Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

μετα το εσκεμμενο χτεσινο ξενυχτι εχουμε κ λεμε:

η συλια πηρε ορο για αλλη μια φορα, ξεμπυκωσε κ κοιμηθηκε.

ξυπνησε ομως κ ο μπεμπετος, ο οποιος εκανε στις 6 ενα 39,5.

εδωσα αλγκοφρεν κ ο ντοκ λεει να τον κρατησω ενημερο αν κανει παλι τοσο πολυ πυρετο. πολυ πιθανο αυριο να μην εχει τπτ.

η ελπιδα ενα ελαφρυ μπουκωμα επισης.

ελπιζω να περασει πολυ γρηγορα, γιατι εχω διαλυθει.

δεν μου φτανουν αυτα, εχω κ τη μανα μου με τους τσαμπουκαδες κ τα νευρα της! κ μετα αναρωτιεται γιατι εχει πιεση!!!!!!!

για το εσωτερικο μανταλο πορτας:

ειναι σαν αυτο, αλλα η μια ακρη πιανει στον τον τοιχο κ η αλλη κλειδωνει σαν τσιγκελι με καμπυλη (σαν βελονακι πλεξιματος φαντασουτο) πανω στην πορτα. ουσιαστικ κανει τριγωνο το μπανταλο. η μια πλευρα ειναι ο τοιχος, η 2η πλευρα ειναι η πορτα κ η 3η πλευρα ειναι το ιδιο το μανταλο.

ο λογος που δεν ειναι σαν αυτο της φωτογραφιας, ειναι γιατι το συγκεκριμενο της φωτο, μπορουν να το ανοιξουν με μαγνητη.

γιατι δεν εχει τσιγκελι.

��������������������-����������_12591.jpg

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ, κατάλαβα, ύπνος μηδέν... Η δικιά μου πάλι παραμίλαγε και δε μπορούσα να κοιμηθώ... Την έβγαλα από το παιδικό δωμάτιο γιατί η υγρασία στον τοίχο εκεί την αρρωσταίνει... Δεν έχει μαυρίλες στο ταβάνι όπως στο δωμάτιο που κοιμόμαστε αλλά έχει κάνει τεράστιες σκιές ο τοίχος που είναι πίσω από το κρεβάτι... Όποιος κοιμάται εκεί ξυπνάει μπουκωμένος ή με πονοκέφαλο κλπ Το διαπιστώσαμε όταν κοιμόμουν εγώ εκεί και είχα βάλει τον άντρα μου με τη μικρή στο διπλό...

Α, τώρα που είπα ο άντρας μου με τη μικρή... Το ξεπεράσαμε το πρόβλημα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Βρήκα ένα "κόλπο-στρατηγική". Είπα στον άντρα μου ότι η μικρή θέλει να δει πράξεις και όχι λόγια για το πόσο την αγαπάει. Προφασίστηκα ότι είμαι πιο άρρωστη από ότι ήμουν και έβαλα το μπαμπά να αναλάβει δραστικό ρόλο. Κύριο ρόλο στη ζωή της. Της έφτιαχνε γάλα, την πήγαινε τουαλέτα, τη σκούπιζε, την άλλαζε, της έβαζε παπούτσια, της έπλενε το πρόσωπο (τα δόντια φοβόταν), έκανε τα πάντα, ασχολιόταν μαζί της συνέχεια, της διάβαζε ατελείωτες ώρες παραμύθια, την κοίμιζε, κοιμόταν και μερικές φορές μαζί της κλπ. Εγώ έκανα τελείως πίσω από το προσκήνιο. Και πέτυχε! Της εξήγησα ότι "είδες πόσο σε φροντίζει ο μπαμπάς τώρα που η μαμά δεν μπορεί;" Τον έβλεπε να τρέχει να βοηθάει κι εμένα κλπ και το παιδί έκανε σταδιακά πίσω στην αντίδρασή του. Τον αποδέχτηκε και τον αγκάλιασε με αγάπη. Όταν έφευγε τον αγκάλιαζε και είχε βουρκώσει (ο άντρας μου το ίδιο), ενώ στην αρχή έλεγε "να πάει ο μπαμπάς στο καραβάκι τώρα, να βγάλει λεφτά!":lol: Στο τέλος όμως δεν ήθελε να φύγει... Και ενώ δυο μέρες τώρα δε λέει τίποτα, πονάει η κοιλιά της χωρίς λόγο και ξέρω ότι είναι στενοχωρημένη... Απλά χθες μου είπε "δε θα με πάει ο μπαμπάς σχολείο ε;" και χαμογέλασε θλιμμένα γιατί συνειδητοποίησε ότι δεν είναι εδώ... Και ο άντρας μου μου ομολόγησε ότι μετάνιωσε που τόσο καιρό δεν το έκανε αυτό (δε με άκουγε) γιατί δέθηκε περισσότερο με το παιδί και του άρεσε που τη φρόντιζε τελικά... Ξεπέρασε λοιπόν το "δεν ξέρω εγώ από αυτά", έπεσε κάπως στα βαθιά (σκεφτείτε ότι το παιδί είχε μια βδομάδα και παραπάνω διάρροια, πόνους στην κοιλιά κλπ) και φυσικά τα κατάφερε!:-D Και το παιδί κατάλαβε επιτέλους ότι ο μπαμπάς και η μαμά την αγαπάνε το ίδιο και τη φροντίζουν το ίδιο...

Τώρα περιμένω τηλ του να συνεννοηθούμε για το σπίτι, πήρε πριν λίγο και δεν ακουγόταν καλά, χθες δε δούλευε το τηλέφωνο...

Καλημέρααααα σας!!!!

Τι κάνετε κούκλες???

Pashalitsa Τέλειο σπίτι ΔΕΝ υπάρχει εκτός αν το χτίσεις μόνη σου απο την αρχή που και πάλι κάτι απο αυτά που θα διαλέξεις δεν θα σου αρέσει! Μπορείς να δώσεις μερικά λεφτά και να βάλεις συναγερμό εφόσον θεωρείς οτι δεν είναι αρκετά ασφαλές και να τον συνδέσεις και σε κέντρο, γιατί απο οτι κατάλαβα πρέπει να είναι ερημιά εκεί.. Εγώ έτσι το έχω κάνει, έχει ένα κόστος 140 ευρώ το χρόνο.

Πόσο καιρό καλέ ψάχνεις σπίτι??

Tzini δεν κατάλαβα τίποτα για την κλειδαριά χαχαχα!

Καλέ σε 1,5 μήνα έχουμε Χριστούγεννα!!!! Και δεν έχω καμία όρεξη...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρααααα σας!!!!

Τι κάνετε κούκλες???

Pashalitsa Τέλειο σπίτι ΔΕΝ υπάρχει εκτός αν το χτίσεις μόνη σου απο την αρχή που και πάλι κάτι απο αυτά που θα διαλέξεις δεν θα σου αρέσει! Μπορείς να δώσεις μερικά λεφτά και να βάλεις συναγερμό εφόσον θεωρείς οτι δεν είναι αρκετά ασφαλές και να τον συνδέσεις και σε κέντρο, γιατί απο οτι κατάλαβα πρέπει να είναι ερημιά εκεί.. Εγώ έτσι το έχω κάνει, έχει ένα κόστος 140 ευρώ το χρόνο.

Καλημέρα Πάρος! Έχω συναγερμό ήδη γιατί ήταν η δουλειά του μπαμπά μου και μπορώ να τον συνδέσω σε κέντρο αν θέλω ή να παίρνει την αστυνομία. Μου έλεγε ο πατέρας μου χθες ότι αν θέλω μπορώ να βάλω κάμερες κλπ. Και του λέω τί να τις κάνω, να βλέπω τον κλέφτη και να τον χαιρετάω; Όχι, λέει, μπορώ να ενεργοποιήσω την κόρνα με τηλεχειρισμό και να φωνάζει "βοήθεια κλέφτες!" :lol::lol::lol: Το έχουμε στο εξοχικό στη Σαλαμίνα και έχει πλάκα αλλά κάθε φορά όταν μπαίνω σπίτι τρέχω να αφοπλίσω για να μην βάλει τις φωνές και μας ακούσει η περιοχή!:lol:

Μόλις μίλησα με τον άντρα μου και συμφωνεί να το κλείσω... Ερημιά δε θα έλεγα ότι είναι, υπάρχουν αραιά σπίτια γιατί τα οικόπεδα είναι τεράστια, είναι όλα κτήματα θα έλεγα... Και το άλλο μειονέκτημα είναι ότι ο δρόμος μέχρι να βγεις στη Σπάτων είναι στενός, αμφιβάλλω αν χωράνε δυο αυτοκίνητα σε αντίθετη κατεύθυνση, πόσο μάλλον σχολικό... Βέβαια δυο στενά είναι μόνο... Βασικά με δελεάζει πολύ και η τιμή... Με το υπόλοιπο ποσό ως τα 800 ή 850 ευρώ που υπολογίζαμε, μπορώ να κάνω κάτι για μένα...

Καλημερα κοριτσια!!!!ο δικος μου τελικα δεν ηρθε χθες γιατι ο καπτεν τσινισε επειδη θα εφευγε στο ιδιο λιμανι που θα μπαρκαρε ο αντικαστατης του και ειπε να μεινει μερικες μερες,οποτε θα ερθει οπως ειχε προγραμματιστει αρχικα,δηλαδη στις 18 του μηνα.στεναχωρεθηκα λιγο βεβαια αλλα απο μια πλευρα με βολεψε γιατι ουτε ειχα τελειωσει με τις εργασιες στο σπιτι και πλακωσε και απειρη δουλεια στο γραφειο μεχρι και τις 17 και μπορει να χρειαστει να καθομαι και λιγο παραπανω και δεν ηθελα να ειναι εδω και να μην μπορω να το ευχαριστηθω.και σημερα τρεχω πανικοβλητη στο praktiker να βρω κατι κολλες και κατι στοπ που θελω για τις πορτες καθως και να κανονισω με τον υδραυλικο να ερθει να μου φτιαξει το καζανακι που εχει χαλασει εντελως.καλε,θα ερχοταν ο καλος μου και επρεπε να ριχνει νερο με τον κουβα στην τουαλετα,αχαχαχα!!το κακο ειναι οτι με δυσκολευει λιγο το δεξι μου ματι γιατι εκανα μια επεμβαση με lazer το σεπτεμβρη(ειχα ενα προβλημα με τον κερατοειδη μου) και οταν δεν κοιμαμαι καλα ή καθομαι πολλες ωρες μπροστα στην οθονη στεγνωνει και θολωνει λιγο.ειμαι ακομα στην αναρρωση για την ακριβεια.

ευτυχως δροσισε ο καιρος και αρχιζει να μυριζει χριστουγεννα.αντε να παρουμε λιγο τα πανω μας γιατι αυτη η ελλαδα μας εχει πληγωσει πολυ τον τελευταιο καιρο....

Διαφημίσεις

Να σε ρωτησω κατι,πως μπορει να μπαινει στο σκαιπ και στο μσν μεσω ais???Aπαντησε μου οποτε μπορεσεις γτ και στο καραβι του αντρα μου εχουν ais αλλα δεν εχει ιντερνετ.Σ ευχαριστω πολυ κοριτσακι!

Τινα γεια σου!!Δεν μπαινει μεσω ais στο σκαιπ,μπαινει κανονικα μεσω ιντερνετ οταν πιανει λιμανι και στο ιντερνετ μπαινει με στικακι.στο καραβι που ειναι δεν εχουν ιντερνετ,εχουν μονο τον κεντρικο σερβερ που ειναι για να στελνουν μεηλ και να επικοινωνουν με την εταιρεια.στο προηγουμενο καραβι που ηταν μπορουσαμε και αναταλλασαμε και προσωπικα μας μεηλ αλλα σε αυτο οχι.Αυτο για το ais το ειχα γραψει γιατι ηθελα να δω αν φτασανε στο λιμανι για να ξερω αν θα εχει ιντερνετ.και αυτο που ειχε γινει ηταν οτι δεν τους εβλεπα στο ais και αυτος δεν μπορουσε να πιασει σημα με το στικ που ειχε γιατι ηταν στο αγκυροβολιο και δεν με ειχε παρει τηλ μεχρι εκεινη την ωρα γιατι περιμενε να μπουν να τα πουμε στο νετ.

Πασχαλιτσα,το ais ειναι ενα προγραμμα καταγραφης των κινησεων και της πορεια του πλοιου καθως και της ωρας αφιξης και αναχωρησης στους στα λιμανια.αυτο δεν πιανει οταν ειναι μεσοπελαγα εννοειται,πιανει και καταγραφει κυριως κοντα στις ακτες και εξαρταται και σε ποιο σημειο του κοσμου ειναι.αλλου πιανει σε πιο πολλα σημεια,αλλου οχι.για τα γκαζαδικα που δεν μπαινουν και πολυ σε λιμανια δεν ξερω κατα ποσο τα καταγραφει αλλα δοκιμασε το.ειναι για ολα τα πλοια.γραφεις το ονομα του πλοιου και μετα τη λεξη ais και μετα κλικ στο "vessels current locatio...."ειναι ανοιχτο site και μπορει να μπει οποιος θελει.

Τζινα,για να δεχτεις το αιτημα φιλιας κανεις κλικ πανω στο αιτημα,ειναι οπως και στο msn.

Τι κανετε κοριτσακια μου;;;;Εγω πεταω στα συννεφα!!!Ερχεται το μωρακι μου σε 10 μερες μετα απο 7,5 μηνες και ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!Θα περασουμε τελεια και θα κανουμε και τη δευτερη εξωσωματικουλα μας!!!Το καλο ειναι οτι θα ερθει απο Βουλγαρια και δε θα κανει παλι υπερατλαντικο ταξιδι μετα την εκφορτωση που θα ειναι πτωμα!Τι καλα!Τι καλα!Παω τωρα να διαβασω τα νεα σας...

Καλως να τον δεχτεις και καλως να κανετε και μωρακι!!Να περασετε τελεια!!

Πωπω,ποσα ονειρα κανουμε οταν λειπει ο συντροφος μας μακρυα ε?εγω εχω σκηνοθετησει και εχω ζησει σχεδον ολο το διαστημα που θα ειναι εδω στη φαντασια μου!!Αυτος ακομα με ρωταει αν τον αγαπαω και αν θα του ξεφουρνισω τιποτα για κανεναν αλλο οταν ερθει.μεχρι τωρα απ οτι εχω καταλαβει αυτο του συνεβαινε και δεν το εχει συνειδητοποιησει ακομα οτι ειναι με μια κοπελα που νοιαζεται πραγματικα γι αυτον..

paρουδι, γιατι δεν εχεις οραξη για τα χριστουγεννα? φευγει ο θ?

εγω να δω πως θα τα περασουμε. η συλια θελει να τολισουμε ντεντο κ τα μικρα τα βλεπω να κανουν τα φωτακια:tongue:.

εμεις ειμαστε στην περσοναλ σεκυριτυ κ δινουμε 152. μεχρι τελος τουτουνου του μηνου πρεπει να ξανω ανανεωση.

ντατζι, ευαριστουμε για το αις. θα το δοκιμασω. για το σκυπε, ειχα κανει αποδοχη, αλλα το αιτημα εδειχνε ακομα να εκκρεμει:confused:.

τζινι με λενε καλε! οχι τζινα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ντατζι, αν θες να απαντησεις σε ενα μνμ μεμονομενα, πατας quote κ γραφεις οτι θες.

πχ

Να σε ρωτησω κατι,πως μπορει να μπαινει στο σκαιπ και στο μσν μεσω ais???Aπαντησε μου οποτε μπορεσεις γτ και στο καραβι του αντρα μου εχουν ais αλλα δεν εχει ιντερνετ.Σ ευχαριστω πολυ κοριτσακι!

Τινα γεια σου!!Δεν μπαινει μεσω ais στο σκαιπ,μπαινει κανονικα μεσω ιντερνετ οταν πιανει λιμανι και στο ιντερνετ μπαινει με στικακι.στο καραβι που ειναι δεν εχουν ιντερνετ,εχουν μονο τον κεντρικο σερβερ που ειναι για να στελνουν μεηλ και να επικοινωνουν με την εταιρεια.στο προηγουμενο καραβι που ηταν μπορουσαμε και αναταλλασαμε και προσωπικα μας μεηλ αλλα σε αυτο οχι.Αυτο για το ais το ειχα γραψει γιατι ηθελα να δω αν φτασανε στο λιμανι για να ξερω αν θα εχει ιντερνετ.και αυτο που ειχε γινει ηταν οτι δεν τους εβλεπα στο ais και αυτος δεν μπορουσε να πιασει σημα με το στικ που ειχε γιατι ηταν στο αγκυροβολιο και δεν με ειχε παρει τηλ μεχρι εκεινη την ωρα γιατι περιμενε να μπουν να τα πουμε στο νετ.

Πασχαλιτσα,το ais ειναι ενα προγραμμα καταγραφης των κινησεων και της πορεια του πλοιου καθως και της ωρας αφιξης και αναχωρησης στους στα λιμανια.αυτο δεν πιανει οταν ειναι μεσοπελαγα εννοειται,πιανει και καταγραφει κυριως κοντα στις ακτες και εξαρταται και σε ποιο σημειο του κοσμου ειναι.αλλου πιανει σε πιο πολλα σημεια,αλλου οχι.για τα γκαζαδικα που δεν μπαινουν και πολυ σε λιμανια δεν ξερω κατα ποσο τα καταγραφει αλλα δοκιμασε το.ειναι για ολα τα πλοια.γραφεις το ονομα του πλοιου και μετα τη λεξη ais και μετα κλικ στο "vessels current locatio...."ειναι ανοιχτο site και μπορει να μπει οποιος θελει.

Τζινα,για να δεχτεις το αιτημα φιλιας κανεις κλικ πανω στο αιτημα,ειναι οπως και στο msn.

μπορεις να γραψεις κ επανω κ κατω.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

αν ομως θες να απαντησεις σε πολλα μνμ πατας μυλτι κουοτε. διπλα απο το κουοτε.

πχ

Καλημέρααααα σας!!!!

Τι κάνετε κούκλες???

καλα αυτο για τα τελεια σπιτια ξαναπεστο.

ποσο τα νοικιαζει η δικια σου τελικα?

σαν μπαρα πισω απο την πορτα ειναι. (το μανταλο). απλα, προϋποθεση ειναι να εχει σιδερο στα σημεια που κουμπωνει το μανταλο.

Καλημέρα Πάρος! Έχω συναγερμό ήδη γιατί ήταν η δουλειά του μπαμπά μου και μπορώ να τον συνδέσω σε κέντρο αν θέλω ή να παίρνει την αστυνομία. Μου έλεγε ο πατέρας μου χθες ότι αν θέλω μπορώ να βάλω κάμερες κλπ. Και του λέω τί να τις κάνω, να βλέπω τον κλέφτη και να τον χαιρετάω; Όχι, λέει, μπορώ να ενεργοποιήσω την κόρνα με τηλεχειρισμό και να φωνάζει "βοήθεια κλέφτες!" :lol::lol::lol: Το έχουμε στο εξοχικό στη Σαλαμίνα και έχει πλάκα αλλά κάθε φορά όταν μπαίνω σπίτι τρέχω να αφοπλίσω για να μην βάλει τις φωνές και μας ακούσει η περιοχή!:lol:

Μόλις μίλησα με τον άντρα μου και συμφωνεί να το κλείσω... Ερημιά δε θα έλεγα ότι είναι, υπάρχουν αραιά σπίτια γιατί τα οικόπεδα είναι τεράστια, είναι όλα κτήματα θα έλεγα... Και το άλλο μειονέκτημα είναι ότι ο δρόμος μέχρι να βγεις στη Σπάτων είναι στενός, αμφιβάλλω αν χωράνε δυο αυτοκίνητα σε αντίθετη κατεύθυνση, πόσο μάλλον σχολικό... Βέβαια δυο στενά είναι μόνο... Βασικά με δελεάζει πολύ και η τιμή... Με το υπόλοιπο ποσό ως τα 800 ή 850 ευρώ που υπολογίζαμε, μπορώ να κάνω κάτι για μένα...

για την πρωτη παραγραφο.

αληθεια μπορει να γινει αυτο με την κορνα???

ασχετο: τα μεσογεια κ η παλληνη τι σχεση εχουν???

στα μεσογεια (μου ειχε πει η βλαμενη η πεθερα μου) οτι εχουν θεμα με τις σφιγγες απο τα αμπελια. φτανουν μεχρι κ βριλησσια. η αληθεια ειναι πως κ εμεις εχουμε την ιδια εποχη, αλλα εχουμε κλιματαριες στον κηπο).

ειδικα τον αυγουστο κ το σεπτεμβρη.

Καλημερα κοριτσια!!!!ο δικος μου τελικα δεν ηρθε χθες γιατι ο καπτεν τσινισε επειδη θα εφευγε στο ιδιο λιμανι που θα μπαρκαρε ο αντικαστατης του και ειπε να μεινει μερικες μερες,οποτε θα ερθει οπως ειχε προγραμματιστει αρχικα,δηλαδη στις 18 του μηνα.στεναχωρεθηκα λιγο βεβαια αλλα απο μια πλευρα με βολεψε γιατι ουτε ειχα τελειωσει με τις εργασιες στο σπιτι και πλακωσε και απειρη δουλεια στο γραφειο μεχρι και τις 17 και μπορει να χρειαστει να καθομαι και λιγο παραπανω και δεν ηθελα να ειναι εδω και να μην μπορω να το ευχαριστηθω.και σημερα τρεχω πανικοβλητη στο praktiker να βρω κατι κολλες και κατι στοπ που θελω για τις πορτες καθως και να κανονισω με τον υδραυλικο να ερθει να μου φτιαξει το καζανακι που εχει χαλασει εντελως.καλε,θα ερχοταν ο καλος μου και επρεπε να ριχνει νερο με τον κουβα στην τουαλετα,αχαχαχα!!το κακο ειναι οτι με δυσκολευει λιγο το δεξι μου ματι γιατι εκανα μια επεμβαση με lazer το σεπτεμβρη(ειχα ενα προβλημα με τον κερατοειδη μου) και οταν δεν κοιμαμαι καλα ή καθομαι πολλες ωρες μπροστα στην οθονη στεγνωνει και θολωνει λιγο.ειμαι ακομα στην αναρρωση για την ακριβεια.

ευτυχως δροσισε ο καιρος και αρχιζει να μυριζει χριστουγεννα.αντε να παρουμε λιγο τα πανω μας γιατι αυτη η ελλαδα μας εχει πληγωσει πολυ τον τελευταιο καιρο....

αυτο το μνμ ας πουμε φαινεται οτι ειναι απο εσενα.

κ οχι απο αλλη κοπελα.:wink:

συνηθιζεται να καθονται μεχρι το επομενο λιμανι κ οι δυο με τον ιδιο βαθμο.

ειναι καλος ο υδραυλικος σου? απο νεο ηρακλειο?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Tziniiiiii το δικό μου το νοικιάζω 950!! Είναι αρκετά για την εποχή αλλά όσοι το έχουν δει μου έχουν πει οτι τα αξίζει τα λεφτά του!!! Κάτω έχει σαλόνι με κουζίνα ενιαία και ένα w.c και επάνω έχει 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια + 100τμ κήπος+υπόγειο πάρκινγκ+13τμ αποθήκη + έναν μεγάλο κοινόχρηστο χώρο που τα παιδάκια παίζουν ανέμελα το καλοκαίρι!!!! Το πίσω που έχει το νοικιάζει 1150(της το ρίχνεις ΆΝΕΤΑ) είναι 140τμ βλέπει σε δάσος όπου περνάει ποταμάκι(αυτό που καταλήγει στην κουμπάρα σου!) και ο κήπος πρέπει να είναι γύρω στα 200-250τμ!

Δυστυχώς ο Τεο τελειώνει στις 8/12 το κεσέν και μετά θα φύγει.. Το πολύ μέχρι τις 15/12 να είναι εδώ.. Εντωμεταξύ τα 2 τελευταία χρόνια κάνουμε μαζί γιορτές και τώρα θα μου φανεί.. Ε όπως και να το κάνουμε τα Χριστούγεννα είναι οι οικογενειακή γιορτή.. Το Πάσχα δεν με απασχολεί, έτσι και αλλιώς μια μέρα είναι ενώ τα Χριστούγεννα είναι Μαγικά!!!!!!

Η Ayla γύρισε!!!! Πιστεύω απο μέρα σε μέρα θα μπει να μας γράψει!

Την Μαριάννα την βλέπω στο facebook αλλά δεν γράφει εδώ, θα της στείλω κανένα μήνυμα να μάθω γιατί χάθηκε..

danzjia Πολύ σπαστικό να ξέρεις οτι σε λίγες ώρες έρχεται και τελευταία στιγμή να αλλάζει.. Απο που θα φύγει τώρα?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

paρουδι, γιατι δεν εχεις οραξη για τα χριστουγεννα? φευγει ο θ?

εγω να δω πως θα τα περασουμε. η συλια θελει να τολισουμε ντεντο κ τα μικρα τα βλεπω να κανουν τα φωτακια:tongue:.

εμεις ειμαστε στην περσοναλ σεκυριτυ κ δινουμε 152. μεχρι τελος τουτουνου του μηνου πρεπει να ξανω ανανεωση.

ντατζι, ευαριστουμε για το αις. θα το δοκιμασω. για το σκυπε, ειχα κανει αποδοχη, αλλα το αιτημα εδειχνε ακομα να εκκρεμει:confused:.

τζινι με λενε καλε! οχι τζινα!

Tzini,αν σου εχει βγαλει το ονομα του συζυγου στις επαφες σου αλλα δειχνει οτι δεν εχει γινει αποδεκτο το αιτημα φιλιας,τοτε κανε κλικ πανω στην επαφη και γραψ'του κατι και θα ενεργοποιηθει.ελπιζω να εκανα σωστα το ρημαδοquote.κατσε να κανω μια προβα και στο πολλαπλο τωρα.αν με δει το boss να μην μπορω να γραψω σε ενα απλο site σωστα θα με παρει με τις ντοματες!!!

Tziniiiiii το δικό μου το νοικιάζω 950!! Είναι αρκετά για την εποχή αλλά όσοι το έχουν δει μου έχουν πει οτι τα αξίζει τα λεφτά του!!! Κάτω έχει σαλόνι με κουζίνα ενιαία και ένα w.c και επάνω έχει 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια + 100τμ κήπος+υπόγειο πάρκινγκ+13τμ αποθήκη + έναν μεγάλο κοινόχρηστο χώρο που τα παιδάκια παίζουν ανέμελα το καλοκαίρι!!!! Το πίσω που έχει το νοικιάζει 1150(της το ρίχνεις ΆΝΕΤΑ) είναι 140τμ βλέπει σε δάσος όπου περνάει ποταμάκι(αυτό που καταλήγει στην κουμπάρα σου!) και ο κήπος πρέπει να είναι γύρω στα 200-250τμ!

Δυστυχώς ο Τεο τελειώνει στις 8/12 το κεσέν και μετά θα φύγει.. Το πολύ μέχρι τις 15/12 να είναι εδώ.. Εντωμεταξύ τα 2 τελευταία χρόνια κάνουμε μαζί γιορτές και τώρα θα μου φανεί.. Ε όπως και να το κάνουμε τα Χριστούγεννα είναι οι οικογενειακή γιορτή.. Το Πάσχα δεν με απασχολεί, έτσι και αλλιώς μια μέρα είναι ενώ τα Χριστούγεννα είναι Μαγικά!!!!!!

Η Ayla γύρισε!!!! Πιστεύω απο μέρα σε μέρα θα μπει να μας γράψει!

Την Μαριάννα την βλέπω στο facebook αλλά δεν γράφει εδώ, θα της στείλω κανένα μήνυμα να μάθω γιατί χάθηκε..

danzjia Πολύ σπαστικό να ξέρεις οτι σε λίγες ώρες έρχεται και τελευταία στιγμή να αλλάζει.. Απο που θα φύγει τώρα?

Ναι,οντως ειναι ενοχλητικο.αν δεν ειχα τοση δουλεια στο γραφειο θα μου την εσπαγε πολυ που δεν θα ηταν εδω αυτο το σκ.τωρα θα ξεμπαρκαρει απο μαλαισια τελικα.

Τζινι,παταω multiquote και κοκκινιζει το εικονιδιο αλλα δεν μου βγαζει για να γραψω απο κατω.προσπαθησα να πατησω και αλλο ενα μνμ μαζι αλλα παλι τπτ.μετα δοκιμασα μουλτι και quote και απανταει μονο στο ενα.τι στο καλο κανω λαθος?:confused: :confused: :confused:

αν ομως θες να απαντησεις σε πολλα μνμ πατας μυλτι κουοτε. διπλα απο το κουοτε.

πχ

καλα αυτο για τα τελεια σπιτια ξαναπεστο.

ποσο τα νοικιαζει η δικια σου τελικα?

σαν μπαρα πισω απο την πορτα ειναι. (το μανταλο). απλα, προϋποθεση ειναι να εχει σιδερο στα σημεια που κουμπωνει το μανταλο.

για την πρωτη παραγραφο.

αληθεια μπορει να γινει αυτο με την κορνα???

ασχετο: τα μεσογεια κ η παλληνη τι σχεση εχουν???

στα μεσογεια (μου ειχε πει η βλαμενη η πεθερα μου) οτι εχουν θεμα με τις σφιγγες απο τα αμπελια. φτανουν μεχρι κ βριλησσια. η αληθεια ειναι πως κ εμεις εχουμε την ιδια εποχη, αλλα εχουμε κλιματαριες στον κηπο).

ειδικα τον αυγουστο κ το σεπτεμβρη.

αυτο το μνμ ας πουμε φαινεται οτι ειναι απο εσενα.

κ οχι απο αλλη κοπελα.:wink:

συνηθιζεται να καθονται μεχρι το επομενο λιμανι κ οι δυο με τον ιδιο βαθμο.

ειναι καλος ο υδραυλικος σου? απο νεο ηρακλειο?

ο υδραυλικος ειναι ο αδερφος της κολλητης μου και ειναι ολοι υδραυλικοι στην οικογενεια.δεν ειναι πολυ μεγαλος σε ηλικια,ειναι 27,αλλα εχει εμπειρια γιατι δουλευει απο μικρος και εχει ανοιξει και δικη του ετοιρεια και απ οτι λεει παει καλα.εμεις εδω στο σπιτι τον εχουμε χρησιμοποιησει καποιες φορες για κατι δουλιτσες και ηταν μια χαρα.εδω στο ν.ηρακλειο ειναι,κοντα στο ολυμπιακο σταδιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...