Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσιαααα!

Καλά είμαστε και εμείς!

Το Σάββατο έκανε για πρώτη φορά η εταιρεία του Τεό την Χριστουγεννιάτικη γιορτή!!!

Περάσαμε Τέλειααα! Τα μικρά παίξανε και το ευχαριστήθηκαν!

Ο Θ. θα φύγει μάλλον μετά τις 23 αλλά υπάρχει και περίπτωση να φύγει και 23-24 γμτ κρίμα θα είναι για 2 μέρες να χάσει τα Χριστούγεννα..

Μην με βρίσετε αλλά θα πει στην εταιρία να φύγουμε μαζί και να κάτσω 2 εβδομάδες! Το καλό είναι οτι το καράβι είναι κάθε 2-3 μέρες σε λιμάνι!!!! Να δούμε τι θα πούνε.. Πασχαλίτσα ξέρεις αν υπάρχει θέμα να φύγουμε μαζί???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές!

Πάρος, καλό θα ήταν να έμενε τουλάχιστον για τα Χριστούγεννα και μετά ας έφευγε...

Αν τα παιδιά σου τα βολέψεις με καμιά γιαγιά, γιατί να μη φύγεις; Είσαι σε μικρό μήνα ακόμη... Τώρα δεν ξέρω τί παίζει με τα μηχανήματα σκαναρίσματος στα αεροδρόμια, λένε ότι έχουν μεγάλες δόσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας... Όσο για την εταιρία δε νομίζω να έχει κανένα προβλημα να φύγετε μαζί, εγώ το έχω κάνει για παραλαβή του πλοίου από Κίνα... Τώρα τί κανονίζει η κάθε εταιρία για το κόστος των εισιτηρίων κλπ δεν ξέρω, στη δικιά μας μας δίνουν το ένα από τα δυο εισιτηρια τα δικά μου δωρεάν (εννοώ της αναχώρησης ή της επιστροφής), το άλλο το χρεώνουν. Παλιά ξέρω ότι ήταν αστείο να πληρωνει η γυναίκα του πρώτου ή του καπετάνιου τα ειστήριά της... Αλλά το παλιά είναι παλιά...

Λοιπόν έχω βρει ένα σπίτι αυτό www.xe.gr/property/enoikiaseis%7Ckatoikies%7Cpallini%7C7780687.html

και μου τρέχουν τα σάλια γι΄αυτό αλλά δεν τολμάω να το σκεφτώ...:lol::(

www.xe.gr/property/enoikiaseis%7Ckatoikies%7Cpallini%7C7805223.html

Χα, αύριο θα πάω να δω το πρωτο... Δεν είναι και ό,τι ονειρεύομαι αλλά τουλάχιστον από έξω φαίνεται περιποιημένο... Θα δούμε αύριο για μέσα και αν κάνει και καμιά καλύτερη τιμή, στα 700 ας πούμε...

Ευτυχώς μας πήραν τηλ. σήμερα το μεσημέρι και είπαν οτι θα φύγει μετά τα Χριστούγεννα ίσως και 1-2 του Ιανουαρίου!!!! Τέλεια!!!

Στην Euronav που είχα πάει και τα 2 τα είχε πληρώσει ο Θ.! Αλλά είχα μείνει 3 μέρες ξενοδοχείο είχα πάει Αμερική και γύρισα απο Καναδά και είχαμε πληρώσει 450 ευρώ!!!! Δλδ ελάχιστο κόστος!!!! Σε αυτήν που είναι τώρα πριν 1.5 χρόνο που πήγε του είχαν πει "άλλοι" οτι τα εισιτήρια δεν τα χρεώνουν, τώρα όμως δεν ξέρω τι παίζει! Θα πάει ο Θ. την Παρασκευή στην εταιρία και θα τους το πει! Αν πουν το οτιδήποτε θα τους πάρω τηλέφωνο και θα γίνει χαμός!

Πασχαλίτσα το πρώτο φαίνεται τέλειο αλλά ρε γμτ δεν έβαλαν και 1-2 φώτο απο το εσωτερικό του..

Για το 2 δεν το συζητάω, βλέπω τις βεράντες και το καθάρισμα που θα θέλουν τα 200τμ+το έξω και κουράζομαι...

Να πας ναταλιτσα. τωρα που πορεις να πας. Αν στο επιτρεπει ο ντοκ εννοειται.

για την αλτινοβολια δεν ξερω, αλλαια φορα που περασα γαδα γκαστροθλα στα διδιδυμα, με πηγαν γυρω γυρω. Τσαντες,εγγραφα κλπο τα περασανε.

στην κοσταμαρε χρεωναν τικετς κανονικα. εδω καλε εκτος απο μια καρτα τα χριστουγεννα, δεν στελναν τπτ αλλο. κ η γιαννα μας εστειλε κασσετινα με 6 κρασια κυριακατικα. τωρα δε που εχει αναλάβει ο υιος χωνσταντακ... μη σου πω οτι δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση να χρεωνει τα tickets stp πληρωμα.

πασκουαλ πολυ θα ηθελα να δω τα σπιτια, αλλα το κινητο λεει οτι εχω πολλα παραθυρια ανοιχτα. με το αλλ δτην παιανια τι εγινε; οι πορετς θα παρεμεναν ως ειχαν;

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς μας πήραν τηλ. σήμερα το μεσημέρι και είπαν οτι θα φύγει μετά τα Χριστούγεννα ίσως και 1-2 του Ιανουαρίου!!!! Τέλεια!!!

Τέλεια θα είναι τότε, άντε τη γλιτώσατε!!! (Εσύ καλού κακού ετοίμασε τη βαλίτσα γιατί έχω καεί από αυτά!!!

Στην Euronav που είχα πάει και τα 2 τα είχε πληρώσει ο Θ.! Αλλά είχα μείνει 3 μέρες ξενοδοχείο είχα πάει Αμερική και γύρισα απο Καναδά και είχαμε πληρώσει 450 ευρώ!!!! Δλδ ελάχιστο κόστος!!!! Σε αυτήν που είναι τώρα πριν 1.5 χρόνο που πήγε του είχαν πει "άλλοι" οτι τα εισιτήρια δεν τα χρεώνουν, τώρα όμως δεν ξέρω τι παίζει! Θα πάει ο Θ. την Παρασκευή στην εταιρία και θα τους το πει! Αν πουν το οτιδήποτε θα τους πάρω τηλέφωνο και θα γίνει χαμός!

Πασχαλίτσα το πρώτο φαίνεται τέλειο αλλά ρε γμτ δεν έβαλαν και 1-2 φώτο απο το εσωτερικό του..

Κι εμένα μου φαίνεται αρκετά καλό... Το ότι δεν έχει εσωτερικές φωτογραφίες με ανησυχεί αλλά νομίζω ότι μου είπε ότι έμενε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης μέσα και αυτό με καθησυχάζει κάπως... Αλλά... Αααχ, δε θα πάω να το δω, τα νεύρα μου τα χάπια μου... Με χτύπησε ωτίτιδα χθες βράδυ... Παιδιά και είμαι μόνη μου στη Σαλαμίνα και τρελάθηκα από τον πόνο... Ευτυχώς που είχα τις αντιβιώσεις ζιναντολ που είχαν γράψει από το Παίδων στη μικρή και κάνουν και για μεγάλους σε άλλη δοσολογία από ότι είδα και πήρα από αυτή... Αλλά ο πόνος με θέρισε... Πήρα ντεπόν μαξ, καταλλάγιασε λίγο, σε μια ώρα και κάτι άρχισε χειρότερος από πριν... Πήρα το πονστάν της κόρης μου δυο κουταλιές:rolleyes:, λίγο καταλλαγιασε και αρχισε χειρότερος ο πονος... Ψάχνω, ψάχνω στο φαρμακείο του σπιτιού, βρήκα κάτι παναντολ έξτρα, κατάπια ένα και από αυτά, μέσα σε 3 ώρες είχα πάρει 3 παυσίπονα, πρώτη φορά στη ζωή μου κάνω τέτοιο πράγμα αλλά δεν είχα μεσουλίντ που είναι κατάλληλο για τόσο ισχυρό πόνο, τα είχα δώσει στον πατέρα μου με αυτό που έπαθε στη μέση και δεν τα αντικατέστησα... Στο τέλος μου ήρθε ένα πράγμα σα νάρκη (σαν τον Μάικλ Τζάκσον το συχωρεμένο κατάντησα με το κοκτέιλ από παυσίπονα) και κοιμήθηκα ξερή ως τώρα... Και τώρα με έπιασε διάρροια από τα φάρμακα... Α, ρε γμτ το επάγγελμα και τα λεφτά του μέσα, να μην έχεις έναν άνθρωπο να πάει να σου πάρει ένα φάρμακο...:-(:-(:-(

Για το 2 δεν το συζητάω, βλέπω τις βεράντες και το καθάρισμα που θα θέλουν τα 200τμ+το έξω και κουράζομαι...

Χα,χα, με τέτοιο ενοίκιο θα έπρεπε να περιλαμβάνει και την καθαρίστρια που ούτως ή άλλως είμαι αποφασισμένη να πάρω τουλάχιστον για 1 φορά τη βδομάδα... (ή δυο πεντάωρα, θα δούμε...)

Το άλλο σπιτάκι στην Παλλήνη ήταν κι εκείνο (πεδινά) και τελικά δεν την πήρα για να το κλείσω... Σίγουρα νοικιάστηκε γιατί δεν ανανεώθηκε η αγγελία ούτε με πήρε η μεσίτρια τηλέφωνο... Ρε παιδιά θα είχα άγχος με αυτούς δίπλα και την Ήρα λυτή... Και άντε να κάθομαι να περιφράσσω χώρο κλπ... Και να που αρρώστησε ο πατέρας μου και ποιος θα έκανε τώρα τέτοιες δουλειές... Ένα σωρό λεφτά θα εφευγαν από εδώ και από εκεί...

Γεια σας κοριτσια!!!ελπιζω να ειστε ολες καλα.

Πασχαλιτσα σιδερενιος ο μπαμπας σου,διαβασα αυτα που εγραψες και χαιρομαι πολυ που πηγαν ολα καλα!!ευχομαι να εισαι κι εσυ καλυτερα τωρα με την υγεια σου.

Παρος,ωραια θα περασεις τις γιορτουλες και αν δεν καθοταν ο αντρας σου θα σου ελεγα κι εγω να πηγαινες,αν και δεν εχω εμπειρια πως ειναι μεσα στο καραβι για να ειμαι σιγουρη αν ειναι καλο να ταξιδεψεις αν εισαι εγγυος.

Τζινι,απ οτι καταλαβαινω εισαι οκ και ακμαια!

Λιλα γεια σου!εγω σε συμβουλευω να ξερεις πρωτα απ ολα τι θες εσυ και μετα να σκεφτεσαι τι θελει ο αλλος γιατι σε δυσκολες καταστασεις πρεπει αυτος που ειναι πιο δυνατος,δλδ εσυ,μια και ο καλος σου αναγκαστικα τη βγαζει μεσα σε ενα καραβι,να μπορεις να αντεχεις αυτον τον τροπο ζωης.απο κει και περα,θα δεις τι θα γινει.εισαι πολυ μικρουλα για να φοβασαι,εχεις ολο το χρονο μπροστα σου να το δοκιμασεις να δεις αν θα παει καλα.

Φαιη,καλα διαβασματα και καλο κουραγιο!!να τα περασετε τελεια τις γιορτες!!

Εγω ελλειπα αυτες τις μερες και γυρισα την κυριακη το βραδυ αλλα δεν ειχα χρονο να γραψω γιατι στο γραφειο μαζευτηκε ενας τονος δουλειας οπως ηταν αναμενομενο και τρεχω και δεν φτανω.το καλο ειναι οτι με τον δικο μου περασαμε τελεια και πηραμε τα πανω μας και οι δυο και ειμαστε μια χαρουλα τωρα.μου εφυγε και το αγχος της δουλειας γιατι ειχα πιεστει αρκετα μια και το καλοκαιρι ελλειψα μονο 5 μερες και δεν προλαβα να ξεκουραστω.πηγαμε στο καρπενησι και ηταν πολυ ομορφα.λεμε να ξαναφυγουμε στις αρχες του χρονου αν ξαναπαρω αδεια με το καλο.

σας αφηνω γιατι πρεπει να φυγω,τα λεμε,φιλακια πολλααα!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις ευχές Danzjia!!!

Ο άντρας μου είναι Νορβηγία βόρεια βόρεια, παρέα με τις αρκούδες, Μόγκσταντ ή κάτι παρόμοιο λέγεται το λιμάνι!!!:tongue:

Βγήκε σήμερα και πήγε στο seamen's club και τον είδαμε στο ίντερνετ... Πολύ τονωτική αυτή η ένεση με το skype βρε παιδιά... :D

Θα φύγουν από Νορβηγία μάλλον τα Χριστούγεννα και θα πάνε Άπω Ανατολή. Οποτε μπορεί και να ξαναβγει από το πλοιο και να τον ξαναδούμε μέχρι τα Χριστούγεννα!!!:-D

Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει καμια να μου απαντήσει;;; Στο σάιτ της Vodafone είδα ότι υπάρχει καρτοίντερνετ για το εξωτερικό. Δηλαδή χωρίς πάγιο, το χρησιμοποιείς με κάρτα που την έχεις πάρει από Ελλάδα και την ενεργοποιείς όταν είσαι στο εξωτερικό. Αν δεν κάνω λάθος, η χρέωση για Ευρώπη είναι 10 ευρώ για μια κάρτα που διαρκεί για ένα 24ωρο. Το θέμα είναι ότι έχει ογκοχρέωση... Και αναρωτιέμαι εγώ, το skype πιάνεται σαν βίντεο; Σα να κατεβάζεις βιντεάκια ας πούμε; Γιατί αν είναι έτσι δε συμφέρει, ούτε 5 λεπτα δε θα σε βγάλει ο όγκος δεδομένων που σου επιτρέπουν... Ή μήπως δεν είναι έτσι;;; Ας μου πει αν ξέρει κάποια, όποτε βρω ευκαιρία θα πρέπει να πάρω τη Vodafone τηλέφωνο...

Καλά Χριστούγεννα, καλές θάλασσες στους ναυτικούς μας!!! Να είστε όλες καλά!!!:D

Ο μπαμπάς μου είναι καλά, σηκώνεται, περπατάει κλπ. Έχει ακόμα πόνο από το χειρουργείο βέβαια αλλά αυτό είναι πραγματικά το λιγοτερο. Η δασκάλα της μικρής μου είπε ότι δυο συγγενείς της έκαναν αυτό το χειρουργείο, ό ένας έμεινε στο καροτσάκι!:( Αυτά ειναι τα χειρότερα και υπάρχουν και άλλα ακόμα χειροτερα. Αφού πήγαν όλα καλά, Δόξα τον Κύριον!!!

Ο άντρας μου αγοράζει σολωμούς από τη Νορβηγία (μετά από δική μου παρότρυνση). Είπα οτι θα είναι φτηνοί εκεί αλλά είνα πανάκριβοι! Μα 30 ευρώ το κιλό; Βεβαίως οι άνθρωποι εκεί έχουν δικό τους νόμισμα και... δικούς τους μισθούς έτσι;

Κορίτσια εγώ ειλικρινά πιστεύω ότι δε θα γλιτώσουμε την επιστροφή στην δραχμή... Δυστυχώς τα νούμερα δε βγαίνουν... Απλά καθυστερούμε το μοιραίο... Ή μήπως όχι και τόσο μοιραίο τελικά; Δεν ξέρω...

Φεύγω, πάω στον αδελφό μου, θα μαζευτούμε εκεί!

Χρόνια πολλά κορίτσια,

να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας και τα παιδάκια σας,του χρόνου μαζί με τους άνδρες μας.

Πασχαλίτσα περαστικά στόν μπαμπά σου.Υγεία πρώτα,τίποτα άλλο.

Xρόνια Πολλά κοριτσάκια!!! Υγεία και καλές ειδήσεις να έχουμε!!! Ο συζυγούλης μου είναι εδώ, αλλά λογικά Πέμπτη-Παρασκευή θα πετάξει! Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να φύγει μετά την πρωτοχρονιά! Είπε στην εταιρία να πάω και εγώ μαζί του αλλά ίσως να μην με αφήσουν να πάω αμέσως μαζί του και να φύγω μια βδομάδα αργότερα!!!!

Σας φιλώ να περάσετε τέλεια αυτές τις μέρες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...