Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Α, και όντως κάποια άλλα σχέδια είχε αυτός στο μυαλό του, η διπλανή μονοκατοικία που ειναι ενωμένη στη μια μεριά με αυτή που νοικιάζει, έχει ένα τεράστιο υπόγειο από κάτω, στο οποίο θα ερχόταν να στεγαστεί λέει κάποια εταιρία, κάποια δουλειά πρέπει να ετοίμαζε αυτός και ναυάγησαν όλα... Τώρα λοιπόν κοιτάει να νοικιάσει το σπίτι μπας και βγάλει κανένα φράγκο... Εγώ το βλέπω ευκαιρία όχι γιατί είναι το τέλειο σπίτι αλλά γιατί είναι στην περιοχή που πηγαίνει η μικρή σχολείο, έχει πολύ εξωτερικό χώρο, δεν είναι στριμωγμένο και χωρίς καμμιά θέα, έχει αυλές και από την κάτω μεριά, είναι συμπαθητικό εσωτερικά, μας χωράει και ΚΥΡΙΩΣ έχει

550, με τα οποία νοικιάζεις ένα τριάρι διαμέρισμα κανονικά, άντε ένα μικρό τεσσάρι... 560 έδινα πριν από 5 χρόνια για ένα οροφοδιαμέρισμα στην Νεάπολη Νϊκαιας, 94 τετραγωνικά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν έχει δίκιο η tzini μπορει ο άνθρωπος να πήγαινε εκει να κάνει δουλειές και να άναβε το τζάκι! Δεν το σκέφτηκα!

Εννοείται και να του το πεις πασχαλιτσα!!! Εμένα με φόβιζουν αυτές οι πόρτες.. Φαντάζεται να κάθεσαι και να δεις κανέναν ξαφνικά;; Ασε που σπάνε το τζαμί και ανοίγουν για πλάκα! Νομίζω είπες ότι είναι 2 τα σπίτια, το άλλο το νοικιαζουν;

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Λοιπόν έχει δίκιο η tzini μπορει ο άνθρωπος να πήγαινε εκει να κάνει δουλειές και να άναβε το τζάκι! Δεν το σκέφτηκα!

Εννοείται και να του το πεις πασχαλιτσα!!! Εμένα με φόβιζουν αυτές οι πόρτες.. Φαντάζεται να κάθεσαι και να δεις κανέναν ξαφνικά;; Ασε που σπάνε το τζαμί και ανοίγουν για πλάκα! Νομίζω είπες ότι είναι 2 τα σπίτια, το άλλο το νοικιαζουν;

Κι εγώ αυτό ακριβώς φοβάμαι, μη σπάσουν το τζάμι... Αλλά μου είπε ότι έχει βάλει ειδικές κλειδαριές που δεν βγαίνουν αντικλείδια και είδα δυο ή τρεις σύρτες πίσω από κάθε πόρτα. Μα αν σπάσουν το τζάμι οι σύρτες θα ανοίξουν αν βάλει κάποιος χέρι από πίσω... Όπως και να έχει με ενοχλούν πολύ... Και αφού αυτός τώρα που το θυμάμαι είπε ότι θέλει να κανει επένδυση με πέτρα στην κάτω αυλή και κάτι τέτοια, αλλά περιμένει να πέσει κανένα ενοίκιο, άρα είναι διατεθειμένος να κάνει πράγματα... Άρα να του πω για τις πόρτες ε;;;:-)

Όχι, στο άλλο σπίτι θα έρχονται αυτοί μόνο τα Σαββατοκύριακα για να φροντίζουν το κτήμα... Εγώ εντωμεταξύ τα Σαββατόκύριακα θα πηγαίνω σίγουρα δυο φορές το μήνα στη Σαλαμίνα, άρα δε θα συναντιόμαστε και πολύ! :wink: Δε μου αρέσει που δεν είναι απολύτως ανεξάρτητο αλλά δε βρίσκω ρε γμτ! Υπήρχε ένα στα 1100 στο Πανόραμα Παλλήνης αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι να το παζαρέψω και νοικιάστηκε!

danzjia εχεις πμ.

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ,εγω θα ευχηθω να βρεις το σπιτι της καρδιάς σου και να στεγασεις μεσα καθε χαρα και καθε ομορφη οικογενειακη στιγμη.Το συγκεκριμενο εχει πολυ καλη τιμη κι οπως ειπε και μια αλλη κοπελα δε γινεται κανενα σπιτι που νοικιαζεις να ειναι τελειο εκτος κι αν χτισεις απο την αρχη και πάλι ολα τα σπιτια εχουν ελαττωματα.Εγω που το ειδα σε φωτο μου αρεσε πολυ.Η τελικη αποφαση βεβαια ειναι δικη σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αλήθεια είναι ότι με ενοχλούν αυτές οι πόρτες... Αν του πρότεινα να τις αλλάζαμε με ένα επιπλέον ενοίκιο προκαταβολή συν ένα-δυο μήνες ενοικίου λες να δεχόταν; ΄Έστω και σταδιακά (εννοώ να αλλάξει μια τώρα πχ και μια μετά από 6 μήνες;) Να το πω λέτε; Πάντως οι ντουλάπες κλπ ΔΕΝ είναι παλιές, αυτό είναι σίγουρο, απλά είναι πολύ κλασσικές ξύλινες, προφανώς τις έχει φτιάξει μόνος του... Δε με πειράζει και πολύ...

negative.

εχω προσθεσει πορτα (εσωτερικη). κ για εξωτερικη/εισοδου/εξοδου το ιδιο μερεμετι/φασαρια θελει. στοκαρισμα τον τοιχο κ το σοβανταπι κ περασμα βαψιμο κ τα δυο σακατεμενα επιχρισματα. ασε που ειναι κ χειμωνας κ θα ξεπαγιασετε!

πασκουαλε ακουσα ειδησεις σταρατες σημερα (του σταρ εννοω, οποτε καταβες). ελεγε για αυξηση διαρρηξεων σε πικερμι κ παλληνη. καλου κακου κανε κ μια ερευνα για την περιοχη. πηγαινε σε κανενα κοντινο ψιλικατζιδικο κ ψαρεψε.

για την πορτα. ο πατερας μου λεει πως αν ειναι σαν τις παλιες, που μεσα στο τζαμι ειχαν πλεξιμο απο σιδερακια (σαν τις σιτες φαντασουτο, αλλα με πιο αραιη πλεξη), δεν σπαει/θρυμματιζεται ευκολα. αρκει να εχεις γειτονες κιολας. κατα τα αλλα παραβιαζονται ως εχουν κ με σιδερακια μεσα στο τζαμι, απλα θελει αρκετο χρονο ο κλεφτης! (για χωρις μπαρες παντα λεμε).

μια φορα που μπηκαν μεσα στο σπιτι (προ αμνημονευτων ετων, κατι τσιγγανοι κ καλα), μπηκαν με κλειδι που ειχαμε εξω σε ενα μπρελοκ-νυχοκοπτη (απο την παλια πορτα που σου ελεγα, με πλεξη απο σιδερακια στο τζαμι).

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

επισης ολο να στο πω κ ολο το ξεχναω.

θελεις διπλο κουρτινοξυλο πανω απο τις πορτες. βαζουν πολυ ηλιο μεσα στο σπιτι. αλλιως ενα κουρτινοξυλο κ διπλη κουρτινα. μια με σκουρο χρωμα κ μια πιο ανοιχτο (γουστα ειναι αυτα κιολας, αλλα πρακτικα για τον ηλιο θελεις σκουρα αποχρωση στην εξω πλευρα κ ανοιχτη προς την πλευρα του εσωτερικου του σπιτιου).

αλλιως ενα στορι, κατι τελος παντων....

ολα εγω θα τα σκεφτω για το σπιτι σου????:tongue::lol:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ααααααχ, Θεέ μου ήθελα να ήξερα με ποιον παλευει αυτό το παιδί στον ύπνο του και κάνει έτσι... Σε τί γιατρό να το πω αυτό το πράγμα;;; Μιλάμε μόνο ξύλο που δεν έφαγα, με ξύπνησε 15 φορές και τώρα σηκώθηκα σαν το ζόμπι και δεν μπορώ να κοιμηθώ (με είχε πάρει ο ύπνος από τις 9,30 μαζί της). :-(

negative.

εχω προσθεσει πορτα (εσωτερικη). κ για εξωτερικη/εισοδου/εξοδου το ιδιο μερεμετι/φασαρια θελει. στοκαρισμα τον τοιχο κ το σοβανταπι κ περασμα βαψιμο κ τα δυο σακατεμενα επιχρισματα. ασε που ειναι κ χειμωνας κ θα ξεπαγιασετε!

πασκουαλε ακουσα ειδησεις σταρατες σημερα (του σταρ εννοω, οποτε καταβες). ελεγε για αυξηση διαρρηξεων σε πικερμι κ παλληνη. καλου κακου κανε κ μια ερευνα για την περιοχη. πηγαινε σε κανενα κοντινο ψιλικατζιδικο κ ψαρεψε.

για την πορτα. ο πατερας μου λεει πως αν ειναι σαν τις παλιες, που μεσα στο τζαμι ειχαν πλεξιμο απο σιδερακια (σαν τις σιτες φαντασουτο, αλλα με πιο αραιη πλεξη), δεν σπαει/θρυμματιζεται ευκολα. αρκει να εχεις γειτονες κιολας. κατα τα αλλα παραβιαζονται ως εχουν κ με σιδερακια μεσα στο τζαμι, απλα θελει αρκετο χρονο ο κλεφτης! (για χωρις μπαρες παντα λεμε).

μια φορα που μπηκαν μεσα στο σπιτι (προ αμνημονευτων ετων, κατι τσιγγανοι κ καλα), μπηκαν με κλειδι που ειχαμε εξω σε ενα μπρελοκ-νυχοκοπτη (απο την παλια πορτα που σου ελεγα, με πλεξη απο σιδερακια στο τζαμι).

Καλά λες, θα πάω σε έναν κοντινό φούρνο που είδα δήθεν θα ψωνίσω κάτι και θα ρωτήσω...

Καλέ τί με νοιάζει εμένα η φασαρία, εγώ άντε να κάνω το καθάρισμα μόνο!:lol: Για το ότι θα ξεπαγιάσουμε έχεις κάποιο δίκιο!

Α και για τις κουρτίνες μην ανησυχείς, έχω και στόρια και και κουρτινόξυλα διπλά και από όλα!!! Μόνο σπίτι δεν έχω πανάθεμά με!!!:lol:

Λοιπόν... Βρέθηκε και μια άλλη μονοκατοικία στο Λόφο Παλλήνης, πολύ κοντά στο σχολείο από ότι καταλαβαίνω, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΤΕΛΩΣ, σε 350 τμ οικόπεδο, με ένα σπίτι 220 νομίζω και ενοίκιο 600!!! Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι το σπίτι ειναι 18ετίας αλλά μένουν μέσα οι γονείς του ιδιώτη που το νοικιάζει, οπότε δεν πιστεύω να είναι διαλυμένο! Θα πάω να το δω το πρωί γιατί δεν έχει φωτο το ίντερνετ, είναι μια απλή αγγελία ιδιώτη! Ας ελπίσουμε ότι δε θα βρω κανένα ερείπιο...(πάλι):lol:

Σας έπρηξα με τα σπίτια εεε; :-)

Καλημερα σε ολες!!αυτη η δευτερα μου καθεται στο σβερκο.ολο το σκ ετρεχα για να κανω τις δουλιες που σκανε η μια μετα την αλλη στο σπιτι.τελικα οσο το ψαχνεις τοσο βγαινουν στη φορα μερεμετια.και δεν μου φτανουν αυτα,εχω και απειρη δουλεια εδω στο γραφειο.ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα απο το αγχος.το χρυσουλι μου εχει σταματησει να ασχολειται με τα διαδικαστικα εδω περα και σκεφτεται μονο πως θα γυρισει πλεον!!!αντε να ερθει!!

Κατα τα αλλα βλεπω μεγαλη κινητικοτητα με τα σπιτια.πασχαλιτσα ευχομαι να βρεις αυτο που θα σου κανει.παντως βλεπω οτι υπαρχουν σπιτια μεγαλα σε πολυ χαμηλες τιμες.ρε παιδια,εδω στο ηρακλειο ειναι πολυ ακριβα ακομα.καποια στιγμη που κοιταζα πριν 6 μηνες περιπου ηταν φωτια οι τιμες.αραγε εχουν πεσει κι εδω τοσο πολυ?αν ειναι ετσι θα την κανω κι εγω για πιο μεγαλο σπιτι,ενα δυαρακι μου χρειαζεται προς το παρον γιατι αυτο που εχω διαθεσιμο και θα μεινουμε τωρα ειναι γκαρσονιερα,ισα ισα για να μενουμε μεχρι να γνωριστουμε λιγο.σας αφηνω τωρα γιατι εχω δουλειαααααα!!!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Διαφημίσεις

σημερα ετρεχα μητερα. αντιβιωση ο μικρος κλπ κλπο. για δεκα μερες. ψηθηκε στον πυρετο. φτανει!!!!

μετα ετρεχα να πληρωσω κ λογαριασμο ευδαπ κ ....

πασκουαλε θα σε στεναχωρησω.

κατεβαινω την αμαρουσιου κ ειναι μπροστα μια κυρατσα που μας παει με 30 (σημειωστε την ταχυτητα) προσπερναω κ κατεβαινω ακομα το δρομο. κ τη βλεπω απο τον καθρεφτη, που παταει μια γατα χωρις καν να φρεναρει.

ειχε κ κινηση λιγο πιο κατω (στην τσαλδαρη) κ τραβαω χειροφρενο. κατεβαινω: για ανοιξτε το παραθυρο της λεω. ανοιγει. ποιος σας εδωσε το διπλωμα, τη ρωταω? (κ μιλαει κ στο κινητο η κυρατσα). το γατι δεν το ειδες γκαβαδι να φρεναρεις? να σταματησεις να δεις τι εκανες, δεν σε ενδιαφερει???

η απαντηση της: βρε αντε απο εκει που σταματησες για να μου πεις οτι εισαι πιο φιλοζωη απο εμενα!

κ κατεβαινει ο απο πισω φορτηγακιας (ο πρωην πισινος μου, που μετα εγινε πισινος της) κ την αρχιζει ενα στολισμα.... μαμησε τα!!! κ αρχιζει να της κλοτσαει την πορτα!!! δωσε μου το διπλωμα σου μωρηηηη!!!!! κ ερχετε κ ο μπροστινος μου, που ηταν τεως πισινος της κ γινετε χαμος!!!!!!!

με τα πολλα εγω της ειπα οτι θα δωσω τα στοιχεια της σε φιλοζωικη κ θα την καταγγειλω. δεν εκανα τπτ απο αυτα. πηγα στον φουρνο ποιο πανω κ αφησα το κινητο μου κ την πινακιδα της βλαμενης, σε περιπτωση που καποιος εψαχνε τη γατα του (ειχε λουρακι στο λαιμο). (δεν ειδα κ πολυ ζεστο τον φουρναρη για το γεγονος παντως:-(!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα κοριτσια! Εγώ πάλι στο Παίδων Πεντέλης το πρωί (έχω γίνει ταχτική πελατισσα, καθώς η μικρή διαμαρτυρήθηκε πάλι για το αυτί της):-(. ΠΑΛΙ δεν πήγε σχολείο και αφού μου έγραψαν 10 μέρες ΠΑΛΙ αντιβίωση, την πήρα και κατευθείαν την πήγα σε ομοιοπαθητικό γιατρό, μπας και το προλάβουμε πριν εξελιχθεί σε οξεία ωτίτιδα, τώρα έχει αρχή ωτίτιδας... Μας πήρε ιστορικό από την εγκυμοσύνη μου ξεκινώντας:!: και μας έδωσε κάτι καψουλίτσες... Δεν έχει ξαναδιαμαρτυρηθεί από την ώρα που την ήπιε, τώρα τυχαίο ή όχι δεν ξέρω, θα δείξει...

Το σπίτι μονοκατοικία απορρίφθηκε λόγω ανύπαρκτου οικοπέδου, μια αυλή μικροσκοπική είχε όλη και όλη... Και ήταν 20ετίας, με ορατά σημάδια φθοράς, ήθελε πολλή δουλειά και δεν είμαι για τέτοια τώρα... Α, και πάρκιν πάνω από τον γκρεμό, στο αδιέξοδο του δρόμου... Ετσι και ρίξει βροχή δηλαδή το ψάχνεις από κάτω, στη Μαραθώνος...:lol::lol::lol:

Για το άλλο δεν έχω απαντήσει, δεν ξέρω τί στα κομμάτια να κάνω... Οι πόρτες τελικά δεν είναι τζαμένιες με πλέγμα, σκέτο τζάμι είναι με σίδεροκαι μάλιστα υπάρχουν παντού τέτοιες εξωτερικές πόρτες, δηλαδή της κουζίνας που οδεύει σε αυλή, η κύρια είσοδος που είναι κατεβαίνοντας σκαλιά και η πλαινή είσοδος που φαίνεται στη φωτογραφία και σε πάει στις κρεβατοκάμαρες... Τί να του πω τώρα, να αλλάξει τρεις πόρτες; Κάτι του είπα χθες, δεν τον είδα και αρνητικό... Α, και το σπίτι έχει ξανανοικιαστεί για μια τριετία (μου το είπε η μεσίτρια). Άρα είχε δίκιο η Πάρος... Και αυτοί είναι τρια αδέλφια γεροντοκόροι και οι τρεις :!: και φοβάμαι μην τους έχω πάνω από το κεφάλι μου όλη την ώρα... Ο άντρας μου λεει να το κλείσω αλλα εγώ ακόμα το σκέφτομαι...

Τζίνι, περαστικά στο μωράκι σου!

Καλημερα σε ολες!!αυτη η δευτερα μου καθεται στο σβερκο.ολο το σκ ετρεχα για να κανω τις δουλιες που σκανε η μια μετα την αλλη στο σπιτι.τελικα οσο το ψαχνεις τοσο βγαινουν στη φορα μερεμετια.και δεν μου φτανουν αυτα,εχω και απειρη δουλεια εδω στο γραφειο.ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα απο το αγχος.το χρυσουλι μου εχει σταματησει να ασχολειται με τα διαδικαστικα εδω περα και σκεφτεται μονο πως θα γυρισει πλεον!!!αντε να ερθει!!

Κατα τα αλλα βλεπω μεγαλη κινητικοτητα με τα σπιτια.πασχαλιτσα ευχομαι να βρεις αυτο που θα σου κανει.παντως βλεπω οτι υπαρχουν σπιτια μεγαλα σε πολυ χαμηλες τιμες.ρε παιδια,εδω στο ηρακλειο ειναι πολυ ακριβα ακομα.καποια στιγμη που κοιταζα πριν 6 μηνες περιπου ηταν φωτια οι τιμες.αραγε εχουν πεσει κι εδω τοσο πολυ?αν ειναι ετσι θα την κανω κι εγω για πιο μεγαλο σπιτι,ενα δυαρακι μου χρειαζεται προς το παρον γιατι αυτο που εχω διαθεσιμο και θα μεινουμε τωρα ειναι γκαρσονιερα,ισα ισα για να μενουμε μεχρι να γνωριστουμε λιγο.σας αφηνω τωρα γιατι εχω δουλειαααααα!!!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Καλη εβδομάδα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!!!

Κάτσε, μην ψάξεις ακόμα, σε 2-3 μήνες θα δεις τί έχει να γίνει... Εγώ περιμένω πολύ άσχημες καταστάσεις... Ξέρετε πόσοι του δημοσίου θα μείνουν στο δρόμο;;;:-(

καλησπερα και καλη υγεια σε ολους.εγω ειμαι φουλ αυτη τη βδομαδα στο γραφειο και ο δικος μου ερχεται την παρασκευη το πρωι και δεν μπορω να παω να τον παρω απο το αεροδρομιο.μου ειπε να παρω αδεια για να παω και του ειπα οχι και οτι θελω να την παρω μια μερα που θα ειμαι πιο ανετη αλλα απ οτι καταλαβα στεναχωρεθηκε γιατι το περιμενε πως και πως και τωρα νιωθω πολλες τυψεις.και δεν μπορω και να παρω τηλεφωνο να του το πω ρε γμτ...

ναι, το θεμα με τα σπιτια θα το κοιταξω σε πραγματικη βαση αν αποφασισουμε να μεινουμε και κανονικα μαζι απλα θελω να εχω μια πρωτη εικονα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...