Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Tziniiiiii το δικό μου το νοικιάζω 950!! Είναι αρκετά για την εποχή αλλά όσοι το έχουν δει μου έχουν πει οτι τα αξίζει τα λεφτά του!!! Κάτω έχει σαλόνι με κουζίνα ενιαία και ένα w.c και επάνω έχει 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια + 100τμ κήπος+υπόγειο πάρκινγκ+13τμ αποθήκη + έναν μεγάλο κοινόχρηστο χώρο που τα παιδάκια παίζουν ανέμελα το καλοκαίρι!!!! Το πίσω που έχει το νοικιάζει 1150(της το ρίχνεις ΆΝΕΤΑ) είναι 140τμ βλέπει σε δάσος όπου περνάει ποταμάκι(αυτό που καταλήγει στην κουμπάρα σου!) και ο κήπος πρέπει να είναι γύρω στα 200-250τμ!

Δυστυχώς ο Τεο τελειώνει στις 8/12 το κεσέν και μετά θα φύγει.. Το πολύ μέχρι τις 15/12 να είναι εδώ.. Εντωμεταξύ τα 2 τελευταία χρόνια κάνουμε μαζί γιορτές και τώρα θα μου φανεί.. Ε όπως και να το κάνουμε τα Χριστούγεννα είναι οι οικογενειακή γιορτή.. Το Πάσχα δεν με απασχολεί, έτσι και αλλιώς μια μέρα είναι ενώ τα Χριστούγεννα είναι Μαγικά!!!!!!

Η Ayla γύρισε!!!! Πιστεύω απο μέρα σε μέρα θα μπει να μας γράψει!

Την Μαριάννα την βλέπω στο facebook αλλά δεν γράφει εδώ, θα της στείλω κανένα μήνυμα να μάθω γιατί χάθηκε..

danzjia Πολύ σπαστικό να ξέρεις οτι σε λίγες ώρες έρχεται και τελευταία στιγμή να αλλάζει.. Απο που θα φύγει τώρα?

φευγει ο τεο? καλα το καταλαβα.... :-(

γυρισε η αυλα??? αντε να μας πει πως βρηκε την κορη!

η μαριαννα τι επαθε κ δεν παταει καλε???

κεινο το κουκουτσακι με τα φοβερα εμοτικα, μου εχει λειψει κοπελες.

για το ενοικιο: πολλα δεν ειναι τα 1150? πωπωπω! για να προσθεσω κ τα αλλα παγια...... ουπς!

εσυ εχεις κ την καβατζα απο το αλλο ενοικιο στο γερακα, ενω εμεις παιζεται αν φυγουμε απο εδω, αν θα με αφησουν οι γονεις μου (κ αλλοι βεβαιως βεβαιως) να νοικιασω το δικο μου.

το θεμα με την πεντελη (αν προκυψει ποτε, γιατι πραγματικα θα ηθελα ν αφυγω απο ελλαδισταν) ειναι οι καυγαδες της κουμπαρας μου με τον αρχιμπιιιιιιιπ κ την εξοδο διαφυγης της. δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση αν ο μαλακας ερχοταν ξαφνικα κ μου χτυπαγε την πορτα ζητοντας μου τα ρεστα για την κουμπαρα μου!!!! ειναι κ θρασυδειλος, εκτος απο κουμπουρατος κ ταριφας (με την κακη εννοια το ταριφας).

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζινι,παταω multiquote και κοκκινιζει το εικονιδιο αλλα δεν μου βγαζει για να γραψω απο κατω.προσπαθησα να πατησω και αλλο ενα μνμ μαζι αλλα παλι τπτ.μετα δοκιμασα μουλτι και quote και απανταει μονο στο ενα.τι στο καλο κανω λαθος?:confused: :confused: :confused:

μετα απο τα μουλτικουοτε πρεπει να πατησεις κ κλικ στο απαντηση.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Πάρος να πεις στην τρελοσποιτονοικοκυρά σου να δει τί νοικιάζεται σήμερα με 1100 ευρώ και η τιμή συζητιέται κιόλας!!! Δες

www.xe.gr/property/enoikiaseis%7Ckatoikies%7Csoros%7C7242696.html

Το έχω ερωτευτεί αυτό το σπίτι αλλά και τα 1000 δεν τα διαθέτω ρε γμτ! Μιλάμε όμως σπιταρώνα και ανεξάρτητο!!!:( Και στον Παράδεισο Αμαρουσίου!!!

Θα κλάψω, το θέλω αυτό το σπίτι το θέλω!!!

Και το ξεχνάω γιατί δεν μπορώ... ΟΚ θα βολευτώ με το άλλο... Του κάνω ένα παζαράκι τώρα μέσω της μεσίτριας να μου το αφήσει 550 με την τέταρτη κρεβατοκάμαρα για να βάλω ντουλάπες καθώς οι τρεις στον πάνω όροφο δεν έχουν πολλές ντουλάπες κι εμείς έχουμε απίστευτα πράγματα...

Γύρισε η Ayla και δεν πήγαμε να της κάνουμε υποδοχή;;; Γιατί ρε γμτ;;; Και είχα βρει και που θα τυπώσουμε και τα μπλουζάκια που λέγαμε, στο the mall έχει μαγαζί...:tongue::tongue::tongue: Κρίμα, έχασα την ευκαιρία να τη γνωρίσω...:(

Τί έγινε Ayla;;;; Πώς τη βρήκες την κόρη;;; Σου κράτησε μούτρα ή όλα καλά;;; Πότε γυρίζει ο άντρας σου;;;

Κορίτσια ο δικός μου είναι χάλια έτσι;;; Δεν τον ακούω καθόλου καλά...:-(

Πάρος να πεις στην τρελοσποιτονοικοκυρά σου να δει τί νοικιάζεται σήμερα με 1100 ευρώ και η τιμή συζητιέται κιόλας!!! Δες

www.xe.gr/property/enoikiaseis%7Ckatoikies%7Csoros%7C7242696.html

Το έχω ερωτευτεί αυτό το σπίτι αλλά και τα 1000 δεν τα διαθέτω ρε γμτ! Μιλάμε όμως σπιταρώνα και ανεξάρτητο!!!:( Και στον Παράδεισο Αμαρουσίου!!!

Θα κλάψω, το θέλω αυτό το σπίτι το θέλω!!!

Και το ξεχνάω γιατί δεν μπορώ... ΟΚ θα βολευτώ με το άλλο... Του κάνω ένα παζαράκι τώρα μέσω της μεσίτριας να μου το αφήσει 550 με την τέταρτη κρεβατοκάμαρα για να βάλω ντουλάπες καθώς οι τρεις στον πάνω όροφο δεν έχουν πολλές ντουλάπες κι εμείς έχουμε απίστευτα πράγματα...

Αχ δεν μου αρέσει... Είναι 2004 και είναι λίγο κλασικό.. Άσε που για να ζεστάνεις τα 220 τμ θέλεις πολύ χρήμα, δεν συζητάμε να το καθαρίσεις απαπαπα...

Πάντως 550 για αυτό που κατέληξες είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Ελα, ρε συ Πάρος, το θέμα δεν είναι αν είναι του γούστου σου/μου κλπ αλλά το πόσα τετραγωνικά νοικιάζονται με αυτά τα χρήματα σε ανεξάρτητο σπίτι, που φαίνεται ότι είναι πολύ καλής ποιοτητας!!!

Λοιπόν, το σπιτάκι που έχω βρει είναι αυτό

www.xe.gr/property/enoikiaseis%7Ckatoikies%7Cpallini%7C7178582.html

Δεν είναι τίποτα εκπληκτικό αλλά μας χωράει και είναι καινούριο, δεν έχει ξανακατοικηθεί και έχει πολύ χώρο για παιδική χαρά, τους σκύλους κλπ.

Θα πάω και τη Δευτέρα να το δω γιατί λείπει τώρα η μεσίτρια...

Λοιπον, οι πόρτες μόνο είναι το πρόβλημα... Αν δεις τα αλουμίνιά του κλπ μέχρι συρόμενες σίτες έχουν και είναι ολοκαίνουρια και μοντέρνα. Δεν καταλαβαίνω τί τον έπιασε και έβαλε δυο τέτοιες πόρτες στο πίσω μέρος τους σπιτιού... Τον ρώτησα και μου είπε ότι τις θεωρεί πιο ασφαλείς... Εγώ πάλι ανησυχώ ότι δεν είναι καθόλου ασφαλείς...

Ανακαινισμένο αλλά παλιό είναι αυτό το σπίτι που το είδα επίσης εχθές...

www.xe.gr/property/enoikiaseis%7Ckatoikies%7Cpallini%7C7222089.html

Είναι στο Πανόραμα Παλλήνης αλλά το οικόπεδο γύρω γύρω είναι ανύπαρκτο, ουσιαστικά έχει μόνο ένα παρτέρι γύρω από το σπίτι... Και γενικά φαίνεται ότι είναι παλιό και το απέρριψα...

Λοιπον, οι πόρτες μόνο είναι το πρόβλημα... Αν δεις τα αλουμίνιά του κλπ μέχρι συρόμενες σίτες έχουν και είναι ολοκαίνουρια και μοντέρνα. Δεν καταλαβαίνω τί τον έπιασε και έβαλε δυο τέτοιες πόρτες στο πίσω μέρος τους σπιτιού... Τον ρώτησα και μου είπε ότι τις θεωρεί πιο ασφαλείς... Εγώ πάλι ανησυχώ ότι δεν είναι καθόλου ασφαλείς...

Βρε παιδί μου το είδα!;) Μου κάνει εντύπωση που αυτός είναι μαραγκός και έχει βάλει τέτοια ξύλα.. Η κουζίνα μου φαίνεται πολύ παλιά και οι πόρτες και οι ντουλάπες.. Ξέρεις τι νομίζω οτι του έχει κάνει μια "μικρή" ανακαίνιση.. Δεν μου φαίνεται καινούργιο.. Τα αλουμίνια εννοείται οτι είναι καινούργια και αυτό είναι πολύ καλό! Δεν μπορεί όμως εν έτη 2011 να βάλει τέτοια κουζίνα και τέτοια πόρτα.. Απορώ δλδ που την βρήκε! Δεν μπορεί να μην έχει ξανά κατοικηθεί και να είναι το τζάκι τόσο χρησιμοποιημένο!

Δεν στα λέω για να παρεξηγηθείς! 8-):cool: κουβέντα κάνουμε!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν ξέρεις τί γίνεται;;; Εγώ χθες είχα ένα τόσο φριχτό πονοκέφαλο που δεν μπορούσα να οδηγήσω... Σκέφτομαι λοιπόν μήπως τελικά δεν το είδα και τόσο καλά το σπίτι παρόλο που είχα πάρει ντεπόν λίγη ώρα πριν. Αυτό με το τζάκι που λες το παρατήρησα κι εγώ στη φωτογραφία λίγη ώρα πριν μου το γράψεις. Δε μου είπε ότι δεν έχει ξανακατοικηθεί, αλλά όταν μου λέει ότι έβγαλε άδεια το 2002 και το έφτιαχνε ως σήμερα, υπέθεσα ότι δεν έχει ξανακατοικηθεί. Εκτός και αν τελικά λέει ψέματα. Τα ντουλάπια της κουζίνας δεν είναι ίδια με αυτά που είδα εγώ, τώρα το παρατήρησα και αυτό. Τα ντουλάπια τώρα είναι καινούρια... Οπότε μάλλον έχεις δίκιο ότι έχει γίνει ανακαίνιση ή κάτι τέτοιο... Και αυτός είναι μαραγκος και προφανώς πόρτες ντουλάπια κλπ τα έχει φτιάξει μόνος του... Και οικονομικά από ότι καταλαβαίνω...

Καλέ δεν παρεξηγούμαι, πώς σου ήρθε αυτό;;;:tongue: Πρέπει να πάω και να το ξαναδώ πιο προσεχτικά... Ουφ, βαρέθηκα πια με τα σπίτια... Και σα να μη φτάνει αυτό έχω και τη μικρή που μου λέει ότι δε θέλει να φυγουμε από αυτό το σπιτι και να μην ξαναγυρίσουμε...:-(

paσκουαλε, τετοιες πορτες ειχαμε κ εμεις οταν το σπιτι μας ηταν απλα μονοκατοικα. κ οταν φτιαξανε/αλλαξαν καποια πραγματα στο σπιτι στο χωριο, την μια πορτα (της εδω κουζινας) την τοποθετησαν αντιστοιχα στην κουζινα του αλλου σπιτου.

οταν ενας ιδιωτης φτιαχνει σπιτι κ ζοριζεται οικονομικα, προσπαθει να γλιτωσει απο οπου μπορει, πλην των υλικων δομησης. κ το τζακι το αναβει κ το δουλευει, οταν ο ιδιος προσφερει εργασια για το σπιτι. σας το λεω εκ πειρας. για καποιο ο ιδιοκτητης του εν λογω σπιτιου στην παλληνη, το νοικιαζει οκ.

το μανταλο που σου ελεγα δεν ξερω αν μπαινει σε τετοια πορτα. πρεπει να εχει ενα χ παχος ο τοιχος κ 2ον,, να κανει γωνια ο τοιχος με την πορτα.

λογικα ειναι τουλαχιστον 20αρης ο εξωτερικος τοιχος του σπιτιου. ειναι πιο ευκολο να βαλεις εσωτερικο (παραλληλο με την πορτα) μανταλο.

υγ: το σπιτι στο μαρουσι το θυμαμαι. ηταν μια εποχη ο ν. κοιταζε αγγελιες.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

paσκουαλε, τετοιες πορτες ειχαμε κ εμεις οταν το σπιτι μας ηταν απλα μονοκατοικα. κ οταν φτιαξανε/αλλαξαν καποια πραγματα στο σπιτι στο χωριο, την μια πορτα (της εδω κουζινας) την τοποθετησαν αντιστοιχα στην κουζινα του αλλου σπιτου.

οταν ενας ιδιωτης φτιαχνει σπιτι κ ζοριζεται οικονομικα, προσπαθει να γλιτωσει απο οπου μπορει, πλην των υλικων δομησης. κ το τζακι το αναβει κ το δουλευει, οταν ο ιδιος προσφερει εργασια για το σπιτι. σας το λεω εκ πειρας. για καποιο ο ιδιοκτητης του εν λογω σπιτιου στην παλληνη, το νοικιαζει οκ.

το μανταλο που σου ελεγα δεν ξερω αν μπαινει σε τετοια πορτα. πρεπει να εχει ενα χ παχος ο τοιχος κ 2ον,, να κανει γωνια ο τοιχος με την πορτα.

λογικα ειναι τουλαχιστον 20αρης ο εξωτερικος τοιχος του σπιτιου. ειναι πιο ευκολο να βαλεις εσωτερικο (παραλληλο με την πορτα) μανταλο.

υγ: το σπιτι στο μαρουσι το θυμαμαι. ηταν μια εποχη ο ν. κοιταζε αγγελιες.

Η αλήθεια είναι ότι με ενοχλούν αυτές οι πόρτες... Αν του πρότεινα να τις αλλάζαμε με ένα επιπλέον ενοίκιο προκαταβολή συν ένα-δυο μήνες ενοικίου λες να δεχόταν; ΄Έστω και σταδιακά (εννοώ να αλλάξει μια τώρα πχ και μια μετά από 6 μήνες;) Να το πω λέτε; Πάντως οι ντουλάπες κλπ ΔΕΝ είναι παλιές, αυτό είναι σίγουρο, απλά είναι πολύ κλασσικές ξύλινες, προφανώς τις έχει φτιάξει μόνος του... Δε με πειράζει και πολύ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...