Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

καλημερα!εχω 2 μερουλες να μιλησω με τον καλο μου και οταν συμβαινει αυτο νομιζω οτι με ξεχναει και καμια φορα πανικοβαλλομαι...μεχρι προσφατα ειχαμε και μεηλ και επικοινωνουσαμε καθημερινα σχεδον αλλα σε αυτο το σαπιοκαραβο που ειναι του τα κοψανε(ειχαμε προβλημα απ την αρχη με αυτο το καραβι¨και δεν μπορω να του τηλ εγω εκει,δεν ξερει ουτε τι νουμερο εχουν εκει μεσα..).προσπαθει να με παιρνει οσο πιο συχνα μπορει αλλα εγω θα ηθελα να μιλαμε και καθε μερα!!μηπως ζηταω πολλα?ξερω οτι ειναι οικονομικο το θεμα αλλα παλι....

Δεν ξέρω πόσο ζορισμένος μπορεί να είναι από τη δουλειά... Πάντως αν σε παίρνει δορυφορικό και μιλάτε μόνο για 5-6 λεπτά κάθε μέρα δε θα είναι τόσο ακριβό. Αλλά αν χάνετε τον έλεγχο καλύτερα να μη σηκώνει το ακουστικό...:lol: Α, και δε νομίζω να σε παρεξήγησε κανείς... Τα πράγματα στην εκπαίδευση γενικότερα είναι μαλλιά κουβάρια νομίζω...;) Εγώ λοιπόν θα κάνω τη δουλειά μου στο σπίτι (είμαι κι εγώ εκπαιδεύτικός) και αν δω ότι το σχολείο αυτό δεν αξίζει τα λεφτά του θα δοκιμάσω άλλο ένα που έχω υπόψιν. Αν αποτύχει κι αυτό ωραιότατα θα πάει στο δημόσιο. Φυσικά αν αλλάξουν οι οικονομικές συγκυρίες κι άλλο, θα πάει ούτως ή άλλως στο δημόσιο. Δε με πειράζει και πολύ. Θα το πάρω όλο πάνω μου και θα τελειώνει το θέμα. Ευτυχώς ως τώρα συνεργάζεται πολύ καλά και έχουμε μάθει πάρα πολλά πράγματα. Αλλά υποτίθεται ότι έψαχνα ένα σχολείο που θα πρόσφερε πολλά παραπάνω από σκέτες γνώσεις... Τέλος πάντων, θα δείξει...:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!πωπω,εσεις τρεχετε και δεν φτανετε,εγω ακομα ειμαι πολυ ανεμελη,καμια υποχρεωση.καμια φορα σκεφτομαι οτι αν κανω οικογενεια ετσι που εχω μαθει θα ζοριστω παρα πολυ,αν και σε γενικες γραμμες δεν μασαω,ετσι νομιζω τουλαχιστον!!!με πηρε ο δικος μου,με παιρνει μερα παρα μερα και μιλαμε,καμια φορα και καθε μερα και καμια φορα καθε 2 μερες αλλα το κακο ειναι οτι ειμαστε και οι δυο πολυλογαδες και πιανουμε την παρλα και μιλαμε 15-20 λεπτα τη φορα.τελοσπαντων,χθες του εκανα πλακα και τον ειπα τσιγγουνακο και στεναχωρηθηκε...η ουσια ειναι οτι μου ανακοινωσε οτι 18 του Νοεμβρη ΕΡΧΕΤΑΙ!!!τα ματια μου κανουν καρδουλες και το στομαχι μου πεταλουδιτσες απο τη χαρα μου!στις 2 του μηνα πιανει και λιμανι και θα μεινουν στο αγκυροβολιο για 4 μερες και θα εχει skype μαλλον οποτε θα γινει χαμος!απο δω και περα τα δυσκολα τελειωσαν γιατι θα πιασει 2-3 λιμανια και μετα ερχεται.μεχρι τωρα ηταν κινα-αμερικη,ολη την ωρα στη θαλασσα.πριν ηταν 5 χρονια σε γκαζαδικα αλλα αλλαξε εταιρεια και εφυγε απ αυτα.κοριτσια κουραγιο και καλη υγεια σε ολους!!

Δυστυχως δεν ειμαι εκπαιδευτικος,ηθελα να γινω αλλα πανω στο αντικειμενο μου και δεν μπορεσα γιατι οι θεσεις ειναι ελαχιστες.εχω σπουδασει διεθνεις σχεσεις στο παντειο και εκανα ιδιαιτερα αγγλικα γιατι εχω επαρκεια.(και εχω εμπλακει πολυ στα εκπαιδευτικα και λογω κυκλου και γι αυτο νομιζω οτι εχω τεκμηριωμενη αποψη).τωρα δουλευω γραμματεας σε εταιρεια που φτιαχνει μικροτσιπς για αεροπλανα και πυραυλους και εχω και 2 ιδιαιτερα αλλα δεν φορτωνω πλεον πολυ το προγραμμα για να εχω και χρονο για μενα.καποια στιγμη συζητουσαμε με το δικο μου και μου πεταξε οτι αν πηγαινα μαζι του θα καθοταν δυο χρονια σερρι για να γινει πιο γρηγορα καπετανιος γιατι εχει αργησει και μου πεταξε να με παρει γραμματεα του μεταξυ αστειου και σοβαρου.γινεται αυτο?αν γινεται,(για να κανω κι εγω κατι στο πλοιο,δεν αντεχω να καθομαι) και πανε καλα τα πραγματα μεταξυ μας,σκεφτομαι να το κανω.ετσι οπως εχουν τα πραγματα εδω δεν χανω και τιποτα σπουδαιο στην ελλαδα νομιζω....

Δυστυχως δεν ειμαι εκπαιδευτικος,ηθελα να γινω αλλα πανω στο αντικειμενο μου και δεν μπορεσα γιατι οι θεσεις ειναι ελαχιστες.εχω σπουδασει διεθνεις σχεσεις στο παντειο και εκανα ιδιαιτερα αγγλικα γιατι εχω επαρκεια.(και εχω εμπλακει πολυ στα εκπαιδευτικα και λογω κυκλου και γι αυτο νομιζω οτι εχω τεκμηριωμενη αποψη).τωρα δουλευω γραμματεας σε εταιρεια που φτιαχνει μικροτσιπς για αεροπλανα και πυραυλους και εχω και 2 ιδιαιτερα αλλα δεν φορτωνω πλεον πολυ το προγραμμα για να εχω και χρονο για μενα.καποια στιγμη συζητουσαμε με το δικο μου και μου πεταξε οτι αν πηγαινα μαζι του θα καθοταν δυο χρονια σερρι για να γινει πιο γρηγορα καπετανιος γιατι εχει αργησει και μου πεταξε να με παρει γραμματεα του μεταξυ αστειου και σοβαρου.γινεται αυτο?αν γινεται,(για να κανω κι εγω κατι στο πλοιο,δεν αντεχω να καθομαι) και πανε καλα τα πραγματα μεταξυ μας,σκεφτομαι να το κανω.ετσι οπως εχουν τα πραγματα εδω δεν χανω και τιποτα σπουδαιο στην ελλαδα νομιζω....

Έχουμε τέτοια εταιρία στην Ελλάδα;;;;:?: Μπράβοοοοο κι εγώ νόμιζω ότι δεν παράγουμε απολύτως τίποτα!:tongue:

Φυσικά και γίνεται να σε προσλάβει ως γραμματέα αλλά θα σε πληρώνει... εκείνος!!!:tongue::tongue::tongue: Χρόνια τώρα κάνω αυτή τη δουλειά... Στο κρουαζιερόπλοιο ειδικά, δεν το συζητώ! Αλλά και στο γκαζάδικο έχει μπόλικα γραφικά... Για να μην συζητήσω τα τυχερά της γραμματέως αν με πιάνεις!!!:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

Πάντως γνώμη μου είναι να ΜΗΝ τα παρατήσεις... Αν πάλι νίωθεις ότι αυτό που κάνεις δε σε εκφράζει καθόλου και σιγουρευτείς για τη σχέση σου, τότε το ξανασκέφτεσαι...

Διαφημίσεις

Αχαχα!!ειμαστε ελληνικη εταιρεια(πολυ μικρη) αλλα συνεργαζομαστε μονο με εξωτερικο εννοειται,ειμαστε κατι σαν θυγατρικη μιας πολυ μεγαλης τετοιας στη Γαλλια.οποτε δουλευμε σε συνεργασια με αυτους και αλλες μεγαλες εταιρειες σε διαφορα μερη αλλα προτιμουμε να μην αναφερουμε ονοματα.την αγαπαω τη δουλεια μου και ειναι και πολυ καλο το περιβαλλον,αν εξαιρεσεις το boss που ειναι λιγο τρελος αλλα τον εχω κουμανταρει και τα παμε περιφημα.ΕΚΕΙΝΟΣ θα με πληρωνει?ωωωω.....αυτο ειναι πολυ κακο,τι νοημα εχει να θαλασσοδερνουν 2 ατομα για να παιρνει ο ενας απο τα λεφτα του αλλου?ξερω οτι θα τον βοηθουσα πολυ γιατι οι αντρες με τη χαρτουρα ειναι συνηθως λιγο ανοργανωτοι και παιδευονται(μιλαμε στο skype οταν ειναι σε λιμανι και τον βλεπω και live οτι οταν εχει χαρτια πελαγωνει λιγο) και θα γνωριζομασταν και καλα και θα ηταν ωραιο να ειμαστε μαζι αλλα να με πληρωνει αυτος...επειδη εχω ενδιαφερθει για το χωρο και εχω μαθει και πολλα απο αυτα που εχετε γραψει κι εσεις,βλεπω οτι στην ελλαδα ειμαστε πολυ πισω ΚΑΙ στις συνθηκες της ναυτιλιας....αει στο καλο,που να φτιαξουμε κανενα πυραυλακι να πεσει στη βουλη να τους καψει ολους....(το λεω στο αφεντικο μου καθε μερα αλλα δεν με ακουει,αχαχαχαχα!)

Αχαχα!!ειμαστε ελληνικη εταιρεια(πολυ μικρη) αλλα συνεργαζομαστε μονο με εξωτερικο εννοειται,ειμαστε κατι σαν θυγατρικη μιας πολυ μεγαλης τετοιας στη Γαλλια.οποτε δουλευμε σε συνεργασια με αυτους και αλλες μεγαλες εταιρειες σε διαφορα μερη αλλα προτιμουμε να μην αναφερουμε ονοματα.την αγαπαω τη δουλεια μου και ειναι και πολυ καλο το περιβαλλον,αν εξαιρεσεις το boss που ειναι λιγο τρελος αλλα τον εχω κουμανταρει και τα παμε περιφημα.ΕΚΕΙΝΟΣ θα με πληρωνει?ωωωω.....αυτο ειναι πολυ κακο,τι νοημα εχει να θαλασσοδερνουν 2 ατομα για να παιρνει ο ενας απο τα λεφτα του αλλου?ξερω οτι θα τον βοηθουσα πολυ γιατι οι αντρες με τη χαρτουρα ειναι συνηθως λιγο ανοργανωτοι και παιδευονται(μιλαμε στο skype οταν ειναι σε λιμανι και τον βλεπω και live οτι οταν εχει χαρτια πελαγωνει λιγο) και θα γνωριζομασταν και καλα και θα ηταν ωραιο να ειμαστε μαζι αλλα να με πληρωνει αυτος...επειδη εχω ενδιαφερθει για το χωρο και εχω μαθει και πολλα απο αυτα που εχετε γραψει κι εσεις,βλεπω οτι στην ελλαδα ειμαστε πολυ πισω ΚΑΙ στις συνθηκες της ναυτιλιας....αει στο καλο,που να φτιαξουμε κανενα πυραυλακι να πεσει στη βουλη να τους καψει ολους....(το λεω στο αφεντικο μου καθε μερα αλλα δεν με ακουει,αχαχαχαχα!)

Τζινι,εχεις 3 παιδακια εσυ ε?να σου ζησουν!!πως την παλευεις μονη σου με ολο το τσουρμο?κι εγω θελω να κανω πολλα παιδακια αν μου παει καλα αλλα σκεφτομαι πώς θα την παλευω.φανταζομαι δεν δουλευεις κιολας ετσι?

Εδω ειμαιιιιιιιιι!!!! News ακούγεται στο κεσεν ότι η φορολογία θα παει στο 16%. Που να ψωφισουν και οι 300!!!!!!!!!

Πες μου ότι μου κάνεις πλάκα!!! Σε παρακαλώωωωωω μπες και γράψε ότι μου κάνεις πλάκα!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ποιος το λέει αυτό;;; Μήπως είναι ράδιο αρβύλα ή έχει κάποια βάσιμη πηγή;

Εγώ είπα... Και τους 300 να τους μοιράσουν σε 10 γκαζάδικα 300ρια (να μην πιάνουν ΠΟΤΕ λιμάνι) και να τους στείλουν για μονοκόμματο μπάρκο 1 χρόνο να ισιώσουν οι παλιομασκαράδες!!!

Διαφημίσεις

Καταλαβαίνετε τί κάνουν;;; Πέρσυ που ήθελαν να αυξήσουν την εφορία γύρω στο 18%, τους απείλησαν οι εφοπλιστές ότι θα αλλάξουν σημαία στα πλοία και θα βάλουν ξένη. Γι΄αυτό πείστηκαν και το πήγαν ως το 6%. Τώρα ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΟΜΟ όπου θα φορολογούνται ΑΜΕΣΑ και τα πλοία με ΞΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ και τώρα σου λέει θα σας γ$^#%#με για να το πω δηλαδή σε ναυτική διάλεκτο!!!!!!!!!! Θα ανεβάσουμε την εφορία όσο μας γουστάρει! Τί θα κάνετε; Και να αλλάξετε σημαία, σας την έχουμε στημένη!!!

Καλημερα!χθες το βραδυ ειχα βγει με κατι φιλους και μου ειπαν κατι που θελω παλι να ρωτησω.μου ειπαν λοιπον οτι παλια οι ναυτικοι μπορουσαν να φερουν και κοπελες ΜΕΣΑ στο καραβι για να τους προσφεροουν τις "υπηρεσιες" τους.Ισχύει αυτο?το εχετε δει εσεις να συμβαινει?μερικες φορες εχουν ολοι τοσα να πουν(και ειδικα οι αντρες) που δεν ξερεις πια απο που να ξεφυγεις...

Παλιά συνέβαιναν αυτά που δεν υπήρχαν θέματα ασφάλειας. Ξέρω από τον πατέρα μου (ήταν ηλεκτρολόγος σε πλοία για κάποια χρόνια) ότι συνέβαιναν αυτά. Τώρα πλέον δεν μπαίνει σε ένα πλοίο όποιος να ΄ναι. Όταν με το καλό πας στο πλοίο, θα δεις τί διαδικασίες ασφάλειας υπάρχουν... Μέχρι που περνάνε όλοι όσοι υπάρχουν πάνω στο πλοίο για να δουν τη φάτσα τους οι αρχές και να διαστάυρώσουν αν είναι οι ίδιοι με τα χαρτιά....

Και τώρα σου απαντάει ο άντρας μου: Καλημέρα σας! Στα 19 χρόνια που είμαι ναυτικός δε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Τα πρώτα χρόνια της δικής μου θητείας είχα ακούσει από συναδέλφους ότι είχε τύχει και έμπαιναν σε άλλα πλοία , σε λιμάνια χωρών π.χ. της Αφρικής και γενικά υποανάπτυκτων χωρών. Τώρα πια τα πρωτόκολλα ασφάλειας είναι πολύ αυστηρά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...