Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Tzini!!!!! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!! ΔΈΧΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ???? ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΊΑ ΕΊΝΑΙ???

Ο παιδικός κλείνει 24/12 και ανοίγει 3!!!

Εμείς καλά είμαστε!!! Τρέξιμο με τα μικρά, γιατί πάμε και κολυμβητήριο!

Εγώ 2 φορές που έχω πάει στο καράβι δεν έκανα κάνένα εμβόλιο!

Βρε danzjia λογικό είναι να ζηλέψει ο άνθρωπος όταν βγαίνεις με 2 φίλους σου!

τους ξέρει τους φίλους σου ή όχι??

α καλα! ακριβως τα ιδια κ εμεις στον παιδικο. γιατι μου φαινεται πολυ εμενα???

ποσο χρονων τα πηγες κ που???

(στην γιαννα καλε! το ξεχασες?)

Εγώ πάντως λέω αν έχεις την δυνατότητα να σου τα κρατήσει κάποιος να πας! Τα μικρά δεν καταλαβαίνουν έτσι κι αλλιώς .. Ενώ η μικρή σου θα χαρεί πολύ που θα κάνει Χριστούγεννα με τον μπαμπά!

δεν εχω. σου λεω η πυρηνικη φυσικη ειναι ευκολακι, μπροστα στο να κανονισω εγω να παω 2-3- φορες την εβδομαδα γυμ!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Girls!!!!μου ειπε ενα σωρο αρλουμπες,του ειπα κι εγω ολα τα δικα μου και τα εβγαλα απο μεσα μου,εχασα σχεδον μια μερα δουλειας στο γραφειο και τωρα μιλαμε στο σκαιπ,χωρις καμερα γιατι με αυτα που ειπε τωρα μαλλον ντρεπεται να με αντικρισει,και ολα σουπερ!!καλα ηταν φοβερη εκτονωση!!!τους φιλους μου δεν εχει προλαβει να τους γνωρισει.εχουν πει ενα γεια μονο.αλλα ειναι δικοι μου ανθρωποι ρε γμτ,τους ξερω απο μικρη και τους αγαπαω,ο ενας μαλιστα ειναι και μεγαλος,53 χρονων,ναυτικος, με ευτυχισμενο γαμο και παιδια,και ο αλλος συζει με την κοπελα του και ειναι φουλ.πως θα γινει δλδ?δεν μπορω να κοψω και απο ολο το ντουνια και εχω κανει και πολυ κρατει απο τοτε που τον γνωρισα,εχω περιοριστει παρα πολυ αλλα παλι δεν του φτανει.μολις ακουσει αντρικο ονομα μεταλλασεται!!καλα κι εμενα τρεμει το φυλοκαρδι μου αλλα ειμαι λιγο πιο συγκρατημενη.τεσπα,ελπιζω οταν ερθει και ζησουμε λιγο διαστημα μαζι να χαλαρωσουμε καπως.οταν κανεις παιδακια παντως αυτα περνανε νομιζω σε μεγαλο βαθμο,ειναι πιο χαλαροι κι αυτοι ετσι δεν ειναι??λετε να κανω κανενα παιδακι στο πιτς φιτιλι να ηρεμησει το κεφαλι μου?να του μοιαζει κιολας να μην μου λειπει και τοσο πολυ!!κι εσεις τρεχετε πολυ απ οτι βλεπω με τα τεκνα σας.

Η γυναικα του ναυτικου καλειται να παιρνει διακρως αποφασεις και οταν ειναι φασεις που εισαι σε διλλημα ειναι και πολυ σπαστικο...με βοηθαει πολυ που σας βλεπω τοσο δυναμικες και δραστηριες,βλεπω οτι αν παει καλα ισως να μπορω κι εγω να τα καταφερνω αργοτερα..

Καλησπέρα! Πριν μια ώρα γυρίσαμε και τον ειδοποίησαν ότι Τετάρτη πρωί φεύγει!!!:shock::shock::shock:

Οπότε τρέχω και έχω ξενύχτι γιατί αύριο όλη μέρα θα τρέχουμε ως το απόγευμα! Ό,τι προλάβουμε προλάβαμε! Θα βάλουμε και 10 πράγματα στη βαλίτσα και τέλειωσε το θέμα...

Ευτυχώς που τον άκουσα και φύγαμε μια βδομάδα και ξεκουράστηκα, πρασίνισε το μάτι μου από το έλατο!!!:lol:

Σας αφήνω τώρα γιατί τρέχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα! Πριν μια ώρα γυρίσαμε και τον ειδοποίησαν ότι Τετάρτη πρωί φεύγει!!!:shock::shock::shock:

Οπότε τρέχω και έχω ξενύχτι γιατί αύριο όλη μέρα θα τρέχουμε ως το απόγευμα! Ό,τι προλάβουμε προλάβαμε! Θα βάλουμε και 10 πράγματα στη βαλίτσα και τέλειωσε το θέμα...

Ευτυχώς που τον άκουσα και φύγαμε μια βδομάδα και ξεκουράστηκα, πρασίνισε το μάτι μου από το έλατο!!!:lol:

Σας αφήνω τώρα γιατί τρέχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εεεεελεος!:shock::shock::shock:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ΟΚ είμαι τρελή για δέσιμο... Μόλις έβαλα και το αρνί στο φούρνο με ντομάτα και στις 7.00 θα ρίξω τη μανέστρα... Τσακώθηκα και με τη μάνα μου που ήρθε να μου πει να σιδερώσει πέντε ρούχα αύριο, ενώ ένα μήνα τώρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ να βοηθήσει σε τίποτα απολύτως... Μιλάμε ούτε ένα πιάτο φαί... Δε θέλω καμια βοήθεια, θα τα κάνω μόνη μου όλα!!! Τέλος! Τα έχει πάρει και ο άντρας μου, ούτε να τη βλέπει δε θέλει και δεν αντέχει και το δούλεμα...

Ζήτω το στεγνωτήριο ζήτωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!:tongue:

δηλ. τελειωσες με το ρουχομανι κιολας????

θελω κ εγω, αλλα που να το τοποθετησω, στο κεφαλι μου????

ΟΚ είμαι τρελή για δέσιμο... Μόλις έβαλα και το αρνί στο φούρνο με ντομάτα και στις 7.00 θα ρίξω τη μανέστρα... Τσακώθηκα και με τη μάνα μου που ήρθε να μου πει να σιδερώσει πέντε ρούχα αύριο, ενώ ένα μήνα τώρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ να βοηθήσει σε τίποτα απολύτως... Μιλάμε ούτε ένα πιάτο φαί... Δε θέλω καμια βοήθεια, θα τα κάνω μόνη μου όλα!!! Τέλος! Τα έχει πάρει και ο άντρας μου, ούτε να τη βλέπει δε θέλει και δεν αντέχει και το δούλεμα...

μπορω να φανταστω τι περνας!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ερωτησεις κρισεως:

1. εχει παρει καμια σας τρυπανι???

απο αυτο ποιυ κανουμε τρυπες στον τοιχο???

2. κ επισης τι περνουμε για να στοκαρουμε καποιες τσαπατσοδουλειες μαστορων για το παρκε στην ενωση με το σοβαταπι??? (νομιζω ετσι το λενε)

3. κ επισης πως σφιγγουμε τις μπριζες???

δωστε καμια οδηγια!

υγ: σταζουν τα καλοριφερ που αλλαξα πριν κανενα μηνα.

αυριο περιμενω καποια στιγμη τον υδραυλικο παλι (ειπε το πρωι θα ερθει, αγνωστο το ποτε!).

φυσικα κ σπαστηκα! να ταϊσω τα μωρα, να παω παιδικο τη συλια, να παω να παρω το ραφι της κουνιας (γιατι αν περιμενω απ τον γαμπρο μου, που περναει καθημερινα απο το μαγαζι που το εδωσα για επιδιορθωση... φεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετα),

εχω κ λαϊκη αυριο.........κατι πρεπει να αφησω!!!!!

25 ευρω κερασμα του ειχα δωσει του παλιομπιπαρα (του υδραυλικου)!

α! στο δια πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα του πιω το αιμα!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κορτισια καλημερα!!ο καλος μου μου ανακοινωσε χθες το βραδυ οτι ερχεται την παρασκευη και ειμαι πασιχαρηηηη!!!τωρα πρεπει να τρεξω να προλαβω να τα κανω ολα στο σπιτακι μας γιατι τον περιμενα στις 18 και ημουν πιο ανετη αλλα δεν με νοιαζει!!!ευτυχως οι γονεις μου με βοηθανε και δεν εχω προβλημα.

πωπω κατι τετοιες μερες η ζωη φαινεται πολυ ωραια ακομα και εν μεσω κρισης!!

Tzini εγω έχω χρησιμοποιήσει τρυπανι!!! Πανευκολο είναι απλα πρέπει να βάλεις το ίδιο μυτακι με το ουπα που θα χρησιμοποιήσεις! Επίσης όταν κανείς την τρύπα να βάλεις αρκετή δύναμη προς τον τοίχο!

Για το παρκέ θα πάρεις στοκο για ξύλο! Πήγαινε σε ενα μαγαζι με χρώματα και θα σου δώσουν!

Τις πριζες θα ξεβιδωσεις το κεντρικό βιδακι θα βγάλεις το μπροστινό μέρος και θα πιέσεις το σώμα εκει που θέλεις! Μετα βιδωνεις και τέλος! "καλού κακού κατέβασε τον γενικό!"

Pashalitsa καλές θάλασσες να έχει ο σύζυγος και με το καλο να επιστρέψει! Υπομονή!!!!!!

Danjila με το καλο να τον δεχτεις!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

πασκουλε καλες θαλασσες να εχει!

ντατζι καλως να τον δεχτεις.

Tzini εγω έχω χρησιμοποιήσει τρυπανι!!! Πανευκολο είναι απλα πρέπει να βάλεις το ίδιο μυτακι με το ουπα που θα χρησιμοποιήσεις! Επίσης όταν κανείς την τρύπα να βάλεις αρκετή δύναμη προς τον τοίχο!

Για το παρκέ θα πάρεις στοκο για ξύλο! Πήγαινε σε ενα μαγαζι με χρώματα και θα σου δώσουν!

Τις πριζες θα ξεβιδωσεις το κεντρικό βιδακι θα βγάλεις το μπροστινό μέρος και θα πιέσεις το σώμα εκει που θέλεις! Μετα βιδωνεις και τέλος! "καλού κακού κατέβασε τον γενικό!"

Pashalitsa καλές θάλασσες να έχει ο σύζυγος και με το καλο να επιστρέψει! Υπομονή!!!!!!

Danjila με το καλο να τον δεχτεις!!!!!!

ευχαριστω κοπελαρα μου!

ποιο τρυπανι εχεις? μπορεις να δεις (οταν μπορεσεις) κ να μου πεις? κ ποσο παει το μαλλι?

κ θα παρω ουπα κ βιδες (αντιστοιχες των ουπα, οπως κ της μυτης)?

θελω να βαλω μια κρεμαστρα τοιχου διπλα απο την εισοδο.

γαι το παρκε μου ειπαν κ σιλικονη στο ιδιο χρωμα. (η μανα μου, μου ειπε κ αυτη για στοκο):confused:

ολα αυτα βεβαια οταν μπορεσω, γιατι εχω τη συλια με λαγγυριτιδα.

υγ: τα καλοριφερ δεν σταζουν τωρα, υδραυλικος δεν ηρθε (κ δεν τον ξαναπηρα τφ)! καλα εστι τα πιανει κ σταζουν?????????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές.:D

Ο άντρας μου μόλις έφτασε στο πλοίο και όλα καλά! Δεν είχα τελειώσει με το ρουχομάνι όταν έγραψα το μήνυμα αλλά είχα απόλυτη συναίσθηση ότι χωρίς αυτό δεν θα προλάβαινα...

Ευτυχώς πετούσε νωρίς το μεσημέρι αλλά χθες το βράδυ η μικρή ήταν ανήσυχη και πάλι δεν κοιμήθηκα, όλη μέρα ήμουν σαν ζόμπι, κοιμήθηκα δυο ώρες το απόγευμα μόλις ήρθαμε Σαλαμίνα και συνήλθα...

Νιώθω διαλυμένη από την κουραση και γενικότερα...

Από μπρίζες και τρυπάνια δυστυχώς δεν κατέχω γιατί έχω τον πατέρα μου που βοηθάει σε αυτές τις καταστάσεις (πάλι καλά).

Danjia με το καλό να τον δεχτείς και καλά να περάσετε τα δυο σας!!!:-D Πραγματικά οι μέρες τις προσδοκίας είναι υπέροχες και ειδικά τη μέρα που θα έρχεται, θα χοροπηδάει η καρδιά σου έξω από το στήθος σου...:lol:

Βρε παιδιά, πού είναι η Ayla, η Merjana και οι άλλες κοπέλες;;;

Ο άντρας μου μου είπε ότι η εταιρία πήρε και άλλα αντιπειρατικά μέτρα... Και αυτό το θέμα είναι το μεγαλύτερο άγχος του...

Κα-κα-καλημεραααα!!!η δουλεια που εχει πεισει στο γραφειο αυτες τις μερες ειναι απιστευτη.λες και περιμενε τη στιγμη που θα ηθελα να ειμαι χαλαρη για να πεσει.αν δεν ειχα τους γονεις μου ο καλος μου θα εμπαινε σε ενα αδειο σπιτι και θα του εστρωνα και ενα χαλακι να κοιμηθει και αυτο θα ηταν!!

Πασχαλιτσα,καλο ταξιδι να εχει ο συζυγος,ευχομαι να εχει καλες θαλασσες και να πας γρηγορα να τον βρεις!κανε ειδικο trainning στη μικρη για να ειναι οκ με τον παππου και τη γιαγια(κανε και σ αυτους μια μινι προετοιμασια,μην τσακωνεσαι και πολυ) και να μπορεσεις να εισαι ανετη,οσο γινεται.

Οι αλλες βλεπω το χετε ριξει στις οικοδομικες επιχειρησεις!Κουραγιοοο!!!

Κα-κα-καλημεραααα!!!η δουλεια που εχει πεισει στο γραφειο αυτες τις μερες ειναι απιστευτη.λες και περιμενε τη στιγμη που θα ηθελα να ειμαι χαλαρη για να πεσει.αν δεν ειχα τους γονεις μου ο καλος μου θα εμπαινε σε ενα αδειο σπιτι και θα του εστρωνα και ενα χαλακι να κοιμηθει και αυτο θα ηταν!!

Πασχαλιτσα,καλο ταξιδι να εχει ο συζυγος,ευχομαι να εχει καλες θαλασσες και να πας γρηγορα να τον βρεις!κανε ειδικο trainning στη μικρη για να ειναι οκ με τον παππου και τη γιαγια(κανε και σ αυτους μια μινι προετοιμασια,μην τσακωνεσαι και πολυ) και να μπορεσεις να εισαι ανετη,οσο γινεται.

Οι αλλες βλεπω το χετε ριξει στις οικοδομικες επιχειρησεις!Κουραγιοοο!!!

Όχι, δεν τσακώθηκα πολύ απλά τους είπα ότι δεν ανέχομαι την κοροιδία!!! Εξάλλου ο πατέρας μου αν δει μια μεγάλη ανάγκη θα βοηθήσει χωρίς πολλά πολλά. Δεν τσαντίζομαι που δεν με βοήθησε η μάνα μου. Με τσαντίζει που ΜΙΑ ΜΕΡΑ πριν φύγει ο άντρας μου με ρωτάει αν θέλω να μου σιδερώσει... Ενώ όταν ήμουν τέζα κι εγώ και η μικρή τα έκανα όλα μόνη μου... Εντάξει, το θέμα με τους γονείς μου είναι πολύ μεγάλο και δεν αναλύεται σε πέντε σειρές αλλά σε... τεύχος! Πάντως κι εγώ δεν έχω πολυ καλύτερη τύχη σε αυτό το θέμα από τον άντρα μου, απλά δεν είναι ΤΟΣΟ τραγικά τα πράγματα. Και σαν άνθρωπος γενικά ανέχομαι για να μην πω ότι παραανέχομαι... Πιο πολύ μπορώ να πω ότι τα πήρε ο άντρας μου, εγώ είμαι συνηθισμένη μια ζωή...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...