Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

πριν φυγουν βγαλαν κ τρεις μαυρουκους απο το γνωστο σημειο πισω απο το τιμονι. κοψαν τα καγκελα, βουτια κ τσουπ ανεβηκαν!

να δω το αλλο θα του συμβει!

δεν ειναι να γιορταζουμε γενεθλια εμεις. κατι θα του φυλαει.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και χαρα σας!!Τζινι χρονια πολλα στα παιδακια σου!!!!να τα χαιρεσαι και να ειστε πολυ πολυ ευτυχισμενοι!κανατε γενεθλιακια??

αυτος ο συζυγος σου πολυ της περιπετειας ειναι απ οτι βλεπω τελικα,ολα αυτουνου του τυχανε καλε?ελπιζω να ειναι ψυχραιμος χαρακτηρας.παντως βρε κοριτσια,εκ του ασφαλους μιλωντας παντα,οταν ακους αυτες τις ιστοριες νιωθεις καπως συναρπαστικα.αν δεν εισαι με ναυτικο,μονο σε ταινιες τα βλεπεις αυτα να συμβαινουν!

Εγώ με τα δικα μου ειμαι καλυτερα.με τον δικο μου σφαχτηκαμε ασχημα γιατι εγω ηθελα να ημαστε συνεχεια μαζι αλλα αυτος ηθελε να μεινει και λιγο μονος του να κοιμηθει στο πατρικο του και να δει τους φιλους του και την οικογενεια και μου ειπε οτι δεν ειχε ξαναγυρισει ποτε και να εχει κοπελα πισω και να πρεπει να ειναι συνεχεια μαζι της και οτι δεν ειχε καταλαβει κι αυτος ποσο δυσκολα ειναι να εισαι πισω και να εισαι μονος γιατι θεωρει οτι εφοσον εισαι στη στερια δεν σου λειπει κατι κι εγω αντεδρασα πολυ ασχημα κι αυτος το ιδιο κτλ κτλ και γιναμε μυλος.με τα πολλα τα βρηκαμε αλλα στεναχωρεθηκα γιατι δεν τα περιμενα ολα αυτα.συμβαινει ομως και κατι αλλο.ειναι λιγο χαμενος ακομα απο το καραβι και εχει λιγο περιεργη συμπεριφορα.κοιμαται πολυ αστατες ωρες,παραμιλαει συνεχεια,φοβαται λιγο να οδηγησει και γενικα ειναι λες και τον δερνανε και λιγο χαμενος.ειναι οντως τοσο δυσκολη η προσαρμογη τους οταν γυριζουν?αυτος μου λεει οτι ετσι ειναι παντα και οτι του περνει 2-3 βδομαδες να συνελθει.συμβαινει σε ολους αυτο?εγω επειδη δεν εχω παει και στο καραβι δεν εχω ακομα αισθηση του πως ειναι εκει και πως νιωθουν οταν γυριζουν.απ οτι καταλαβα στην εταιρεια που ειναι εχει την επιλογη να ειναι 4 μεσα και 2 εξω ή 6 μεσα 6 εξω.πως ειναι καλυτερα κατα την αποψη σας?

Οι υπολοιπες κοπελες ειστε καλα?

Καλημέρα κι απο μένα,

τζινι υπομονή,δεν κατάλαβα ποιός απο την οικογένεια είχε γενέθλεια,αλλά χρόνια πολλά,με υγεία!

danzjia σίγουρα η προσαρμογή είναι δύσκολη,αλλά απο εκεί και πέρα παίζει ρόλος και ο χαρακτήρας του άλλου.Οτι κοιμάται άστατες ώρες δεν είναι και τόσο περίεργο,απλά θα του πάρει κάποιες μέρες μέχρι να συνηθίσει το εδώ ωράριο.Όσο για τι συμπεριφορά του εγώ προσωπικά την κατανοώ μέχρι ενός σημείου.

Μπορώ να καταλάβω γιατι έχεις ενοχληθεί.Μπορώ να ρωτήσω τι ηλικία έχει το παληκάρι?

Καλημέρα κι απο μένα,

τζινι υπομονή,δεν κατάλαβα ποιός απο την οικογένεια είχε γενέθλεια,αλλά χρόνια πολλά,με υγεία!

danzjia σίγουρα η προσαρμογή είναι δύσκολη,αλλά απο εκεί και πέρα παίζει ρόλος και ο χαρακτήρας του άλλου.Οτι κοιμάται άστατες ώρες δεν είναι και τόσο περίεργο,απλά θα του πάρει κάποιες μέρες μέχρι να συνηθίσει το εδώ ωράριο.Όσο για τι συμπεριφορά του εγώ προσωπικά την κατανοώ μέχρι ενός σημείου.

Μπορώ να καταλάβω γιατι έχεις ενοχληθεί.Μπορώ να ρωτήσω τι ηλικία έχει το παληκάρι?

Μου ειπε οτι την πρωτη φορα που ειχε γυρισει απο μπαρκο ντρεποταν να σηκωσει το χερι του να σταματησει το λεωφορειο γιατι του φαινοταν περιεργο.ειναι 34 ετων αλλα εχει κατσει και διαστηματα εξω.πριν φυγει ας πουμε ηταν εδω 7 μηνες και εχει τυχει να κατσει και 2 χρονια στη στερια.δεν ειναι οτι ειναι απο αυτους που ταξιδευουν συνεχεια.το μεγαλυτερο μπαρκο που εχει κανει απ οτι εχω καταλαβει ειναι 8 μηνες....εσενα ποσο ειναι?

Διαφημίσεις

Εντωμεταξυ,εδω στο γραφειο γινεται πανικος και επιπλεον ειμαι και στις μερες μου απο τη δευτερα και καταλαβαινετε σε τι κατασταση ημουν ολο το σκ...το τι ακουσε δεν λεγεται....ευτυχως που δεν τα παιρνει και πολυ σοβαρα και γελαει με ολα αυτα αυτος και το ξεπερασαμε σχετικα ευκολα γιατι εγω τρωω και κατι σκαλωματα ωρες ωρες...

Καλησπέρα παρος,να χαίρεσαι τον άντρα σου,υγεία και καλές θάλασσες να έχει.Και αν κατάλαβα καλά περιμένεις μωράκι?Με το καλό,να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη :).Δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα αλλά οί ευχές μου είναι από καρδιάς.

danzjia,δε μπορώ να πω οτι είναι κανα παιδαρέλι,το λέω γιατί έτσι οπώς τα περιέγραφες μου έδινες την εντύπωση οτι είναι πιο πιτσιρικάς,συγνώμη απλά δεν ξέρω ακόμα τις ηλικίες σας.Θα μου πείς τι σημασία έχει πόσο είναι?

Το να θέλει να δεί τους φίλους του και την οικογένειά του κάθε άλλο παρά παράλογο είναι,το να λέει όμως οτι,το να τον περιμένει μια κοπέλα πίσω η οποία φυσικά και θέλει να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζι του,είναι κάτι άγνωστο γιαυτόν,σίγουρα δεν ακούγεται και πολύ ωραίο.

Αν ήταν πιο πιτσιρικάς,θα έλεγα πως είναι κάτι πρωτόγνωρο γιαυτόν,αλλά,μεγάλο παιδί είναι,φαντάζομαι πως δεν του είναι δύσκολο να καταλάβει οτι μια γυναίκα απαιτεί και κάποιες ''θυσίες'' ,και αν γιαυτόν θυσία είναι να αφιερώσει κάποιο χρόνο παραπάνω στην κοπέλα του,που στην τελική τον στερείται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα,τι να πώ.

Συγνώμη που τα λέω έτσι χύμα,ακόμα καλά καλά δεν έχουμε γνωριστεί,καί ούτε θέλω να σε επηρεάσω αρνητικά,απλά σου λέω τη γνώμη μου βάση του πώς εγώ θα σκεφτόμουνα εάν μου έλεγε κάτι τέτοιο.

Καί επειδή ξέρω πολύ καλά οπώς όλες μας πόσο δύσκολο είναι να κρατήσουμε μια τέτοια σχέση,γιατί κακά τα ψέμματα,εμείς την κρατάμε,δεν δικαιούτε να πιστεύει οτι δεν αξίζεις πολύ απο τον χρόνο του.

Από την άλλη πάντα είναι καλό να ερχόμαστε και λίγο στην δική τους θέση,τι φρίκες τρώνε κι αυτοί άραγε?Πόσο δύσκολο θα τους είναι να στερούνται όλον αυτό τον καιρό τα αγαπημένα τους πρόσωπα,και τι να λένε στόν εαυτό τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή την στέρηση,μοναξιά,απόσταση?

Οπότε,για εμένα,καλά έκανες και του είπες αυτά που πιστεύεις αρκεί βέβαια να προσπαθείς πάντα να τον κατανοήσεις.Όπως και να έχει ελπίζω να το λύσατε και να είστε τώρα μέσα στα μέλια ;)

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες,γιατί πίστεψε με σε καταλαβαίνω,αλλά μη σας ζαλίσω κιόλλας :tongue:.

Υ.Γ.Ο δικός μου σύντομα θα μπεί στα 37,κι εγώ είμαι 30.

Φιλιαααα

Κορίτσιααααα! Χάθηκα λίγο.. Τζίνι να χαίρεσαι τα μικρά!!!!! Καλέ σήμερα έχει γενέθλια και άντρας μου!!!!!!!!

Δείτε το νέο μου tickeraki!!!!!

χοχοχο!:D

με το καλοοοοο!:D

στο ταξιδακι μανδαμ???

υγ: σε λιγο θα τζοιναρεις το :shock: κλαμπ!!!!

τωρα πια εφαρμοζω το τοιχο τοιχο μη σε πετυχω!:lol:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κορίτσιααααα! Χάθηκα λίγο.. Τζίνι να χαίρεσαι τα μικρά!!!!! Καλέ σήμερα έχει γενέθλια και άντρας μου!!!!!!!!

Δείτε το νέο μου tickeraki!!!!!

Γεια σας girls!!Paros,πολυ ωραια τα νεακια σου!αντε αντε με το καλο!!!να χαιρεσαι και το συζυγο!!πολυ χαιρομαι οταν βλεπω ωραια μαντατα.

ελπιζω και ολες οι υπολοιπες να ειστε καλα!!εγω ειμαι οκ,στρωνει η κατασταση σιγα σιγα...

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυυυυυ!!!!! Γιατι παγοκολωνα;;;;;;

Μπα... κανένα σύμπτωμα!!! Νωρίς είναι νομίζω, αν και στις προηγούμενες 2 εγκυμοσύνες πάλι δεν είχα κάποιο σύμπτωμα!

Πασχαλιτσααααααααα;;;;;;;;; Που Είσαι;;;;;;;;;;;;;;;

Θα επανέλθω, είμαι λίγο στο τρέξιμο. Ετοιμαζω και ενα mini party για τον Θ. Το Σάββατο!!!!

Να Καλωσορίσω και την καινούργια κοπέλα!!!!

Πάω για νανιιιιιιιιιι!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καλημεεεερα!

Ευχαριστω πολυυυυυ!!!!! Γιατι παγοκολωνα;;;;;;

Μπα... κανένα σύμπτωμα!!! Νωρίς είναι νομίζω, αν και στις προηγούμενες 2 εγκυμοσύνες πάλι δεν είχα κάποιο σύμπτωμα!

Πασχαλιτσααααααααα;;;;;;;;; Που Είσαι;;;;;;;;;;;;;;;

Θα επανέλθω, είμαι λίγο στο τρέξιμο. Ετοιμαζω και ενα mini party για τον Θ. Το Σάββατο!!!!

Να Καλωσορίσω και την καινούργια κοπέλα!!!!

Πάω για νανιιιιιιιιιι!!!!!

φυσικα κ τωρα θα κανεις νανι σχεδον με τις κοτες!

τη ματ την πας παιδικο με τετοιο ψωφο?

απο αρρωστιες πως πατε εσεις? δεν εχεις πει τιποτις.

υγ: χτες ημουν μπαλκονι που εγραφα κ παγωσα καλε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σας και χαρά σας! Ήρθα σκαστή στη Σαλαμίνα πριν λίγο... Πήρα όμως στικάκι και θα έχω φορητο ίντερνετ από αύριο και δε θα σημειώνω πια απουσίες!:tongue:

Αυτή τη βδομάδα καταφέραμε να πάμε 3 μέρες σχολείο! Γιούπι!!! Την Τετάρτη πήγε εκδρομή, την Πέμπτη το πρωί είχε 40 πυρετό! Ευτυχώς πέρα από ένα πονστάν που έδωσα μια φορά δε χρειάστηκε τίποτε άλλο εκτός από το ομοιοπαθητικό σκεύασμα που έπαιρνε και την άλλη φορά... Την κράτησα σπίτι και την Παρασκευή γιατί ένιωθε εξάντληση (προφανώς είναι ίωση που την περάσαμε γλιτώνοντας τον τριήμερο πυρετό). Διαμαρτυρήθηκε μια φορά και για το αυτί αλλά τίποτα δεν εξελίχθηκε, μια χαρά τα πάμε και αύριο θα πάει πάλι σχολείο...:D

Πάρος, με το καλό σου εύχομαι και το τρίτο μωράκι, να έχεις καλή εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά! Άντε βρε και σε λίγο θα πάρετε και βανάκι ή πολυμορφικό για να χωράτε!:tongue: Ε, μέχρι τα 35-36 δε θα κάνεις 2-3 κουτσούβελα ακόμα;;;:tongue::tongue::tongue:

Εμάς πάλι το δεύτερο δεν έρχεται και συζητάμε αν το θέλουμε πραγματικά και πρέπει να πάμε να ψαχτούμε ή αν το αφήσουμε στην τύχη του και ό,τι γίνει... Εγώ δεν έχω πολλά περιθώρια, ό,τι είναι να γίνει στα επόμενα 2 χρόνια, μετά στοπ!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...