείς να λείπουμε... Του ερχόταν τρέλα... Πήγε και κοιμήθηκε στο πατρικό μου!!! Τί να πω εγώ για την τρέλα που μου έρχεται όταν φεύγει και το βράδυ τον μυρίζω ακόμα στα σεντόνια και κλαίω;;; Όταν βλέπω τα αντικείμενα που άφησε, το φλυτζάνι με τον καφέ που ηπιαμε πριν φύγει κλπ;;; Τί να πω εγώ που μένω πίσω τόσους μήνες;;; Πραγματικά μου είπε ότι τόσα χρόνια νόμιζε ότι η δική του θέση ήταν δυσκολότερη και μόνο τώρα κατάλαβε ότι το μαρτύριο αυτού που μένει πίσω είναι μεγαλύτερο καθώς πρέπει να ζήσει ΜΕΣΑ στο περιβάλλον του άλλου ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ!!!

Καλημέρα.

ντατζη πολύ καλά έκανες κ του έκοψες τη φορά.

κ γνώμη μου είναι να μην απάντας ούτε στα τηλέφωνα. για ποιο λόγο άλλωστε?

Μήπως καταλάβει κ εκτιμήσει τι έχασε.

δεχόμαι το να θέλει λίγο χρόνο με τους φίλους του. αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Συνεχίζω με άλλο μνμ γιατί με πετά εξώ το κινητό.

δεν θυμάμαι πόσο καιρό τα είχαμε με τον ν'. αλλά ήταν πολύ αρχές.

5-6 μήνες να ήταν? Κ μπαρκαρε ενας φίλος τους. κ μου λέει κ καλά ότι συνηθίζουν

να βγαίνουν μόνοι τους οι άντρες μπουζούκια.

Ντακορ λέω καλέ μου. κατά της 20:00την ιδια μέρα της εξόδου

με πέρνει τηλ κ μου λέει: άκυρο γιατί θέλει να έρθει κ η κοπέλα ενός φίλου, οπότε θα περάσω να σε πάρω.

Απάντηση τζινι: καλέ μου εχω κανονισει. Τα νύχια μου να μύριζα?

εννοείται ότι χτυπιόμουν στο γυμναστηριο μεχρι τισ 24:00κ, να σίγουρεψω οτι

Πρέπει να είναι στο τραπέζι! Μη μου ερχόταν κ σαν φαντής μπαστούνης οξω από την πόρτα .

τι μνμτ, τι κλήσεις..?

δεν απανταγα. Τον έσκασα!

μόνο κατά τις 4-5 που είχα βάλει ξύπνητήρι του έστειλα ότι δεν άκουγα καθόλου το τηλ κ δεν το έβγαλα στο τραπέζι μην μου το κλέψουν.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κορτισια!ολες αυτες τις μερες οποτε και να πηρε ημουν με φιλους και περνουσα καλα και του το σηκωνα για να το ακουει και εσκασε στο τελος και συναντηθηκαμε χθες και μου ειπε οτι θελει να ειμαστε μαζι και κατι τετοια,αλλα απ οτι καταλαβα δεν αντιλαμβανεται τα πραγματ ακριβως με τον ιδιο τροπο οπως εγω κι εσεις.μου ειπε βεβαια οτι αν ζουσαμε σε κανονικο σπιτι μαζι(γιατι αυτο τωρα ειναι ενα δωματιο ουσιαστικα και δεν εχει να κανεις κατι εκει μεσα)θα εφερνε τους φιλους σπιτι και οτι δεν θελει να βγαινει εξω μαζι τους αλλα επειδη οσες φορες βγηκε του την ειχα πει απο αντιδραση σε οσα μου εκανε και αυτος,αυτο τον απομακρυνε.

αυτος μεχρι τωρα ηταν πολυ δεμενος με τους φιλους του επειδη δεν ειχε σταθερη σχεση γιατι καμια δεν τον περιμενε ποτε.και ΟΝΤΩΣ ουτε αυτος καταλαβαινε τί θυσια κανει η κοπελα που μενει πισω,μου ζητησε εμενα να του το εξηγησω.τεσπα,εγω του ειπα οτι δεν θα αποφασισω αμεσως,θα το σκεφτω πρωτα και θα δουμε και πως θα παει και τι θα κανει και μετα.το θεμα ειναι οτι ο καιρος περασε και δεν τον χαρηκα καθολου.μονο στην εκδρομη περασαμε τελεια και χαλαρωσα.και το κακο ειναι οτι δεν γινεται να επιμενεις να ειναι ο αλλος μαζι σου,ή το κανει απο μονος του ή οχι.αυτα ολα εγω δεν τα ειχα καταλαβει οταν γνωριστηκαμε γιατι ηταν συνεχεια μαζι μου επειδη ειχαμε πολυ λιγο χρονο μπροστα μας.αν το ηξερα δεν θα το ειχα προχωρησει.ειμαι πολυ προβληματισμενη...

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. Έφυγε σήμερα το πρωί ο σύζυγος.. Πάει Κολομβία.. Αχ δεν θέλω να είμαι αχάριστη γιατί έκατσε 4.5 μήνες κάναμε ένα σωρό πράγματα αλλά και πάλι σκέφτομαι το 6+ και με παίρνει απο κάτω.. Παρακάλεσε τον crew manager να πάω μαζί του στην Αμερική(φτάνει 8 του μήνα) και στην αρχή του είπε να περιμένει να περάσουν τουλάχιστον 15 μέρες που θα είναι στο καράβι και να πάω μετά,αλλά του είπε ο Θ οτι η μαμά μου τώρα μπορεί να κρατήσει τα μικρά και του είπε οκ! Οπότε τώρα περιμένω και ελπίζω να μην κάτσει πάλι καμία στραβή!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. Έφυγε σήμερα το πρωί ο σύζυγος.. Πάει Κολομβία.. Αχ δεν θέλω να είμαι αχάριστη γιατί έκατσε 4.5 μήνες κάναμε ένα σωρό πράγματα αλλά και πάλι σκέφτομαι το 6+ και με παίρνει απο κάτω.. Παρακάλεσε τον crew manager να πάω μαζί του στην Αμερική(φτάνει 8 του μήνα) και στην αρχή του είπε να περιμένει να περάσουν τουλάχιστον 15 μέρες που θα είναι στο καράβι και να πάω μετά,αλλά του είπε ο Θ οτι η μαμά μου τώρα μπορεί να κρατήσει τα μικρά και του είπε οκ! Οπότε τώρα περιμένω και ελπίζω να μην κάτσει πάλι καμία στραβή!

Πάρος,με το καλο να φτασει ο αντρουλης σου στον προορισμο του και με το καλο να πας κι εσυ να τον βρεις να κανετε μαζι οσες γιορτουλες απομενουν.το θεμα ειναι να ειστε καλα κι αγαπημενοι μαζι,εγω αυτο καταλαβα οτι μετραει πανω απ ολα...

Εγω βγηκα χθες με το δικο μου και πηγαμε και ειδαμε τον Ερωτοκριτο σε μοντερνα εκδοση και ηταν πολυ ωραια.τα εκλεισε εκεινος τα εισητηρια για να με καλοπιασει.δεν τα εχουμε βρει ακομα εντελως και δεν ειμαι σιγουρη οτι θελω να τα βρουμε κιολας...αυτος μου λεει οτι θα προσπαθησει πιο πολυ και να χαλαρωσω και ολα θα πανε καλα αλλα εγω δεν μπορω να αποβαλλω ολα αυτα που εχουν γινει και αυτα που μου ειπε και δεν ξερω τι να κανω.δεν ξερω καν αν και κατα ποσον ειμαι κι εγω λαθος στο ολο θεμα.αυτος επισης μου λεει να κανω οτι νομιζει το ενστικτο μου και το ενστικτο μου μου λεει οτι επρεπε να ειναι αλλιως τα πραγματα τωρα που ηρθε για πρωτη φορα να ειμαστε πιο πολυ καιρο μαζι να γνωριστουμε και να χαρουμε χωρις την πιεση του χρονου τοσο εντονη...οι φιλες μου και ο περιγυρος μου μου λενε να τον αφησω εφοσον μου ειπε ολα αυτα και τους εδωσα και πατημα να αρχισουν παλι να λενε οτι θα λειπει και θα ειμαι μονη μου και ολα τα σχετικα και μου εχουν ζαλισει το κεφαλι.αντι να πεταω στα συννεφα ολο αυτο το διαστημα εχω χασει τη χαρα μου.

Παρος, καλες θάλασσες να βρει. Περνάει γρήγορα ο καιρός.

δεν είπαμε ότι εσυ δεν θα κάνεις σχέδια??

ντατζη βάλε το κομματάκι του στινγκ:

Owner of a lonely heart...

Έσπασες ή μου φαίνεται?

ραγίσες, ξενερώσες...

Σε πόσο καιρό προβλέπεται να φύγει?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Παρος, καλες θάλασσες να βρει. Περνάει γρήγορα ο καιρός.

δεν είπαμε ότι εσυ δεν θα κάνεις σχέδια??

ντατζη βάλε το κομματάκι του στινγκ:

Owner of a lonely heart...

Έσπασες ή μου φαίνεται?

ραγίσες, ξενερώσες...

Σε πόσο καιρό προβλέπεται να φύγει?

Σε κανενα μηνα να πουμε το πολυ?τον χωρισα τελικα σημερα το μεσημερι γιατι ενιωθα οτι εγω τα εδωσα ολα κι αυτος ηρθε εδω να μας το παιξει ιστορια και δεν μπορουσα να το αποβαλλω αυτο και να ειμαι καλα. και τωρα κλαιει κι οδειρεται και γινεται κομματια.ναι αλλα τωρα τι να κανω?να το ρισκαρω να περασω καλα για ενα μηνα και μετα παλι να φυγει και να ειμαι μονη και να ερθει και...ΑΝ γινουν τα ιδια?ειμαι και 33 ετων,δεν ειμαι και παιδαρελι να παιζω με τη ζωη μου και την ψυχη μου.ειλικρινα στεναχωριεμαι γιατι τον θελω πολυ,αλλα εμενα αν μου γυρισει η βιδα αναποδα μετα δυσκολα ισιωνω...

Σε κανενα μηνα να πουμε το πολυ?τον χωρισα τελικα σημερα το μεσημερι γιατι ενιωθα οτι εγω τα εδωσα ολα κι αυτος ηρθε εδω να μας το παιξει ιστορια και δεν μπορουσα να το αποβαλλω αυτο και να ειμαι καλα. και τωρα κλαιει κι οδειρεται και γινεται κομματια.ναι αλλα τωρα τι να κανω?να το ρισκαρω να περασω καλα για ενα μηνα και μετα παλι να φυγει και να ειμαι μονη και να ερθει και...ΑΝ γινουν τα ιδια?ειμαι και 33 ετων,δεν ειμαι και παιδαρελι να παιζω με τη ζωη μου και την ψυχη μου.ειλικρινα στεναχωριεμαι γιατι τον θελω πολυ,αλλα εμενα αν μου γυρισει η βιδα αναποδα μετα δυσκολα ισιωνω...

Αχ, αχ, τί να σου πω τώρα;;; Θα σου πω καλά έκανες και τον χώρισες, ακόμα και αν τα ξαναβρείτε θα ξέρει καλά τί άνέχεσαι και τί όχι και πού είναι τα όρια και ποιες είναι οι συνέπειες όταν θα τα ξεπερνάει... Άσε τον να ψηθεί και σκέψου το πολύ καλά πριν ξαναμπλέξεις... Και άντε και είστε ξανά μαζί. Αφού αυτός ο άνθρωπος πιστεύει αυτά που σου είπε και θέλει αυτά που σου είπε, πιστεύεις ότι θα αλλάξει για σένα; Κι αν το κάνει θα είναι για λίγο και θα καταπιεστεί και στο τέλος θα σου πει και διάφορα... Το θέμα είναι οι άνθρωποι να ταιριάζουν από την αρχή... Αν πας να τον αλλάξεις τον άλλον το έχεις χάσει το παιχνίδι και συνήθως αυτό το καταλαβαίνεις μετά από καιρό...

Σου εύχομαι να κάνεις αυτό που θα σε κάνει πιο ευτυχισμένη τώρα και στο μέλλον!

Καταρχήν καλό του ταξίδι και καλές θάλασσες να έχει ο άνθρωπος!

Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τί ζόρι τραβάει η εταιρία και θέλει να περάσουν 15 μέρες κλπ; Τί είδους κολπάκια είναι αυτά; Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση δηλαδή γι΄αυτό που λένε;

Άντε βρε, ίσα ίσα θα γυρίσει ο δικός σου για τα γεννητούρια!!! Μια χαρά!!!:-D:grin::-D Έχω μια απορία να μου λύσετε... Βγαίνεις έξω βόλτα με 3 παιδια... Από που τα κρατάς, έχοντας μόνο δυο χέρια:?:;;;:lol::lol::lol: Κορίτσια είμαι τόσο αγχώδης που και μόνο στη σκέψη 3 παιδιών με πιάνει πανικός...:cool:

Καταρχήν καλό του ταξίδι και καλές θάλασσες να έχει ο άνθρωπος!

Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τί ζόρι τραβάει η εταιρία και θέλει να περάσουν 15 μέρες κλπ; Τί είδους κολπάκια είναι αυτά; Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση δηλαδή γι΄αυτό που λένε;

Άντε βρε, ίσα ίσα θα γυρίσει ο δικός σου για τα γεννητούρια!!! Μια χαρά!!!:-D:grin::-D Έχω μια απορία να μου λύσετε... Βγαίνεις έξω βόλτα με 3 παιδια... Από που τα κρατάς, έχοντας μόνο δυο χέρια:?:;;;:lol::lol::lol: Κορίτσια είμαι τόσο αγχώδης που και μόνο στη σκέψη 3 παιδιών με πιάνει πανικός...:cool:

Κόρες ούτε η νεδα που είναι ένας κουμπάρος μας το επιτρέπει. απ την αχρη

ταξίδι κ η σύζυγος. ούτε για καπτεν, πόσο μάλλον για υπ.ρχο.

ντατζη δεν θυμάμαι...πόσο καιρό στο σύνολο τα είχατε με το πρόσωπο?

μήπως δεν είχε νορμαλ εμπειρίες πριν από εσένα κ το παίζει έτσι?

πχ. Η κουμπάρα μου που είναι χροονια μαζί με τον άντρα της, δηλ από έφηβοι,

Βρήκε τα πράγματα διαφορετικά από έμενα κ άλλες που κάναμε σχέση πολύ αργότερα

κ οι δικοί μας άντρες είχαν πέσει πρώτα κ σε τσουλαρεσ(ςορρυ).

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Στη δεύτερη περίπτωση τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

μέχρι να σιγουρευτεί ο άλλος ότι είσαι σοβαρή, θέλει ένα χ χρονικό διάστημα.

πες του να αποφασίσει τι στο κερας θέλει ακριβώς γιατί δεν είσαι κανένα μωρό τουλάχιστο νοητικά.

αλλά, χωρίς να του δινει τροφή για σχόλια με τρέλα ξενύχτια με φίλους.

χαλαρά θα απαντας σε φάση μη νταπα ντουπα κ γλεντιου.

αντιλαμβάνομαι ότι θες να ξεσκασεις απ την κατάσταση, αλλά καντο με μετρό.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...