Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μιλαω με ν. στο σκυπε!

ηπατιτιδα απο την μαλαρια ο ναυτης!

κ δεν του λενε τι τυπου εχει!!!!

ο ερυθρος τον ρωταει επειγοντως τι τυπου εχει? κ του ειπαν να απολυσει τον ναυτη!!!

δεν τον ξαναπερνουν στο πλοιο! τον αφηνουν εκει κ κανουν απολυμανση!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ωωωωωωχ!!! Που τον αφήνουν καλέ;;; Παναγία μου μην κολλήσει το πληρωμα ηπατίτιδα! Έχει κάνει ο άντρας σου εμβόλια; Πού είναι καλέ ο άντρας σου τώρα;;;

cele, μακαρι να ηταν πλακα...

paskoyale δεν υπαρχει εμβολιο για τη μαλαρια.

πλακενιλ χαπια περνεις 3-4 βδομαδες πριν φτασεις στον επιμαχο προορισμο, αλλα δεν σου τα βαζει στο στομα ο υπ/ρχος. εχεις την υποχρεωση σε καποια θεματα υγιεινης, να ακολουθεις τις οδηγιες που σου δινουν προϋσταμενοι με θεωρητικα υποτιθεμενες γνωσεις.

ξεχασε να τα παρει κ για ποσο καιρο αραγε?

ηταν κ βαρδιες στο καραστρωμα για πειρατεια, οποτε με τους προβολεις κλπ μαζευοντουσαν αρκετα κουνουπια γυρω του.

ειναι στο αμπιτζαν κ αυριο πρεπει να φυγουν.

διπλωθηκε ξαφνικα στα δυο ο ναυτης που σας ελεγα τις προαλλες με τη μαλαρια κ επαθε μπλακ αουτ .... κ τρεχαν κ δεν φταναν.

μεσω ερυθρου πηρε οδηγιες ο ν. κ του ειπαν να τον αφησει εκει στο νοσοκομειο. συμφωνησε κ η εταιρια. κ επειδη απο το νασοκομειο δεν τους ειπαν τι τυπου ηπατητιτιδα εχει, κανουν απολυμανση.

ο δε γυναικολογος μου που εχει κανει στους γιατρους χωρις συνορα, μας ειπε για τζιν. εχει μεσα χλωροκινη κ καταπολεμα την αρρωστια απο μαλαρια. κ εχει δικιο. αλλα εκει απαγορευεται λεει το αλκοολ. αλλα εχει επελθει ανθεκτικοτητα στη χλωροκινη?? κουφαθηκα!

ειχε αγχωθει αρκετα κ για το αλλο πληρωμα κ με εβαλε να παρω τον γυναικολο μου τφ να του δωσει οδηγιες! που φτασαμε!!!

στο δια ταυτα.

αυριο απογευμα μαλλον φευγουν, αλλα ο ναυτης θα μεινει εκει.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Όχι, δεν κατάλαβες, ρωτάω αν έχει κάνει εμβόλια ηπατίτιδας!!!

Ε, ρε τί του έλαχε του ανθρώπου, πρώτο ταξίδι καπετάνιος...

Σας είπα που ένας καπετάνιος έλεγε στον άντρα μου ότι σε ένα ταξίδι στις Μπαχάμες ψάρευαν οι Φιλιππινέζοι και τα ψάρια τα συγκεκριμένα που έφαγαν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (κάποιους μήνες το χρόνο) είναι δηλητηριώδη :!: και του πέθαναν κάμποσοι ΜΕΣΑ στο πλοίο; Όταν το άκουσα έπαθα την πλάκα μου!!! Και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τους σώσει. Του πέθαινε ο ένας μετά τον άλλον:-(!!!

Καλησπέρα κορίτσια,

διαβάζω μέρες το φόρουμ σας και σήμερα αποφάσισα να γράψω.

Ελπίζω να χωράει η παρέα σας άλλη μία :) .

Εμείς είμαστε μαζί ένα χρόνο και κάτι,και αποφασίσαμε να παντρευτούμε όταν με το καλό γυρίσει,αυτό θα γίνει σε πολύ καιρό απο τώρα βέβαια.

Λείπει ήδη 4 μήνες και θα κάτσει για άλλους 6 τουλάχιστον,τρέλα!Είναι υποπλοίαρχος (σε φορτηγά) και όταν βγεί θα πάει να πάρει του καπετάνιου.

Χέρομαι που σας βρήκα,γιατί νιώθω οτι μπορείτε να με καταλάβετε πιο πολύ απο κάθε άλλον.

Σας φιλώ

Γεια σου Cele!Καλως όρισες!με το καλο να ερθει ο καλος σου και να γινουν ολα οπως τα ονειρεύεσαι!!!θα τα λεμε!

μιλαω με ν. στο σκυπε!

ηπατιτιδα απο την μαλαρια ο ναυτης!

κ δεν του λενε τι τυπου εχει!!!!

ο ερυθρος τον ρωταει επειγοντως τι τυπου εχει? κ του ειπαν να απολυσει τον ναυτη!!!

δεν τον ξαναπερνουν στο πλοιο! τον αφηνουν εκει κ κανουν απολυμανση!

Ωχ,αυτη ειναι δυσκολη περιπτωση.νομιζω καλα κανουν και τον αφηνουν εκει περα,οι γιατροι θα τον φροντισουν καλυτερα απο οτι πανω στο καραβι και θα ειναι και πιο ασφαλες για ολους.δεν ειναι να παιζεις με τα θεματα αυτα.ελπιζω μονο η εταιρεια να τον φροντισει και να του πληεωσει ολα τα εξοδα και για περιθαλψη και για να γυρισει πισω.τους ασφαλιζουν για τετοιες περιπτωσεις ετσι?

Εγω πλεω σε πελαγη ευτυχιας οπως αντιλαμβανεστε...ηταν η πρωτη φορα που γυρισε επισημα απο μπαρκο και θα ειμαστε μαζι για 3 μηνακια γιατι την αλλη φορα ειχε ερθει εκτακτως και ετρεχε στην εταιρεια.να μη μπαινω σε πολλες λεπτομεριες,τα εχετε ζησει πολλες φορες.το μονο που εχω να πω ειναι οτι αυτη τη στιγμη νιωθω οτι δεν μου λειπει τιποτα απ τη ζωη μου...

Διαφημίσεις

Καλέ ναι, ισχύει, το άκουσα στις ειδήσεις στο μέγκα και δεν ισχύει μόνο για τους ναυτικούς αλλά για όλους όσους πληρώνουν έκτακτη εισφορά, νομίζω όσοι έχουν εισόδημα 12000 και πάνω...

Όσο γι αυτο να σας πω κι εγω.εχω ηδη μια μειωση στο μισθο μου εδω και 2 μηνες και με το που μπει το νεο ετος θα εχω κι αλλη μια διπλασια περιπου, ετσι για να παει καλα ο χρονος.ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ!!!ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ!

Ώχ βρε τζινι τι λες τώρα,τι έπαθε το παληκάρι,μακάρι να του πάνε όλα καλά,να είναι περαστικά και να τον στηρίξει η εταιρία με το παραπάνω,δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του αλλά είναι λογικό όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά με θέματα υγείας,να γίνεται ότι καλύτερο για να προστατευτεί και το πλήρωμα.

Φαντάζομαι ο άντρας σου θα φρίκαρε και λογικό.Ε ρε κάτι άγχη που τραβάνε κι αυτοί.

danzjia σ'εχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα :-),ομολογώ οτι σε ζηλεύω πολύυυυυυυ!!Εύχομαι να τα περάσετε πανέμορφα τον καιρό που θα κάτσει,να χαρείτε ο ένας τον άλλο και κοίτα να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Φιλιααα

καλημερες σε ολες σας.Τζινι ελπιζω να πηγαινει καλα το θεμα με το συζυγο στο καραβι.εμενα το σκηνικο αλλαξε και θα σας πω γιατι.την παρασκευη που δεν πηγα να τον παρω στραβωσε και το κρατησε(απ οτι φανηκε) και ενω ειχε ερθει απο τις 12 το μεσημερι συναντηθηκαμε στις 10 το βραδυ γιατι και καλα ηθελε να δει τους δικους του.δεν ειπα τιποτα γιατι ειπα οκ,ας ειναι.αλλα και χθες πηγε παλι στη μανα του απο το πρωι και μεχρι τις 7 το απογευμα ηταν εκει και με καμια λαχταρα να σηκωθει να ερθει να ειμαστε μαζι.και εγινα τουρκος και του εβαλα τις φωνες και αντεδρασε πολυ ασχημα και μου ειπε οτι δεν θα του κανω εγω τον καπετανιο και οτι δεν του εδειξα ουτε κι εγω οτι ηθελα να τον δω επειδη δεν πηγα να τον παρω και κατι τετοια...μαλωσαμε και τωρα δεν μιλαμε.δεν το περιμενα και εχω σοκαριστει.τη μανα του θα τη βλεπει καθε μερα γιατι εγω δουλευω και θα πηγαινει εκει τα πρωινα.ειναι δυνατον να ερθει και να μην θελει να εινα οσο το δυνατον περισσοτερο μαζι μου??και μου ειπε και για το σπιτι οτι εκανα ολες τις ετοιμασιες απλα για να τις κανω.ειμαι πολυ απογοητευμενη και νιωθω οτι κατι δεν παει καλα.ή στραβα παει ο γιαλος,ή στραβα αρμενιζουμε.....

καλημερες σε ολες σας.Τζινι ελπιζω να πηγαινει καλα το θεμα με το συζυγο στο καραβι.εμενα το σκηνικο αλλαξε και θα σας πω γιατι.την παρασκευη που δεν πηγα να τον παρω στραβωσε και το κρατησε(απ οτι φανηκε) και ενω ειχε ερθει απο τις 12 το μεσημερι συναντηθηκαμε στις 10 το βραδυ γιατι και καλα ηθελε να δει τους δικους του.δεν ειπα τιποτα γιατι ειπα οκ,ας ειναι.αλλα και χθες πηγε παλι στη μανα του απο το πρωι και μεχρι τις 7 το απογευμα ηταν εκει και με καμια λαχταρα να σηκωθει να ερθει να ειμαστε μαζι.και εγινα τουρκος και του εβαλα τις φωνες και αντεδρασε πολυ ασχημα και μου ειπε οτι δεν θα του κανω εγω τον καπετανιο και οτι δεν του εδειξα ουτε κι εγω οτι ηθελα να τον δω επειδη δεν πηγα να τον παρω και κατι τετοια...μαλωσαμε και τωρα δεν μιλαμε.δεν το περιμενα και εχω σοκαριστει.τη μανα του θα τη βλεπει καθε μερα γιατι εγω δουλευω και θα πηγαινει εκει τα πρωινα.ειναι δυνατον να ερθει και να μην θελει να εινα οσο το δυνατον περισσοτερο μαζι μου??και μου ειπε και για το σπιτι οτι εκανα ολες τις ετοιμασιες απλα για να τις κανω.ειμαι πολυ απογοητευμενη και νιωθω οτι κατι δεν παει καλα.ή στραβα παει ο γιαλος,ή στραβα αρμενιζουμε.....

το πιο πιθανο ειναι να στραβωσε ασχημα που δεν πηγες να τον παρεις. το καταπιε προσωρινα κ απλα το εβγαλε. κ οχι μονο αυτο, αλλα στο κραταγε μανιατικο κιολας, αφου δεν ειπες κ τπτ οταν εκατσε τοση ωρα στη μανα του. λογικα ετσι σκεφτηκε.

στο λεω για στανταρακι αυτο:

οι περισσοτεροι το εχουν χουι ρε παιδι μου αυτο με το αεροδρομιο.

εξηγησε του οτι δεν μπορουσες να πας.

οτι δεν σου διναν αδεια.

μη τραβηξεις παραπανω κ εσυ το σκοινι.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ολα καλα με το θεμα στο πλοιο.

απλα εχει αγχωθει ο ν. μηπως ειναι τπτ αλλο, γιατι εβγαινε εξω ''βολτες'' ο συγκεκριμενος ναυτης με εναν αλλο ναυτη. αλλα ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι απο τη μαλαρια, γιατι του ειχε διαγνωστει πιο πριν.

το κακο ειναι οτι εχει ενα ναυτη μειων αυτη τη στιγμη ο ν. κ ειναι σε μια παρα πολυ δυσκολη περιοχη. το αλλο κακο ειναι οτι μολις ειχαν παρει πληρωμα κ τωρα ειναι αγνωστο το ποτε θα του στειλουν καινουργιο ναυτη.

πασκουαλε λογικα ειναι κομπλε απο εμβολια ο ν.

καλου κακου θα του υπενθυμισω να τσεκαρει το βιβλιαριο του!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...