Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Ουφ!ευτυχως..."pashalitsa κι συζυγος" ευχαριστω για τις info!ρωταω πολλα αλλα θελω οσο το δυνατον να μαθαινω περισσοτερα και περα απο αυτα που μου λεει ο ιδιος γιατι πριν τον γνωρισω δεν ειχα καμια ιδεα για το επαγγελμα και τωρα τα μαθαινω ολα μαζεμενα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxaxaxa!!! Pashalitsa!!! Με έκανες και γέλασα!

Όσο για την φορολογία, αυτό ακούγεται στο κεσεν απο τα συνδικάτα.. Τι να πω, αν σκέφτονται κάτι τέτοιο τουλάχιστον να μην το δεχθούν.. Δηλαδή αν θέλουν να το πάνε στο 50% θα τους αφήσουν.. Έλεος ρε γμτ..

Aylaaaaaaaaaaa πότε γυρνάς καλέ???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Το συνειδητοποιείτε όλες τί σημαίνει 16% φορολογία έτσι; Στο μισθό ενός πρώτου είναι χοντρικά 1000 το μήνα ΕΠΙΠΛΕΟΝ φόρος!!! Δηλαδή θα πληρώνει 1600+ ευρώ ΤΟ ΜΗΝΑ φόρο + 750 περίπου οίκο ναύτου!!! Δεν είμαστε καλά λέω εγώ!!! Το έχουμε χάσει εντελώς!!!

Το συνειδητοποιείτε όλες τί σημαίνει 16% φορολογία έτσι; Στο μισθό ενός πρώτου είναι χοντρικά 1000 το μήνα ΕΠΙΠΛΕΟΝ φόρος!!! Δηλαδή θα πληρώνει 1600+ ευρώ ΤΟ ΜΗΝΑ φόρο + 750 περίπου οίκο ναύτου!!! Δεν είμαστε καλά λέω εγώ!!! Το έχουμε χάσει εντελώς!!!

ρε σταχτη κ μουρπερη να τους κανουν ολους!

καλα καναν οι μαθητες κκ δεν χαιρετησαν!!!

το λεω κ εδω, οποια βρει θεμα στο νετ με τις μουτζες-χαιρετουρες να το ανεβασει!!!! το θελω!

Τζινι,εχεις 3 παιδακια εσυ ε?να σου ζησουν!!πως την παλευεις μονη σου με ολο το τσουρμο?κι εγω θελω να κανω πολλα παιδακια αν μου παει καλα αλλα σκεφτομαι πώς θα την παλευω.φανταζομαι δεν δουλευεις κιολας ετσι?

ευκολα βγαζω νοκ αουτ παλαιστη του σουμο!

δυστυχως δεν δουλευω.

μονο μικροτσιπ φτιαχνουν? ή ειδικευονται με νανοτεχνονολογια γενικοτερα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

νεοτερα.

μιλησα πριν λιγο με τον ν. ειναι στην ακτη ελεφαντοστου. του ετυχε χτες επειγον πειριστατικο για νοσηλεια! μαλαρια σε φιλιπινεζο ναυτη! κ εχει αγχωθει απιστευτα. του τον γυρισαν σημερα το πρωι στο πλοιο με υποθερμια 35,7. ετρεμε σαν το ψαρι κ δεν μιλαγε καλα. με κατι χαρτια στα γαλλικα!!! του λεει του αφρικανου: τι ειναι αυτα? γαλλικα? ναι, του λεει ο αφρικανος, δεν ξερεις??? ναι, λεει ο ν. ξερω: μπον βουαγιαζ για τον αλλο κοσμο εσυ. να μου φερεις τον ανρθωπο καλα κ τα χαρτια σου στα αγγλικα!!!! φυσικα με αντιτιμο 80 κουτες τσιγαρα!!!!!!!!!! (στο προηγουμενο λιμανι εδωσε 2000 δολαρια κ 120 κουτες τσιγαρα για πλιατσικο!)

κατα τα αλλα εχει κανει το πλοιο πολεμικο. γυρω τους ολο πιρογες με φρουτα: μπανανες, μανγκο, παπαγια κ οτι μπορειτε να φανταστειτε! παρα πολλα πλοια στην περιοχη αρπαξαν λαθρεπιβατες κ ελπιζει να μην παρουν κ αυτοι απο την γνωστη τρυπα απο κατω!

ο κυβος ερριφθη. συμφωνει με το να παει η συλια παιδικο. το παιδι εχει αρχισει κ σαλευει/βαριεται/αγριευει ολη την ωρα σπιτι.

το ποσο θα το δινουμε κανονικα μηνιαια, γιατι δεν ξερω πως θα παμε απο ιωσεις κλπ κλπο.

πασκουαλ, αν δωσω εφαπαξ σε 2 δοσεις το ποσο (τουτεστιν εξτρα εκπτωση 5%) κ μετα για τους χ λογους δεν μπορεσει να παρακολουθησει το παιδι, τι γινετε?

κ λεει να μην σκεφτομαι το οικονομικο κ να παρω κ γυναικα για το σπιτι, για να μην σαλεψω στα αληθεια. (??? θα δω πως θα παμε αρχικα μετον παιδικο κ θα αποφασισω αν χρειαζομαι πραγματικα γυναικα, εστω κ για καποιες λιγες ωρες στα βασικα σιδερο/απλωμα/μαγειρεμα. ρε παιδια παρα πολλα τα εξοδα. πραγματικα τα εχω παιξει, κ ακομα δεν μας εχουν ερθει οι εκτακτες, τα τελη της δεη κλπ. δεν χρειαζεται να σας θυμησω κ τα κερατιατικα της οξαποδω ετσι??? μαχη θα γινει!!!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Η μικρή είναι καλά αλλά παίρνει ακόμα αντιβίωση. Εγώ βήχω ακόμα ως γαιδούρα και το αυτί είναι μισοβουλωμένο, επίσης παίρνω αντιβίωση ακόμα ΑΛΛΑ σήμερα θα βγω έξω, γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ 15 ΜΕΡΕΣ! Κάνει γενέθλια ο αδελφός μου το μεσημέρι και το απόγευμα έχουμε γενέθλια από ένα ξαδελφάκι της κόρης μου και θα πάμε, γιατί και το παιδί έχει σαλτάρει!!!

Α, και την Τρίτη φεύγουμε εκδρομή οικογενειακώς! Είχα κλείσει από πέρσυ ένα πακέτο από το Prolaveto.gr για εφταήμερη διαμονή στο Περτούλι με 210ευρά, τα οποία έχω πληρώσει από πέρσυ το Νοέμβρη αλλά την εκδρομή δε βρήκαμε χρόνο να την πάμε... Οπότε ή τώρα ή ποτέ και θα χάσουμε τα λεφτά μας καθώς το κουπόνι ήταν για ένα χρόνο...

Επίσης ο άντρας μου έχει απελπιστεί με την πάρτη μου, έχει βαρεθεί να με βλέπει όλη μέρα να κάνω δουλειές και να τρέχει ο ίδιος σε δουλειές, οπότε μου δήλωσε ότι θέλει να περάσει μια βδομάδα και να μας έχει σε αποκλειστικότητα πριν φύγει...

Γιατί τον ειδοποίησαν ότι ένας πρώτος θέλει να φύγει επειγόντως και να ετοιμάζεται για τις 10 Νοέμβρη στο Σουέζ. Κι εκείνος τους είπε ότι προτιμά τουλάχιστον να πάει στο λιμάνι, τί στο καλό, αυτός περίμενε 1,5 μήνα πάνω από το συνεννοημένο για να φύγει από το πλοίο. Και από τη στιγμή που το άκουσα έχω πάθει νευροκατάθλιψη. Μου φταινε όλα και δε θέλω τίποτα... Είχαμε πει για τέλος Νοέμβρη να φύγει, τώρα άλλα των άλλων πάλι... Τέλος πάντων, αφού έχουμε ανάγκη τα χρήματα το βουλώνουμε και δε μιλάμε καθόλου όπως λέει και ο άντρας μου... Δουλειά να υπάρχει γιατί τα πράγματα δεν είναι καλά γενικώς...

Τζίνι, ξέχνα το 5% έκπτωση για φέτος γιατί αν δε σου αρέσει ο σταθμός θα χάσεις τα ωραία σου λεφτουδάκια... Και πρόσεξε να συνεννοηθείς αν συμβεί να θες να φύγεις, αν θα μπορείς ή αν υποχρεώνεσαι με την εγγραφή σε ΕΤΗΣΙΑ δίδακτρα, γιατί παίζει και αυτό το θέμα. Αν και τώρα έχουν κοπει οι μαγκιές στους περισσότερους, αλλά λέμε... Α, και για να δώσεις ετήσια δίδακτρα μπροστά, να τους πεις τα χαιρετίσματα, θα πρέπει να δώσουν κάτι παραπάνω από 5%, καθώς αυτά θα τα πάρεις εσύ σε τόκους από κάποια τράπεζα αν τα βάλεις κλειστά για 6μηνο ας πούμε. Πρέπει να σου δώσουν ένα 7-8% για να σου δώσουν κίνητρο να πεις ότι θα κερδίσεις κάτι. Ήδη τα μεγάλα σχολεία κάνουν έκπτωση 7-10% για προεξόφληση ποσού.

Σου το είπα και με πμ, το παιδί εφόσον πλησιάζει τα 3 πρέπει να πάει σε σταθμό. Εγώ το μετάνιωσα οικτρά. Τώρα δε θα έχανε τα μαθήματα του προνηπίου συνεχώς αν πέρσυ είχε πάει σταθμό... Λάθος μέγα και επίσης πιέστηκε πολύ το παιδί μέσα στο σπίτι... Εσύ είσαι και δεσμευμένη με τα άλλα δυο μωρά, δε μπορείς να τρέχεις συνέχεια σε βόλτες κλπ Θα αλλάξει η ζωή σου όταν τη στείλεις στο σταθμό... Πάντως εγώ συμφωνώ με όσα λεέι ο άντρας σου... Επιπλέον, καλύτερα να μείνετε εκεί που μένετε (και μια χαρά είστε χωρίς ενοίκιο) και να δώσεις τα λεφτά για να ξελασκάρεις εσύ και να μην τρελαθείς! Αργότερα και με λίγο μεγαλύτερα παιδάκια πάτε όπου θέλετε!:-D

Μα καλά, που την ψώνισε τη μαλάρια ο Φιλιππινέζος;;; Είχε βγει έξω στην Αφρική; Εμβολιασμένος δεν ήταν;;; Τί να πω... Φαντάζομαι το άγχος του άντρα σου μην του μείνει σέκος ο άνθρωπος στο πλοίο...

Αυτό με τις πιρόγες με τα φρούτα μου το έλεγε και ο άντρας μου όταν ήταν αγκυροβολημένοι για καιρό στη Νιγηρία... Αγοράζανε κάργα φρούτα και ο άντρας μου τους έδινε...το κάτι τις τους:lol:.

Πριν λίγες μέρες είχε ένα σεμινάριο ο άντρας μου για καπεταναίους και πρώτους, σχετικά με διάφορα περιστατικά και ατυχήματα που μπορεί να συμβούν σε πλοίο, από το οποίο γύρισε απίστευτα αγχωμένος γιατί συνειδητοποίησε ότι ό,τι και να συμβεί η εταιρία βγάζει απέξω την ουρά της άμεσα και όλη την ευθύνη την έχει αυτός (α΄μηχ.) και ο καπετάνιος. Μου έλεγε ότι για περιστατικό που έγινε στο μηχανοστάσιο και σκοτώθηκε άνθρωπος (β μηχ.) τιμωρήθηκε ο πρώτος και ο κάπτεν (εντελώς κουφό) γιατί λέτε:?:... Γιατί λέει πριν μπει στο στροφαλοθάλαμο της μηχανής (όπου και σκοτώθηκε από καθαρό ατύχημα -δικό του λάθος) δεν είχε υπογράψει το χαρτί που περιέγραφε τη δουλειά που θα γινόταν... Πάτησε πάνω εκεί ο δικηγόρος, ότι δεν έγιναν τα απαραίτητα procedures, και τους άλλαξε τα φώτα!!!:-( Ευτυχώς που ο άντρας μου είναι πολύ τυπικός σε αυτά όλα αλλά δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει δυστυχώς!

πασκουαλ!!!!!!

μισο λεπτο να καταλαβω.

δηλ με την υπογραφη της αιτησης, παιζει να υποχρεωνομαι να πληρωσω για ολο το χρονο, παει δεν παει??? αποκλειεται! δεν το συζητω. για κατσε να το διευκρινισω αυτο το θεμα με τα ετησια διδακτρα, την δευτερα που θα ξαναπαω απο εκει! ουτε καν το ειχα σκεφτει αυτο!!!!!!:shock:

τον πιπινο τον δαγκωσε κουνουπι.

κ οι 2 υπ/ρχοι (ναι 2 υπρχ εχει αυτη η κουταδικη ετερεια) εδιναν κανονικα χαπια για μαλαρια εδω κ 3-4 βδομαδες.

δεν τους τα εβαζε κ στο στομα ομως!

ακομα σας κραταει το κρυωμα????????:shock:

τοσο νωρις θα φυγει ο πασχαλιτσος?:tongue:

ποσο καιρο ελειπε? ετσι το κανει η ετερεια σας? ή ετυχε παλι?

περτουλι ε??? δεν εχω παει, αλλα λενε οτι ειναι πολυ καλα. εχει κρυυυυο εκει! αντε ολοι διακοπαρατε, ολοι ταξιδεψατε ή θα ταξιδεψετε.... εγω εδω. φυλαω τα μποσικα!!!!!!!

πιφ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημεεεερααααα!!!!! Τι κάνετε κοριτσοπουλα;;;

Άλλαξε η ώρα σήμερα και έχουμε μια επιπλέον!!!! Γιουυυπιιι!!!!

Τζινι μου, σε ποιον θα την πας;; Εγω πάντως που την πάω σε έναν στο Μαρούσι δεν έχω υπογράψει τπτ τέτοιο.. Πληρώνω με τον μήνα( γιαυτο και τον επέλεξα) υπάρχουν πολλοί που ζητάνε τα λεφτα σε 2 ή 3 δόσεις, οπότε τα χάνεις αν σταματήσεις! Οπότε καλύτερα με τον μήνα σε περίπτωση που έχεις θέμα να μην χάσεις τα λεφτα σου!

Βρε πασχαλιτσα, φεύγει κιόλας;;;;;;;;;;; Πωπω κρίμα ρε γμτ.. Δλδ τώρα θα φύγει 6+;;; Τι να πω, εγω δεν θα μπορούσα έτσι.. Εδω 3μιση μήνες κάθεται το λιγοτερο και πάλι δεν μου φτάνει...

Καλε οι υπολοιπες που χαθηκατε;;;;

Κορίτσια ο άντρας μου έχει να κάνει ολόκληρο εξάμηνο ούτε και θυμάμαι από πότε! Αυτή τη φορά ταξίδεψε 5-, την προηγούμενη γύρω στους 4, τη προπροηγούμενη πάλι λιγότερο από εξάμηνο, δε θυμάμαι πόσο... Ε, δε βγαίνει έτσι η υπόθεση... Κι εγώ θα ηθελα να κάθεται 3-4 μήνες αλλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ! Τί να κάνουμε τώρα;;;:( Εγώ του είπα να κόψουμε δέκα πράγματα από αυτά που κόβονται(ιδιωτικό σχολείο, ιδιωτικές ασφάλειες, και άλλα) αλλά δε με ακούει. Οπότε συνεχίζουμε όπως είμαστε προς το παρόν. Ποιος σου είπε βρε Πάρος ότι εγώ μπορώ;;; Σου λέω έχω πάθει προκαταβολική κατάθλιψη...:-( Με παρηγορεί όμως που θα πάω σίγουρα στο καράβι και μάλιστα λέμε να πάω πριν το 3 μηνο... Συγκεκριμένα γελάγαμε και λέγαμε ότι θα κάνουμε GAZADIKO CRUISES και θα περάσουμε υπέροχα...:lol:

Διαφημίσεις

A ok! Εγώ νόμιζα οτι έλειπε 6+..

Εγώ σκέφτομαι να πάω κατά τον Φεβρουάριο πρώτα ο Θεός!

Ευτυχώς το καράβι κάνει κοντινά ταξίδια στην Μεσόγειο οπότε δεν θα χρειαστεί να περιμένω 20ήμερα μέχρι το καράβι να πιάσει στεριά! :D:D:D

Σας αφήνω! Πάμε να φάμε, γιατί με την αλλαγή της ώρας πεθάναμε στην πείνα!!!!!!!!!!

Καλημεεεερααααα!!!!! Τι κάνετε κοριτσοπουλα;;;

Άλλαξε η ώρα σήμερα και έχουμε μια επιπλέον!!!! Γιουυυπιιι!!!!

Τζινι μου, σε ποιον θα την πας;; Εγω πάντως που την πάω σε έναν στο Μαρούσι δεν έχω υπογράψει τπτ τέτοιο.. Πληρώνω με τον μήνα( γιαυτο και τον επέλεξα) υπάρχουν πολλοί που ζητάνε τα λεφτα σε 2 ή 3 δόσεις, οπότε τα χάνεις αν σταματήσεις! Οπότε καλύτερα με τον μήνα σε περίπτωση που έχεις θέμα να μην χάσεις τα λεφτα σου!

Βρε πασχαλιτσα, φεύγει κιόλας;;;;;;;;;;; Πωπω κρίμα ρε γμτ.. Δλδ τώρα θα φύγει 6+;;; Τι να πω, εγω δεν θα μπορούσα έτσι.. Εδω 3μιση μήνες κάθεται το λιγοτερο και πάλι δεν μου φτάνει...

Καλε οι υπολοιπες που χαθηκατε;;;;

που την πας κ ποσο δινεις?

ειναι ανοιχτα τον αυγουστο?

αν μπορεις, αλλιως στειλε πιμιο, ή σμσ.

κ με το πουλμανακι εξτρα πες μου.

δεν μου ειπε οτι δεσμευομαι να δωσω εφαπαξ. αμα θελω κ καλα για να εχω εξτρα εκπτωση.

400 το μηνα παει περιπου. με τα 10/12 του κλειτσου/αυγουστου μηνα μεσα. αλλα ουτως ή αλλως μου κανουν δωρο τα 80 της εγγραφης κ στην γραφικη απο 250, θα παρει 200. (σας τα εχω πει αυτα? δεν θυμαμαι.)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

που την πας κ ποσο δινεις?

ειναι ανοιχτα τον αυγουστο?

αν μπορεις, αλλιως στειλε πιμιο, ή σμσ.

κ με το πουλμανακι εξτρα πες μου.

δεν μου ειπε οτι δεσμευομαι να δωσω εφαπαξ. αμα θελω κ καλα για να εχω εξτρα εκπτωση.

400 το μηνα παει περιπου. με τα 10/12 του κλειτσου/αυγουστου μηνα μεσα. αλλα ουτως ή αλλως μου κανουν δωρο τα 80 της εγγραφης κ στην γραφικη απο 250, θα παρει 200. (σας τα εχω πει αυτα? δεν θυμαμαι.)

τζίνι μου εγώ την στέλνω στην Πορτοκαλίτσα(πήγα να γράψω πασχαλίτσα!!!χαχαχα!) στο Μαρούσι, δίνω πολύ λίγα αλλά δεν έχει πούλμαν οπότε δεν νομίζω να ενδιαφέρεσαι.. Τον Αύγουστο όχι δεν είναι ανοιχτά.. Αλλά έτσι και αλλιώς την λυπάμαι να την στέλνω και τον Αύγουστο..

Γραφική ύλη δεν δίνουμε!

Βρε κορίτσια πείτε καμιά ιδέα, δίνουμε για πετρέλαιο πολλάάάάά λεφτά και σκεφτόμουν μια kerosun σε συνδυασμό με το τζάκι.. έχει καμιά εμπειρία?

τζίνι μου εγώ την στέλνω στην Πορτοκαλίτσα(πήγα να γράψω πασχαλίτσα!!!χαχαχα!) στο Μαρούσι, δίνω πολύ λίγα αλλά δεν έχει πούλμαν οπότε δεν νομίζω να ενδιαφέρεσαι.. Τον Αύγουστο όχι δεν είναι ανοιχτά.. Αλλά έτσι και αλλιώς την λυπάμαι να την στέλνω και τον Αύγουστο..

Γραφική ύλη δεν δίνουμε!

Βρε κορίτσια πείτε καμιά ιδέα, δίνουμε για πετρέλαιο πολλάάάάά λεφτά και σκεφτόμουν μια kerosun σε συνδυασμό με το τζάκι.. έχει καμιά εμπειρία?

πεφτει λιγο μακρια μας.

κ πραγματικα οι αποψεις για το σταθμο, διιστανται δίπλα.

με το πετρελαιο? μου εχει πει κ η μαριαννα, οτι εχετε πολυ υγρασια εκει ρε κοριτσι (καλα το κρυο ειναι δεδομενο).

δεν ξερω αν τα εχεις ηδη ψαξει, αλλα ειχα δει αυτο το θεμα δίπλα:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=102732&highlight=kerosun

εχει κ αυτο

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=101553&highlight=kerosun

μαλλον θα μυριζει.

κανενα ηλεκτρικο καλοριφερ λαδιου??

καει αρκετα ομως. το ξερω απο εμας. εχουμε στο χωριο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Πάρος να σου πω ότι, αν έχετε μεγάλη υγρασία στην περιοχή, θα πρέπει να αγοράσεις ίσως έναν ειδικό αφυγραντήρα, φορητό, για μεγάλο χώρο. Μου έλεγε μια κοπέλα ότι όταν τον ανάβει μερικές φορές συνειδητοποιεί ότι τελικά δε χρειάζεται να ανάψει το καλοριφέρ... Βέβαια θέλει μέτρο η χρήση του.

Νομίζω κι εγώ ότι οι θερμοπομποί είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση. Για να τα χρησιμοποιούν και οι Σκανδιναβοί, κάτι θα ξέρουν... Το θέμα είναι, που τους βάζεις, αφού ήδη σε ένα σπίτι υπάρχουν καλοριφέρ;;; Θα γεμίσει το σπίτι με επιφάνειες θέρμανσης;:confused: Εγώ πάντως ως τώρα τη βγάζω με κλιματιστικά και όταν θα έρθει η ΔΕΗ θα τραβάω τα μαλλιά μου νομίζω... Αλλά σιγά μην κάνω συντήρηση καυστήρα και σιγά μην πάρω πετρέλαιο αφού δεν ξέρω για πόσο θα είμαι εδώ...

Παιδιά το δωμάτιο το παιδικό γέμισε σκιές στους τοίχους (υγρασία) και όποιος κοιμάται εκεί το πρωί έχει κλειστή μύτη...

Λοιπόν, έχω ραντεβού αύριο για ένα σπίτι, μια μεζονέτα 130τμ στην Παλλήνη, με 650 ευρώ του 2003. Παίρνω τηλ. και μου λέει η μεσίτρια, ναι, είναι στο πάνω μέρος της Παλλήνης, κοντά στου Κωστέα Γείτονα αν ξέρετε από εκεί... Κάγκελο εγώ! Λες να είναι δίπλα στο σχολείο;;;:-D Εντωμεταξύ είναι λέει 3 μεζονέτες σε 2 στρέμματα χώρο (μήπως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό;;;) και επιτρέπονται λέει κατοικίδια, μάλιστα έχουν ΟΛΟΙ σκύλους, λυκόσκυλα λέει συγκεκριμένα!!! Κλείσαμε ραντεβού αύριο μην τυχόν και αξίζει και τη χάσουμε!!! Οπότε ίσως και να έχω κανένα καλό νέο αυριο, γιατί αυτό το πέρα δώθε με έχει εξοντώσει και ξεφραγκιάσει!!!

Τώρα ξενυχτάω, σιδερώνω, ετοιμάζω τα ρούχα για την εκδρομή... Καλά έτσι και βρω σπίτι με τέτοια λεφτά, θα πάρω γυναίκα σίγουρα για βοήθεια... Έχει πιαστεί το χέρι μου από τον ώμο και κάτω από το σίδερο... Και ο νεροχύτης είναι χάλια! Το κέρατό μου μέσα!!! Δεν αντέχω άλλο τις δουλειές, τις μισώ, τις μισώ, τις μισώ!!!!!!!!!!!!!!!:-( Οι άλλοι κοιμούνται κι εγώ συνεχίζω το μεροκάματο δηλαδή!!!:mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...