Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Ο δικός μου είναι στο λιμάνι στη Γαλλία και χωρίς να έχει γίνει προετοιμασία ξαφνικά τους είπαν ότι θα φέρουν τον ΑΒS για ετήσια επιθεώρηση και έχει φρικάρει!!!

Τέλος πάντων, είμαι τρελά στενοχωρημένη με τον πατέρα μου, είχε χρόνιο πρόβλημα με τη μέση του αλλά τώρα η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, έσπασε ένας δίσκος και πλεον είναι σαν παράλυτος, τον πήγα στο Αττικόν που εφημέρευε, δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος ούτε καθιστός και ο υπεύθυνος "διαλογής" δεν μας έδινε νευροχειρουργό και είχε την απαίτηση να περιμένει δυο ώρες για ορθοπεδικό να κάνει εκτίμηση!!! Κόντευε να λιποθυμήσει από τον πόνο, είχε ασπρίσει ολόκληρος και αυτοί του έλεγαν να περιμένει... Τον πήρα να πάμε σπίτι να πάρω το Μετροπόλιταν να δω αν έχει νευροχειρουργό για να πάμε αλλά κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήγε σπίτι (τον είχα αφήσει στο γκαράζ) και δεν πήγαινε με τίποτα στο νοσοκομείο... Είχε κουραστεί...

Την άλλη μέρα τον πήγα σηκωτό στο Μετροπόλιταν μόλις τον είδαν κατάλαβαν (χωρίς να έχει κάνει μαγνητική) από την εικόνα και μόνο ότι ο άνθρωπος έσπασε δίσκο και ότι το χειρουργείο είναι πλέον μονόδρομος... Έπειτα είπα και έκαναν μαγνητική εκεί και επιβεβαιώθηκε το σενάριο... Και ζητούσαν, εκτός από τη συμβολή του ΙΚΑ (γυρω στα 7000) άλλα 5000... Οπότε ΕΥΤΥΧΩΣ είχε μόλις γυρίσει ο αδερφός μου από ταξίδι (είναι στο πολεμικό ναυτικό) και ήρθε να τον πάμε στο ΝΝΑ (ναυτικό νοσοκομείο). Ο άντρας μου φώναζε να μείνει στο Μετροπόλιταν και να χειρουργούταν εκεί και ότι από κάπου θα βρίσκαμε λεφτά, ο πατέρας μου και ο αδελφός μου όμως έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στο στρατιωτικό νοσοκομείο και τελικά τον πήγαμε εκεί... Κι εγώ να θέλω να πάρφω τη μικρή από την Παλλήνη και βγαίνοντας από το Μετροπόλιταν έχω ξεχάσει ανοιχτά αλάρμ και έχω μείνει από μπαταρία... Και πήρα το παιδί μου στις 4,30 από το σχολείο ενώ είχε σχολάσει από τις 3,20...

Τον ανέλαβε διευθυντής νευροχειρουργικής στο στρατιωτικό και τώρα κάνει υπομονή (με παυσίπονα χάπια και ενέσεις)... Τη Δευτέρα χειρουργείται και το χειρουργείο μας έχουν προειδοποιήσει ότι είναι δύσκολο... Χρειάζεται μόσχευμα, σπονδυλοδεσία κλπ κλπ...

Και αύριο είναι και η χριστουγεννιάτικη γιορτή του παιδιού στο σχολείο... Και δε μου έφτανε το μοίρασμα ανάμεσα σε Κορυδαλλό-Σαλαμίνα, τώρα θα έχω και την Αθήνα... Χθες με πήρε ο ύπνος μέσα στο φέρυ από την κούραση... Κοντεύω να διαλυθώ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Τελικά ο γιατρός θα τον χειρουργήσει λέει την Τετάρτη και τα νεύρα του πατέρα μου έχουν φτάσει στο Θεό καθώς είναι σε ακινησία... Εγώ τα έφτυσα, σήμερα δεν πήγα το παιδί σχολείο γιατί πραγματικά από την κούραση δε θα ήταν ασφαλές να οδηγήσω...

Βεβαίως όχι πως κάθομαι, απλά κοιμήθηκα ως τις 08,30, κάτι είναι και αυτό... Παιδιά κοιμήθηκα με τα καλά ρούχα, δεν κατάλαβα τί έγινε, απλά έβαλα τη μικρή να κοιμηθεί και με πήρε ο ύπνος με όλα τα φώτα ανοιχτά και τα κλειδιά έξω από την πόρτα (θα έβγαινα να ταίσω τα σκυλιά υποτίθεται), ευτυχώς είχα κλειδώσει την εξώπορτα μπαίνοντας...

Ο άντρας μου ακόμα Γαλλία, πέρασε και Vetting το πλοίο τελικά, μιλάμε για πολύ τρέξιμο, αφού τον είδε ο άντρας της Ayla και γέλαγε με τα χάλια του...:-D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, σήμερα είμαι χαρούμενη γιατί μίλησα με τον άντρα μου στο ίντερνετ... Βγήκε έξω στη Γαλλία και μιλήσαμε μετ΄εμποδίων γιατί στην αρχή δε με άκουγε, μετά δεν ακουγόταν κανένας από τους δυο και τελικά τον πήρα τηλέφωνο και τον έβαλα ανοιχτή ακρόαση και τον έβλεπα ταυτόχρονα από το ίντερνετ! Όλο ιδέες είμαι, τί να κάνω!!! Ειδε και τη μικρή και έκανε σα χαζός... Ωραία ήταν πήρα λιγάκι τ΄απάνω μου!

Ayla σου έστειλα και μήνυμα, σου λέω κι από εδώ, καλώς τον δέχτηκες τον άντρα σου, έμαθα ότι έφυγε από το πλοίο...

pasxalitsa τ κανεις?εχω διαβασει ολα σχεδον οσα εχεις γραψει!!!!!!!!!!!ειμαι 20 χρονων κ εχω μια σχεση εδω κ 1,5 χρονο...τ αγορι μ σ'ενα μηνα περιπου θα παει μπαρκο 1 φορα.....δν ξερω τ ν κανω.....τ μ προτεινης?

Καλώς μας ήρθες...:D Τί σου προτείνω; Να δοκιμάσεις και να δεις αν "πάει". Είναι αυτό που λένε" μια δοκιμή θα σε πείσει" ή θα σε διώξει συμπληρώνω εγώ...:-D

pashalitsa μ τ κανεις?με τν πατερα σ τ εγινε?λοιπον τωρα π θα φυγει για τ πρωτο μπαρκο θα δω πωσ θ ειμαι κ εγω κ θα δουμε τ θ γινει.......κ αυτοσ 20 χρονων ειναι κ μ εχει πει πραγματα π δν τ περιμενα δλδ μ εχει πει τ θ κανουμε οταν τελειωσει κ π θα μεινουμε οταν τελειωσω εγω τν σχολη μ κτλ..εχω γνωρισει κ τσ δικουσ τ....εχει κανει τσ μαλακιεσ τ μ αλλεσ αλλα γενικοτερα ειμαι η πρωτη τ σχεση κ φοβαμαι λιγο........πως τ βλεπεις ολο αυτο????????

Καλησπέρα καριτισια,τι κάνετε?μπαίνω συνεχώς να δω τι κάνετε αλλα δν γράφω γτ δν προλαβαίνω...εγώ σχετικά καλά...τρέξιμο χοντρό με φρο και σχολείο αλλα εντάξει αντέχω ακόμη...ο μπαμπάς μ θα εγχειριζονταν στην μύτη καθώς εχει στραβό διαφραγμα και υποφέρει απο το ροχαλητο και είναι συνεχώς μπουκωμενος...ευτυχώς μετά απο πολλούς γιατρούς πήρε μια πολυ καλή αγωγή και αποφύγαμε τν εγχείρηση...χθες τν πήραν τηλ για χρόνια πολλά απο τν εταιρεία και μάλλον θα φύγει μετα τις γιορτές...εντάξει καλά είναι αφουβτον θελουμε εδώ όλο το καλοκαίρι...ελπίζω να πάμε μέσα στα Χριστούγεννα στην θεία μμ π σας έλεγα να τους δούμε γτ μμ λειπουνε παρά πολυ...αυτά τα δικα μμ...δεν θυμάμαι πολλά απο όσα έχετε γράψει...tzini περαστικά στα μικρά σ και υπομονή ξέρω πως είναι και μάλιστα για εσένα π δν έχεις πολυ βοήθεια είναι πιο δύσκολα...pasxalitsa περαστικά για τον μπαμπά σ...paros με το καλό το νέο μωρακι...danzia και Λίλα δν είμαι σε θέση να σας βοηθήσω γτ δν ξέρω αλλα να είστε κλα...αυτάααα...σας χαιρετώ κορίτσια...τα λέμε!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη που το χειρουργείο του πατέρα μου πήγε πολύ καλά και βγήκε απο το νοσοκομείο στις 48 ώρες μετά το χειρουργείο αφού σηκώθηκε και σιγά σιγά περπάτησε:shock::shock::shock:!!! Τον είδε ο γιατρός και γέλαγε ενώ ο πατέρας μου έκλαιγε γιατί είχε φοβηθεί ότι δεν θα ξαναπερπατήσει... Ο κύριος Μπουράμας, διευθυντής νευροχειρουργός στο ναυτικό νοσοκομείο, το είπε και το έκανε: τον έκανε καινούριο!!! :lol:

Δεν μπορώ να φανταστώ τί υπέροχο συναίσθημα είναι αυτό που έχουν αυτοί οι γιατροί... Που ξέρουν και σε τί άσχημη κατάσταση ήταν ο ασθενής πριν μπει στο χειρουργείο και πόσο επικίνδυνο ήταν το χειρουργείο και πόσο καλά έκαναν τον άνθρωπο με τα ίδια τους τα χέρια... Πρέπει να είναι ασύγκριτο αυτό το συναίσθημα...

Εγώ είμαι πολύ άρρωστη, αισθάνομαι απίστευτη εξάντληση, έχω απίστευτο βήχα και νομίζω ότι η αναπνοή μου "σφυρίζει" από τα πνευμόνια μου, ώρες ώρες νομίζω ότι δε μπορώ να αναπνεύσω. Αν δω ότι χειροτερεύω αύριο θα πάω στο metropolitan στα εξωτερικα ιατρεία... Δεν ξαναπατάω σε εφημερία δημόσιου νοσοκομείου μετά από όσα τράβηξα στο Τζάνειο του Πειραιά... Το παιδί με κόλλησε, εκείνη τα περνάει σχετικά ελαφρά τώρα με τα ομοιοπαθητικά κι εγώ έχω πέσει κάτω εντελώς...

Καλησπέρα καριτισια,τι κάνετε?μπαίνω συνεχώς να δω τι κάνετε αλλα δν γράφω γτ δν προλαβαίνω...εγώ σχετικά καλά...τρέξιμο χοντρό με φρο και σχολείο αλλα εντάξει αντέχω ακόμη...ο μπαμπάς μ θα εγχειριζονταν στην μύτη καθώς εχει στραβό διαφραγμα και υποφέρει απο το ροχαλητο και είναι συνεχώς μπουκωμενος...ευτυχώς μετά απο πολλούς γιατρούς πήρε μια πολυ καλή αγωγή και αποφύγαμε τν εγχείρηση...χθες τν πήραν τηλ για χρόνια πολλά απο τν εταιρεία και μάλλον θα φύγει μετα τις γιορτές...εντάξει καλά είναι αφουβτον θελουμε εδώ όλο το καλοκαίρι...ελπίζω να πάμε μέσα στα Χριστούγεννα στην θεία μμ π σας έλεγα να τους δούμε γτ μμ λειπουνε παρά πολυ...αυτά τα δικα μμ...δεν θυμάμαι πολλά απο όσα έχετε γράψει...tzini περαστικά στα μικρά σ και υπομονή ξέρω πως είναι και μάλιστα για εσένα π δν έχεις πολυ βοήθεια είναι πιο δύσκολα...pasxalitsa περαστικά για τον μπαμπά σ...paros με το καλό το νέο μωρακι...danzia και Λίλα δν είμαι σε θέση να σας βοηθήσω γτ δν ξέρω αλλα να είστε κλα...αυτάααα...σας χαιρετώ κορίτσια...τα λέμε!!!

Γεια σου Φέη! Λοιπόν, καλό κουράγιο με τα διαβάσματα... Χαίρομαι που ο μπαμπάς σου απέφυγε το χειρουργείο... Ο άντρας μου έχει ήδη χειρουργηθεί για διάφραγμα πριν από περίπου 15 χρόνια και τώρα πάλι δεν είναι καλά, φοβάται να πάει μην του πουν πάλι για χειρουργείο... Να σου πω, αν σου είναι εύκολο, θα μου στείλεις με πμ τα στοιχεία του γιατρού που του έδωσε την "πολύ καλή αγωγή";;; Φαντάζομαι ότι το έψαξε πολύ...

Α, και ευχαριστώ για τα περαστικά...

Χαίρομαι που ο μπαμπάς σου θα μείνει για τις γιορτές, θα περάσετε ωραία...

pashalitsa μ τ κανεις?με τν πατερα σ τ εγινε?λοιπον τωρα π θα φυγει για τ πρωτο μπαρκο θα δω πωσ θ ειμαι κ εγω κ θα δουμε τ θ γινει.......κ αυτοσ 20 χρονων ειναι κ μ εχει πει πραγματα π δν τ περιμενα δλδ μ εχει πει τ θ κανουμε οταν τελειωσει κ π θα μεινουμε οταν τελειωσω εγω τν σχολη μ κτλ..εχω γνωρισει κ τσ δικουσ τ....εχει κανει τσ μαλακιεσ τ μ αλλεσ αλλα γενικοτερα ειμαι η πρωτη τ σχεση κ φοβαμαι λιγο........πως τ βλεπεις ολο αυτο????????
φ

Όλα όσα γράφεις τα βλέπω πολύ νορμάλ, φαίνεται να έχει σχέδια στο κεφάλι του για εσάς και αυτό είναι καλό...

Γεια σου Φέη! Λοιπόν, καλό κουράγιο με τα διαβάσματα... Χαίρομαι που ο μπαμπάς σου απέφυγε το χειρουργείο... Ο άντρας μου έχει ήδη χειρουργηθεί για διάφραγμα πριν από περίπου 15 χρόνια και τώρα πάλι δεν είναι καλά, φοβάται να πάει μην του πουν πάλι για χειρουργείο... Να σου πω, αν σου είναι εύκολο, θα μου στείλεις με πμ τα στοιχεία του γιατρού που του έδωσε την "πολύ καλή αγωγή";;; Φαντάζομαι ότι το έψαξε πολύ...

Α, και ευχαριστώ για τα περαστικά...

Χαίρομαι που ο μπαμπάς σου θα μείνει για τις γιορτές, θα περάσετε ωραία...

Pasxalitsa δεν μένουμε Αθήνα και γιαυτό δεν νομίζω ότι θα σε βοηθήσω με το όνομα...όντως εχει ανεβεί Αθήνα πολλές φορές γιαυτο το λόγο και ολοι ειχαν ως μονη λυση την επέμβαση και αν την έκανε θα νοσηλευονταν στο υγεία αλλα ευτυχώς...όλα μια χαρα!

Μπραβο στο μπαμπα σου για την γρηγορη αναρρωση.

κοιτα μη ταβλιαστεις εσυ χριστουγεννιατικα πασκουαλ.

για τους γιατρους; δεμ σου εχω πει πως αν ηξερα τι εστι γονιος κ μωρα,

θα παντρευομουν παιδιατρο;;; η γενικα γιατρο;;;

Γκαστρουλα μου γλυκια, πως εισαι;

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...