Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!ειχα παει στη χαλκιδα σε μια θεια μου το σκ και απο σημερα μπαινουμε στην τελικη ευθεια για τον ερχομο του καλου μου και θα εχω ετοιμασιες γιατι θα μεινουμε μαζι σχεδον...χαιρομαι πολυ και ελπιζω ο καλος θεουλης να μου ανοιξει τα ματια και να μπορεσω να καταλαβω αν αξιζει να φαω ολη αυτην την ταλαιπωρια για χαρη του.ευχομαι να παει καλα παντως γιατι ειμαι πολυ ερωτευεμνη μαζι του..

Πασχαλιτσα,επικεντρωσου πρωτα πρωτα να περασεις καλα στην εκδρομη σας και βγαλτο απ το μυαλο σου οτι θα φυγει για οσο θα ειστε εκει,σιγουρα θα βοηθησει.βασικα εγω νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να μην το σκεφτεσαι μεχρι τελευταια στιγμη(οσο γινεται βεβαια) και οταν φυγει επικεντρωσου στη μερα που θα πας να τον ξαναβρεις!οι δυσκολες καταστασεις θελουν θετικη σκεψη και δυναμη και να μην ξεχναμε οτι η ζωη πρεπει να κυλαει ομορφα οτι και αν κανουμε.στο κατω κατω οτι ζουμε ειναι επιλογη μας συνηθως,πρεπει να το εχουμε παντα στο μυαλο μας αυτο γιατι μας δινει την αισθηση οτι ελεγχουμε εμεις τις καταστασεις και δεν μας ελεγχουν αυτες.

Τζινι,η εταιρεια ασχολειται με ολοκληρωμενα κυκλωματα και κατα 90% με αεροπλανα και δορυφορους.

ποσο χρονων ειναι τα παιδακια σου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες! Ετοιμάζω τα πράγματα για να φύγουμε το απόγευμα, μετά το σχόλασμα της μικρής. Την πήγα χθες στο Παίδων και μου είπαν ότι το αυτί της έχει ακόμα υγρό αλλά πρέπει να σταματήσω την αντιβίωση (παίρνει αυτή την αντιβίωση 10 μέρες). Θα μασάμε τσίχλα λέει, θα φυσάμε κανένα μπαλόνι και καμια μελόντικα και ... θα κάνουμε το σταυρό μας (λέω εγώ). Ξεκινήσαμε και ένα σιρόπι για να μένει ανοιχτή η μύτη, που το ήπιε το βράδυ, έγινε φυτό, έπεσε από το κρεβάτι και δε θυμάται τίποτα το πρωί και ζαλιζόταν όταν ξύπνησε... Είμαι σίγουρη ότι η ωτίτιδα θα ξαναχτυπήσει κι εγώ θα είμαι ψηλά στα κορφοβούνια... Δεν έχω όρεξη να πάω πουθενά, για τον άντρα μου το κάνω ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ! Και η μικρή ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ!

Επίσης ούτε εγώ είμαι καλά (βήχας και βουλωμένο αυτί μερικώς)...

Α, και το σπίτι το είδαμε μόνο απ΄εξω γιατί οι νοικάρηδες έπαθαν λέει τροχαίο και δεν ηταν εκεί... Πολύ κοντά στο σχολείο αλλά όταν λένε αυτοί οι μεσίτες ανεξάρτητη μεζονέτα εννοούν να έχει στούντιο από επάνω και άλλη μια κολλημένη στο ΙΔΙΟ ΚΤΙΡΙΟ. Καλά ότι υπάρχουν αλλα δυο ίδια κτίρια στο χώρο, αυτό μου το είχε πει... Αλλά όταν λέμε ανεξάρτητο κτίσμα δεν εννοούμε τέτοια πράγματα... Αν αυτό λέγεται ανεξάρτητο τί να πω... Μου έχουν σπάσει τα νεύρα πια...

paσκουαλ ελπιζω να περασετε ομορφα κ να μην χρειαστει να τρεχεις κ εκει!

καλα αυτο με τις ανεξαρτητες ειναι ανεκδοτο πια! εμεις ειχαμε δει μια κ καλα ανεξαρτητη, με ενα σπιτι αλλο απο πανω (ακριβως πανω απο τις κρεβατοκαμαρες)! χαχχαχχαχχχαχ! γελασαμε!

εχω κ εγω υγρασια κ σκεφτομαι να παρω εναν μικρο, να τον βαζω κανενα μισαωρο σε καθε δωματιο τα πρωινα.

νεα: η συλια σημερα τα πηγε τελεια στον παιδικο. εκατσε 2 ωρες!

(χτες ειχαμε κατι δραματα με κλαματα!)

ντανζτι, δες το τικερ μου κ θα καταλαβεις ποσο χρονων/μηνων ειναι τα τεκνα μου! με το καλο να τον δεχτεις!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπερα!!ο καλος μου ειναι στη σανγκαη στο αγκυροβολιο,μαλλον απο τα ξημερωματα και ενω λεγαμε οτι θα εχει σημα και θα τσαταρουμε ολη μερα στο msn τελικα τπτ!!!αμαν πια αυτη η κινα!!

Διαφημίσεις

Γεια σας γιεα σας!ειμαι στο γραφειο και δουλευω μετα μανιας για να μπορεσω να ειμαι λιγο πιο χαλαρη σε 2 βδομαδες που ερχεται ο καλος μου.αυτος ακομα αγκυροβολει και δεν εχει σημα στο ιντερνετ.θα περιμενουμε να μπει στο λιμανι για να δουμε τις φατσες μας στο σκαιπ.στο μεταξυ πρεπει να τρεξω και ολες τις αλλες ετοιμασιες για να ειναι το σπιτακι μας ετοιμο μεχρι να ερθει....

Καλημερα!!ησυχια βλεπω,ελπιζω να ειστε ολες καλα!!εγω εφαγα ολο τοσκ σχεδον να περιμενω να μπει ο δικοσ μου στο λιμανι να μιλησουμε και τελικα χθες που βγηκα να δω κατι φιλους για λιγο με πηρε τηλ και τσακωθηκαμε γιατι ημουν εξω με αυτους.(2 φιλοι μου,αντρες ηταν).τωρα μιλαμε στο msn και μου κανει μουτρα και εχει πολλα νευρα.αυτο το θεμα δεν ξερω πως να το χειριστω γιατι ουτε ψεμματα θελω να λεω αλλα ουτε και μπορω νακλειστω στο σπιτι και να μη βλεπω κανεναν.ξερω οτι ανησυχει αλλα μεχρι ενα σημειο..τι να κανω δλδ?να του κρυβω πραγματα?αυτο το θεμα με απασχολει πολυ...

Πωπω η κατασταη εχει ξεφυγει...μου βγαινουν κι εμενα ολα τα παραπονα στη φορα τωρα και αστραφτει και βρονταει και απ τις 2 μεριες του πλανητη!!!!!γκρρρ!!!!

καλα ρε παιδια, ολοι οι πλανητες σας περιμεναν για να συμβει ταυτοχρονα αυτο? να μπορει αυτος κ εσυ να εισαι βολτα? αι αι αι αι!

οκ! εγινε. ψυχραιμια! (οσο μπορειτε!) προσπαθησε κ εσυ να καταλαβεις οτι αυτος ηταν πιεσμενος απο την δουλεια κ εκνευριστηκε παραπανω.

κ αυτος πρεπει να καταλαβει οτι κ εσυ δεν μπορεις να εισαι κλεισμενη μεσα σαν την πηνελοπη. πρεπει να καταλαβει οτι κ εσυ εχεις κοινωνικη ζωη εδω στη στερια. νταξ δεν ειπαμε να βγαινεις κ να γλεντοκοπας περιεργα κ ολη την ωρα!

υγ: τους ξερει τους φιλους σου? δεν πιστευω να ειναι αυτοι οι φιλοι κ να του εχεις πει, οτι σου μπιμπιριζουν το μυαλο με την ''ισως'' περιεργη ζωη που κανουν οι ναυτικοι! ε?

τι να πω ρε κοριτσι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

bytheway, δεν ξερω για τις αλλες τσουπρες, αλλα εγω εχω τσακωθει ουκ ολιγες φορες για διαφορα θεματα, στο παρελθον με τον χασμπανο.

για τετοια θεματα ομως στο πολυ ξεκινημα μας. μεχρι να με μαθει κ να με εμπιστευτει κ τα τουμπαλιν.

κουλ νταουν ομως, ολα ειναι φυσιολογικα αρκει να μην ξεπερνατε τα ορια.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ερωτηση προς ναυτιλομενες μαμαδες:

1. το εμβολιο του κιτρινου πυρετου ειναι ακομα υποχρεωτικο γαι να παει καποιος στο πλοιο. οκ??? εχει αλλαξει κατι???

2. ειναι υποχρεωτικο κ για τα παιδια??? (η ετερεια δεχεται παιδια)

λεω τωρα αν. γιατι ειναι εξαιρετικα απιθανη περιπτωση το να μπορεσω να παω με τη συλου στο πλοιο τα χριστουγεννα. κ να αφηνα πισω χριστουγεννιατικα τα μπεμπεδια μας!!!! απορω κ πως το σκεφτηκε δηλ!:mad:

δεν σας κρυβω πως τσατιστηκα κιολας!!!!!!!

ειπαμε εδω 1 ωρα, 2-3 φορες την βδομαδα γυμ δεν μπορω να παω!

αλλαζει δρομολογια ο ν. κ θα ειναι μαλτα. (αφρικη-μαλτα)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Tzini!!!!! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!! ΔΈΧΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ???? ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΊΑ ΕΊΝΑΙ???

Ο παιδικός κλείνει 24/12 και ανοίγει 3!!!

Εμείς καλά είμαστε!!! Τρέξιμο με τα μικρά, γιατί πάμε και κολυμβητήριο!

Εγώ 2 φορές που έχω πάει στο καράβι δεν έκανα κάνένα εμβόλιο!

Βρε [/url]danzjia λογικό είναι να ζηλέψει ο άνθρωπος όταν βγαίνεις με 2 φίλους σου!

τους ξέρει τους φίλους σου ή όχι??

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

ερωτηση προς ναυτιλομενες μαμαδες:

1. το εμβολιο του κιτρινου πυρετου ειναι ακομα υποχρεωτικο γαι να παει καποιος στο πλοιο. οκ??? εχει αλλαξει κατι???

2. ειναι υποχρεωτικο κ για τα παιδια??? (η ετερεια δεχεται παιδια)

λεω τωρα αν. γιατι ειναι εξαιρετικα απιθανη περιπτωση το να μπορεσω να παω με τη συλου στο πλοιο τα χριστουγεννα. κ να αφηνα πισω χριστουγεννιατικα τα μπεμπεδια μας!!!! απορω κ πως το σκεφτηκε δηλ!:mad:

δεν σας κρυβω πως τσατιστηκα κιολας!!!!!!!

ειπαμε εδω 1 ωρα, 2-3 φορες την βδομαδα γυμ δεν μπορω να παω!

αλλαζει δρομολογια ο ν. κ θα ειναι μαλτα. (αφρικη-μαλτα)

Εγώ πάντως λέω αν έχεις την δυνατότητα να σου τα κρατήσει κάποιος να πας! Τα μικρά δεν καταλαβαίνουν έτσι κι αλλιώς .. Ενώ η μικρή σου θα χαρεί πολύ που θα κάνει Χριστούγεννα με τον μπαμπά!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...