Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε βρε πασκουαλ!

ευχομαι αυτη την βδομαδα να πατε 5 μερες σερι σχολειο!!!!!

για πες. τι γινετε με τις τιμες στα ακινητα?

πεφτουν ρε παιδια?

γιατι εγω απο οσο βλεπω ενα μπαχαλο γινετε παντου!

κ τα παντα περνουν την ανοδο.

υγ: η λυπητερη ηρθε κ σε εμας.

την εδωσα. τι #$#$^^&$ να εκανα???

τωρα θα σκασουν τα τελη κ θα ειναι καυτα! ειδικα του ν.!

να δω τι θα γινει του χρονου, που λενε οτι θα βαλουν εκτακτη για πανω απο 1100 κυβικα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

εμενα να μην σας πω, πως με εχει παει οοολο αυτο το διαστημα.

μπορειτε να καταλαβετε!

η ελπιδα ξεκινησε αντιβιωση κ εισπνεομενα απο την προηγουμενη τεταρτη, μετα απο τον αλεξ, ο οποιος αλεξ ακολουθουσε τη συλια.

κ απο χτες ξανακυλισε κ ο αλεξ κ η συλια!

θα πεθανω! δεν γλιτωνω ρεεεεεε!

τοιχο μονο να πιανω???

ιστο στον τοιχο θα φτιαξω!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!εγω περασα ενα ομορφο σκ αλλα αρπαξα κρυωμα και τωρα ειμαι κομματια στη δουλεια.σε καποια φαση δεν αντεχα αλλο και ξαπλωσα πανω στο γραφειο και εκλεισα για λιγο τα ματια μου και συνηλθα καπως.αυτος ο καιρος ειναι οτι πρεπει για να αρρωστησεις..με το δικο μου ειμαστε σε μια φαση που τωρα ερχομαστε πιο κοντα σιγα σιγα και δενομαστε σαν ζευγαρι και απο κοντα γιατι μεχρι τωρα το μεγαλυτερο διαστημα ημασταν σε αποσταση.νιωθω πολυ ομορφα μαζι του και χαιρομαι γιατι στην αρχη τρομαξα με αυτα που εγιναν.

εσεις οι υπολοιπες βλεπω ειστε φουλ με τις αρρωστιες.ελπιζω να πανε ολα καλα και να αναρρωσετε ολοι.περαστικουλια σας!

Διαφημίσεις

Μα ποιος μας έχει μουντζώσει γμτ;;; Σήμερα πήγε σχολείο και πάλι το βράδυ σήκωσε 38,6... Έδωσα ντεπόν και βλέπουμε... Ούτε και αύριο κολυμβητήριο και ίσως ούτε και σχολείο...

Τζίνι σε έχει πιάσει απελπισία εεε;;; Ε, μια τρέλα σου έρχεται κλεισμένη στο σπίτι να δίνεις ντεπόν όλη μέρα... Παιδιά θέλω να πάω το σκύλο στον κτηνίατρο και κάθε φορά κάτι τυχαίνει... Στο τέλος θα ψοφήσει το σκυλί... Τί να πω, ό,τι προλαβαίνω κάνω...

Μα ποιος μας έχει μουντζώσει γμτ;;; Σήμερα πήγε σχολείο και πάλι το βράδυ σήκωσε 38,6... Έδωσα ντεπόν και βλέπουμε... Ούτε και αύριο κολυμβητήριο και ίσως ούτε και σχολείο...

Τζίνι σε έχει πιάσει απελπισία εεε;;; Ε, μια τρέλα σου έρχεται κλεισμένη στο σπίτι να δίνεις ντεπόν όλη μέρα... Παιδιά θέλω να πάω το σκύλο στον κτηνίατρο και κάθε φορά κάτι τυχαίνει... Στο τέλος θα ψοφήσει το σκυλί... Τί να πω, ό,τι προλαβαίνω κάνω...

καλημερουδια.

αντιβιωση ξανα ο αλεξ. (την προηγ πεμπτη σταματησαμε).

επαθε ρηξη κ στα 2 τυμπανα. χτε τον πηγα στο ντοκ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερα!!πωπω...πολυ τρεξιμο με τα μωρουλια σας...καλα κουργια βρε κοριτσια,τι αλλο να πω...ευχομαι να γινουν καλα γρηγορα.εγω ειμαι μια χαρουλα,ολα πανε πολυ καλα.ειμαι κι εγω αρρωστη αλλα επανερχομαι οποτε ολα οκ.

φιλακια πολλα και καλη υγεια!!

καλημερουδια.

αντιβιωση ξανα ο αλεξ. (την προηγ πεμπτη σταματησαμε).

επαθε ρηξη κ στα 2 τυμπανα. χτε τον πηγα στο ντοκ.

Τί λες ρε γμτ;;; Ρήξη και στα δυο τύμπανα;;; Ο Χριστός και η Παναγία δηλαδή!!!

Εμείς ευτυχώς με τα ομοιπαθητικά τη βγάλαμε καθαρή. Χθες έκανε πάλι ένα σχεδόν 38 το βράδυ μονο αλλά σήμερα απύρετη και την έστειλα σχολείο. Κάτι 10 τα έχει μόνο. Και η ωτίτιδα δεν εξελίχτηκε τελικά και όλα καλά... Βέβαια η μύτη μας δεν στεγνώνει, δεν το συζητώ!!! Αλλά τουλάχιστον άμα έχει μια σχετικά καλη εικόνα, μπορώ να τη στείλω στο σχολείο... Να μην κάνουμε απουσίες συνέχεια, επισκέπτες καταντήσαμε τον Οκτώβρη στο σχολείο!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!πωπω...πολυ τρεξιμο με τα μωρουλια σας...καλα κουργια βρε κοριτσια,τι αλλο να πω...ευχομαι να γινουν καλα γρηγορα.εγω ειμαι μια χαρουλα,ολα πανε πολυ καλα.ειμαι κι εγω αρρωστη αλλα επανερχομαι οποτε ολα οκ.

φιλακια πολλα και καλη υγεια!!

Καλησπέρα κορίτσια,περαστικά στα μωράκια σας!!!

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ!!!:-D

Ας πούμε κάτι για τους ναυτικούς! Ο κόσμος είναι πολύ μικρός! Μπορεί εγώ να μη γνωρίστηκα τελικά με την Αύλα αλλά οι άντρες μας βλέπουν ταινίες μαζί τα βράδια!!!:lol::lol::lol: Και σήμερα φάγανε φρέσκια ψαροσουπίτσα από τα καπόνια που έπιασε ο β μηχανικός στο αγκυροβόλιο στη Γαλλία!!! Χαχαχα! Όπως καταλάβατε καλά, ταξιδεύουν στο ίδιο καράβι!:-D

πασκουαλ καλυτερα ειμαστε.

περιμενω να παρει ξανα απο δορυφορικο ο χασμπαν.

ηθελα τη γνωμη σου/σας.

θεμα: θα εμπιστευοσασταν εσωτερικη κοπελα που σας σιστηνει μαμα μεσω του φορουμ? απο αφρικη κ δη χωρις χαρτια? ποια η γνωμη σας?

(για ευνοητους λογους δεν μπορω να ανοιξω θεμα, ουτε καν να υπαινιχθω κατι για την καλη πιστη της κοπελας που μου εδωσε στοιχεια)

ο ν? λεει να παρω κ εσωτερικη. ειναι ευκολο τελικα?

οκ να ψαξω. θα μεινει σε καποιο δωματιο με τα παιδια, αλλιως πρεπει να αλλαξω παλι διαρυθμιση σε ολο το σπιτι!

τα εξοδα θα εκτοξευτουν στο καραφουλ.

ας πουμε οτι ειναι ολα καλα μεχρις εδω κ παλι.

ειναι ομως τετοια η δουλεια του ..... ποιος μου λεει οτι δεν θα με σφαξει???

φοβαμαι. δεν ξερω.

εδω πολλες φορες με τον συντροφο μας τσακωνομαστε. οκ?

φανταζει εστω κ παροδικα δυσκολη η συγκατοικιση.

ποσο μαλλον με εναν ξενο ανθρωπο.

ειμαι σε θεση να κανω ενα τετοιο βημα?

εσεις θα ησασταν?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γενική απάντηση: Δε θα μπορούσα ποτέ να έχω εσωτερική γυναίκα εκτός και αν έμενα σε μεζονέτα από αυτές που έχουν ανεξάρτητο ημιυπόγειο και να μένει εκεί {δηλαδή χωριστά από την οικογένεια} αλλά και πάλι αδιανόητο μου φαίνεται!!! Και ΑΝ ποτέ το έκανα, μόνο από σοβαρό γραφείο, καραψαγμένη με συστάσεις κλπ. Και πάλι φοβάμαι για τους λογους που κι εσύ ανέφερες!

Ειδική ερώτηση: Η κοπέλα που σου συστήνει την εσωτερική, πού την ξέρει, πώς και πόσο;;;

Ρε συ Τζίνι, θα τρελλαθείς στο τέλος... Μου φαίνεται αδύνατο να μεγαλώνεις 3 μωρά εντελώς μόνη... Πρέπει να πάρεις μια απόφαση και καθώς την καθυστερείς ψάχνοντας να βρεις το καλύτερο, παιδεύεσαι όλο και περισσότερο...

Η Σύλλια είπαμε ξεκίνησε παιδικό ή όχι; {Έχει αρχίσει και βαράει και το Αλτσχάιμερ}

Εμένα η άποψή μου είναι η εξής: αναθέτεις το σπίτι ολικά σε μια γυναίκα και κρατάς μόνο το μαγείρεμα (που είναι σημαντικό για να ξέρετε τί τρώτε, εκτός αν βρεις καμια καλή και στο μαγείρεμα) και προσέχεις ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!!! Όταν θα φεύγεις για εξωτερικές δουλειές θα της πεις να κοιτάζει ΜΟΝΟ τα παιδια, μην έχεις τίποτα παρατράγουδα με ατυχήματα! Με 5 ή 6 μέρες τη βδομάδα θα είσαι ΟΚ. Α, και να της κάνεις συμφωνία για κάποια βράδια φύλαξη τα παιδιά π.χ. 4 ή 6 το μήνα κυρίως όταν θα είναι ο άντρας σου εδώ ή και γενικά. Εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα. Αν αυτό αποτύγχανε ως ανεπαρκές σύστημα, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ να σκεφτόμουν για εσωτερική. Δεν το νομίζω όμως. Καλυτερα να πας από την πιο απλή στην πιο σύνθετη λύση. Μην καταφεύγεις απευθείας στο ακραίο {από την απελπισία που σε έχει βαρέσει μπορεί κι εγώ να το σκεφτόμουν, σε καταλαβαίνω).

Όταν θα φύγει ο όγκος εργασιών του σπιτιού από πάνω σου θα ανακουφιστείς πολύ... Όταν θα ξενυχτάς με τα παιδιά αλλά θα ξέρεις ότι το πρωί θα έρθει κάποια που θα κάνει το σπίτι κουκλί, θα σου σιδερώσει ή και θα σου μαγειρέψει ή θα της πεις ξέρεις κράτα τα να ρίξω δυο ώρες ύπνο, θα ανακουφιστείς...

Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη...:-)

Στη λύση αυτή υπάρχει μια δυσκολία... Είναι δύσκολο να βρεις άνθρωπο ικανό και για δουλειές και για παιδιά...

Γενική απάντηση: Δε θα μπορούσα ποτέ να έχω εσωτερική γυναίκα εκτός και αν έμενα σε μεζονέτα από αυτές που έχουν ανεξάρτητο ημιυπόγειο και να μένει εκεί {δηλαδή χωριστά από την οικογένεια} αλλά και πάλι αδιανόητο μου φαίνεται!!! Και ΑΝ ποτέ το έκανα, μόνο από σοβαρό γραφείο, καραψαγμένη με συστάσεις κλπ. Και πάλι φοβάμαι για τους λογους που κι εσύ ανέφερες!

1. Ειδική ερώτηση: Η κοπέλα που σου συστήνει την εσωτερική, πού την ξέρει, πώς και πόσο;;;

Ρε συ Τζίνι, θα τρελλαθείς στο τέλος... Μου φαίνεται αδύνατο να μεγαλώνεις 3 μωρά εντελώς μόνη... Πρέπει να πάρεις μια απόφαση και καθώς την καθυστερείς ψάχνοντας να βρεις το καλύτερο, παιδεύεσαι όλο και περισσότερο...

2. Η Σύλλια είπαμε ξεκίνησε παιδικό ή όχι; {Έχει αρχίσει και βαράει και το Αλτσχάιμερ}

3. Εμένα η άποψή μου είναι η εξής: αναθέτεις το σπίτι ολικά σε μια γυναίκα και κρατάς μόνο το μαγείρεμα (που είναι σημαντικό για να ξέρετε τί τρώτε, εκτός αν βρεις καμια καλή και στο μαγείρεμα) και προσέχεις ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!!! Όταν θα φεύγεις για εξωτερικές δουλειές θα της πεις να κοιτάζει ΜΟΝΟ τα παιδια, μην έχεις τίποτα παρατράγουδα με ατυχήματα! Με 5 ή 6 μέρες τη βδομάδα θα είσαι ΟΚ. Α, και να της κάνεις συμφωνία για κάποια βράδια φύλαξη τα παιδιά π.χ. 4 ή 6 το μήνα κυρίως όταν θα είναι ο άντρας σου εδώ ή και γενικά. Εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα. Αν αυτό αποτύγχανε ως ανεπαρκές σύστημα, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ να σκεφτόμουν για εσωτερική. Δεν το νομίζω όμως. Καλυτερα να πας από την πιο απλή στην πιο σύνθετη λύση. Μην καταφεύγεις απευθείας στο ακραίο {από την απελπισία που σε έχει βαρέσει μπορεί κι εγώ να το σκεφτόμουν, σε καταλαβαίνω).

Όταν θα φύγει ο όγκος εργασιών του σπιτιού από πάνω σου θα ανακουφιστείς πολύ... Όταν θα ξενυχτάς με τα παιδιά αλλά θα ξέρεις ότι το πρωί θα έρθει κάποια που θα κάνει το σπίτι κουκλί, θα σου σιδερώσει ή και θα σου μαγειρέψει ή θα της πεις ξέρεις κράτα τα να ρίξω δυο ώρες ύπνο, θα ανακουφιστείς...

Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη...:-)

Στη λύση αυτή υπάρχει μια δυσκολία... Είναι δύσκολο να βρεις άνθρωπο ικανό και για δουλειές και για παιδιά...

1. δουλευει δυο χρονια στο σπιτι τους.

2. παει παιδικο απο αρχες νοεμβρη. γι αυτο εχυμε τρελαθει στις ιωσεις.

3. ακριβως αυτο ηταν το πλανο των εργασιων, των 2 γυναικων που ηρθαν για δουλεια απο 15 μερες η καθεμια. κ δεν αντεξαν.

(η 1η που ηρθε για μια μολις μερα κ την σουταρα δεν πιανεται. ηταν εντελως ανεπαρκης ειδικα για τις αναγκες των παιδιων. κ οσο ημουν παρουσα κ οσο ημουν απουσα)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...