Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

με τα ανασφαλιστα τι γινετε τελικα (απο φορολογικης αποψης)?

ξερουμε? κατι ειχε πει η πασκουαλ, αλλα δεν πολυκαταλαβα.

Γίνεται ότι αν έχουν σημαία Ευρωπαικής Ενωσης, ο φόρος αρχίζει να παρακρατείται ΑΥΤΟΜΑΤΑ από το μισθό όπως και με τα ελληνικής σημαίας!:mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια!απ οτι βλεπω αλλες ειστε καλα αλλες τρεχετε ακομα.εγω ειμαι σε μια φαση φοβερου μπουρδουκλωματος με τον δικο μου και γι αυτο δεν γραφω και πολυ πολυ αυτες τις μερες.προσπαθουμε να βρουμε τις ισορροπιες μας με νυχια και με δοντια και δεν ειναι και πολυ ευκολο γιατι οπως ειχα γραψει και στην αρχη εγω επεσα πανω του με τα μουτρα κι αυτος ηθελε λιγο χωρο και χρονο να εγκλιματιστει και δεν το ηξερα οτι ειναι περιεργα τα πραγματα οταν γυριζουν πισω οι ναυτικοι μεχρι να ερθουν στα ισια τους και γιναμε μυλος.τελικα καναμε και οι δυο λιγο πισω και τωρα εχει παει και στις ελιες για 4-5 μερες και χαλαρωσαμε αρκετα.εγω παντως το πηρα αποφαση οτι δεν ειναι και σιγουρο οτι θα παει καλα,οπως καθε σχεση βεβαια,αλλα δεν θελω και να με παιρνει και απο κατω αν δεν αποδωσει ολα αυτα που ονειρευομουν οσο ελλειπε γιατι μαλλον ηταν λαθος που σκεφτομουν πως θα ειναι οταν ερθει για καιρο,χωρις να τον ξερω και καλα.δεν εχω παραπονο οτι δεν ειναι καλος ανθρωπος ή οτι δεν κανει αρκετα για μενα,απλα εγω ειχα ονειρευτει αλλιως την αρχη και επειδη εκατσε στραβα χαλαστηκα.τελοσπαντων,εχω πει στον εαυτο μου οτι θα περασω καλα για οσο ειναι εδω και αν ταιριαξουμε ταιριαξαμε,αν οχι ,δεν πειραζει.τωρα την αλλη εβδομαδα θα παρω και αδεια γιατι κι εγω εχω φουλ δουλεια αυτες τις μερες και δεν εχω χαλαρωσει και θα παμε ενα 10ημερακι εκδρομουλα ευβοια και καρπενησι και εκει ελπιζω να παρουμε τα πανω μας για τα καλα γιατι και οι δυο εχουμε στεναχωρεθει με ολο το στραπατσο που φαγαμε.

ΥΣ1:εχει παει με τον πατερα του στις ελιες και απ οτι καταλαβαινω ο ανθρωπος ειναι γιουργια εντελως και αυτο τον επηρεαζει.του εχει σπασει τα νευρα εντελως.αυτο ειναι ενα σημειο που μπορει να αποδειχτει λιγο σκιερο στο μελλον γιατι απ οτι βλεπω ολο μαλωνουν αυτοι οι δυο αλλα δεν του χαλαει και χατηρι του νταντι.

ΥΣ2:Tzini,μου ειχες πει κατι για το πως φευγουν τα χρηματα πολλες φορες και το βλεπω να ισχυει και σε αυτην την περιπτωση.ειναι πολλοι οι παρατρεχαμενοι που σπευδουν να επωφεληθουν.του το λεω απ εξω απ εξω με τροπο να μην τους αφηνει να τον εκμεταλλευονται και αρχιζει και το λεει και μονος του και το σκεφτεται πιο σωστα.ειναι ενα βημα κι αυτο.εγω δεν το λεω για μενα,δεν εχω καμια αναγκη απο τα χρηματα του και δεν εχω δεχτει μεχρι στιγμης να χαλασει ουτε ενα ευρω παραπανω απο μενα σε οτι μας αφορα,ομως δεν μπορω να βλεπω εναν ανθρωπο να ταλαιπωρειται τοσο πολυ σωματικα και,κυριως,ψυχικα και να ερχονται μετα οι αλλοι οι εξυπνοι να του τα τρωνε και να μην εχει ενα δικο του κεφαλαιο τοσα χρονια.ειναι κριμα.

Μπαινουμε και σε χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα σιγα σιγα και μου αρεσει πολυ πολυ πολυ!!!!!

Εύχομαι να περάσετε υπέροχα στις διακοπές σας και να φτιάξετε όμορφες αναμνήσεις για εσάς!!!:D:D:D

Όσο για τις οικογένειες των ναυτικών σπάνια δεν τους εκμεταλλεύονται σε μικρό ή μεγάλο βαθμό...:rolleyes:

pasxalitsa τ κανεις?εχω διαβασει ολα σχεδον οσα εχεις γραψει!!!!!!!!!!!ειμαι 20 χρονων κ εχω μια σχεση εδω κ 1,5 χρονο...τ αγορι μ σ'ενα μηνα περιπου θα παει μπαρκο 1 φορα.....δν ξερω τ ν κανω.....τ μ προτεινης?

pasxalitsa τ κανεις?εχω διαβασει ολα σχεδον οσα εχεις γραψει!!!!!!!!!!!ειμαι 20 χρονων κ εχω μια σχεση εδω κ 1,5 χρονο...τ αγορι μ σ'ενα μηνα περιπου θα παει μπαρκο 1 φορα.....δν ξερω τ ν κανω.....τ μ προτεινης?

καλως την.

ξερεις το πρωτο τραγουδακι που ελεγα τοτε στις αρχες ηταν το:

αθ σε περιμεεεεεεενω στο ελληνικοοοοοο,

στις 2 το βραδυ..... λαλαλλα!

υπομονη κ καλη αρχη.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γίνεται ότι αν έχουν σημαία Ευρωπαικής Ενωσης, ο φόρος αρχίζει να παρακρατείται ΑΥΤΟΜΑΤΑ από το μισθό όπως και με τα ελληνικής σημαίας!:mad:

ωραια!

οποτε οπου μη σημαια ευρωπαϊκης ενωσης κ ελληνικης χουντας,

μεσα εμεις!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!τ κανετε?μολις ξυπνησα!!απλα θα΄θελα ν μ πειτε εαν ειναι σωστο ν περιμενω γτ καποια ατομα μ λενε οτι ειμαι μικρη κ θα χαλασω τν ζωη μ......ισχυει????

Λιλα το αν αξίζει η όχι θα το δεις στην πορεία! Όπως το όταν κανείς μια οποιαδήποτε σχέση δεν μπορείς να ξέρεις την κατάληξη της, έτσι και τώρα, δεν ξέρεις πως θα σου βγει..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ε τότε γιατι να τα φτιάξω τα χαρτια;; Αφου περνάμε κατα πολυ το όριο των 55000... Ά ρε μενεγακη μας χαντακωσες!!!

δεν ξερω αν εννοουν ατομικο ή οικογενειακο εισοδημα.

ειναι μπερδεμενο.

εμεις περυσι δεν ειχαμε τοσα, ουτε προπερσι. παραπροπερσι ειχαμε παραπανω,

για τη φετινη δηλωση χλωμο το κοβω αν ισχυει το οικογενειακο,

αλλα εστω να παρουμε αυτα που δικαιουμαστε!

αϊ σιχτιρ! δεν μετραν δηλ. οι δαπανες, μην αφοδευσω???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερα!!!!!!!!!τ κανετε?μολις ξυπνησα!!απλα θα΄θελα ν μ πειτε εαν ειναι σωστο ν περιμενω γτ καποια ατομα μ λενε οτι ειμαι μικρη κ θα χαλασω τν ζωη μ......ισχυει????

λιλα παουζε με εφτιαξες εμ την ωρα που τσυπνας!

τι καλα!

γλυκος ο υπνος το πρωι...!

κατα τα αλλα συμφωνω με την στρουμφοριτισσα παρος!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν εννοουν ατομικο ή οικογενειακο εισοδημα.

ειναι μπερδεμενο.

εμεις περυσι δεν ειχαμε τοσα, ουτε προπερσι. παραπροπερσι ειχαμε παραπανω,

για τη φετινη δηλωση χλωμο το κοβω αν ισχυει το οικογενειακο,

αλλα εστω να παρουμε αυτα που δικαιουμαστε!

αϊ σιχτιρ! δεν μετραν δηλ. οι δαπανες, μην αφοδευσω???

Τζινι απο ότι εχω ακούσει αφορά οικογενειακό εισόδημα και αν δεν κάνω λάθος μεικτά! Θα ψάξω στο νετ και θα σου πω!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

ναι συμφωνω!!!!!!!!αλλα ειμαι καθημερινα χαλια γτ σκευτομαι διαφορα π.χ πεσ οτι γυρναει κ μ πει ν τελειωσουμε δν προκειται ν γινει αυτο απλα υποθετω.........τ θα κανω τοτε?????τν σκοτωνεισ η οχι???????κ οι ανασφαλειες που νιωθω παντα ετσι θ ειμαι??????

Τι κανετε κοριτσια?Ελπιζω να ειναι καλυτερα τα παιδακια σας και να ξεπερασαν τα κρυωματακια τους.Ετοιμαζεστε για Χριστουγεννα?Τι θα κανετε ολες θα μεινετε εδω?θα παει κανα ταξιδακι καμια?

Εγω ελεγα να παω τριημερο αλλα μετα το ξανασκεφτηκα και λεω δεν ειναι καιρος για τετοια εξοδα,ηρθαν και τα τελη κυκλοφοριας και μου ηρθε να παω εξω απο την βουλη να ουρλιαζω σαν την δαιμονισμενη,τι ειναι αυτα ρε συ?Βαρεθηκα να πληρωνω λογαριασμους φορους και αηδιες,δε μπορουμε να σταυρωσουμε χρημα.Σημερα με πηρε τηλεφωνο και μια απο τραπεζα και εβγαλα ολη μου την τρελα πανω της,παιζει και να μην την αφησα να μιλησει καθολου χαχα,βασικα δεν την ακουσα καν γιατι σχεδον ουρλιαζα σαν κατι κυρατσες :mad: ,το ευχαριστηθηκα ομως.

Ελπιζω να ειστε ολες καλα

υ.γ μικρουλα λιλα καλωσηρθες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...