Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια..δυστυχως τα νεα μου δεν ειναι και τοσο καλα σημερα και δεν ξερω αν θα ειναι καλα και αυριο.ο λογος ειναι οτι εκανα καποιες γκρινιες γιατι ο δικος μου θελει να φυγει για μερικες μερες να παει και στις ελιες και γενικοτερα ειχαμε ενα θεμα οτι καποια πραγματα που αυτος δεν ηθελε να κανω οταν ελειπε και αντιδρουσε ασχημα,ζηλεευε κοινως,τωρα ηθελε για τον εαυτουλη του την ανεση να τα κανει κι εγω αντιδορυσα αρνητικα.χθες το βραδυ μαλωσαμε και μου ειπε οτι δεν ειμαι απο ναυτικη οικογενεια και δεν ξερω τπτ για τη ζωη του ναυτικου και οτι ηθελα να εχω μονο την εμπειρια και κατι τετοιες βλακιες.γενικα προσπαθουσε πολυ για μενα αλλα εβλεπα οτι τον ετρωγε να κανει κι αλλα πραγματα και μαλλον περιοριζοταν.νευριασα κι εγω και του ειπα να παει να βρει τοτε μια απο ναυτικη οικογενεια και να με αφησει ησυχη και σημερα πρωι πρωι τα μαζεψε κι εφυγε,αλλα ενιωσα οτι το εκανε επειδη πιεζοταν.δεν ξερω κιολας,ειμαι λιγο θολωμενη αλλα και παγωμενη.και θελω να ρωτησω το εξης:ειναι τοσο τραγικο που στεναχωριομουν επειδη θα εφευγε παλι για 5 μερες?ακομα δεν εχω παρει αδεια να χαλαρωσουμε μαζι κι αυτος ειχε στο νου του να παει στις ελιες.τελος παντων,ειμαι παγωμενη και νιωθω περιεργα.τον αγαπαω πολυ και νιωθω οτι κι αυτος προσπαθει αλλα δεν ικανοποιειται κανεις μας.δεν ξερω τι συμβαινει....εσεις πως ησασταν με τους δικους σας πριν παντρευτειτε και κανετε οικογενεια?και ειναι και κατι αλλο.αυτο το θεμα με την ανασφαλεια το εχουμε και οι δυο και βγαινει ακομα και απο κοντα και κυριως σε εμενα τωρα.δεν υπαρχει τροπος να ειναι ποτε κανεις σιγουρος,ομως πως να χαλαρωσω οταν γινονται και ολα αυτα..

αυτα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από εμένα! Είμαι και εγώ κόρη ναυτικού αλλά και σύζυγος ναυτικού ( από σπόντα βέβαια μιας και όταν παντρευτηκα τον άντρα μου δεν ήταν ναυτικός).

Εκτός αυτού είμαι και έγκυος στο τρίτο μου παιδάκι μένοντας στην Πάτρα, πολλά χιλιόμετρα μακριά από τους δικούς μου και χωρίς καμία βοήθεια.

Αγαπητή danzjia θα σου πω το εξής: οι ναυτικοί είναι πολύυυυυυυ περίεργοι άνθρωποι! έχουν μάθει για πολύ μεγάλα διαστήματα να ζουν μόνοι τους με ότι αυτό συνεπάγεται. Δυστηχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η δουλειά τους και με αυτή την δουλειά μας προσφέρουν μία σχετικά άνετη ζωή, με βάση τα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Το μονο που μπορείς να κάνει είναι..... μία με το καρότο και μία με το μαστίγιο. Δεν λέω να δέχεσαι τις περιέργιές του αδιαμαρτύρητα όμως να σκέφτεσαι ότι ο χειρότερος εφιάλτης τους είναι η γκρίνια!

Καλημέρα και από εμένα! Είμαι και εγώ κόρη ναυτικού αλλά και σύζυγος ναυτικού ( από σπόντα βέβαια μιας και όταν παντρευτηκα τον άντρα μου δεν ήταν ναυτικός).

Εκτός αυτού είμαι και έγκυος στο τρίτο μου παιδάκι μένοντας στην Πάτρα, πολλά χιλιόμετρα μακριά από τους δικούς μου και χωρίς καμία βοήθεια.

Αγαπητή danzjia θα σου πω το εξής: οι ναυτικοί είναι πολύυυυυυυ περίεργοι άνθρωποι! έχουν μάθει για πολύ μεγάλα διαστήματα να ζουν μόνοι τους με ότι αυτό συνεπάγεται. Δυστηχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η δουλειά τους και με αυτή την δουλειά μας προσφέρουν μία σχετικά άνετη ζωή, με βάση τα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Το μονο που μπορείς να κάνει είναι..... μία με το καρότο και μία με το μαστίγιο. Δεν λέω να δέχεσαι τις περιέργιές του αδιαμαρτύρητα όμως να σκέφτεσαι ότι ο χειρότερος εφιάλτης τους είναι η γκρίνια!

Lila, καλημερα και καλωσηρθες!ευχομαι με το καλο να ερθει και το τριτο παιδακι σας!!εγω ειμαι καλυτερα σημερα και μιλησαμε και με τον δικο μου και τα βρηκαμε,απλα το προβλημα ειναι απ οτι συνειδητοποιω οτι τωρα που επεστρεψε πρεπει να καλυψει πολλα κενα που αφηνονται λογω της απουσιας του,οχι μονο με μενα αλλα και με ολους τους αλλους ανθρωπους που αγαπαει και εγω επειδη τον εχω στερηθει πολυ δεν μπορω να τον ευχαριστηθω και αντιδρω καπως αποτομα και αυτος με τη σειρα του το ιδιο κτλ κτλ...επισης βλεπουμε τωρα που ηρθε οτι ενω εχουμε πολυ και αληθινο συναισθημα μεταξυ μας δεν εχουμε ζησει και πολυ απο κοντα και δεν γνωριζουμε ο ενας πως ειναι ο αλλος στην καθημερινοτητα του απο κοντα,οποτε δεν μπορουμε να τρεξουμε τη σχεση οπως υπολογιζαμε,πρεπει πρωτα να χαλαρωσουμε και να το αφησουμε να κυλησει.θα δουμε τι θα γινει ομως,δεν θελω πια να αγχωνομαι,τωρα θα παει 5 μερες στις ελιες και οταν γυρισει θα παρω αδεια και θα φυγουμε μαζι να χαλαρωσουμε και να απολαυσουμε τη σχεση μας.νομιζω οτι αυτο θα μας βοηθησει.

ελπιζω και οι αλλες κοπελες να ειστε καλα.τα παιδακια σας αναρρωσαν?

Lila, καλημερα και καλωσηρθες!ευχομαι με το καλο να ερθει και το τριτο παιδακι σας!!εγω ειμαι καλυτερα σημερα και μιλησαμε και με τον δικο μου και τα βρηκαμε,απλα το προβλημα ειναι απ οτι συνειδητοποιω οτι τωρα που επεστρεψε πρεπει να καλυψει πολλα κενα που αφηνονται λογω της απουσιας του,οχι μονο με μενα αλλα και με ολους τους αλλους ανθρωπους που αγαπαει και εγω επειδη τον εχω στερηθει πολυ δεν μπορω να τον ευχαριστηθω και αντιδρω καπως αποτομα και αυτος με τη σειρα του το ιδιο κτλ κτλ...επισης βλεπουμε τωρα που ηρθε οτι ενω εχουμε πολυ και αληθινο συναισθημα μεταξυ μας δεν εχουμε ζησει και πολυ απο κοντα και δεν γνωριζουμε ο ενας πως ειναι ο αλλος στην καθημερινοτητα του απο κοντα,οποτε δεν μπορουμε να τρεξουμε τη σχεση οπως υπολογιζαμε,πρεπει πρωτα να χαλαρωσουμε και να το αφησουμε να κυλησει.θα δουμε τι θα γινει ομως,δεν θελω πια να αγχωνομαι,τωρα θα παει 5 μερες στις ελιες και οταν γυρισει θα παρω αδεια και θα φυγουμε μαζι να χαλαρωσουμε και να απολαυσουμε τη σχεση μας.νομιζω οτι αυτο θα μας βοηθησει.

ελπιζω και οι αλλες κοπελες να ειστε καλα.τα παιδακια σας αναρρωσαν?

polυ χαιρομαι που ειστε καλυτερα.

ειναι νωρις ακομα (στο ειχα πει κ στην αρχη νομιζω)

θα στρωσετε με τον καιρο.

καλως ηρθες λιλα παουζε! (ξερεις εγω βγαζω παρατσουκλια)

με το καλο κ το τριτο νινι!

εχεις σκεφτει, εχεις ενα πλανο για το τι θα κανεις οταν με το καλο ερθει κ το τριτο παιδι? απο πλευρας βοηθειας ρωταω.

γιατι εγω ζοριζομαι αρκετα, παρολο που δεν εργαζομαι.

δουλευεις?

ποσο χρονων ειναι τα αλλα σας παιδακια?

πεθερα δεν παιζει?

κρατα μια πισινη για το μπολντ.

ο χασμπανος μου εχει την ταση να γκρινιαζει για χαζα πραγματα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λιλα καλώς μας ήρθες!!!:-D

Κορίτσια πώς τα πάτε; Εμείς είμαστε καλά μετά από πολύ καιρό... Ούτε μύτες ούτε βήχες ούτε αυτιά ούτε τίποτα! Φτου να μη μας ματιάσω...:lol:

Ο άντρας μου Γαλλία ακόμα, έχουν βάλει τους Φιλιππινέζους και ψαρεύουν :rolleyes:.

Σήμερα φάγανε ρέγγες και κολιους!!!:-)

Μια χαρά τους κάθεται το αγκυροβόλιο, παρακαλάνε να μη φύγουν από εκεί...

Διαφημίσεις

1. δουλευει δυο χρονια στο σπιτι τους.

2. παει παιδικο απο αρχες νοεμβρη. γι αυτο εχυμε τρελαθει στις ιωσεις.

3. ακριβως αυτο ηταν το πλανο των εργασιων, των 2 γυναικων που ηρθαν για δουλεια απο 15 μερες η καθεμια. κ δεν αντεξαν.

(η 1η που ηρθε για μια μολις μερα κ την σουταρα δεν πιανεται. ηταν εντελως ανεπαρκης ειδικα για τις αναγκες των παιδιων. κ οσο ημουν παρουσα κ οσο ημουν απουσα)

Νομίζω ότι πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα πρέπει ΊΣΩΣ να αλλάξεις και 10 γυναίκες μέχρι να βρεις την κατάλληλη!

Τελικά τί σκέφτεσαι να κάνεις; Α, και μήπως να δοκίμαζες κι εσύ ομοιοπαθητική στα παιδιά μπας και πάτε καλύτερα; Σκέψου το όπως κι εγώ... Τί έχεις να χάσεις;;;

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Τζίνι για γυναίκα εσωτερική θεωρώ πως πρέπει να έχεις χώρο για να την βάλεις! Μου φαίνεται παράλογο να βγάλεις τα παιδιά απο το δωμάτιο τους και να βάλεις την κοπέλα... Και μπάνιο έχεις να της παραχωρήσεις? Η θα έχετε το ίδιο??? Και όταν έρθει ο σύζυγος? Θα είστε όλοι μαζί??? Θα τρώτε όλοι μαζί????Απαπαπα! Λοιπόν αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω την μητέρα μου! Είναι 50 ετών, μένει στα Μελίσσια και ψάχνει παιδάκι-α να φυλάει! Έχει μεταφορικό μέσο και είναι διαθέσιμη! Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου ένα π.μ να σου δώσω το κινητό της να μιλήσεις μαζί της!

Κατά τα άλλα είμαστε καλά, στολίσαμε το δέντρο μας και περιμένουμε τις γιορτές!!!!

Άσχετο αλλά ψάχνω πολύ οικονομικές κουρτίνες, έχετε καμιά ιδέα?? Γιατί αυτές που έχω τις είχαμε χρυσοπληρώσει όμως είναι διαφανής και το βράδυ μας βλέπει όλη η γειτονιά...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Λιλα καλώς μας ήρθες!!!:-D

Κορίτσια πώς τα πάτε; Εμείς είμαστε καλά μετά από πολύ καιρό... Ούτε μύτες ούτε βήχες ούτε αυτιά ούτε τίποτα! Φτου να μη μας ματιάσω...:lol:

Ο άντρας μου Γαλλία ακόμα, έχουν βάλει τους Φιλιππινέζους και ψαρεύουν :rolleyes:.

Σήμερα φάγανε ρέγγες και κολιους!!!:-)

Μια χαρά τους κάθεται το αγκυροβόλιο, παρακαλάνε να μη φύγουν από εκεί...

καιρος ηταν!

αντε να ευχηθω το ιδιο κ για εμας, αν κ δεν το βλεπω.

σημερα τα πηγα παλι ντοκ κ εχιε η συλια ωτιτιδα. εχω φρικαρει!

μα ουτε καν μια ενοχληση? κατι να πει οτι την ποναει? μονο λιγο βηχα ειχε κ μυξες! κ καθολου πυρετο.

Νομίζω ότι πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα πρέπει ΊΣΩΣ να αλλάξεις και 10 γυναίκες μέχρι να βρεις την κατάλληλη!

Τελικά τί σκέφτεσαι να κάνεις; Α, και μήπως να δοκίμαζες κι εσύ ομοιοπαθητική στα παιδιά μπας και πάτε καλύτερα; Σκέψου το όπως κι εγώ... Τί έχεις να χάσεις;;;

10?????:shock:

προς το παρον ειμαι ακομα σε τελμα.

σκεφτομαι διαφορα.

η ωριλα που μας ειδε ειναι κ ομοιοπαθητικη κ κλασικη.

για πες ρε πασκουαλ εσυ που το κατεχεις. μπορει ωριλα που ειναι ομοιπαθ. να ειναι επιμελητρια β' σε ιδιωτικη παιδιατρικη κλινινη?

απο συστατικες δε, οι αποψεις ποικιλουν.

ο ντοκ μου ας πουμε, δεν μου επε κ τα καλυτερα.

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Τζίνι για γυναίκα εσωτερική θεωρώ πως πρέπει να έχεις χώρο για να την βάλεις! Μου φαίνεται παράλογο να βγάλεις τα παιδιά απο το δωμάτιο τους και να βάλεις την κοπέλα... Και μπάνιο έχεις να της παραχωρήσεις? Η θα έχετε το ίδιο??? Και όταν έρθει ο σύζυγος? Θα είστε όλοι μαζί??? Θα τρώτε όλοι μαζί????Απαπαπα! Λοιπόν αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω την μητέρα μου! Είναι 50 ετών, μένει στα Μελίσσια και ψάχνει παιδάκι-α να φυλάει! Έχει μεταφορικό μέσο και είναι διαθέσιμη! Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου ένα π.μ να σου δώσω το κινητό της να μιλήσεις μαζί της!

Κατά τα άλλα είμαστε καλά, στολίσαμε το δέντρο μας και περιμένουμε τις γιορτές!!!!

Άσχετο αλλά ψάχνω πολύ οικονομικές κουρτίνες, έχετε καμιά ιδέα?? Γιατί αυτές που έχω τις είχαμε χρυσοπληρώσει όμως είναι διαφανής και το βράδυ μας βλέπει όλη η γειτονιά...

οοοολα αυτα που ειπες τα σκεφτομαι!

που θα κοιμαται? που θα κατουραει, που θα χεζει, που θα κλανει ρε αδερφε????

για πολλες ωρες θα ψαξω αν ψαξω. κ πολυ πιθανο σπαστο ωραριο. αν μου κατσει, που δεν θα μου κατσει, αθ πρεπει να ειναι απο κοντινη περιοχη. θα το σκεφτω κ παλι. ευχαριστω οποως κ να εχει.

κουρτινες? η κουμπαρα μου (απο εκει) σε ενα στοκ στην ερμου ειχε παει. χυτηρογλου νομιζω? αλλιως λαίκη ωρε!

στα βριλησσια (στην αναληψεως, καθε παρασκευη) εχω ακουσει οτι εχουν πολυ μεγαλη λαϊκη.

παρε ενα απλο πανι (να μην ξεβαφει!) κ ραψε το ενα πανι με το αλλο. το σκουρο/πυκνο απο την εξω πλευρα στα παραθυρα

κ το φωτεινο/λεπτο/ακριβο ντεσεν, απο τη μεσα πλευρα του σπιτιου.:wink:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζινι λύσε μου μια απορία! Τελικα το επίδομα για τους τριτεκνους θα το πάρουμε;; Ή ισχυει η φορολογική δήλωση εώς 55000;;;; Επίσης τα 2000 τα πήρες;;; Είναι extra απο τα 1000 που δίνει το ταμείο;;

Είναι νωρίς το ξέρω αλλα ρωτάω απο περιέργεια!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καιρος ηταν!

αντε να ευχηθω το ιδιο κ για εμας, αν κ δεν το βλεπω.

σημερα τα πηγα παλι ντοκ κ εχιε η συλια ωτιτιδα. εχω φρικαρει!

μα ουτε καν μια ενοχληση? κατι να πει οτι την ποναει? μονο λιγο βηχα ειχε κ μυξες! κ καθολου πυρετο.

10?????:shock:

προς το παρον ειμαι ακομα σε τελμα.

σκεφτομαι διαφορα.

η ωριλα που μας ειδε ειναι κ ομοιοπαθητικη κ κλασικη.

για πες ρε πασκουαλ εσυ που το κατεχεις. μπορει ωριλα που ειναι ομοιπαθ. να ειναι επιμελητρια β' σε ιδιωτικη παιδιατρικη κλινινη?

απο συστατικες δε, οι αποψεις ποικιλουν.

ο ντοκ μου ας πουμε, δεν μου επε κ τα καλυτερα.

Γιατί να μην μπορεί; Στην ιδ. παιδιατρική κλινική είναι επιμελήτρια στην ειδικότητά της... Η ομοιοπαθητική δεν έχει ειδικότητες και γι΄αυτό το λόγο πρέπει πρώτα να έχεις διάγνωση από κλασσικό γιατρό και να απευθυνθείς στην ομοιοπαθητική για ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ. Το όλο κλειδί έχω καταλάβει είναι η λήψη ενός πολύ καλού ιστορικού, γιατί πάνω σε αυτό βασίζεται αυτός που αποφασίζει το ομοιοπαθητικό φάρμακο. Από την άλλη θα πρέπει να του κόβει η γκλάβα να επεξεργαστεί σωστά το ιστορικό με τα στοίχεία του στον εγκέφαλο και να σκεφτεί πιο είναι το φάρμακο που ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ στο συγκεκριμένο ασθενή. Γιατί αν δώσει λάθος φάρμακο, δεν είναι ότι θα πάθεις κάτι. Απλά δεν θα γίνει απολύτως τίποτα. Εννοώ δεν θα υπάρξει βελτίωση. Και εκεί γίνεται ο χαμός γιατί κάποιοι ξύπνιοι γιατροί προσπαθούν να πείσουν τον ασθενή ότι υπάρχει βελτίωση και δεν τη βλέπει και άλλα τέτοια χαζά... Αν σε πιάσουν κορόιδο την πάτησες...

Εγώ σήμερα έχω ραντεβού στις 4 στον Κορυδαλλό με τον ομοιοπαθητικό να την ξαναδει τώρα που είναι καλά γιατί θελει να της δώσει κατι μάλλον για ενίσχυση του ανοσοποιητικού...

Πάντως πλάκα πλάκα εγώ τη γλίτωσα 2 φορές την ωτίτιδα με τις καψουλίτσες... Για να δούμε τη συνέχεια...

Διαφημίσεις

Πάρος, κι εγώ το ίδιο θα σου πρότεινα με τα διπλά πανιά που σου λέει η Τζίνι, ώστε να φαίνονται οι καλές από μέσα. Αν τα ράψεις μαζί να προσέξεις 1) να μην ξεβάφει το ύφασμα 2)να πλύνεις το νέο ύφασμα άραφτο, ΠΡΙΝ το ράψεις πάνω στο παλιό.

Η άλλη λύση είναι να μην το ράψεις αλλά να βάλεις διπλό κουρτινόξυλο και από έξω να βάλεις ένα χοντρό ύφασμα που θα σε κρύβει και θα σου κάνει και ελαφρά συσκότιση όταν θα το θες... Όταν δε θα το θες θα το τραβάς στο πλάι και θα μένει το ψιλό ύφασμα με άπλετο φως στο σπίτι!:)

Γεια σας κοριτσια!απ οτι βλεπω αλλες ειστε καλα αλλες τρεχετε ακομα.εγω ειμαι σε μια φαση φοβερου μπουρδουκλωματος με τον δικο μου και γι αυτο δεν γραφω και πολυ πολυ αυτες τις μερες.προσπαθουμε να βρουμε τις ισορροπιες μας με νυχια και με δοντια και δεν ειναι και πολυ ευκολο γιατι οπως ειχα γραψει και στην αρχη εγω επεσα πανω του με τα μουτρα κι αυτος ηθελε λιγο χωρο και χρονο να εγκλιματιστει και δεν το ηξερα οτι ειναι περιεργα τα πραγματα οταν γυριζουν πισω οι ναυτικοι μεχρι να ερθουν στα ισια τους και γιναμε μυλος.τελικα καναμε και οι δυο λιγο πισω και τωρα εχει παει και στις ελιες για 4-5 μερες και χαλαρωσαμε αρκετα.εγω παντως το πηρα αποφαση οτι δεν ειναι και σιγουρο οτι θα παει καλα,οπως καθε σχεση βεβαια,αλλα δεν θελω και να με παιρνει και απο κατω αν δεν αποδωσει ολα αυτα που ονειρευομουν οσο ελλειπε γιατι μαλλον ηταν λαθος που σκεφτομουν πως θα ειναι οταν ερθει για καιρο,χωρις να τον ξερω και καλα.δεν εχω παραπονο οτι δεν ειναι καλος ανθρωπος ή οτι δεν κανει αρκετα για μενα,απλα εγω ειχα ονειρευτει αλλιως την αρχη και επειδη εκατσε στραβα χαλαστηκα.τελοσπαντων,εχω πει στον εαυτο μου οτι θα περασω καλα για οσο ειναι εδω και αν ταιριαξουμε ταιριαξαμε,αν οχι ,δεν πειραζει.τωρα την αλλη εβδομαδα θα παρω και αδεια γιατι κι εγω εχω φουλ δουλεια αυτες τις μερες και δεν εχω χαλαρωσει και θα παμε ενα 10ημερακι εκδρομουλα ευβοια και καρπενησι και εκει ελπιζω να παρουμε τα πανω μας για τα καλα γιατι και οι δυο εχουμε στεναχωρεθει με ολο το στραπατσο που φαγαμε.

ΥΣ1:εχει παει με τον πατερα του στις ελιες και απ οτι καταλαβαινω ο ανθρωπος ειναι γιουργια εντελως και αυτο τον επηρεαζει.του εχει σπασει τα νευρα εντελως.αυτο ειναι ενα σημειο που μπορει να αποδειχτει λιγο σκιερο στο μελλον γιατι απ οτι βλεπω ολο μαλωνουν αυτοι οι δυο αλλα δεν του χαλαει και χατηρι του νταντι.

ΥΣ2:Tzini,μου ειχες πει κατι για το πως φευγουν τα χρηματα πολλες φορες και το βλεπω να ισχυει και σε αυτην την περιπτωση.ειναι πολλοι οι παρατρεχαμενοι που σπευδουν να επωφεληθουν.του το λεω απ εξω απ εξω με τροπο να μην τους αφηνει να τον εκμεταλλευονται και αρχιζει και το λεει και μονος του και το σκεφτεται πιο σωστα.ειναι ενα βημα κι αυτο.εγω δεν το λεω για μενα,δεν εχω καμια αναγκη απο τα χρηματα του και δεν εχω δεχτει μεχρι στιγμης να χαλασει ουτε ενα ευρω παραπανω απο μενα σε οτι μας αφορα,ομως δεν μπορω να βλεπω εναν ανθρωπο να ταλαιπωρειται τοσο πολυ σωματικα και,κυριως,ψυχικα και να ερχονται μετα οι αλλοι οι εξυπνοι να του τα τρωνε και να μην εχει ενα δικο του κεφαλαιο τοσα χρονια.ειναι κριμα.

Μπαινουμε και σε χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα σιγα σιγα και μου αρεσει πολυ πολυ πολυ!!!!!

Τζινι λύσε μου μια απορία! Τελικα το επίδομα για τους τριτεκνους θα το πάρουμε;; Ή ισχυει η φορολογική δήλωση εώς 55000;;;; Επίσης τα 2000 τα πήρες;;; Είναι extra απο τα 1000 που δίνει το ταμείο;;

Είναι νωρίς το ξέρω αλλα ρωτάω απο περιέργεια!!!

σορρυ. δεν το ειχα δει!:oops:

τα 55 ειναι (ακομα)

πηραμε τα 1000 που λες μονο.

απο τον ογα τπτ ακομα. κ ειναι σχεδον 13 μηνων τα διδυμα.

μου στειλαν ενα χαρτι να παω εκ νεου δικαιολογιτικα, οτι ειμαι μονιμος κατοικος ελλαδας κ εγω κ τα παιδια φια τουλαχιστον 10 χρονια.

μεγαλο μπερδεμα, γιατι εγω ειχα ενσημα στο ικα μεχρι κ τον μαη του 2007. ειμουν ασφαλισμενη στο ικα μεχρι κ τον γεναρη του 2009. κ μετα νατ απο τον χαμπανη. εκει θελει βεβαιωση απο το νατ.

κ πηγα το ζωον την προηγουμενξ βδομαδα κ δεν εχα παρει μαζι το δικο μου βιβλιαριο, αλλα των παιδιων. τοσο ηλιθια ειμαι!!!!!!

κ διπλα στο φορουμ ειναι κοπελες που τα παιδια τους εχουν την ιδια ηλικια με τα δικα μου κ δεν εχουν παρει φραγκο ακομα!

απο βδομαδα που θα ερθει παλι η μανα μου, γι αυτα θα τρεχω.

υγ: απο τωρα μαζευε χαρτουρα κ ρωτα!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σας κοριτσια!απ οτι βλεπω αλλες ειστε καλα αλλες τρεχετε ακομα.εγω ειμαι σε μια φαση φοβερου μπουρδουκλωματος με τον δικο μου και γι αυτο δεν γραφω και πολυ πολυ αυτες τις μερες.προσπαθουμε να βρουμε τις ισορροπιες μας με νυχια και με δοντια και δεν ειναι και πολυ ευκολο γιατι οπως ειχα γραψει και στην αρχη εγω επεσα πανω του με τα μουτρα κι αυτος ηθελε λιγο χωρο και χρονο να εγκλιματιστει και δεν το ηξερα οτι ειναι περιεργα τα πραγματα οταν γυριζουν πισω οι ναυτικοι μεχρι να ερθουν στα ισια τους και γιναμε μυλος.τελικα καναμε και οι δυο λιγο πισω και τωρα εχει παει και στις ελιες για 4-5 μερες και χαλαρωσαμε αρκετα.εγω παντως το πηρα αποφαση οτι δεν ειναι και σιγουρο οτι θα παει καλα,οπως καθε σχεση βεβαια,αλλα δεν θελω και να με παιρνει και απο κατω αν δεν αποδωσει ολα αυτα που ονειρευομουν οσο ελλειπε γιατι μαλλον ηταν λαθος που σκεφτομουν πως θα ειναι οταν ερθει για καιρο,χωρις να τον ξερω και καλα.δεν εχω παραπονο οτι δεν ειναι καλος ανθρωπος ή οτι δεν κανει αρκετα για μενα,απλα εγω ειχα ονειρευτει αλλιως την αρχη και επειδη εκατσε στραβα χαλαστηκα.τελοσπαντων,εχω πει στον εαυτο μου οτι θα περασω καλα για οσο ειναι εδω και αν ταιριαξουμε ταιριαξαμε,αν οχι ,δεν πειραζει.τωρα την αλλη εβδομαδα θα παρω και αδεια γιατι κι εγω εχω φουλ δουλεια αυτες τις μερες και δεν εχω χαλαρωσει και θα παμε ενα 10ημερακι εκδρομουλα ευβοια και καρπενησι και εκει ελπιζω να παρουμε τα πανω μας για τα καλα γιατι και οι δυο εχουμε στεναχωρεθει με ολο το στραπατσο που φαγαμε.

ΥΣ1:εχει παει με τον πατερα του στις ελιες και απ οτι καταλαβαινω ο ανθρωπος ειναι γιουργια εντελως και αυτο τον επηρεαζει.του εχει σπασει τα νευρα εντελως.αυτο ειναι ενα σημειο που μπορει να αποδειχτει λιγο σκιερο στο μελλον γιατι απ οτι βλεπω ολο μαλωνουν αυτοι οι δυο αλλα δεν του χαλαει και χατηρι του νταντι.

ΥΣ2:Tzini,μου ειχες πει κατι για το πως φευγουν τα χρηματα πολλες φορες και το βλεπω να ισχυει και σε αυτην την περιπτωση.ειναι πολλοι οι παρατρεχαμενοι που σπευδουν να επωφεληθουν.του το λεω απ εξω απ εξω με τροπο να μην τους αφηνει να τον εκμεταλλευονται και αρχιζει και το λεει και μονος του και το σκεφτεται πιο σωστα.ειναι ενα βημα κι αυτο.εγω δεν το λεω για μενα,δεν εχω καμια αναγκη απο τα χρηματα του και δεν εχω δεχτει μεχρι στιγμης να χαλασει ουτε ενα ευρω παραπανω απο μενα σε οτι μας αφορα,ομως δεν μπορω να βλεπω εναν ανθρωπο να ταλαιπωρειται τοσο πολυ σωματικα και,κυριως,ψυχικα και να ερχονται μετα οι αλλοι οι εξυπνοι να του τα τρωνε και να μην εχει ενα δικο του κεφαλαιο τοσα χρονια.ειναι κριμα.

Μπαινουμε και σε χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα σιγα σιγα και μου αρεσει πολυ πολυ πολυ!!!!!

ντατζι, υπομονη κοπελα μου.

σιγα σιγα θα μαθεις κ τον ανθρωπο σου κ τους ανθρωπους γυρω του.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...